Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 91. (Read 4390323 times)

copper member
Activity: 210
Merit: 15
September 15, 2018, 11:16:07 PM
І я згодна щодо ефіру, чула прогноз від одних впливових трейдерів, що ціна буде до 10 тис. Мало того, що на платформі проходять майже всі ИСО, так там були вже проведені офіційні угоди по купівлі/продажу майна. За ефіром майбутнє.

Я з тобою погоджуюсь, що Ефір жити буде. Щодо 10к... Ну, так - цілком можливо, коли біткоін буде близбко 1 млн. зелених... але коли?)))

1 000 000 за ВТС - десь у 2020-2025 роках..

А поки - я альти закупив. Скоро зросте.

Не вірю у ціну біткоіна в 1 000 000$, 50 тисяч це максимум, ефір 10, цілком можливо, він цікавіший за біткоін набагато)
Біткоін буде коштувати 1 млн ближче до 2030 року, можете зберегти це повідомлення і потім знову піднімемо цю тему))) Я не екстрасенс звичайно, інформація надійшла від надзвичайно впливової людини, так сказати з самого верху. Не хочу займатися пропагандою, кожен сам вирішує вірити чи ні. Я взагалі дуже вірю в крипту і світле майбутнє діджітал Smiley

Дуже можливо що так і буде. Проте ми перейшли у таку непередбачувану фазу розвитку людства, що на 10-12 років наперед ой як тяжко загадувати. Тут і 5 років достатньо для таких перетворень, що можливо крипта буде вже чимось іншим. Хоча, як валюта майбутнього - таки напевно може бути.

Не вірю у ці заоблачні цифри, більш схиляюсь до того, що врешті решт хтось награється криптою і ми побачимо ії різке падіння.
member
Activity: 280
Merit: 10
September 15, 2018, 03:09:55 PM
І я згодна щодо ефіру, чула прогноз від одних впливових трейдерів, що ціна буде до 10 тис. Мало того, що на платформі проходять майже всі ИСО, так там були вже проведені офіційні угоди по купівлі/продажу майна. За ефіром майбутнє.

Я з тобою погоджуюсь, що Ефір жити буде. Щодо 10к... Ну, так - цілком можливо, коли біткоін буде близбко 1 млн. зелених... але коли?)))

Не вірю у ціну біткоіна в 1 000 000$, 50 тисяч це максимум, ефір 10, цілком можливо, він цікавіший за біткоін набагато)
Біткоін буде коштувати 1 млн ближче до 2030 року, можете зберегти це повідомлення і потім знову піднімемо цю тему))) Я не екстрасенс звичайно, інформація надійшла від надзвичайно впливової людини, так сказати з самого верху. Не хочу займатися пропагандою, кожен сам вирішує вірити чи ні. Я взагалі дуже вірю в крипту і світле майбутнє діджітал Smiley

Дуже можливо що так і буде. Проте ми перейшли у таку непередбачувану фазу розвитку людства, що на 10-12 років наперед ой як тяжко загадувати. Тут і 5 років достатньо для таких перетворень, що можливо крипта буде вже чимось іншим. Хоча, як валюта майбутнього - таки напевно може бути.
newbie
Activity: 25
Merit: 0
September 15, 2018, 02:43:24 AM
Добрий день. Ми із Львова маємо сімейний бізнес кролиферму яку розвиваємо самостійно з нуля. Хочемо ввести в наше господарство акції у вигляді токенів для того щоб швидко закінчити розвиток ферми кроликів та перевести іі на належний високий рівень.Але на цьоми ми не хочемо зупинятися і хочемо за допомогою блокчейна створити господарство яке немає меж у розвитку, слідуючим нашим етапом розвитку  є створення ферми з козами по виробництву молока та сирів.
Усім тримачам токенів ми обіцяємо стрімкий ріст нашого господарства і дивіденди у сумі 10% річних , також ми заведемо наш токен на біржу для вільної торгівлі.
Що ви думаєте про це?

Маємо канал в YouTube який ведемо від самого початку https://www.youtube.com/channel/UCz3wH7TvkQ1NbmDZznS1pbQ

Публічний канал сімейного бізнесу Telegram  https://t.me/FermaK на якому я дам відповіді на будь які запитання стосовно розвитку нашого бізнесу в якому Ви приймаєте безпосередню участь як інвестор і маєте або хочете придбати токен FermaK.
member
Activity: 588
Merit: 43
September 14, 2018, 03:37:03 PM
Президент України анонсував електронну гривню

14 вересня 2018 року на форумі YES в Києві президент України Петро Порошенко поговорив про Blockchain і КриптоГривню - ось цитата з його виступу: "Розпочато процес переведення на блокчейн Державного земельного кадастру та Реєстру майнових прав. Національний банк готується до запуску національних електронних грошей."

