Pages:
Author

Topic: umut bağladığınız güvenilir coin ve tokenler? - page 2. (Read 1133 times)

full member
Activity: 406
Merit: 104
Shift, QTUM bence de güzel ve özgün projeler, çoğu proje birbirinin kopyası niteliğinde, ama özgün projeler illaki sıyrılacaktır aradan.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Shift, QTUM, Ethereum, Neo, bitcoin... Bu piyasada kopya olmayan çalışmalar bunlar herbiri farklı amaçlar hedefliyor. Eğer bu piyasa günün birinde Dünyanın her tarafında geçerli  bu projeler çok değerlenecek
member
Activity: 210
Merit: 10
Hocam benden size bir abi tavsiyesi, asla koinlere umudunuzu bağlamayınız, umudunuzu çok daha hayatın içinden hayata dair şeylere bağlayınız.
full member
Merit: 100
En güvendiklerim ve güzel kazandıracağını düşündüklerim neo, stratis ve vechain'dir. Çok aşırı güvenmesem de güvendiklerim INS,nebl ve monetha'dır. Hepsinden beklentim uzun vadede 3-5 katına çıkmaları, bakalım en azından bu hedefleri yapacaklardır diye düşünüyorum inş.
member
Activity: 173
Merit: 50
ven, icx, neo
member
Merit: 10
Umut bağlamak değil de uzun vade tuttuklarım mothership, vechain, icon, qtum, omisego, neo.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Yatırım yaptığım coinler arasında umut bağladıklarım ; zrx , sc ve dgb

Yatırım yapmayı düşündüğüm ve uzun vadeli tutacağım coinler ; eth neo waves
member
Activity: 378
Merit: 11
Neo bence iyi bir tercih bu kadar düşen piyasada yerini koruyor aynı ethereum gibi yükseliş başladığında 1000 dolara çıkacaktır bence
jr. member
Activity: 104
Merit: 2
5 USD  bölümüne
Qlc, bcpt ve mth yı de tavsiye ederim. Şimdi dgb de diyeceğim ama şuan dgb bin kendine hayrı yok. Ayrıca bcpt şuan için gidiyor diye yazmıyorum. Ben 2 aydır elimde tutuyorum. 20-30 bin Satoshi aralığında satmayı planlıyorum. Herkese berekekli kazançlar diliyorum

yorum için teşekkürler mth listeye eklenmişti birde emin olmamak ile birlikte liste dışı öneride qlc , telcoin , zil , ve lend ekledim aslında bunların fiyatları baya uygun olmak ile birlikte bunlara direk yatırım yerine al sat işlemi yapan kişiler var ise sürekli arada elinde bulunan bir kaç kuruşu bunlara yatırıp unutmaları iyi olur diye düşünüyorum
full member
Activity: 602
Merit: 118
5 USD  bölümüne
Qlc, bcpt ve mth yı de tavsiye ederim. Şimdi dgb de diyeceğim ama şuan dgb bin kendine hayrı yok. Ayrıca bcpt şuan için gidiyor diye yazmıyorum. Ben 2 aydır elimde tutuyorum. 20-30 bin Satoshi aralığında satmayı planlıyorum. Herkese berekekli kazançlar diliyorum
full member
Activity: 336
OAX a büyük umut bağladım, bakalım ileride ne olacak bu koinde. bunun yanında eth ve dash de tutuyorum.
jr. member
Activity: 104
Merit: 2
yapılan önerilere göre konuyu biraz güncelledim bazı coin ve tokenleri ekledim zaman ile güncelleyeceğim biraz daha
full member
Activity: 333
Benim umut bağladığım güvenilir bulduğum dijital paralar listesinde Bitcoin, Ethereum, Neo, Stratis, Monetha, Stellar ve Waves var. Tahminler farklı farklı. 2018 sonunda neler olacak bakalım.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Neo, stratis, vechain ve neblio benim en çok güvendiğim projelerin başında geliyor. Neo ve stratisi güvenililirliği açısından, neblio'yu güzel ve hızlı kar ettirebilmesi açısından, vechaini de çok sağlam bir community ve masternode olayı olması açısından seviyorum.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Tam sepet yapmalik baslik olmus guzel coin onerileri var yalnis birsey yok sadece bazi sepetlerde eksikler var, BTC hala her sepette olmali 3 ay oncesini unuttukmu ?
newbie
Activity: 154
Merit: 0
bu listede ICX icon coini var merak ediyorum neden ümit bağlanan coinler arasında yer alıyor henüz çok yeni yada bir clone olan XVG 2 yıldır önemsenmezken şimdi neden değerli oldu
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Ethereum, Neo ile garanti altına alınmış, gelecek vadeden, geçerli proje ve ekibe sahip tokenlere baharat tadında serpiştirilmiş düşük bütçe bir sepet her zaman iyidir. Geleceği garanti olması durumu en yüksek olan örnek kafada duruyor zaten.
newbie
Activity: 8
Abi ben su adama guvenip Bonpay (BON) aldim:

https://twitter.com/undervalued_alt

Bayagi umutluyum.
member
Activity: 596
Merit: 14
bence MANA .. vr teknolojisini en iyi kullanan ve pazarlama olarak en güzel şekilde yapmış bir coindir.. ama yakın zamanda token burn flan denildi kücük yatırımcıları topladılar o yüzden biraz beklemek lazım
newbie
Activity: 274
Stratis,waves gibi coinlerle zamanında çok uğraştım ve hiç güvenmiyorum. Daha kesin coinlere eth,neo gibi odaklıyım artık.
Pages:
Jump to: