Привіт!
Починаю це невелике опитування україномовної криптоспільноти з метою зрозуміти саме вас.
Питання 1: Що має зробити Президент України на своїй посаді, щоб населення України процвітало? Які Ваші очікування?
Відповідь, по можливості, маскимально обґрунтуйте (як громадянина та як представника криптоіндустрії). Дякую!
Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!
Що робити щоб процвітао - це дуже просто. Це як "за усе хороше, проти усього поганого".
Щоб зрозуміли твою думку почни з самого простого: коментуй ті дії влади ( і президента і парламента і кабміну) які зараз відбуваються. І "по можливості, маскимально обґрунтуйте" - це ж ти - кандидат, а не я.
І так, почнемо: рішення, щодо підвищення ціни на газ до ринкової. Вперед.
Доброго вечора! Спершу відповім на питання. Дякую за це питання.
Я - за ринкову економіку, якщо уважно читали мої пости - я прихильних автрійської школи економіки.
Яка ціна на газ? Ринкова.
Але без всіх схем. Саме прозоре ціноутворення сприятиме зникнення класу людей, що на таких схемах "заробляють".
Можливо комусь не сподобається, але мені було не приємно, коли ціни на воду були без лічильників низькими.
Чому? Тому що люди просто виливали воду у каналізацію. Я дивлюсь на проміжки часу у 50 років, а не на 5 років.
Ресурси мають бути виикористанні економно та ефективно.
Лише, коли енергоносії стали дорожчими, люди стали впроваджувати новітні технології збереження такої, а не залишати "газові конфорки" працюючими, щоб не запалювати зайвий раз. Чи такого ніхто не бачив років 15 назад?
Тому, коли мене питають про ціни.. так, вони мають бути ринковими.
Питання не в високих цінах газу (хіба у країнах інших газ дешевший?), а в бідності людей.
Крім того, якщо ціна на ресурси буде ринкова, з високою конкуренцією, то зникнуть не лише "схеми", а й бажання монополістів заробити надприбутки.
Щодо " І "по можливості, маскимально обґрунтуйте" - це ж ти - кандидат, а не я.
" - я не буду все робити сам. Або
робимо МИ всі разом, або - ніхто. Досить вже шукати "лицарів". Час брати відповідальність за свої дії та за всю державу.
Давайте будемо щирими хоча б самі з собою - поки люди не змінять своє ставлення до фактів, подій, явищ тощо (наприклад, до своїх власних прав, до своєї економіки), нічого не змінити.
Моя ціль - змінити Україну, змінивши суспільство. Україна зміниться лише тоді, коли зміниться суспільство.
Тому давайте РАЗОМ СПІВПРАЦЮВАТИ. Саме тому мій попередній пост-питання: ЩО ОСБИСТО ВИ ОЧІКУЄТЕ?
Зрозумійте: народ має стати ЗАМОВНИКОМ ПОСЛУГ. Тобто управлінці, адміністративні оргнаи, включаючи, посаду Президента України мають виконувати ЗАМОВЛЕННЯ ЛЮДЕЙ.
Чи знову хочете якісь обіцянки? Я не той, хто буде обіцяти "Все зроблю за всіх!". Так справи не роблять.
Вам потрібно просто уявити державу, як велике підприємство.
Так ось, управлінці (Президент, міністри тощо) - то наймані службовці на цьому умовному "підприємстві". А народ - це власники.
Не навпаки. З моєї сторони - щире виконання своїх обов"язків та щире намагання змінити Україну.
Важливі не тільки цілі, а мотиви.
Ціль, як послухати політиків, - одна - зробити Україну краще...
Але мотиви різні. Мій мотив - щире бажання, щоб люди стали жити краще. Але це можно зробити лише за допомоги всіх людей аби змінити всю систему.
А якщо шукаєте "вождів" - шукайте й далі. І тоді отримаєте те, що стільки років вже отримуєте.
Дякую.
Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!