Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 91. (Read 4180815 times)

jr. member
Activity: 146
Merit: 2
September 14, 2018, 09:49:58 AM
Шановні україномовні учасники форуму. Ми зробили невеликий крок для визнання нашої спільноти за кордоном ,щоб не всовуваи нас до мокшанських груп. Хочу повідомити, що ми створили україномовну групу проекту ASCH в Телеграмі. ASCH являє собою децентралізовану платформу для розробки програм на блокчейні, використовує архітектуру бічного ланцюга (конкуренти LISK, ARK). ASCH на CoinMarketCap: https://coinmarketcap.com/currencies/asch/ Проект дуже перспективний. Також в групі роздають щодня 80 XAS. Плануються конкурси з призами у вигляді токенів XAS.
Усіх запрошую приємно буде вас там бачити https://t.me/Asch_UA
member
Activity: 280
Merit: 10
September 13, 2018, 04:02:43 PM
Привіт криптоспівдружність.
Коротко про нас.Маємо сімейний бізнес кролеферму,яка стабільно розвивається (канал в YouTube ФермаК).Маємо таку ідею залучити інвестиції для стрімкого росту нашого господарства з допомогою ІСО проекту.Пропонуємо тримачам токена FMK грошову винагороду 10% річних від суми вкладу з першогож дня, і стабільнгий ріст токена разом з нашим господарством оскільки ми не плануємо зупинятися на досягнутому.
Що Ви думаєте про такий проект.
Чекаємо на запитання.
А кролі породисті і гарні? Я б племінниці подарував одного  Grin
А по темі: а чим звичайні способи інвестицій не альо? Крипта більш волатильна чим кролики і сьогодні у тебе монет на племінного мега-кроля , а завтра і на сіно не вистачить. Ризиковано.
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
September 13, 2018, 02:04:49 PM
Гарне відео)))
І посміятись.. і помріяти)))
https://www.facebook.com/mmr.net.ua/videos/1240511049418261/
Я що скажу.. є у відео і правда. Ще згнадаєте.
Перше - долларо буде дешевшим від укр. криптовалюти.
2. Візи будуть брати в Україну - через воду, природні умоови та харчі.
А весело... А про місто БЦ - порвало)

Так, думаю так колись і буде
Поки що ж краще відкрити ринок для польських і литовських номерів, спростити це
Навіть Лі Куан Ю, від якого фанатіють багато сучасний псевдореформаторів, який спочатку захищав своє автовиробництво (читаючи його мемуари я здивувався що в Сингапурі в 60-70х, коли населення було 2 мільйони, було своє автовиробництво!) - швидко зрозумів, що краще хай воно збанкрутує якщо неконкурентноздатне, і краще закцентуватись на інших сферах
sr. member
September 13, 2018, 01:59:47 PM
Коротко про нас.Маємо сімейний бізнес кролеферму,яка стабільно розвивається (канал в YouTube ФермаК).Маємо таку ідею залучити інвестиції для стрімкого росту нашого господарства з допомогою ІСО проекту.Пропонуємо тримачам токена FMK грошову винагороду 10% річних від суми вкладу з першогож дня, і стабільнгий ріст токена разом з нашим господарством оскільки ми не плануємо зупинятися на досягнутому.
Чекаємо на запитання.

Не обов'язково двічі повторювати повідомлення)
Але я взагалі думаю що ІСО робити не треба, по-перше вже й багато ІСО нічого чи майже нічого не збирають.
Якщо є ідея токена і його реального використання - то можна було б випустити його на якійсь існуючій платформі. В різних спільнотах, наприклад ЕОС, НЕМ є "community proposal" можна запропонувати проект і отримати фінансування - можна так спробувати
або просто знайти інвестора
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
September 13, 2018, 01:45:19 PM
І я згодна щодо ефіру, чула прогноз від одних впливових трейдерів, що ціна буде до 10 тис. Мало того, що на платформі проходять майже всі ИСО, так там були вже проведені офіційні угоди по купівлі/продажу майна. За ефіром майбутнє.

Я з тобою погоджуюсь, що Ефір жити буде. Щодо 10к... Ну, так - цілком можливо, коли біткоін буде близбко 1 млн. зелених... але коли?)))

1 000 000 за ВТС - десь у 2020-2025 роках..

А поки - я альти закупив. Скоро зросте.
member
Activity: 588
Merit: 43
September 13, 2018, 01:11:04 PM
чула прогноз від одних впливових трейдерів
Одна баба на базарі казала. Grin
Grin думаю до баби на базарі ще не скоро дійде інформація щодо ефіру Grin якщо серйозно, то звичайно прогнозів багато і вірити всім не можна. Але в середньо- та довгостроковій перспективі все може бути. Я на цьому ринку вже давно нічому не дивуюся.
sr. member
September 13, 2018, 12:58:33 PM
Чекаємо на запитання.
Потрібні інвестиції? Розумію. Але до чого тут ICO і взагалі крипта? Не розумію.

Хей, ну, якщо зробити ICO, як Міха, то все получиться. Я сам особисто підтримував проект Михайла - Коліоново.
Не шкодую. Крім того - Михайло проти РФ-ської чинушської теми. Його колись, хто не пам*ятає судили - "ні за що".
full member
Activity: 546
Merit: 106
September 13, 2018, 12:13:46 PM
Чекаємо на запитання.
Потрібні інвестиції? Розумію. Але до чого тут ICO і взагалі крипта? Не розумію.
sr. member
September 13, 2018, 12:06:38 PM
Чекаємо на запитання.

Тарас, це ти?

Привіт!
Ну, що сказати - як ідея - норм. Але зараз треба вже прив*язувати токени до активів чи конкретних показників.
+ кролі - це добре, але один напрямок - високий ризик.
Мені особисто - цікаво.
Якщо що - пиши. Буду радий підтримати проект - юр. консультац. та створенням реклами та інвестиціями - трохи.

Але повторюсь - один напрямок для АПК - не густо. Ризик.
newbie
Activity: 25
Merit: 0
September 13, 2018, 12:01:01 PM
Чекаємо на запитання.
sr. member
September 13, 2018, 11:03:31 AM
sr. member
September 13, 2018, 11:01:50 AM
Гарне відео)))
І посміятись.. і помріяти)))
https://www.facebook.com/mmr.net.ua/videos/1240511049418261/

Я що скажу.. є у відео і правда. Ще згнадаєте.

Перше - долларо буде дешевшим від укр. криптовалюти.

2. Візи будуть брати в Україну - через воду, природні умоови та харчі.

А весело... А про місто БЦ - порвало)
sr. member
September 13, 2018, 10:59:38 AM
Нажаль - ні... Іншим буду зайнятий.
Але знаю, що будуть гарні гості. Хоча, знову ж так, від Дістрібьютед Лаб - є онлайн курс - на Ютубі. Від початку на них був записаний. Дуже чітко і яскраво.

Так, там багато випусків виходило, я трохи переглядав, загалом враження позитивне
А ви весь курс дивились? Якщо думаєте що він підходить для загальної аудиторії (а не лише девелоперів) то можна його тут поширити

Ні. Все не дивився. Ч ж не кодер. Але то я виправлю - дещо надолужу. В пошті в мене всі випуски приходять по темах - то я їх дивитимусь лише ті, що для мене цікаві. Хоча тех. пости теж дивлюсь - тоді картинка всієї індустрії - чітка.
newbie
Activity: 25
Merit: 0
September 13, 2018, 09:16:28 AM
Коротко про нас.Маємо сімейний бізнес кролеферму,яка стабільно розвивається (канал в ютюб ФермаК).Маємо таку ідею залучити інвестиції для стрімкого росту нашого господарства з допомогою ІСО проекту.Пропонуємо тримачам токена FMK грошову винагороду 25% від суми вкладу з першогож дня, і стабільнгий ріст токена разом з нашим господарством оскільки ми не плануємо зупинятися на досягнутому.
Чекаємо на запитання.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
September 13, 2018, 07:22:56 AM
sr. member
September 13, 2018, 05:56:56 AM
Але знаю, що будуть гарні гості. Хоча, знову ж так, від Дістрібьютед Лаб - є онлайн курс - на Ютубі. Від початку на них був записаний. Дуже чітко і яскраво.

Так, там багато випусків виходило, я трохи переглядав, загалом враження позитивне
А ви весь курс дивились? Якщо думаєте що він підходить для загальної аудиторії (а не лише девелоперів) то можна його тут поширити
sr. member
September 13, 2018, 05:24:05 AM
Нагадую, що на цьому тижні буде конференція - BlockchainUA - 14 вересня

Відвідавши багато як великих конференцій, так і маленьких мітапів - можу впевнено сказати, що це найкраща конференція на крипто-тематику в Україні!

Деталі: http://cryptotexty.com/blockchainua-vje-blizko/

Таааак.... Дякувати за неї Паші. Він- молодчина. Доречі, випустив книгу про блокчейн.

Ідете?
Я теж з нетермінням чекаю книгу, обов'язково придбаю, а потім можливо ще декілька примірників на подарунки

legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
September 13, 2018, 04:40:09 AM
На ринку поки що всі в позитиві і нікого не лякає теперішній дамп, подивимося що буде далі  Grin

72% криптовалютних інвесторів планують цього року придбати ще більше активів: опитування

Більшість акредитованих інвесторів в криптовалюти та майже три чверті роздрібних інвесторів планують збільшити свої криптовалютні вклади протягом наступних 12 місяців - йдеться в новому опитуванні.

Це опитування, проведене платформою для торгівлі цінними паперами SharesPost в липні серед 2490 роздрібних інвесторів та 528 акредитованих інвесторів показало, що існуючі власники криптовалют залишаються з бичачими настроями стосовно нового класу активів, хоча тепер вони розуміють, що прийняття мейстрімом займе більше часу, ніж вони очікували.

Респонденти в обох групах очікують, що криптовалюти досягнуть широкого прийняття в 2025 році, тоді як у січні - коли біткойн і більшість альткойнів торгувались на рівні своїх максимумів, вони припускали, що це відбудеться у 2020 році. Вони заявили, що відсутність знань та комерційного використання - це найневідкладніші завдання для прийняття блокчейну.

Rohit Kulkarni

На підставі нашого опитування зрозуміло, що криптовалютні інвестори не втратили віри і планують придбати більше. Важливо, що це опитування показує, що корекція відокремлює короткострокових трейдерів від довготермінових. Інвестори залишаються позитивно налаштованими щодо біткойна та Етереуму протягом наступних 18 місяців, оскільки вони є провідними цифровими валютами у всьому світі. Обидва мають порівняно низьку кореляцію з іншими класами активів і можуть стати ідеальним способом для інвесторів для диверсифікації портфеля акцій та облігацій,

- заявив в заяві керуючий та керівник дослідження SharesPost, Рохіт Кулкарні (Rohit Kulkarni).

Примітно, що інвестиційні портфелі відрізнялися в акредитованих та роздрібних інвесторів. Звичайні споживачі найбільше володіють біткойном (BTC), а потім етером (ETH) і лайткойном (LTC), портфелі акредитованих інвесторів найчастіше містять етер, а потім біткойн та Ripple (XRP).

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/3160-72%25-kriptovaljutnih-%D1%96nvestor%D1%96v-planujut'-c'ogo-roku-pridbati-shhe-b%D1%96l'she-aktiv%D1%96v:-opituvannya
full member
Activity: 546
Merit: 106
September 13, 2018, 02:27:42 AM
чула прогноз від одних впливових трейдерів
Одна баба на базарі казала. Grin
member
Activity: 588
Merit: 43
September 12, 2018, 03:34:28 PM
І я згодна щодо ефіру, чула прогноз від одних впливових трейдерів, що ціна буде до 10 тис. Мало того, що на платформі проходять майже всі ИСО, так там були вже проведені офіційні угоди по купівлі/продажу майна. За ефіром майбутнє.
Pages:
Jump to: