Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 95. (Read 4168335 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 284
August 31, 2018, 10:15:58 AM
Дуже позитивне ставлення відділення ФРС Сент-Луїса  щодо біткойну, хоча не всі відділення ФРС настроєні так доброзичлево:

Федеральний резервний банк Сент-Луїса, що у США, опублікував ще один дослідницький документ, який підтверджує легітимність біткойна як валюти, навіть коли він використовується в якості інструменту для полегшення приватних транзакцій.

У звіті, написаному економістом Чарльзом Каном (Charles Kahn) і опублікованому Федеральним резервним банком Сент-Луїса цього місяця, вивчають роль приватних платежів в грошовій системі...

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/3086-%22b%D1%96tkojn-krutij%22---federal'nij-rezervnij-bank-ssha

Після краху доллара, біткоін та криптовалюти стануть основою економіки.
А поки - це конкурент.
З кожним днем позитивних новин все більше, а ринок - повзе.. на дні...
Чекаємо на спеку восени та взимку.
sr. member
Merit: 330
August 30, 2018, 02:19:09 PM
Перш ніж критикувати можете долучатись і створювати власні це Українська гілка і тут повинна бути лише українська мова
Повністю підтримую.У російськомовних є свій форум ость там і спілкуйтесь. А тут повинна буди виключно українська мова!

щоб нормально спілкуватися в україномовній гілці, потрібно створювати хоча би декілька розділів...а не десь Local > Other languages/locations > Post reply ( Re: Українська (Ukrainian)...

російська гілка, напевно, після англійської друга по активності, так як майже всі жителі країн СНГ знають російську...а сюди так, зайшов поздоровкався, обговорив ситуцію в країні і пішов в англ або рос гілку...нажаль...хоч в наша країна одна з перших по кількості майнерів і спеціалістів в області блокчейну.

+хочу додати, що навіть в російському розділі практично нереально заробити меріт, а тут я взагалі мовчу...сюди потрібно заходити за покликом душі - це те, на чому тримається наша Укаїна...
sr. member
Merit: 330
August 30, 2018, 02:16:22 PM
Перш ніж критикувати можете долучатись і створювати власні це Українська гілка і тут повинна бути лише українська мова
Повністю підтримую.У російськомовних є свій форум ость там і спілкуйтесь. А тут повинна буди виключно українська мова!

щоб нормально спілкуватися в україномовній гілці, потрібно створювати хоча би декілька розділів...а не десь Local > Other languages/locations > Post reply ( Re: Українська (Ukrainian)...

російська гілка, напевно, після англійської друга по активності, так як майже всі жителі країн СНГ знають російську...а сюди так, зайшов поздоровкався, обговорив ситуцію в країні і пішов в англ або рос гілку...нажаль...хоч в наша країна одна з перших по кількості майнерів і спеціалістів в області блокчейну.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
August 30, 2018, 11:12:57 AM
Дуже позитивне ставлення відділення ФРС Сент-Луїса  щодо біткойну, хоча не всі відділення ФРС настроєні так доброзичлево:

Федеральний резервний банк Сент-Луїса, що у США, опублікував ще один дослідницький документ, який підтверджує легітимність біткойна як валюти, навіть коли він використовується в якості інструменту для полегшення приватних транзакцій.

У звіті, написаному економістом Чарльзом Каном (Charles Kahn) і опублікованому Федеральним резервним банком Сент-Луїса цього місяця, вивчають роль приватних платежів в грошовій системі...

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/3086-%22b%D1%96tkojn-krutij%22---federal'nij-rezervnij-bank-ssha
newbie
Activity: 23
Merit: 0
August 30, 2018, 10:34:51 AM
newbie
Activity: 23
August 30, 2018, 09:58:30 AM
выживет ли ветка?)))
Как видишь на данный момент,она не только выжила а еще и очень расширилась.Поэтому твои опасения были напрасны!
newbie
Activity: 17
August 30, 2018, 09:55:25 AM
Почему я могу писать сообщения только здесь? А в других темах доступно только чтение ...  Huh
В большинстве можешь писать,а в некоторых действительно доступно только чтение. Поэтому ищи нужную тебе тему!
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
August 29, 2018, 12:08:42 PM
Круто! Молодці!
Бажаю успіхів!
Якщо що - кажи підтримаю.

Особлива подяка за інтерв*ю з Реммі - https://www.youtube.com/watch?v=A3eUNdqYGuU

Мої вітання Катерині!

Дякую, передам!
Підтримка звісно ж ніколи не завадить, будь яка)
Наприклад, потрібні журналісти, оператори, автори статей, на фріланс-основі

Круто)

Тоді - я з радістю приєднаюсь - буду по-трохи писати. Які умови - напиши, б.-ласка в ОП (ЛС на рос.).

Дякую, написав
Цікаво, хтось з тут присутніх в цій гілці ходив на мітап ЕОС сьогодні в Блокчейн хабі?
sr. member
August 29, 2018, 11:42:40 AM
В основній мережі Ethereum запустився open-source проект Ethnamed, представлений мультивалютним гаманцем-плагіном для Google Chrome, а також протоколом для трансформації e-mail в hex-адреси і для регулювання взаємовідносин між учасниками. Як повідомляється в блозі творців, зараз проект проходить стадію бета-тестування.

Одна з основних цілей Ethnamed - створити універсальний платіжний рішення з можливістю відправляти кошти, знаючи тільки e-mail адресу або нікнейм одержувача.

Гаманець Ethnamed з прив'язкою HEX-адрес до пошти або нікнеймів створено українською командою.
Зручно та прикольно - http://ethnamed.io/
member
Activity: 518
Merit: 11
August 28, 2018, 08:42:51 AM
цікавий репортаж BBC про Decentraland. Гра віртуальної реальності на блокчейні з власною криптовалютою
https://www.bbc.co.uk/news/av/stories-45275461/the-virtual-land-selling-for-millions
sr. member
August 27, 2018, 10:57:00 AM
Круто! Молодці!
Бажаю успіхів!

Особлива подяка за інтерв*ю з Реммі - https://www.youtube.com/watch?v=A3eUNdqYGuU

Мої вітання Катерині!

Дякую, передам!

Круто)

Тоді - я з радістю приєднаюсь - буду по-трохи писати. Які умови - напиши, б.-ласка в ОП (ЛС на рос.).
sr. member
August 27, 2018, 10:55:48 AM
Додам ще трохи негативу  Angry  
Експерти аналітичної компанії Autonomous Research LLP опублікували висновки проведеного ними дослідження про ситуацію,
яка склалася на криптовалютному ринку з початку року.

На думку аналітиків, негативні настрої на ринку пов’язані з невизначеністю навколо Ethereum і погіршенням показників криптовалютних фондів, багато з яких
відкрилися в середині 2017 року, втративши початок зростання тренду, і втратили кошти на загальному зниженні ринку.

Експерти порівняли показники по роботі криптофондів на 31 липня та 30 квітня з індексом BITA-50 https://www.bitadata.com/bita-indexes

Вони порахували, що з динамікою випередження майже у 20% і зниженням BITA-50 на 70% в 2018 році збитки на рівні понад 50% може показати більшість криптофондів – і тому вони активно відкривають короткі позиції для виправлення ситуації.

Та про те  Grin Grin
Згідно з прогнозом компанії Crypto Fund Research, в поточному році буде запущено 165 криптовалютних фондів, а обсяг їх цифрових активів подвоїться...

http://businessua.com/finance/46238eksperti-prorokuyut-zbitki-na-fondah-kriptovalyut.html

Нічого негативного не бачу. Тільки - позитив. Дивлячись на малюнок - чіткий п*ятихвильовий графік Елліотта.
Це не тех. аналіз, який - мало що показує.. це - цикли. Довгі.. нудні.. вірні цикли.
Тому - велкам ту "дно"))
Або це повне дно.. або - ще трохи зпустимось. Але я при вільній копійці - купую
sr. member
August 27, 2018, 10:52:25 AM
По темі: таки так - золото можна по трохи добувати ще багато століть, а біткоїн врешті закінчиться. Це буде цікавий день, і я думаю, ціна на нього підніматиметься чим ближче ми до цього дня будемо.

Якби все було так просто, було би нецікаво. Золото було, є і буде. А от якщо зникне інтернет, або електрика, де буде біткоїн? Smiley

Якщо (і коли) зникне електрика, я б хотів, щоб мої біткоїни були десь надійно вшиті наприклад у сітківку ока, чи запломбовані у флешці у зуб з інтегрованим портом USB- type C

А я б - ні....
Не хотів би.
Ні за яких обставин. Краще тоді буду на бітки купляти активи реал світу, ніж воно буде в мене.
Хоча це й безпечно... хоча  - це зручно.. але - ні.

Так само - як не користуюсь соц. мережами зі смартфону.
member
Activity: 239
Merit: 10
August 27, 2018, 09:19:52 AM

Питання щодо паперового фіату - це габарити, вага та на даний момент обмеження по транспортуванню (переважно не більше 50к євро для фізичної особи, та й то за умови декларування якщо більше 10к). На відміну від цього паперовий біток можна надрукувати будь якого номіналу.

Щодо будь-якого номіналу - це дуже цікава думка. Проте, як ми знаємо друк грошей - централізований. А це вже трохи суперечить принципам приватності, які більшість сповідує. Отже тут буде стояти питання чи вважати справжньою банкноту, яку ти надрукував на домашньому компі.
Насправді це лише одна із проблем переходу з цифри в нал.

P.S. Десь читав (не факт, що правда, але близьке до нашої теми), що чувак продавав надруковані на компі вдома папрчики з символікою біткоїн. І їх купували!  Grin

Якщо бути більш точним то друкується не банкнота, а гаманець. Який можна поповнити і з якого можна використати частину. Мене попрохали і я надрукував кілька таких, і вказав на них суму на яку їх поповнив. Як на мій смак вийшло симпатично, і жодним чином не суперечить тому що лише держава має право друкувати банкноти - адже виготовлення гаманців (поки що :-)) не ліцензована діяльність.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
August 26, 2018, 03:20:37 PM
Додам ще трохи негативу  Angry  
Експерти аналітичної компанії Autonomous Research LLP опублікували висновки проведеного ними дослідження про ситуацію,
яка склалася на криптовалютному ринку з початку року.

На думку аналітиків, негативні настрої на ринку пов’язані з невизначеністю навколо Ethereum і погіршенням показників криптовалютних фондів, багато з яких
відкрилися в середині 2017 року, втративши початок зростання тренду, і втратили кошти на загальному зниженні ринку.

Експерти порівняли показники по роботі криптофондів на 31 липня та 30 квітня з індексом BITA-50 https://www.bitadata.com/bita-indexes

Вони порахували, що з динамікою випередження майже у 20% і зниженням BITA-50 на 70% в 2018 році збитки на рівні понад 50% може показати більшість криптофондів – і тому вони активно відкривають короткі позиції для виправлення ситуації.

Та про те  Grin Grin
Згідно з прогнозом компанії Crypto Fund Research, в поточному році буде запущено 165 криптовалютних фондів, а обсяг їх цифрових активів подвоїться...

http://businessua.com/finance/46238eksperti-prorokuyut-zbitki-na-fondah-kriptovalyut.html

sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
August 26, 2018, 01:18:05 PM
Круто! Молодці!
Бажаю успіхів!

Мої вітання Катерині!

Дякую, передам!
jr. member
Activity: 41
Merit: 1
August 26, 2018, 12:46:09 PM
Друзі,Як ви вважаєте, як скоро наші можновладці приймуть закон що до криптовалюти? Чи взагалі легалізують криптовалюту в нашій державі?

Криптовалюта легальна) Вона ж не заборонена)
Щодо інших законопроектів, які могли б покращити інвестиційну привабливість України для крипто-страптапів, думаю це можна очікувати вже від наступного скликання ВР (через рік - вибори)

Статус криптовалют в Україні досі не затверджений на рівні фінансових відомств та уряду, хоча електронні токени і блокчейн-технологія, на якій вони побудовані, вже є дуже важливою частиною Інтернет-бізнесу. Зважаючи на те, що скоро вибори (як зазначив Flodner), уряд буде піднімати таку актуальну тему. Деякі колективні законопроекти про криптоалюту вже перебувають у стадії розробки (https://www.epravda.com.ua/news/2018/08/6/639342/).

Питання піднімалося раніше, десь у 2014-му році, тоді НБУ визнало криптовалюту суррогатом. Але ті дії лише були пов'язані з силовим напрямом, через, що почалися різні тлумачення з цього приводу у правоохоронців та вони вже у 2016-2017му роках здійснювали різний тиск на людей/організації, які займаються "майнингом", вилучали обладнання та ін. Інакше кажучи, переросподіл сфер впливу або "віджим". А останні новини про легалізацію криптовалюти, що я чула то була "Спільна заява фінансових регуляторів щодо статусу криптовалют в Україні" від 30.11.2017 ось посилання: https://bank.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=59735329
full member
Activity: 448
Merit: 232
August 26, 2018, 11:41:38 AM
Друзі,Як ви вважаєте, як скоро наші можновладці приймуть закон що до криптовалюти? Чи взагалі легалізують криптовалюту в нашій державі?

Криптовалюта легальна) Вона ж не заборонена)
Щодо інших законопроектів, які могли б покращити інвестиційну привабливість України для крипто-страптапів, думаю це можна очікувати вже від наступного скликання ВР (через рік - вибори)

Статус криптовалют в Україні досі не затверджений на рівні фінансових відомств та уряду, хоча електронні токени і блокчейн-технологія, на якій вони побудовані, вже є дуже важливою частиною Інтернет-бізнесу. Зважаючи на те, що скоро вибори (як зазначив Flodner), уряд буде піднімати таку актуальну тему. Деякі колективні законопроекти про криптоалюту вже перебувають у стадії розробки (https://www.epravda.com.ua/news/2018/08/6/639342/).
jr. member
Activity: 179
August 26, 2018, 08:48:35 AM
Як тільки це почнуть у нас впроваджувати - обовязково собі вживлю такий - це ж капець як зручно!

Дійсно, капець. Якщо зараз крадії витягають гаманці з кишень, то потім будуть вирізати з людей. Shocked Мені такого не треба. Smiley

Ну там напевно буде якийсь захист. Плюс нікому не видно де той чіп вживлено і знімати шкіру з цілої руки буде важко. І вкінці-кінців про те, що у тебе чіп з гаманцем не треба теревенити так же як і про сейф вдома.

Коли дивився фантастичні фільми то завжди думав,що це лише фільми,і з нами в майбутьнему такого ніколи не трапиця. Як же я помилявся!
jr. member
Activity: 179
August 26, 2018, 08:43:30 AM
З Днем Незалежності, Україно!!!

Слава Україні,друзі! Всіх з Днем Незалежності нашої держави. Я сам з Донецької облаті і День Незалежності в моему регіоні як не де вшановують!
Pages:
Jump to: