Pages:
Author

Topic: umut bağladığınız güvenilir coin ve tokenler? - page 7. (Read 1133 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Çok kazandıracağını düşündüğüm coin sayısı fazla olmasına rağmen yatırım yaparken paramın en önemli miktarını BTC ve ETH ye bağlıyorum,  kalan portföyüm sürekli değişiyor, bu yıl yeni çıkacak altcoinlere yatırım yapacağım, özellikle çok uzak olmayan bir vadede günlük hayatımızda yer alabilecek potansiyel taşıyan projelere dalacağım.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Ben IoTA diyorum ve uzun vade de çok daha fazla parlayabileceğine inanıyorum, bu düşüşte alabildiğim kadar IoTA almaya çalıştım fiyatın çok kolayca toparlayabileceğini sanıyorum. Yinede bu bir yatırım tavsiyesi değildir.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Binance coininden şaşma kardeşim süper bir token bence çoK değerlenecek waves var ama ümidim kesildi ondan eskisi gibi değil artık o yüzden bnb
newbie
Activity: 168
Merit: 0
adex
mth
chainlink
dgb
bts
newbie
Activity: 84
NEO  (ETH yi kaçırdım diyenlere)
GVT   (DASH'i kaçırdım diyenlere)
ENJ    (Minecraft ekibinin projesi  2018 yılında 2 USD yi bulması bekleniyor)
TNB   (Değişik bir proje,  2018 yılında 1 USD yi geçebilir)

full member
Activity: 448
Merit: 124
Kimseye bunlara girin diye söylemiyorum tabiki ama güven duyduğum teknolojik olarakda birşeylerde vaad eden bir coin olarak gördüğüm özellikle 2 coin var
1- DGB
2- ZEN
full member
Activity: 686
Merit: 111
iota , mth ,waves ve pundix'lere güveniyorum. 3 tanesi portföyümde pundi ise ico ve ilerleyen günlerde alıcam (ytd)
member
Activity: 518
Merit: 13
mth, mda, tnb, bts ye umudum var
member
Activity: 150
Merit: 11
The Great Trader
Biz hiç birbirimizi üzmeden kenarı 100 bin 'ADA ' koyalımda. Vergede koyarız Digibyte 'de koyarız. Bir sonraki 10xi yakalamak için. Ben vergeyi 50 satoshiden 100k koymuştum kenarı 1 dolarda satış yapacağım . Hakkımızda hayırlısı. Sabır testlerinden geçiyorum satmamak için. Psikolojik destek alacam az kaldı. BOL ŞANS.
full member
Activity: 392
Merit: 101
GVT, OAX, BNB, ETH

bu 4 koine gerçekten güveniyorum. adeta bunlar geleceğin koinleri.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
universa umutlu olduğum coinlerden biri. token olarakta trondan umutluyum. zararım fazla ama iyi yerlere gidecektir diye umuyorum.
member
Activity: 294
Merit: 10
XVG'yi bekleye bekleye bir hal oldum. Cok dusuge almistim . Iyi de para yapmistim ama simdi fena dususte.
member
Activity: 633
Merit: 15
Merhabalar;

Waves kendi borsası üzerinde wavesgo wagerr wavesdesk ve ocl olarak diğer tokenler ile al sat işlemi yaparak haftada 5-10 waves kazanıyorum. Bunları binance üzerinde bulunan xvg , trx , mana ve mth arasında uygun gördüklerime parça parça alım yapıyorum. Kısacası tek bir token yada coin üzerinde yatırım yapıp artacak mı acaba diye düşünmek yerine şansımı biraz arttırmaya yönelik davranıyorum.

Benden bu forum üzerinden kat kat iyi ve tecrübeli kişiler olduğu için yukarıda yatırım yaptığım coin ve tokenler gibi alım fiyatı uygun olan coin ve token önerileriniz var ise en azından 10 tane gözüme kestirdiğim coin ve token için yatırım yapmak istiyorum.  şuan için fiyat düştüğünden

10 tl altı

1 - Xvg
2 - Mana
3 - Mth
4 - Xrp
5 - Ripio
6 -
7 -
8 -
9 -
10 -

10 tl kat kat üstü

1 - NEO
2 - icx
3 - zrx
4 - gvt
5 - raiblock
6 - stratis
7 - komodo
8 -
9 -
10 -

Şeklinde alım yapmış bulunmaktayım XLM 'yede belki biraz yatırım yapabilirim siz arkadaşlardan 'da bu konuda uygun fiyata alınacak token ve coin önerilerinizi bekliyorum

tl üzerinden umut bağlamaya da ilk defa şahit oldum.

btc üzerinden veya dolar üzerinden umut bağlasaydın en azından  Smiley

eth ve btc olmadan yaptığın liste de olmamış.

Sepette her zaman BTC ve yanında mümkünse yerine geçme potansiyeli olan ETH eklenmeli. BTC'nin ayağı takılıp dip yaptığında  bütün altlar BTC'nin birkaç katı tepeleme aşağı iner, 3 gün sonra  da BTC tekrar yoluna devam etmeye karar verdiğinde yeni zirvelere yol almaya kalksa yine bütün altlar tepetaklak Smiley
newbie
Activity: 152
btg,neo,iota benim favorilerim mobil teknoloji alyapısından 2 tane daha eklemek için araştırma yapıyorum yazılanlarıda tek tek inceliyorum konu için teşekkürler
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
Merhabalar;

Waves kendi borsası üzerinde wavesgo wagerr wavesdesk ve ocl olarak diğer tokenler ile al sat işlemi yaparak haftada 5-10 waves kazanıyorum. Bunları binance üzerinde bulunan xvg , trx , mana ve mth arasında uygun gördüklerime parça parça alım yapıyorum. Kısacası tek bir token yada coin üzerinde yatırım yapıp artacak mı acaba diye düşünmek yerine şansımı biraz arttırmaya yönelik davranıyorum.

Benden bu forum üzerinden kat kat iyi ve tecrübeli kişiler olduğu için yukarıda yatırım yaptığım coin ve tokenler gibi alım fiyatı uygun olan coin ve token önerileriniz var ise en azından 10 tane gözüme kestirdiğim coin ve token için yatırım yapmak istiyorum.  şuan için fiyat düştüğünden

10 tl altı

1 - Xvg
2 - Mana
3 - Mth
4 - Xrp
5 - Ripio
6 -
7 -
8 -
9 -
10 -

10 tl kat kat üstü

1 - NEO
2 - icx
3 - zrx
4 - gvt
5 - raiblock
6 - stratis
7 - komodo
8 -
9 -
10 -

Şeklinde alım yapmış bulunmaktayım XLM 'yede belki biraz yatırım yapabilirim siz arkadaşlardan 'da bu konuda uygun fiyata alınacak token ve coin önerilerinizi bekliyorum

tl üzerinden umut bağlamaya da ilk defa şahit oldum.

btc üzerinden veya dolar üzerinden umut bağlasaydın en azından  Smiley

eth ve btc olmadan yaptığın liste de olmamış.
member
Activity: 168
Merit: 10
rebellious appcoin  e güveniyorum  yatırım yaptım rebellious a şimdilerde ise zeepin geliyor umarım o da iyi bir piyasa başlangıcı yapar Smiley
full member
Activity: 854
Merit: 113
bnb ve ins'ye aşırı şekilde güveniyorum. kasa her zaman kazanır mantıgı bnbyi ateşleyecektir uzun vadede.
full member
Activity: 434
Merit: 109
Ripple XRP, Ethereum, Neo, Nem, Ardor, Ubiq, Burst, Omni, Counterparty, Qtum
hero member
Activity: 840
Merit: 532
PoA Token, Civic, Stratis, STK, Bitcoin, Ethereum, Ripple şu an için bunlara bağlı bir şekilde al-sat ya da al-unut yapıyorum, uzun vade de kazanacağımdan yüzde yüz emin olsamda şu anki düşüş benimde canımı aşırı derecede sıkıyor.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
şu an güvendiğim pek coin kalmadı,  wrc ye güveniyorum onunda uzun zamanda iş yapacağına inanıyorum onun haricinde herşey düşüyor bazıları kendi başlarına btc ye kafa tutuyorlar
Pages:
Jump to: