Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 90. (Read 4167942 times)

sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
September 18, 2018, 12:53:30 AM
Знову зміни на форумі. Зараз щоб стати джуніором потрібно 1 меріт. Коли це сталося? Я в печалі. Вони не хочуть відкрити українську локалізацію а от з правилами полюбляють гратися...

Щодо української локалізації, я щойно створив ще одну гілку
https://bitcointalksearch.org/topic/local-board-creation-for-ukraine-data-based-arguments-traffic-5031638

Не впевнений що допоможе, але як на мене, трафік - це серйозний аргумент
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
September 18, 2018, 12:31:33 AM
Знову зміни на форумі. Зараз щоб стати джуніором потрібно 1 меріт. Коли це сталося? Я в печалі. Вони не хочуть відкрити українську локалізацію а от з правилами полюбляють гратися...
А які до цього були правила? Я давно отримала джуна і не встигла мембера, кілька днів залишалося((
У вас не погана актівність, чому не отрмили до сих пір?

Зараз безвідносно до активності треба 1 меріт щоб статус став Jr.member
Бо Newbies дуже багато, а мерітів як завжди мало і всім не вистачає
member
Activity: 588
Merit: 43
September 17, 2018, 04:27:30 PM
А які до цього були правила? Я давно отримала джуна і не встигла мембера, кілька днів залишалося((
У вас не погана актівність, чому не отрмили до сих пір?
member
Activity: 280
Merit: 10
September 17, 2018, 01:37:17 PM

Це зміни від сьогодні. І взагалі доволі правильні. До сьогодні отримати джуна було дуже просто і цей свіжий джун зразу йшов писати тонни шітпостів на форумі, від чого толку - 0. А тепер стане трохи складніше. Це вплине позитивно, однозначно.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
September 17, 2018, 12:27:41 PM
full member
Activity: 546
Merit: 106
September 17, 2018, 03:01:40 AM
Цікаво буде побачити дорожню карту проекту плану ПП.
Нічого цікавого, звичайний передвиборчий піар. ПОП взагалі любить багато обіцяти і мало робити.
member
Activity: 518
Merit: 11
September 17, 2018, 03:00:21 AM
Зацініть обкладинку червневого номеру журналу, що видається Міжнародним Валютним Фондом https://www.imf.org/external/index.htm:

цікаво, да  Grin Grin Нижче сам журнал в pdf:

https://www.imf.org/external/pubs/ft/fandd/2018/06/pdf/fd0618.pdf

дякую за посилання. цікаво було почитати статтю
jr. member
Activity: 41
September 17, 2018, 02:14:41 AM
Зацініть обкладинку червневого номеру журналу, що видається Міжнародним Валютним Фондом https://www.imf.org/external/index.htm:

ShockedКреативно Grin Grin Grin. Проілюстрували розвиток валюти, на прикладі розвитку людини за Дарвіном))
jr. member
Activity: 41
September 17, 2018, 02:12:09 AM
Президент України анонсував електронну гривню

14 вересня 2018 року на форумі YES в Києві президент України Петро Порошенко поговорив про Blockchain і КриптоГривню - ось цитата з його виступу: "Розпочато процес переведення на блокчейн Державного земельного кадастру та Реєстру майнових прав. Національний банк готується до запуску національних електронних грошей."

Детально про українську криптогривню:
https://[Suspicious link removed]/S6Fnf4 - як її просили.
https://[Suspicious link removed]/P7WN94 - про приватний проект криптогривні.
https://[Suspicious link removed]/jP7CDA - виступ глави Національного банку України Якова Смолія з приводу блокчейна і е-гривні.

Цікаво буде побачити дорожню карту проекту плану ПП  Wink. Блокчейн застосовують, також застосовують інші країни в галузі державного регулювання. Наприклад, митниця Південної Кореї звернулася до Samsung, щоб вони розробили для них систему контролю, побудовану на блокчейн) Якщо знайду посилання то скину.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
September 16, 2018, 05:45:19 PM

member
September 16, 2018, 09:56:14 AM
Я думаю, система безпечного зберігання ключів в майбутньому буде, ще більше потрібна людям і брати Уінклвосс добре зароблять на цьому

Брати Уінклвосс патентують систему безпечного зберігання ключів

Творці криптовалютної біржі Gemini Камерон і Тайлер Уінклвосс отримали патент на холодний метод зберігання цифрових активів з використанням ізольованих комп’ютерів, географічно віддалених сховищ, пластикових карт і, можливо, папірусу.

А оце вже цікаво. Наданий момент дуже актуальна штука, так як безпечне зберігання ключів - це не проста штука. Кожен з існуючих варіантів може піддатися викраденню. ТОму треба щосб революційно нове і максимально безпечне.
legendary
September 16, 2018, 09:32:46 AM
Я думаю, система безпечного зберігання ключів в майбутньому буде, ще більше потрібна людям і брати Уінклвосс добре зароблять на цьому

Брати Уінклвосс патентують систему безпечного зберігання ключів

Творці криптовалютної біржі Gemini Камерон і Тайлер Уінклвосс отримали патент на холодний метод зберігання цифрових активів з використанням ізольованих комп’ютерів, географічно віддалених сховищ, пластикових карт і, можливо, папірусу.

У документі, опублікованому у вівторок Агентством США по патентах і товарних знаках, відповідно до фірми Winklevoss IP, описаний план створення мережі комп’ютерів, здатних генерувати облікові записи для зберігання криптовалютних або пов’язаних з криптовалютами біржових продуктів (ETP). В рамках заходів безпеки комп’ютери будуть ізольовані, за винятком випадків, коли це необхідно для передачі активів, в основному діючих в якості пристрою холодного зберігання.

Комп’ютери будуть генерувати ці ключі для нових облікових записів, які потім будуть розділятися на частини і записуватися на зовнішній пристрій, такий як флеш-накопичувач, CD, DVD або фізично записуватися на ламіновану картку, аркуш паперу, шматок пластмаси або навіть папірус, згідно з документом.

У патенті пропонуються різні способи виготовлення карток: «наприклад, два набору можуть зберігатися на папері, а третій набір зберігається на папірусі», але відзначається, що принаймні один набір ключів повинен зберігатися на електронному записуючому пристрої. Ключі повинні доставлятися в компанію зберігання ключів особисто, поштою або по факсу або створюватися прямо на захищеному сховищі. Щоб отримати доступ до сховища, власники ключів повинні надати три форми ідентифікації.

У комп’ютерів буде доступ до захищеного порталу, який при необхідності може підключати машини до мережі блокчейн для обробки транзакцій, пояснює документ.

Згідно з документом, захист ключів активів важливий для блокчейнів, щоб запобігти крадіжці коштів. Крім того, в патенті наголошується, що облікові записи цифрових активів використовуються для полегшення фінансових транзакцій, і, отже, їх захист дозволяє консенсусним протоколам функціонувати належним чином і запобігати випадкам атак подвійних витрат.

http://gesellberg.com/%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D1%83%D1%96%D0%BD%D0%BA%D0%BB%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%81-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%83%D1%8E%D1%82%D1%8C-%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D1%83-%D0%B1/
copper member
Activity: 210
Merit: 15
September 15, 2018, 11:16:07 PM
І я згодна щодо ефіру, чула прогноз від одних впливових трейдерів, що ціна буде до 10 тис. Мало того, що на платформі проходять майже всі ИСО, так там були вже проведені офіційні угоди по купівлі/продажу майна. За ефіром майбутнє.

Я з тобою погоджуюсь, що Ефір жити буде. Щодо 10к... Ну, так - цілком можливо, коли біткоін буде близбко 1 млн. зелених... але коли?)))

1 000 000 за ВТС - десь у 2020-2025 роках..

А поки - я альти закупив. Скоро зросте.

Не вірю у ціну біткоіна в 1 000 000$, 50 тисяч це максимум, ефір 10, цілком можливо, він цікавіший за біткоін набагато)
Біткоін буде коштувати 1 млн ближче до 2030 року, можете зберегти це повідомлення і потім знову піднімемо цю тему))) Я не екстрасенс звичайно, інформація надійшла від надзвичайно впливової людини, так сказати з самого верху. Не хочу займатися пропагандою, кожен сам вирішує вірити чи ні. Я взагалі дуже вірю в крипту і світле майбутнє діджітал Smiley

Дуже можливо що так і буде. Проте ми перейшли у таку непередбачувану фазу розвитку людства, що на 10-12 років наперед ой як тяжко загадувати. Тут і 5 років достатньо для таких перетворень, що можливо крипта буде вже чимось іншим. Хоча, як валюта майбутнього - таки напевно може бути.

Не вірю у ці заоблачні цифри, більш схиляюсь до того, що врешті решт хтось награється криптою і ми побачимо ії різке падіння.
member
September 15, 2018, 03:09:55 PM
І я згодна щодо ефіру, чула прогноз від одних впливових трейдерів, що ціна буде до 10 тис. Мало того, що на платформі проходять майже всі ИСО, так там були вже проведені офіційні угоди по купівлі/продажу майна. За ефіром майбутнє.

Я з тобою погоджуюсь, що Ефір жити буде. Щодо 10к... Ну, так - цілком можливо, коли біткоін буде близбко 1 млн. зелених... але коли?)))

Не вірю у ціну біткоіна в 1 000 000$, 50 тисяч це максимум, ефір 10, цілком можливо, він цікавіший за біткоін набагато)
Біткоін буде коштувати 1 млн ближче до 2030 року, можете зберегти це повідомлення і потім знову піднімемо цю тему))) Я не екстрасенс звичайно, інформація надійшла від надзвичайно впливової людини, так сказати з самого верху. Не хочу займатися пропагандою, кожен сам вирішує вірити чи ні. Я взагалі дуже вірю в крипту і світле майбутнє діджітал Smiley

Дуже можливо що так і буде. Проте ми перейшли у таку непередбачувану фазу розвитку людства, що на 10-12 років наперед ой як тяжко загадувати. Тут і 5 років достатньо для таких перетворень, що можливо крипта буде вже чимось іншим. Хоча, як валюта майбутнього - таки напевно може бути.
newbie
Activity: 25
Merit: 0
September 15, 2018, 02:43:24 AM
Добрий день. Ми із Львова маємо сімейний бізнес кролиферму яку розвиваємо самостійно з нуля. Хочемо ввести в наше господарство акції у вигляді токенів для того щоб швидко закінчити розвиток ферми кроликів та перевести іі на належний високий рівень.Але на цьоми ми не хочемо зупинятися і хочемо за допомогою блокчейна створити господарство яке немає меж у розвитку, слідуючим нашим етапом розвитку  є створення ферми з козами по виробництву молока та сирів.
Усім тримачам токенів ми обіцяємо стрімкий ріст нашого господарства і дивіденди у сумі 10% річних , також ми заведемо наш токен на біржу для вільної торгівлі.
Що ви думаєте про це?

Маємо канал в YouTube який ведемо від самого початку https://www.youtube.com/channel/UCz3wH7TvkQ1NbmDZznS1pbQ

Публічний канал сімейного бізнесу Telegram  https://t.me/FermaK на якому я дам відповіді на будь які запитання стосовно розвитку нашого бізнесу в якому Ви приймаєте безпосередню участь як інвестор і маєте або хочете придбати токен FermaK.
member
September 14, 2018, 03:37:03 PM
Президент України анонсував електронну гривню

14 вересня 2018 року на форумі YES в Києві президент України Петро Порошенко поговорив про Blockchain і КриптоГривню - ось цитата з його виступу: "Розпочато процес переведення на блокчейн Державного земельного кадастру та Реєстру майнових прав. Національний банк готується до запуску національних електронних грошей."

Детально про українську криптогривню:
https://goo.gl/S6Fnf4 - як її просили.
https://goo.gl/P7WN94 - про приватний проект криптогривні.
https://goo.gl/jP7CDA - виступ глави Національного банку України Якова Смолія з приводу блокчейна і е-гривні.
member
September 14, 2018, 03:34:11 PM

copper member
September 14, 2018, 02:05:36 PM

copper member
September 14, 2018, 02:02:03 PM
Привіт криптоспівдружність.
Коротко про нас.Маємо сімейний бізнес кролеферму,яка стабільно розвивається (канал в YouTube ФермаК).Маємо таку ідею залучити інвестиції для стрімкого росту нашого господарства з допомогою ІСО проекту.Пропонуємо тримачам токена FMK грошову винагороду 10% річних від суми вкладу з першогож дня, і стабільнгий ріст токена разом з нашим господарством оскільки ми не плануємо зупинятися на досягнутому.
Що Ви думаєте про такий проект.
Чекаємо на запитання.
Потрібні інвестиції? Розумію. Але до чого тут ICO і взагалі крипта? Не розумію.

Я теж цього не розумію, цілковите безглуздя, якісь кролі, ico і не потрібні токени, напевно чоловіче просто шукає де підзаробити, може хтось і інвестує...
legendary
September 14, 2018, 10:01:30 AM
А тим часом банкіри неторопливо роблять свою улюблену  справу, спочатку вони зробили деревативи на кріпту, тепер вже роблять
деревативи на деревативи кріпти (свопи будуть розраховуватись відносно ціни на ф'ючерси, а не відносно ціни самої кріпти),
що ж буде далі  Huh Huh

Банківський гігант Morgan Stanley готує ґрунт для трейдингу біткойн-свопами

Один з найбільших у світі банків, американський Morgan Stanley, планує запропонувати своїм клієнтам фінансові інструменти у формі свопів на основі біткойна - заявило агентству Bloomberg в четвер, 13 вересня, анонімне джерело, що має доступ до стратегій банку. Представник банку відмовився коментувати це, не підтверджуючи та не відмовляючись від інформації.

Morgan Stanley вибрав стратегію контрактів по деривативах, оскільки банк не має наміру торгувати прямими торговельними операціями з біткойном, повідомляє джерело. Банк технічно повністю готовий запропонувати свопи на біткойн і прив'яже їх до біткойн-ф’ючерсів. Morgan Stanley офіційно запустить свопи після того, як інституційні інвестори проявлять ознаки значного зацікавлення у цій пропозиції та після завершення процесу внутрішнього затвердження.

Американський банк буде займатися контрактами, які надають інвесторам комплексний вплив на продуктивність біткойна. Інвестори зможуть робити довгі або ж короткі позиції, використовуючи так звані зворотні свопи цін, а Morgan Stanley стягуватиме комісію за кожну транзакцію,

- заявило джерело, яке забажало залишитись анонімним, оскільки інформація є приватною, пише Bloomberg.

Morgan Stanley є останнім американським банківським гігантом із планами надання фінансових послуг, пов'язаних з біткойном. Цього тижня було оприлюднено інформацію, що Citigroup знайшов новий варіант інвестицій в криптовалюти зі зниженим ризиком. А Goldman Sachs розглядає запуск сервісу для зберігання біткойна для інституційних інвесторів.

Алістер Мілн (Alistair Milne), керівник інформаційного відділу Atlanta Digital Currency Fund, заявив, що діяльність американських банків, пов’язана з біткойном, та плани власника Нью-Йоркської фондової біржі щодо фізичних ф'ючерсів на BTC показали, що інтереси інституційних інвесторів спрямовуються в бік криптовалют, всупереч деяким скептичним думкам.

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/3186-bank%D1%96vs'kij-g%D1%96gant-morgan-stanley-gotu%D1%94-%D2%91runt-dlya-trejdingu-b%D1%96tkojn-svopami
Pages:
Jump to: