Я - за. Про це з 1-х своїх постів казав.
+
______
(це великий мінус). Ну окрім того що він певні речі непогані робить, наприклад купив біткойн по 20, підтримав біткойн в своїх виступах, проплатив участь на криптоконференції... суто політично для мене він швидше ворог України
Тут вже згадували його пост про Донбас
тому я звісно ж -
але суто політогічно це непогана що його партія балотуватиметься - заберуть голоса у частини "вати" які б проголосували за опоблок, рабіновічєй
Так само і гарна новина - що регіонали які орієнтуються на Ахметова будуть йти окремо, а ті група впливу Медведчука - окремо
...
УВАГА, ДОВГИЙ ПОСТ! Доброго дня! Дякую за відповідь. Але Ви несправедливі. Я нагадую - я писав про моє відношення до основних ідей 5.10.
Я - за поступове переведення економіки на "рельси вільної економіки". Так я за податкове спрощення. Так, я за скорочення витрат.
Повторюю вкотре, що моє відношення до Балашова нейтральне, але я схиляюсь до ідей 5.10, оскільки Балашов єдиний кандидат, який планує робити те, що призведе до скорочення державного апарату, а тому і державних витрат.
Це, доречі, вкрай непопулярна ідея, але я бачу майбутнє України саме у скороченні чиновницьких посад.
Чи може
вона краще?
https://www.youtube.com/watch?v=SzscDBsQpisКоли нічого не розуміючи в ІТ несе такі дурниці -
https://youtu.be/zs6Gr_07BrgПро колишніх
"підПРників" ("банда") я взагалі мовчу, бо вони підтримували інтереси з іншої країни.
Чи може наш
нинішній Гарант, який обіцяв закінчити війну за який термін? Забули? Пам"ять коротка в нашого народу... Армія, Віра, Мова? Ні, це точно не популізм... Чи популізм?
Чи може розберемо "народного Ляшка"? Не популізм з вилами та з підставними кадрами з АТО? А хто стоють за ним? Чи "веселого Вову"? А за ним хто стоїть? Хоча він хоча б каже правильні речі.
...
Це все ПОПУЛІЗМ. Коли кажуть - піднімемо пенсії, а ПФ - "в дірках", то це що? Популізм. Але він подобається людям і люди голосують. А потім, якщо пенсії і піднімуть, тою.. шляхом "друку" грошей. А після такої емісії гривня знову девальвує. Це справедливо? Це не чесно...
А я не буду казати й писати "красиві слова" з метою, щоб мене обрали! Я не буду "підстроюватись під кон"юктуру"! Я не хочу обіцяти те, що не змінить державу, але так подобається людям!
Я кажу, що нам потрібно створити систему, коли кожен громадянин, якщо хоче змінити державу, має брати і контролювати владу! Коли кожен громадянин має діяти відповідаль! КОЖЕН!
Це не подобається? Тоді ми дійсно, як народ, ще діти.. Саме тому я свої ідею пополяризую! А обіцяти щастя без праці є не буду! Чому? Бо я не хочу брехати.. навіть, якщо ця "приємна брехня" приведе мене до влади. Бо тоді я не зміню державу. Державу (як систему) можно змінити лише знизу - з основи механізму. З цінностей!
Я не хочу брехати, бо мені не байдуже, що про мене думає Бог (саме Бог, а не священники й інші, часто нечесні люди, які ніякого відношення до Бога не мають, а просто заробляють на релігії або використовують як політичний важель).
Так...
За ними стоять олігархи.. тому ЗМІ про них говорять. За мної - тільки ви можете стати. Тому я і кажу: або разом змінити Україну, або вона така сама і буде....
В мене для цього є декілька років.. і я прикладу для того зусилля.Я зрозумів, що мені потрібно самому робити свій імідж, бо, коли я пишу про якогось кандидата, мене автоматично та несправедливо сприймають за підтримку цього кандидата.
Отже буду більше писати про себе.
Хоча повторюсь -
моя мета змінити ставлення кожного громадянина до економіки (регулювання економ. процесів, до пенсійної системи, як до системи власного накопичення), до законотворочсті (максимально можлива пряма демократія після перехідного періоду), ставлення до ресурсів, що нас оточують, до свого життя (свідоме розуміння кожного громадянина про свою участь у громадських процесах).
Крім того, я досі впевненний, не дивлячись на майбутні виплати по міжнародним боргах України (саме тому в наступні 2 роки нам потрібно триматись, про що я писав вчора), поки ще не пізно провести таку реформацію, коли міжнародні інвестиції зайдуть в нашу державу і не буде інвестиційного дефіциту, як це є зараз.
Гроші (за виключенням грошей працюючих у ЕС, Слава Богу за яких) наразі стрімко покидають Україну. Це називається відтік капіталу. Але саме капітал є кров"ю держави.
Україна зміниться лише з децентралізацією влади, коли владні функції будуть не у монополіста (ВРУ, Президент), а всього населення, коли люди будуть намагатися створити достойні умови у своєму домі, на своїй вулиці, у своєму місті.
Ось приклад децентралізації влади - коли звичайні люди змінюють ДЕРЖАВУ, а не чекають від "вождів": https://www.youtube.com/watch?v=zs6Gr_07Brg&t=1843s
Ось за що я!Також я виступаю за
"податковий рай". Саме тому я написав вище "+". Так,
5.10 не ідеальна, але замість популіських лозунгів, якщо заплановане спрацює, Україна розквітне.
Нажаль, я погоджуюсь з тими, хто мені вище писав, що поки такі ідеї не для України - так, нажаль, ми ще не "наїлись обіцянок популістів".
Але я не припиню розповсюдження ідей, які мені подобаються, які принесуть реальні позитивні зміни в державі.
З Вашого посту зрозумів, що мені більше треба просувати свої ідеї, хоча повторюсь, вони - не мої - ці ідеї створені задовго до мого народження, створенні лібертаріанцями (якими є найвідомійші криптоентузіасти). Ці ідеї допомогли створенню та існуванню у ранніх роках США. Наразі я не можу погодитись, що у США ринкова економіка. Якби це було так, то не було б тих "вливань" - кількісних пом"якшень ФРС за рахунок звичайних американців, коли доллар девальвацію переніс (під час 1 хвилі минулої кризи).
Саме тому я - за крипту та дорогоційні метали, за бартер та приватні валюти, оскільки гроші - це теж "товар". І вони мають конкурувати між собою.
Саме тому біткоін та декілька десятків валют у світі з часом будуть мати ще більше попиту. І саме тому з часом біткоін буде мати таку ціну, про яку дехто навіть боїться помріяти. Це закон попиту-пропозиції.
Так, я буду більше тепер відокремлено від будь-яких ПІБ та партій говорити про політику, але 5.10, недивлячись ні якихось особистостей - це звичайні люди, підприємці, активісти, з ідеями яких (не всіх) я погоджуюсь.
Саме тому я за їх перемогу. За перемогу ідей, які, я впевненний, змінять систему в Україні.
Тому - дякую за підтримку!
Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!