Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 85. (Read 4166913 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 330
September 29, 2018, 02:13:56 PM
та тебе то я вже знаю.нік один і той же  Wink

Звичайно Smiley
Я ніколи нічого не приховую!
Також не є прихильником мультиакаунтів Wink
full member
Activity: 794
Merit: 100
September 29, 2018, 12:20:27 PM
та тебе то я вже знаю.нік один і той же  Wink
sr. member
Merit: 330
September 29, 2018, 11:56:34 AM
а є хтось звідси на форумі альткоінст талк ?

Звичайно є Smiley
Думаю багато таких, просто мовчать і бояться Smiley
full member
Activity: 794
September 29, 2018, 11:28:47 AM
а є хтось звідси на форумі альткоінст талк ?
newbie
Activity: 23
Merit: 0
September 29, 2018, 12:04:57 AM
Якщо пости будуть по темі - то не страшно. Най адміни читають) Вчать співучу)

Адміни не наші?  Embarrassed
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
September 28, 2018, 03:37:35 PM
Реально цікава стаття на англійській мові про майбутнє бітка. Рекомендую почитати для підйому настрою  Grin

sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
September 28, 2018, 02:28:44 PM

- Було важко, бо Майкрософт знову відзначились, повністю змінивши інтерфейс Скайпа, я навіть не міг знайти кнопку, щоб поділитись вікном програми. Так і не знайшов - довелось показати весь екран Smiley)) відповідно не бачив ані нотаток, ані плану презентації і мусів говорити з голови. Візьмемо до уваги і ніколи не мінятимемо кардинально інтерфейс та меню в наших гаманцях. Від такого впадаєш у фрустрацію. Ну і в мене немає досвіду виступів на конференціях, сподіваюсь, я зміг донести аудиторії бачення Карбованця. Питання були по суті, приємно, що хтось слухав і розумів, про що йдеться Smiley Сподіваюсь вони оцінили і стали нашими адептами. Smiley

До речі хтось бачив відео, чи може був на конференції?
Якщо так - цікаво як враження
jr. member
Activity: 74
Merit: 1
https://richamster.com/ru
September 28, 2018, 11:48:04 AM

Привіт усьому карбо-братерству!✌
Сьогодні в рубриці “Що там у хом'яка?” ми раді бачити одного з представників Карбо Олімпу. Він відомий далеко за межами карбо-ком'юніті. Тож, панове, вітайте Aiwe, з яким ми поспілкувалися щодо останніх новин у світі Карбо, і, звісно ж, про дружбу Краба та Хом'яка

-Aiwe, привіт! Розкажи, як поживає Карбо? Що нового? Над чим зараз працює карбо-команда? ✨🌟⭐

- Працюємо над удосконаленням і виправленнями проблем, які виникли в деяких користувачів, зокрема у бірж з відправкою великих сум. Гадаю, ця проблема буде усунута в найближчому оновленні. Ну і додаємо новий функціонал, зокрема в нас є прогрес з децентралізованим API, яке дозволяє влаштувати прийом карбо мерчантами в простий і безпечний спосіб.

- Нещодавно були "маски шоу"🙀 з твоєю участю : на одній з криптоконферецій ти зробив сюрприз для всіх присутніх, виступивши з докладом без маски🎭, хоча анонсували тебе як українського Гая Фокса😎. Як кажуть: "До цього цього не було" Як тобі такий досвід? Наскільки були цікавими питання аудиторії?

- Було важко, бо Майкрософт знову відзначились, повністю змінивши інтерфейс Скайпа, я навіть не міг знайти кнопку, щоб поділитись вікном програми. Так і не знайшов - довелось показати весь екран Smiley)) відповідно не бачив ані нотаток, ані плану презентації і мусів говорити з голови. Візьмемо до уваги і ніколи не мінятимемо кардинально інтерфейс та меню в наших гаманцях. Від такого впадаєш у фрустрацію. Ну і в мене немає досвіду виступів на конференціях, сподіваюсь, я зміг донести аудиторії бачення Карбованця. Питання були по суті, приємно, що хтось слухав і розумів, про що йдеться Smiley Сподіваюсь вони оцінили і стали нашими адептами. Smiley

- На яких івентах можна буде почути про карбо найближчим часом?

- О. Я не катаюсь по івентах, тому навряд від мене десь про нього почують, хоча якщо запросять, то мабуть не відмовлюсь.

-Aiwe, підкажи, коли буде національний день Карбо , щоб і Хом'як встиг підготувати привітання?🎁🎂🎆

- Це малоймовірно. Я дуже сумніваюсь, що ми коли-небудь доростемо до національних масштабів у сенсі офіційної валюти якимось боком. Цього ніколи не станеться - жодна влада не віддасть можливість клепати гроші з повітря. Але я дуже сподіваюсь, що ми доростем до великих масштабів використання і кількості наших користувачів. Адже є ще люди, які цінують свободу, права і приватність.

- Ні для кого не секрет, що Карбо представлено не тільки на біржі Richamster.com. Однак хотілося б почути декілька слів про дружбу Краба та Хом’яка: які плюси монеті дала біржа? Можливо, є якісь побажання щодо її роботи?

- Поки що рано підводити якісь підсумки, ми тільки почали співпрацю, але дуже сподіваємось, що вона буде взаємовигідною. Для нас важливо і приємно мати біржу, де карбо є фактично основною монетою, до котрої торгуються інші. Це круто. І особливо круто, що це ініціатива засновників біржі, членів спільноти. Дуже добре, що біржа не належить розробникам, це не кишенькова біржа для створення видимості об’ємів!

- Дякуємо, Aiwe! Щоб ти хотів побажати усім власникам Карбо та карбо-спільноті в цілому?

- Думаю, варто побажати витримки і віри в успіх. На довгих дистанціях перемагають марафонці.

Хочеш поспілкуватися з Aiwe - заходь на канал @karbowanec

Взято з https://www.facebook.com/richamstercom/photos/a.1840362326052445/1894421113979899/?type=3&theater
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
September 28, 2018, 11:35:41 AM
Exploit Blockchain: запрошуємо на форум HackIT 4.0

8–11 жовтня у КВЦ «Парковий» (Київ, Україна) відбудеться міжнародний форум з кібербезпеки HackIT.

...

На форумі буде 3 лекційні зали, 4 панельні дискусії, кілька круглих столів і виставка на площі 2 000 кв. м. На самій дводенній конференції виступатимуть понад 50 спікерів з України, Франції, Великобританії, Канади, Китаю, Туреччини, Румунії та інших країн. Список спікерів і членів програмного комітету можна подивитися на сайті hackit.ua.

Деталі та Знижка 25%: http://cryptotexty.com/exploit-blockchain-forum-hackit-4-0/
member
Activity: 518
Merit: 11
September 28, 2018, 10:10:37 AM
hello here,

i would to ask about any cheap dedicated servers from your country, any ideas?

thanks

I am not sure if Ukraine is the place for the cheapest dedicated server, but if you need ukrainian company.
try to google
https://www.google.com.ua/search?q=%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D1%96%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B9+%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D1%80+%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B0&lr=lang_uk

here are some examples
https://besthosting.ua/ua/priceservers.php
https://freehost.com.ua/ukr/servers/dedicated/
https://uahosting.com.ua/dedicated.php
sr. member
Merit: 284
September 28, 2018, 09:30:03 AM
http://www.ukrpress.info/2017/11/08/%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D1%96%D0%B9-%D0%B2%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B2-bitfury-group-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D1%87%D0%B5%D0%B9%D0%BD-%D1%96%D0%BD%D0%B4%D1%83%D1%81/

Вау! Крута стаття про життя Валерія Вавилова. Хто не зна - це засновник Бітфьюрі (BITFURY GROUP).

Приємно, що стільки талановитих є україців. Хоча Валерія можно українцем і не назвати... Шкода, що інвест. клімат в державі не створює умови, щоб люди лишались тут...

Але. Надія є.

Ой, ну чесно, ну остогидло вже чути про інвест клімат і яка погана "влада", що його не створила. А що кожен із нас і вас і усіх зробив для того щоб цей клімат був?  Так отож! Держава - це не хтось там десь вверху на Банковій, держава - це кожен з нас. І кожен, хто під якимось гаслом втік з країни - просто боягуз!

Хєй!
=)
Я з тобою згоден, бо якраз і пропагую участь кожного у створенні країні.

АЛЕ!

Створити інвест клімавт - це справа того, хто це може зробити.

Ви щось чули про регулювання крипти в Швейцарії, Сінгапурі?

То це може має робити народHuh
Наразі в народу такого впливу немає.

Щось чули про ПВТ РБ? Ось Вам - http://www.park.by/

То чому я чую, що стартапи туди їдуть та реєструють себе у лояльній ПРибалтиці?

Може то таки від владиHuh
Ні?

Наразі поки-що - так....

Я розумію, що хочеться усе й одразу. Але треба робити поправку на те, у якому зараз стані країна, що у нас по суті перехідний парламент, війна на сході, разом з Кримом і Донбасом мінуснули 22% важкої промисловості і на носі вибори президента... (список не повний)

При вищенаведених речах, те, що ми тут в інтернетах спокійно обговорюємо (а не сидимо у партизанському підпіллі) як би то нам зробити за рік те, що інші країни робили десятки років, - це вже дуже круто.

Потерпіть до весни 2020 року: після того як Порох вийде на другу каденцію, у жовтні зберется докупи нормальний парламент, зформується уряд і почне діяти бюджет 2020 року - це почнеться to the moon Ukraine !
"запомните этот твит"

Погоджусь, що після 2020 в нас буде розквіт... Я вже писав вище колись, що в Україну будуть їхати всі... а не ми до всіх..

Щодо "Пороха" - не пройде. Надіюсь і всякі там Тимош-ко, Вілкули, Ляшко...
(Є два кандидата з мізками.. але мовчу)

Щодо "неможливо" - не вірю.  Все можливо. Якщо не пам*ятаєте: військові тиловики казали неможливо у 2014 році забезпечити армію. Волонтери зробили логістику до АТО швидку та ефективну.
Тому - була б політична воля.

Щодо промисловості. Краще б Україна свої кадри IT не втратила. Лише завдяки патріотичності хлопців з Хакену, Реммі, ДістрібьтедЛаб тощо кадри ще не виїхали до Швейцарії та РБ.

Хіба нам не треба зайві лярди? Розчерком пера можно створити вільну зону як ПВТ - ТОРО - територ. з особол. реж. оподаткув.
І що? І всі поїдуть туди.

Наші люди (не всі) цього достойні... просто вони того не знають.

Ви знаєте, скільки заробітчани (не IT) з-за кордону на рік пересилають валюти, збільшуючи тим самим ВВП України?

Подивіться статистику...

Дуже хочеться вірити в розквіт нашої країни, вона як ніхто заслуговує на це. Заінтригували щодо кандидатів з мізками)) Може скажете, цікаво) Хоча дивилася рейтинги на 1 місці Тимошенко
Доброго ранку.
Мені начхати на рейтинги.
Це маніпуляція.
Хоча, вона дійсно лідирує - це через ті суми коштів, що вклали в її рекламну програму... почитайте про то.

Щодо кандидатів... Підсказка  -  обидва - це ті, хто можуть не пройти, але я буду голосувати за них. Вони - розуміють, що робити... а один з них - ще й дуже порядний. Ще одна підсказка - останній ще не дав згоду балотуватись.

А на наступні вибори хоче мій знайомий йти. Але про то не варто казати. Поки що то лише згадка - а до реальності чи дійде - побачимо.
А наступні 2 роки для України можкть стати дуже важкими...

Трішки здогадуюсь про кого ви. Але не вірю вже нікому, забагато всі обіцяють і замало по факту роблять. А ще я згадала, колись писали про пророцтво Ванги, що тільки жінка наведе порядок в країні Grin Не знаю, можливо ця жінка і замовила цю статтю про пророцтво Grin

Ой, не тре тільки про Вангу))))
Навести порядок може будь хто - аби с головою на плечах та чесним серцем. Ото й "усьо")
full member
Activity: 770
September 28, 2018, 08:08:01 AM
hello here,

i would to ask about any cheap dedicated servers from your country, any ideas?

thanks
member
Activity: 518
Merit: 11
September 28, 2018, 05:56:49 AM
головне щоб нашим бунтарським духом укранців, аля проти всіх, не скористались шлаки аля рабіновіча і медведчука. тому це теж треба брати до уваги бунтуючи. за Вона я теж не голосуватиму.
full member
Activity: 546
Merit: 106
September 28, 2018, 03:14:42 AM
А ще я згадала, колись писали про пророцтво Ванги, що тільки жінка наведе порядок в країні Grin Не знаю, можливо ця жінка і замовила цю статтю про пророцтво Grin

Саме так, це був фейк. Але ж дехто повірив. Smiley
member
Activity: 588
Merit: 43
September 27, 2018, 05:22:41 PM
http://www.ukrpress.info/2017/11/08/%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D1%96%D0%B9-%D0%B2%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B2-bitfury-group-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D1%87%D0%B5%D0%B9%D0%BD-%D1%96%D0%BD%D0%B4%D1%83%D1%81/

Вау! Крута стаття про життя Валерія Вавилова. Хто не зна - це засновник Бітфьюрі (BITFURY GROUP).

Приємно, що стільки талановитих є україців. Хоча Валерія можно українцем і не назвати... Шкода, що інвест. клімат в державі не створює умови, щоб люди лишались тут...

Але. Надія є.

Ой, ну чесно, ну остогидло вже чути про інвест клімат і яка погана "влада", що його не створила. А що кожен із нас і вас і усіх зробив для того щоб цей клімат був?  Так отож! Держава - це не хтось там десь вверху на Банковій, держава - це кожен з нас. І кожен, хто під якимось гаслом втік з країни - просто боягуз!

Хєй!
=)
Я з тобою згоден, бо якраз і пропагую участь кожного у створенні країні.

АЛЕ!

Створити інвест клімавт - це справа того, хто це може зробити.

Ви щось чули про регулювання крипти в Швейцарії, Сінгапурі?

То це може має робити народHuh
Наразі в народу такого впливу немає.

Щось чули про ПВТ РБ? Ось Вам - http://www.park.by/

То чому я чую, що стартапи туди їдуть та реєструють себе у лояльній ПРибалтиці?

Може то таки від владиHuh
Ні?

Наразі поки-що - так....

Я розумію, що хочеться усе й одразу. Але треба робити поправку на те, у якому зараз стані країна, що у нас по суті перехідний парламент, війна на сході, разом з Кримом і Донбасом мінуснули 22% важкої промисловості і на носі вибори президента... (список не повний)

При вищенаведених речах, те, що ми тут в інтернетах спокійно обговорюємо (а не сидимо у партизанському підпіллі) як би то нам зробити за рік те, що інші країни робили десятки років, - це вже дуже круто.

Потерпіть до весни 2020 року: після того як Порох вийде на другу каденцію, у жовтні зберется докупи нормальний парламент, зформується уряд і почне діяти бюджет 2020 року - це почнеться to the moon Ukraine !
"запомните этот твит"

Погоджусь, що після 2020 в нас буде розквіт... Я вже писав вище колись, що в Україну будуть їхати всі... а не ми до всіх..

Щодо "Пороха" - не пройде. Надіюсь і всякі там Тимош-ко, Вілкули, Ляшко...
(Є два кандидата з мізками.. але мовчу)

Щодо "неможливо" - не вірю.  Все можливо. Якщо не пам*ятаєте: військові тиловики казали неможливо у 2014 році забезпечити армію. Волонтери зробили логістику до АТО швидку та ефективну.
Тому - була б політична воля.

Щодо промисловості. Краще б Україна свої кадри IT не втратила. Лише завдяки патріотичності хлопців з Хакену, Реммі, ДістрібьтедЛаб тощо кадри ще не виїхали до Швейцарії та РБ.

Хіба нам не треба зайві лярди? Розчерком пера можно створити вільну зону як ПВТ - ТОРО - територ. з особол. реж. оподаткув.
І що? І всі поїдуть туди.

Наші люди (не всі) цього достойні... просто вони того не знають.

Ви знаєте, скільки заробітчани (не IT) з-за кордону на рік пересилають валюти, збільшуючи тим самим ВВП України?

Подивіться статистику...

Дуже хочеться вірити в розквіт нашої країни, вона як ніхто заслуговує на це. Заінтригували щодо кандидатів з мізками)) Може скажете, цікаво) Хоча дивилася рейтинги на 1 місці Тимошенко
Доброго ранку.
Мені начхати на рейтинги.
Це маніпуляція.
Хоча, вона дійсно лідирує - це через ті суми коштів, що вклали в її рекламну програму... почитайте про то.

Щодо кандидатів... Підсказка  -  обидва - це ті, хто можуть не пройти, але я буду голосувати за них. Вони - розуміють, що робити... а один з них - ще й дуже порядний. Ще одна підсказка - останній ще не дав згоду балотуватись.

А на наступні вибори хоче мій знайомий йти. Але про то не варто казати. Поки що то лише згадка - а до реальності чи дійде - побачимо.
А наступні 2 роки для України можкть стати дуже важкими...

Трішки здогадуюсь про кого ви. Але не вірю вже нікому, забагато всі обіцяють і замало по факту роблять. А ще я згадала, колись писали про пророцтво Ванги, що тільки жінка наведе порядок в країні Grin Не знаю, можливо ця жінка і замовила цю статтю про пророцтво Grin
sr. member
September 27, 2018, 04:24:05 PM
Тому ініціатива Тимошенко щодо впровадження blockchain-технологій в управлінні державою набуває практичний характер.

Не переймайтеся, ця тітка лише гарно обіцяє, нічого з обіцяного робити вона не буде.

Перед тим як вона стала прем'єр-міністром, вона обіцяла проводити референдуми по всім важливим державним питанням.
Та щось я не пам'ятаю ні одного референдума, проведеного за час її прем'єрства  Grin Grin

Та я їй і не вірю... як і більшості кандидатам.. поки лише двох бачу.
Ю. вже булп прим*єром. І одна з найбільшх партій була у Раді. Хотіла б - вже б змінила Україну. Важелі були.
Отже - не хотіла.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
September 27, 2018, 03:59:57 PM
Тому ініціатива Тимошенко щодо впровадження blockchain-технологій в управлінні державою набуває практичний характер.

Не переймайтеся, ця тітка лише гарно обіцяє, нічого з обіцяного робити вона не буде.

Перед тим як вона стала прем'єр-міністром, вона обіцяла проводити референдуми по всім важливим державним питанням.
Та щось я не пам'ятаю ні одного референдума, проведеного за час її прем'єрства  Grin Grin
full member
Activity: 546
Merit: 106
September 27, 2018, 03:09:54 PM

sr. member
September 27, 2018, 12:48:56 PM
Доречі!

А що по укр. гілці?  Cheesy  Може - нам час писати по 10 повідомлень в день тут?))) Кожний напише (тільки не коротких) і ми в ТОПі)

Подивляться на нас?)

Можу напостити по 10 повідомлень на годину, головне щоб не забанили за таку активність  Cool Grin

Якщо пости будуть по темі - то не страшно. Най адміни читають) Вчать співучу)
sr. member
September 27, 2018, 12:48:02 PM
Яскраве відео....

Йой.. як гарно тоді все починалось - на пальцях всі ICO міг перелічити. Шкода, що на Єфіру ICO ще не був в темі...
Отже...
Анімована історія токенсейлів від хлопців з компанії Elementus. На відео показані проекти, зібрані як мінімум $ 100 тис. З початку 2014 року по серпень 2018 року.

https://www.youtube.com/watch?v=yQ7zRWujaYE
Pages:
Jump to: