Вау! Крута стаття про життя Валерія Вавилова. Хто не зна - це засновник Бітфьюрі (BITFURY GROUP).
Приємно, що стільки талановитих є україців. Хоча Валерія можно українцем і не назвати... Шкода, що інвест. клімат в державі не створює умови, щоб люди лишались тут...
Але. Надія є.
Ой, ну чесно, ну остогидло вже чути про інвест клімат і яка погана "влада", що його не створила. А що кожен із нас і вас і усіх зробив для того щоб цей клімат був? Так отож! Держава - це не хтось там десь вверху на Банковій, держава - це кожен з нас. І кожен, хто під якимось гаслом втік з країни - просто боягуз!
Хєй!
=)
Я з тобою згоден, бо якраз і пропагую участь кожного у створенні країні.
АЛЕ!
Створити інвест клімавт - це справа того, хто це може зробити.
Ви щось чули про регулювання крипти в Швейцарії, Сінгапурі?
То це може має робити народ
Наразі в народу такого впливу немає.
Щось чули про ПВТ РБ? Ось Вам - http://www.park.by/
То чому я чую, що стартапи туди їдуть та реєструють себе у лояльній ПРибалтиці?
Може то таки від влади
Ні?
Наразі поки-що - так....
Я розумію, що хочеться усе й одразу. Але треба робити поправку на те, у якому зараз стані країна, що у нас по суті перехідний парламент, війна на сході, разом з Кримом і Донбасом мінуснули 22% важкої промисловості і на носі вибори президента... (список не повний)
При вищенаведених речах, те, що ми тут в інтернетах спокійно обговорюємо (а не сидимо у партизанському підпіллі) як би то нам зробити за рік те, що інші країни робили десятки років, - це вже дуже круто.
Потерпіть до весни 2020 року: після того як Порох вийде на другу каденцію, у жовтні зберется докупи нормальний парламент, зформується уряд і почне діяти бюджет 2020 року - це почнеться to the moon Ukraine !
"запомните этот твит"
Погоджусь, що після 2020 в нас буде розквіт... Я вже писав вище колись, що в Україну будуть їхати всі... а не ми до всіх..
Щодо "Пороха" - не пройде. Надіюсь і всякі там Тимош-ко, Вілкули, Ляшко...
(Є два кандидата з мізками.. але мовчу)
Щодо "неможливо" - не вірю. Все можливо. Якщо не пам*ятаєте: військові тиловики казали неможливо у 2014 році забезпечити армію. Волонтери зробили логістику до АТО швидку та ефективну.
Тому - була б політична воля.
Щодо промисловості. Краще б Україна свої кадри IT не втратила. Лише завдяки патріотичності хлопців з Хакену, Реммі, ДістрібьтедЛаб тощо кадри ще не виїхали до Швейцарії та РБ.
Хіба нам не треба зайві лярди? Розчерком пера можно створити вільну зону як ПВТ - ТОРО - територ. з особол. реж. оподаткув.
І що? І всі поїдуть туди.
Наші люди (не всі) цього достойні... просто вони того не знають.
Ви знаєте, скільки заробітчани (не IT) з-за кордону на рік пересилають валюти, збільшуючи тим самим ВВП України?
Подивіться статистику...
Дуже хочеться вірити в розквіт нашої країни, вона як ніхто заслуговує на це. Заінтригували щодо кандидатів з мізками)) Може скажете, цікаво) Хоча дивилася рейтинги на 1 місці Тимошенко
Мені начхати на рейтинги.
Це маніпуляція.
Хоча, вона дійсно лідирує - це через ті суми коштів, що вклали в її рекламну програму... почитайте про то.
Щодо кандидатів... Підсказка - обидва - це ті, хто можуть не пройти, але я буду голосувати за них. Вони - розуміють, що робити... а один з них - ще й дуже порядний. Ще одна підсказка - останній ще не дав згоду балотуватись.
А на наступні вибори хоче мій знайомий йти. Але про то не варто казати. Поки що то лише згадка - а до реальності чи дійде - побачимо.
А наступні 2 роки для України можкть стати дуже важкими...
Трішки здогадуюсь про кого ви. Але не вірю вже нікому, забагато всі обіцяють і замало по факту роблять. А ще я згадала, колись писали про пророцтво Ванги, що тільки жінка наведе порядок в країні Не знаю, можливо ця жінка і замовила цю статтю про пророцтво