Pages:
Author

Topic: umut bağladığınız güvenilir coin ve tokenler? - page 3. (Read 1134 times)

full member
Activity: 450
Merit: 122
Ben dovu,dadi ve stratis tutuyorum elimde bol miktarda lend,kaiber falan tam hodl portföyü yaptım bekliyorum
full member
Activity: 322
Merit: 154
belki bugun bircogunu bihabersiniz ama ileride hepiniz bir tren daha kacti diye uzulebilirsiniz.
Universa (UTN) den soz ediyorum.  bu yeni nesil java tabanli bir blockchain arkadaslar. saniyede 20.000 tps islem imkani ve akilli kontratlar, oylama sistemi ve tokenize edilmis sozlesmeler hazirlanabiliyor. ceo alexander borodich cok caliskan biri ve su anda dunyayi dolasiyor universa agini insanlara anlatmak icin. bu adamin hedefi coinmarketcap siralamasinda Universayi ilk 5 e cikarmak. mainnet mart ayinin sonlarinda yayinlanacak ve 2020 tahminim fiyatinin en az 2-3$ olacagi yonunde. su anda 4 cent civarinda islem goruyor... ico fiyati 1 centti... zengin olmak istiyorsaniz gidin biraz UTN alin ve unutun... cunku gorunuse gore rakipleri XRP, ETH,NEO, EOS falan... universa gelecegin akilli parasi olarak nitelendiriliyor...

cardano bir sene içinde 30 milyar market-cap yaptıysa UTN-UTNP'nin 2020 ye kalmadan bu sene sonuna kadar, bunun yarısına da olsa rahat rahat ulaşacağını düşünüyorum. 100x beki 10 ay içinde mümkün. ama piyasanın acilen kendine gelmesi gerekiyor. önce 3k sonra 300k'lık senaryo insanların canını çok yakabilir. umarım bir an önce yükseliş trendi başlar
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
belki bugun bircogunu bihabersiniz ama ileride hepiniz bir tren daha kacti diye uzulebilirsiniz.
Universa (UTN) den soz ediyorum.  bu yeni nesil java tabanli bir blockchain arkadaslar. saniyede 20.000 tps islem imkani ve akilli kontratlar, oylama sistemi ve tokenize edilmis sozlesmeler hazirlanabiliyor. ceo alexander borodich cok caliskan biri ve su anda dunyayi dolasiyor universa agini insanlara anlatmak icin. bu adamin hedefi coinmarketcap siralamasinda Universayi ilk 5 e cikarmak. mainnet mart ayinin sonlarinda yayinlanacak ve 2020 tahminim fiyatinin en az 2-3$ olacagi yonunde. su anda 4 cent civarinda islem goruyor... ico fiyati 1 centti... zengin olmak istiyorsaniz gidin biraz UTN alin ve unutun... cunku gorunuse gore rakipleri XRP, ETH,NEO, EOS falan... universa gelecegin akilli parasi olarak nitelendiriliyor...
member
Activity: 182
Merit: 11
Bu konuya biraz klasik yaklaşıp eth ve btc diye yaklaşman en mantıklısı sonuçta vurgun yapmaya çalışmıyorsun ve güvenilir coin arıyorsun onun supercomputer coinlerden zamanın da iyi kazanmışlığım var ondan dolayı onları 2. sıraya yazacağım isim olarak elastic başta gelir benim nezdimde
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
MTH cileri gördükçe sinir oluyorum 2017 de 50x 50x 2018de rekor kıracak abi kesin alın ekip çok aktif. Elimden nasıl cıkarttıgımı bilemedim 7bin zararım var onumu bekleyecem baska coinlere yatırdım zararı cıkarttım.
member
Activity: 126
Merit: 10
Dalgalı kripto para piyasasında kişiler küçük kazanç seviyelerini görünce hemen satış emri giriyor. Son günlerde hacim artması umut veriyor. Umut bağladığım coinlerin Bitcoin, Ethereum ve Ripple.
member
Activity: 79
Merit: 10
Wavessiz bu liste üzer seni Smiley bunu gönül rahatlığıyla söylüyorum  Wink
full member
Activity: 238
Merit: 100
Aslında elindeki her coine umut bağlamış oluyorsun ve benim umutlarım bir sürü parçaya bölünmüş vaziyette ama en büyüğü ethereumda şu an.
full member
Activity: 378
Merit: 103
mth'ye umut bağladım ben ama çok pişmanım şu forumda 1 doları görünce satacak bir ton insan var galiba mth'yi bundan sonra herkesin iştahlandıgı coinlere girmeyecem ben
full member
Activity: 364
Merit: 102
mesela mth'ye neden umut bağlanır ki. ben olsam listeden mth'yi çıkarırdım çok yoruyo insanı sabır taşı olman lazım.
newbie
Activity: 167
Merit: 0
ben de icxden ümitliyim token swap sonrası tam bir coin olacak. kore borsalarına da eklenirse uçacaktır.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Aion'dan kısa vade olarak ümitliyim şu anda.15 Martta Aion Cüzdan ve Aion Explorer'ın ilk sürümü de test edilecek.15 Martta kadar fiyatının kademeli artacağını düşünüyorum.O tarihten önce güzel bir noktadan fırsat verdiğinde çıkmayı düşünüyorum.Şu an fiyatı alım için gayet uygun ama piyasaya güven olmuyor.BTC'nin ne yapacağı belli değil.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
INS tokendan ümitliyim. Uzun vadeli düşünülmesi gerek. Yıl sonunda fiyat olarak  $20 bekliyorum.

Ethereum ve Bitcoin allahın emri.

sr. member
Activity: 266
Merit: 271
Ben daha çok madenciliği yapılan coinleri tutuyorum. Sia, eth, etc, ltc, zec, xmr, dcr, lbry gibi diyelim. Üretimi kesintisiz gerçekleşen coinler her zaman artıl göstermiştir şimdiki zamana kadar
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Ins ethereum bitcoin şuanda ümidim ve gerçekten güvendiklerim. İyi katlamalar yapacak bana göre bakalım ellerimizi ovuşturuyoruz Smiley
newbie
Activity: 14
Açıkçası Substratum ve Ark'a çok güveniyordum fakat maalesef şu vadede bekleneni veremediler.Zaten #Sub roadmap'in 2 ay gerisinde kaldı.Ark ise kaldığı yerden devam etti ama umduğu yatırımı bulamadı.Proje ne kadar iyi olursa olsun bu iş bir manada sosyal medyada döndüğü için reklam/airdrop/bounty vs. çok önem arz ediyor.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
SPF 100x bekliyoruz telegram 15bin kişiye yaklastı yakında yüklü alımlara baslanacak.
full member
Activity: 770
Merit: 103
posw sene sonuna kadar güzel fiyatlanır diye düşünüyorum.
ayrıca monetha 31 martta ilk projeyi teslim ediyor önümüzdeki günlerde artmaya başlar.
bağlı projelerinde tamamlanmasıyla zrx haziran gibi sıçrama yapar
full member
Activity: 545
Merit: 124
Reward: 10M Shen (Approx. 5000 BNB) Bounty
DGB nin adı pek geçmiyor , ama ben DGB den gelecek açısından çok umutluyum. çöp olacak coinlerden olduğunu düşünmüyorum.
newbie
Activity: 182
ICX gerçekten başarılı bir coin oldu ve devamının geleceğine inanıyorum. ayrıca oax ve monetha projeleri de kaliteli. mart ayında bu coinlerin programları takip edilmeli
Pages:
Jump to: