Pages:
Author

Topic: Ülkemizde toplanan vergi nere gidiyor arkadaş. - page 12. (Read 2714 times)

member
Activity: 490
Merit: 10
Vergiler birilerinin cebine ve yanlış izlenen politikalara gidiyor dostum.
Yapılan ihalelerde verilen fahiş rakamlar yandaşların cebine giderken bize verilmesi gerek hizmet yerine dandirikten üç beş betona gidiyo paralarımız.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
Vergiler yanlış ekonomi politikalarına gidiyor. Bunların ceremesini de biz ödüyoruz. Ödemeye de devam edeceğiz.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Bu soruyu bizlere sormak yerine "bizim neyimiz eksik, saray yakışır tabii" diyen mal değneklerine sormak daha eğlenceli olur diye düşünüyorum, bakalım efendilerine yaranmak için ne gerekçeler üretecekler.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Nereye gittiği belli mi değilki har vurup harman savruluyor. İşe yaramayan saltanat ve gösterişlere harcanıyor. Her önüne gelen sözüm ona memurlara makam aracı tahsis edilip bütün ailesini çorunu çoluğunu gezdirtiyorlar. Getirisi olmayan ölü yatırımlar. Tek işe yarar harcama ise terörle mücadeleye gidiyor maalesef.
member
Activity: 239
Merit: 14
Şimdi ben esnafım ülkemizde neredeyse nefes alan her canlı dolaylı yollarla da olsa bir şekilde az çok vergi alıyor geçenlerde okuyorum toplanan vergileri yemin ediyorum o kadar sıfır var ki benim bilgiğim para biriminden öteye bir  dünya sıfır var ve sonra düşünüyorum da lan o kadar vergi alınıyor ki neden bu bu ülke kemal sunalın yıllar önce  çektiği filmlerde olan olaylardan öte gidemiyor.

adamın filmleri çekeli 30 yıl geçti hala aynı düzen arkadaş.

Biri de demiyor ki noluyor bu ülkeye israf israf tamam da bir aklı başında adam da mı yok buna dur diyecek

Mesela fındık mahsül açıkalı olmuş 2 ay satmayan kalmamış 2 tl zam getiriyor tonda 2000 tlk yapar ee iyi de kimsede fındık yokki toptancıyı biz tüccar deriz tüccarı zengin etmekten başka ne boka yaradı bu olay
bunu ben görüyorum bu ülkedeki proflar bu fiyatları belirleyenler görmüyor mu?
Pages:
Jump to: