Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 73. (Read 4165980 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 284
October 26, 2018, 04:01:56 PM
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
October 26, 2018, 02:29:39 PM
Flodner привіт.

У Вас виявляється дві різні версії сайту:

Українська - http://cryptotexty.com/
Англійська - https://cryptotexty.io/

Доволі крутий дизайн, особливо english version Smiley

Ще й власний підпис зробили, молодець!

Дякую! Так, дві різні сайти, тому що 2 різні (але поєднані цілі)
1) Розвивати тематику блокчейну та криптовалют в Україні і українською мовою
2) Бути глобальним медіа, наступним Coindesk)

Підпис сам робив) Я не дуже добре знаю форумний код, але наче непогано вийшло здизайнерувати))
member
Activity: 280
Merit: 10
October 26, 2018, 02:15:03 PM
member
October 26, 2018, 02:11:29 PM
sr. member
Merit: 330
October 26, 2018, 10:01:55 AM
https://news.finance.ua/ua/news/-/436976/u-ssha-na-auktsioni-prodadut-660-konfiskovanyh-bitcoin

У США на аукціоні продадуть 660 конфіскованих Bitcoin

Федеральна служба виконання покарань і судових приставів США проведе аукціон, в ході якого буде продано 660 Bitcoin, раніше конфіскованих правоохоронними органами.

Нормальний такий додаток до бюджету!
Молодці американці, оце називається ловити грабіжників!

jr. member
Activity: 81
Merit: 6
October 26, 2018, 06:40:42 AM
Привіт!
Починаю це невелике опитування україномовної криптоспільноти з метою зрозуміти саме вас.

Питання 1: Що має зробити Президент України на своїй посаді, щоб населення України процвітало? Які Ваші очікування?

Відповідь, по можливості, маскимально обґрунтуйте (як громадянина та як представника криптоіндустрії). Дякую!

Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!
Що робити щоб процвітао - це дуже просто. Це як "за усе хороше, проти усього поганого".

Щоб зрозуміли твою думку почни з самого простого: коментуй ті дії влади ( і президента і парламента і кабміну) які зараз відбуваються. І "по можливості, маскимально обґрунтуйте" - це ж ти - кандидат, а не я.  Wink

І так, почнемо: рішення, щодо підвищення ціни на газ до ринкової. Вперед.

Або робимо МИ всі разом, або - ніхто. Досить вже шукати "лицарів". Час брати відповідальність за свої дії та за всю державу.

А якщо шукаєте "вождів" - шукайте й далі. І тоді отримаєте те, що стільки років вже отримуєте.

Так а ти тоді хто? То ти кандидат у президенти (тобто мітих на вождя), то добрий месія який вкаже дорогу, а йти повинні своїми власними ногами.
Пора визначитись, нє?  Grin

Доброго дня!
Те, що я християнин, якщо читали мої перші пости, для Вас не має бути новиную. Справжній християнин - це не той, що лише їм називається, а той, хто слідує вченню Іісуса Христа. Один з головних принципів - допомога людям. При тому, що я не нав"язую християнські цінності нікому (оскільки вважаю, що це вибір кожної вільної людини), хочу повторити - справжні християни це не ті, що такими себе називають, а ті, що живуть по-християнськи та намагаються своїми справами та вірою буьт християнами.

Повертаючись до нашої з Вами переписки, Україна зміниться не в момент, коли я прийду до влади, а коли люди змінять свої звички, стануть цінити свою гідність, будуть розуміти, що їхнє щастя напряму залежить від них - коли ідеї, які я підтримаю будуть впровадженні у життя.

Але це - вже філософська розмова.
Хоча саме ця розмова важливійша, оскільки саме те, ким себе громадянин розуміє впливає на майбутнє такого громадянина.

Приклад для розуміння читачів цього форуму: поки громадянин лінується зрозуміти технологію блокчейн та біткоіну - більшість буде вважати, що це "піраміда". Поки люди обиратимуть подивитись якесь примітивне шоу на кшталт "наша раша" чи щось більш інтелектуальне, то ніякий президент нічого не змінить. Згодні в тому, що суспільство треба змінювати?

Тут я пишу лише, щоб поділитись своїми економічними думками, а семе - про побудову нових соціальних моделей (на основі філософії ДАО), про інфляцію, справжні гроші, можливість існування приватних грошей (аключаючи криптовалюти та токени, але не обмежуючись лише ними), про ринкову економіку, про податкову політику, про причини корупційних явищ, про використання технології блокчейн для контролю за видатками та доходами державного бюджету, про впровадження блокчейну у вибочий процес, про пряму демократію, про нову систему охорони здоро"я та освіти, про необхідність впровадження філософії служіння у рядах держслужбовців.

Тому - дякую за питання по-суті.

Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!
sr. member
October 26, 2018, 04:39:13 AM
постачальники криптогаманців повинні отримати статус «суб'єктів первинного фінансового моніторингу»

Вже бачу велику чергу з бажаючих це зробити. Смішні вони. Smiley

МЕРТ пропонує впровадити механізм добровільного "нульового" декларування криптовалют

Навіщо воно нам треба? Вже писав про це багато разів, повторюю ще раз: поки людина не обмінює свою крипту на гривні, державі нічого сувати свого носа не в свої справи. Крипта державі  не підпорядковується.

Ну, поки-що уся крипта, у якості потрібної - буде зводитись до конвертації у гривню. Поки сама крипта не стала настільки самостійною платіжною одиницею ми будемо змушені конвертувати у фіат, а це вже "контроль".

Так. Хоча скоро все зміниться. Я за свої послуги "по ремонту хребта та організма" з задоволенням прийму крипту.
А сьогодні їхав вранці і думав: Таке декларування - це ж крута ідея для відмивання грошей. Навіть для всіляких чинуш.
Не буду продовжувати, аби хтось не здогадався використати. А хто розуміє хід моїх думок - й сам здогадався, що я маю на увазі.

Тому в такого декларування - велий мінус, незважаючи навіть на ризик позбуття анонімності, що зі сторони держави трактується як "круто".
sr. member
October 26, 2018, 04:33:48 AM
Привіт!
Починаю це невелике опитування україномовної криптоспільноти з метою зрозуміти саме вас.

Питання 1: Що має зробити Президент України на своїй посаді, щоб населення України процвітало? Які Ваші очікування?

Відповідь, по можливості, маскимально обґрунтуйте (як громадянина та як представника криптоіндустрії). Дякую!

Що робити щоб процвітао - це дуже просто. Це як "за усе хороше, проти усього поганого".

Щоб зрозуміли твою думку почни з самого простого: коментуй ті дії влади ( і президента і парламента і кабміну) які зараз відбуваються. І "по можливості, маскимально обґрунтуйте" - це ж ти - кандидат, а не я.  Wink

Або робимо МИ всі разом, або - ніхто. Досить вже шукати "лицарів". Час брати відповідальність за свої дії та за всю державу.

А якщо шукаєте "вождів" - шукайте й далі. І тоді отримаєте те, що стільки років вже отримуєте.

Так а ти тоді хто? То ти кандидат у президенти (тобто мітих на вождя), то добрий месія який вкаже дорогу, а йти повинні своїми власними ногами.

Ну, чому ж. Все дуже зрозуміло - з попередніх постів ШедевПрезидент. Навіть ось, щоб не шукати далеко. На цій сторінці читаю його слова: "У такому разі, навіть, якщо умовно я "зник" (саме тому у мене таке ім"я на цьому форумі), ідеї, які я просуваю житиму, а тому влада все-одно буде в народу.".

Я розумію, про що мова. Як на мене - не погана ідея - підняти всіх людей і дати їм владу. Але то, що немає підтримки на данний момент - вже на "старті" великий такий "мінус". Хоча отримати популярність не дуже важко, якщо захотіти сильно.

Ще один "мінус" - як на мене люди в Україні.... єєєє... щоб нікого не образити, "такі маленькі, як діти" (і я не про довірливість)))). Відповідальність за свою вчинки в Україні не тільки чиновники не хочу нести, а й прості люди. Тому не дивно, що "напомітнійші представники" у владі.
Не сприймайте це за песиміст. Просто це видно по бруду та сміттю на вулицях (п*яних обличчах у транспорті ввечері й таке подібне) й наявності бажання принести щось з роботи "нашару", хоча зміни в свідомості людей вже зараз є.

Та, напевно, ми ще "не доросли" до "прямої демократії".

А сама ідея почати змінювати суспільство - чудова. Але ж на це треба бажання того самого суспільства. Чи не так?
sr. member
October 26, 2018, 03:35:54 AM
Flodner привіт.

Реально - молодець!
sr. member
October 26, 2018, 03:34:57 AM
https://news.finance.ua/ua/news/-/436976/u-ssha-na-auktsioni-prodadut-660-konfiskovanyh-bitcoin

Федеральна служба виконання покарань і судових приставів США проведе аукціон, в ході якого буде продано 660 Bitcoin, раніше конфіскованих правоохоронними органами.

Дякую за новину.
Досить невелика кількість. Хоча можуть використати для "причини зливу".
Треба ще трохи дочекатись та нарешті ще докупитись.

sr. member
October 26, 2018, 03:28:34 AM
постачальники криптогаманців повинні отримати статус «суб'єктів первинного фінансового моніторингу»

МЕРТ пропонує впровадити механізм добровільного "нульового" декларування криптовалют

Навіщо воно нам треба? Вже писав про це багато разів, повторюю ще раз: поки людина не обмінює свою крипту на гривні, державі нічого сувати свого носа не в свої справи. Крипта державі  не підпорядковується.

100%
sr. member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
October 25, 2018, 07:00:02 PM

sr. member
October 25, 2018, 04:29:25 PM
Ну, поки-що уся крипта, у якості потрібної - буде зводитись до конвертації у гривню. Поки сама крипта не стала настільки самостійною платіжною одиницею ми будемо змушені конвертувати у фіат, а це вже "контроль".

Так, вони ж хочуть все знати про вашу крипту незалежно від того, конвертуєте ви її в гривню чи ні. З якого такого дива?
Її можливо напряму використовувати тільки в тому випадку, якщо людина з якою ви хочете зробити обмін буде згідна на те, що вона її візьме але в законодавстів немає прописано таких операцій і завядки цьому ніхто немає захисту зі сторони закону. Взяти наприклад олігархічну владу ми побчим, що вони це не розглядають, як метод надання людям запобіжного методу оплати, а ще одну можливість накласти податки і забрати кошти
sr. member
October 25, 2018, 04:12:00 PM
Ще покапався по темі..
Нормальна пропозиція. Дуже нормальна.

З іншої сторони, якщо подумати гарно - не мільйони ж в нас)))) Та хіба є сенс щось декларувати з ризиком потім бути відстеженим?
https://ua.interfax.com.ua/news/general/540445.html

Ці декларування по суті нічого не дають, тим більше в нас народ бідний і немає ніякого сенсу з того, чи ми декларуєм, але діло в не піднімається в тому щоб підняти зарплати за то вони піднімаються питання декларувати, щось коли мінімальна заробітна плата 100$. Але якщо ви люди гляните, чи дали нам щось ці декларування, то ви можете зрозуміти, що по суті вони нічого не дають і ті люди, які мали гроші при владі далі їх і мають
full member
Activity: 546
Merit: 106
October 25, 2018, 04:03:47 PM

Так, вони ж хочуть все знати про вашу крипту незалежно від того, конвертуєте ви її в гривню чи ні. З якого такого дива?
member
October 25, 2018, 02:56:57 PM

Навіщо воно нам треба? Вже писав про це багато разів, повторюю ще раз: поки людина не обмінює свою крипту на гривні, державі нічого сувати свого носа не в свої справи. Крипта державі  не підпорядковується.

member
October 25, 2018, 02:54:38 PM
Привіт!

sr. member
Merit: 330
October 25, 2018, 01:47:23 PM
Flodner привіт.

sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
October 25, 2018, 01:25:08 PM
Привіт! А що не "дуже здешевшало"?)))) Майже все)))) І нічого страшного - тримаю)
В мене є трохи Dogecoin. Але трохи. Якщо хочете знати мою думку по монеті - кілька місяців тому писав Флондеру - вважаю, що монета є у числі тих, які навіть після"чистки" залишаться.  Тому холд до моменту "позеленіння глобал. кап" і тоді вже - продавати за "біток".

Я згодний, що залишиться, вона має свою спільноту та й її зручно використовувати для обміну/пересилання невеликих сум
Наприклад на тій же Криптопії є ринки для Dogecoin
Трохи цієї монети і в мене є
full member
Activity: 546
Merit: 106
October 25, 2018, 01:24:23 PM

Pages:
Jump to: