Привіт усьому карбо-братерству!✌
Сьогодні в рубриці “Що там у хом'яка?” ми раді бачити одного з представників Карбо Олімпу. Він відомий далеко за межами карбо-ком'юніті. Тож, панове, вітайте Aiwe, з яким ми поспілкувалися щодо останніх новин у світі Карбо, і, звісно ж, про дружбу Краба та Хом'яка
-Aiwe, привіт! Розкажи, як поживає Карбо? Що нового? Над чим зараз працює карбо-команда? ✨🌟⭐
- Працюємо над удосконаленням і виправленнями проблем, які виникли в деяких користувачів, зокрема у бірж з відправкою великих сум. Гадаю, ця проблема буде усунута в найближчому оновленні. Ну і додаємо новий функціонал, зокрема в нас є прогрес з децентралізованим API, яке дозволяє влаштувати прийом карбо мерчантами в простий і безпечний спосіб.
- Нещодавно були "маски шоу"🙀 з твоєю участю : на одній з криптоконферецій ти зробив сюрприз для всіх присутніх, виступивши з докладом без маски🎭, хоча анонсували тебе як українського Гая Фокса😎. Як кажуть: "До цього цього не було" Як тобі такий досвід? Наскільки були цікавими питання аудиторії?
- Було важко, бо Майкрософт знову відзначились, повністю змінивши інтерфейс Скайпа, я навіть не міг знайти кнопку, щоб поділитись вікном програми. Так і не знайшов - довелось показати весь екран
)) відповідно не бачив ані нотаток, ані плану презентації і мусів говорити з голови. Візьмемо до уваги і ніколи не мінятимемо кардинально інтерфейс та меню в наших гаманцях. Від такого впадаєш у фрустрацію. Ну і в мене немає досвіду виступів на конференціях, сподіваюсь, я зміг донести аудиторії бачення Карбованця. Питання були по суті, приємно, що хтось слухав і розумів, про що йдеться
Сподіваюсь вони оцінили і стали нашими адептами.
- На яких івентах можна буде почути про карбо найближчим часом?
- О. Я не катаюсь по івентах, тому навряд від мене десь про нього почують, хоча якщо запросять, то мабуть не відмовлюсь.
-Aiwe, підкажи, коли буде національний день Карбо , щоб і Хом'як встиг підготувати привітання?🎁🎂🎆
- Це малоймовірно. Я дуже сумніваюсь, що ми коли-небудь доростемо до національних масштабів у сенсі офіційної валюти якимось боком. Цього ніколи не станеться - жодна влада не віддасть можливість клепати гроші з повітря. Але я дуже сподіваюсь, що ми доростем до великих масштабів використання і кількості наших користувачів. Адже є ще люди, які цінують свободу, права і приватність.
- Ні для кого не секрет, що Карбо представлено не тільки на біржі Richamster.com. Однак хотілося б почути декілька слів про дружбу Краба та Хом’яка: які плюси монеті дала біржа? Можливо, є якісь побажання щодо її роботи?
- Поки що рано підводити якісь підсумки, ми тільки почали співпрацю, але дуже сподіваємось, що вона буде взаємовигідною. Для нас важливо і приємно мати біржу, де карбо є фактично основною монетою, до котрої торгуються інші. Це круто. І особливо круто, що це ініціатива засновників біржі, членів спільноти. Дуже добре, що біржа не належить розробникам, це не кишенькова біржа для створення видимості об’ємів!
- Дякуємо, Aiwe! Щоб ти хотів побажати усім власникам Карбо та карбо-спільноті в цілому?
- Думаю, варто побажати витримки і віри в успіх. На довгих дистанціях перемагають марафонці.
Хочеш поспілкуватися з Aiwe - заходь на канал @karbowanec
Взято з
https://www.facebook.com/richamstercom/photos/a.1840362326052445/1894421113979899/?type=3&theater