Детально про українську криптогривню:
https://goo.gl/S6Fnf4 - як її просили.
https://goo.gl/P7WN94 - про приватний проект криптогривні.
https://goo.gl/jP7CDA - виступ глави Національного банку України Якова Смолія з приводу блокчейна і е-гривні.
member
September 14, 2018, 03:34:11 PM

copper member
September 14, 2018, 02:05:36 PM

copper member
September 14, 2018, 02:02:03 PM
Привіт криптоспівдружність.
Коротко про нас.Маємо сімейний бізнес кролеферму,яка стабільно розвивається (канал в YouTube ФермаК).Маємо таку ідею залучити інвестиції для стрімкого росту нашого господарства з допомогою ІСО проекту.Пропонуємо тримачам токена FMK грошову винагороду 10% річних від суми вкладу з першогож дня, і стабільнгий ріст токена разом з нашим господарством оскільки ми не плануємо зупинятися на досягнутому.
Що Ви думаєте про такий проект.
Чекаємо на запитання.
Потрібні інвестиції? Розумію. Але до чого тут ICO і взагалі крипта? Не розумію.

Я теж цього не розумію, цілковите безглуздя, якісь кролі, ico і не потрібні токени, напевно чоловіче просто шукає де підзаробити, може хтось і інвестує...
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
September 14, 2018, 10:01:30 AM
А тим часом банкіри неторопливо роблять свою улюблену  справу, спочатку вони зробили деревативи на кріпту, тепер вже роблять
деревативи на деревативи кріпти (свопи будуть розраховуватись відносно ціни на ф'ючерси, а не відносно ціни самої кріпти),
що ж буде далі  Huh Huh

Банківський гігант Morgan Stanley готує ґрунт для трейдингу біткойн-свопами

Один з найбільших у світі банків, американський Morgan Stanley, планує запропонувати своїм клієнтам фінансові інструменти у формі свопів на основі біткойна - заявило агентству Bloomberg в четвер, 13 вересня, анонімне джерело, що має доступ до стратегій банку. Представник банку відмовився коментувати це, не підтверджуючи та не відмовляючись від інформації.

Morgan Stanley вибрав стратегію контрактів по деривативах, оскільки банк не має наміру торгувати прямими торговельними операціями з біткойном, повідомляє джерело. Банк технічно повністю готовий запропонувати свопи на біткойн і прив'яже їх до біткойн-ф’ючерсів. Morgan Stanley офіційно запустить свопи після того, як інституційні інвестори проявлять ознаки значного зацікавлення у цій пропозиції та після завершення процесу внутрішнього затвердження.

Американський банк буде займатися контрактами, які надають інвесторам комплексний вплив на продуктивність біткойна. Інвестори зможуть робити довгі або ж короткі позиції, використовуючи так звані зворотні свопи цін, а Morgan Stanley стягуватиме комісію за кожну транзакцію,

- заявило джерело, яке забажало залишитись анонімним, оскільки інформація є приватною, пише Bloomberg.

Morgan Stanley є останнім американським банківським гігантом із планами надання фінансових послуг, пов'язаних з біткойном. Цього тижня було оприлюднено інформацію, що Citigroup знайшов новий варіант інвестицій в криптовалюти зі зниженим ризиком. А Goldman Sachs розглядає запуск сервісу для зберігання біткойна для інституційних інвесторів.

Алістер Мілн (Alistair Milne), керівник інформаційного відділу Atlanta Digital Currency Fund, заявив, що діяльність американських банків, пов’язана з біткойном, та плани власника Нью-Йоркської фондової біржі щодо фізичних ф'ючерсів на BTC показали, що інтереси інституційних інвесторів спрямовуються в бік криптовалют, всупереч деяким скептичним думкам.

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/3186-bank%D1%96vs'kij-g%D1%96gant-morgan-stanley-gotu%D1%94-%D2%91runt-dlya-trejdingu-b%D1%96tkojn-svopami
jr. member
Activity: 146
Merit: 2
September 14, 2018, 09:49:58 AM
Шановні україномовні учасники форуму. Ми зробили невеликий крок для визнання нашої спільноти за кордоном ,щоб не всовуваи нас до мокшанських груп. Хочу повідомити, що ми створили україномовну групу проекту ASCH в Телеграмі. ASCH являє собою децентралізовану платформу для розробки програм на блокчейні, використовує архітектуру бічного ланцюга (конкуренти LISK, ARK). ASCH на CoinMarketCap: https://coinmarketcap.com/currencies/asch/ Проект дуже перспективний. Також в групі роздають щодня 80 XAS. Плануються конкурси з призами у вигляді токенів XAS.
Усіх запрошую приємно буде вас там бачити https://t.me/Asch_UA
member
Activity: 280
Merit: 10
September 13, 2018, 04:02:43 PM
Коротко про нас.Маємо сімейний бізнес кролеферму,яка стабільно розвивається (канал в YouTube ФермаК).Маємо таку ідею залучити інвестиції для стрімкого росту нашого господарства з допомогою ІСО проекту.Пропонуємо тримачам токена FMK грошову винагороду 10% річних від суми вкладу з першогож дня, і стабільнгий ріст токена разом з нашим господарством оскільки ми не плануємо зупинятися на досягнутому.
Чекаємо на запитання.
А кролі породисті і гарні? Я б племінниці подарував одного  Grin
А по темі: а чим звичайні способи інвестицій не альо? Крипта більш волатильна чим кролики і сьогодні у тебе монет на племінного мега-кроля , а завтра і на сіно не вистачить. Ризиковано.
sr. member
Activity: 1988
Merit: 350
September 13, 2018, 02:04:49 PM
Гарне відео)))
І посміятись.. і помріяти)))
https://www.facebook.com/mmr.net.ua/videos/1240511049418261/
Я що скажу.. є у відео і правда. Ще згнадаєте.
Перше - долларо буде дешевшим від укр. криптовалюти.
2. Візи будуть брати в Україну - через воду, природні умоови та харчі.
А весело... А про місто БЦ - порвало)

Так, думаю так колись і буде
Поки що ж краще відкрити ринок для польських і литовських номерів, спростити це
Навіть Лі Куан Ю, від якого фанатіють багато сучасний псевдореформаторів, який спочатку захищав своє автовиробництво (читаючи його мемуари я здивувався що в Сингапурі в 60-70х, коли населення було 2 мільйони, було своє автовиробництво!) - швидко зрозумів, що краще хай воно збанкрутує якщо неконкурентноздатне, і краще закцентуватись на інших сферах
sr. member
Activity: 1988
Merit: 350
September 13, 2018, 01:59:47 PM
Чекаємо на запитання.

Не обов'язково двічі повторювати повідомлення)
Але я взагалі думаю що ІСО робити не треба, по-перше вже й багато ІСО нічого чи майже нічого не збирають.
Якщо є ідея токена і його реального використання - то можна було б випустити його на якійсь існуючій платформі. В різних спільнотах, наприклад ЕОС, НЕМ є "community proposal" можна запропонувати проект і отримати фінансування - можна так спробувати
або просто знайти інвестора
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
September 13, 2018, 01:45:19 PM

member
September 13, 2018, 01:11:04 PM
чула прогноз від одних впливових трейдерів
Одна баба на базарі казала. Grin
Grin думаю до баби на базарі ще не скоро дійде інформація щодо ефіру Grin якщо серйозно, то звичайно прогнозів багато і вірити всім не можна. Але в середньо- та довгостроковій перспективі все може бути. Я на цьому ринку вже давно нічому не дивуюся.
sr. member
September 13, 2018, 12:58:33 PM
Чекаємо на запитання.

Хей, ну, якщо зробити ICO, як Міха, то все получиться. Я сам особисто підтримував проект Михайла - Коліоново.
Не шкодую. Крім того - Михайло проти РФ-ської чинушської теми. Його колись, хто не пам*ятає судили - "ні за що".
full member
Activity: 546
Merit: 106
September 13, 2018, 12:13:46 PM
Чекаємо на запитання.
sr. member
September 13, 2018, 12:06:38 PM
Чекаємо на запитання.

Тарас, це ти?

Привіт!
Ну, що сказати - як ідея - норм. Але зараз треба вже прив*язувати токени до активів чи конкретних показників.
+ кролі - це добре, але один напрямок - високий ризик.
Мені особисто - цікаво.
Якщо що - пиши. Буду радий підтримати проект - юр. консультац. та створенням реклами та інвестиціями - трохи.

Але повторюсь - один напрямок для АПК - не густо. Ризик.
newbie
Activity: 25
Merit: 0
September 13, 2018, 12:01:01 PM
Чекаємо на запитання.
sr. member
September 13, 2018, 11:03:31 AM
sr. member
September 13, 2018, 11:01:50 AM
Гарне відео)))
І посміятись.. і помріяти)))
https://www.facebook.com/mmr.net.ua/videos/1240511049418261/

Я що скажу.. є у відео і правда. Ще згнадаєте.

Перше - долларо буде дешевшим від укр. криптовалюти.

2. Візи будуть брати в Україну - через воду, природні умоови та харчі.

А весело... А про місто БЦ - порвало)
Pages:
Jump to: