Pages:
Author

Topic: umut bağladığınız güvenilir coin ve tokenler? - page 4. (Read 1133 times)

sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Ethereum zcash monero litecoin güvendiğim ve üzerlerine yayıldığım bazı coinler. Bitcoin uzak dursun. Alması dert düşmesi dert. Köşeyi dönelim derken elimize veriyor bitcoin. Altcoin candır bitcoin heyecan
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
waves e yatırımınızı yapın bir kaç yıla sizde köşeyi dönün Smiley)) geleceğin zenginleri arasında olmak isteyen var mı? Transferlerin hızı, kendi blok zinciri üzerinde yeni kriptopara yaratmanıza olanak sağlaması, merkeziyetsiz borsası gibi birçok inovatif özellikleriyle gelecek vaad eden bir kriptopara. çok geç kalmadan sizde katılın bir gün bir bakmışsınız tavan yapmış Smiley
full member
Activity: 406
Merit: 102
Başta INS ve Ethereum en cok güveniyorum su sıralar düşüşte bütün hepsi yatarım yapmak için idealdır. Sonrasında Neo, Xrp ve Mth
member
Activity: 539
Merit: 20
dayanamıycam monetha diyorum.. yansın gecelerr Cheesy
newbie
Activity: 31
Merit: 0
Umut bağladıklarım ve kendimce güvendiklerim;

• QTUM
  • QASH
  • STATUS
  • SANTIMENT
  • AERON
  • DEEX (UZUN VADELİ)

İstemsizce yatırım yaptığım, zararda olduğum ve çıkmasını beklediğim  Embarrassed

* TRX (Maalesef)
* IOST (Maalesef Maalesef)
* PIVX (Umut vadediyor, inanıyorum)

YTD.
full member
Activity: 532
Merit: 151
En çok güvendiğim coin ethereum ve ltc token olarak elimde olduğu için ins ve sirin labsın çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum sadece zaman lazım
member
Activity: 378
Merit: 11
Forumda ins ina diyordu herkes bende cok inaniyordum ama kofti cikti ins, birde wepower var icosuna girdik sonrada idexten aldim ama ico altinda. Ico altina dusmeyeni bulamiyoruz
jr. member
Activity: 87
Merit: 1
Vertcoin, SysCoin, Zrx, Icx,Strat, Waves gerçekten çok sağlam yükselişler bekliyorum.
Sürpriz olarak : TelCoin
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
ins ve wrc için umutluydum ama durumlar iç açıcı degil günden güne altcoinler yok oluyor, eskiden btc yükselirken düşüyorlardı dolar olarak zarar etmiyorduk, şimdi btc düşerken çok daha hızlı düşüyorlar
member
Activity: 378
Merit: 11
icx ve eos var bende
full member
Activity: 322
Merit: 154
INS Ve MAN'e baya güveniyorum ben , takım ve projeler gerçekten sağlam .

Özellikle MAN Birden patlayacak , Çin hükümeti ile iş birliği içindeler .

Q2 2018 – MATRIX Initialization

Q3 2018 – Light Speed Network Launches

Q4 2018 – AI-secured Intelligent Contracts

Q4 2019 – Mining & More Apps

peki MAN için acele edelim mi? fiyatlanma son çeyreği bekler mi fikriniz nedir
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
INS Ve MAN'e baya güveniyorum ben , takım ve projeler gerçekten sağlam .

Özellikle MAN Birden patlayacak , Çin hükümeti ile iş birliği içindeler .
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Bitcoin ve Ethereum dışında güvenilir bir kriptopara birimi görmüyorum belki en dipten alındığında da Ripple garanti kâr sağlayabiliyor bunun dışındaki çoğu kriptopara benim gözümde sadece paramı katlamak için kullanacağım bir araç olabilir. Bu üç kriptoparayı rezerv para birimi olarak kullanıyorum.
newbie
Activity: 51
Merit: 0
%100 ltc
full member
Activity: 322
Merit: 154

geçen sene yaklaşık 6bin dolara malolan 2 milyon XRB; 10 ayda 65 milyon doları görüp şu an 20 milyon dolarda seyreden bir yatırım : )
full member
Activity: 344
Merit: 100
Bitcoin, Ethereum ve Waves umut bağlanmasını hak ediyor. Yanına Neo, Ripple, Stellar ve Monetha ekleyeceğim. Sepette çeşidi tercih ederim. Yükselme geldiğinde sert olacak.
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
Kazanç elde edebileceğimiz bir çok coin var ama benim en çok umut bagladigim  etherum ve bitcoin  ve birde waves umarım hepsi güzel bir yükseliş yapar
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
xel, ptoy, Musicoin, dgb, nxt, potcoin, civic, tenx, expanse, GameCredits, kore, kmd, waves, omni...düştükçe toplanabilir, biraz beklenirse zarar yazacaklarını sanmıyorum satoshi bazında...
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
KDM ve SNM benim en çok güvendiğim paralar, KMD kalmadı elimde 20k kadar vardı, SNM den de KMD kadar olmasa da iyi bir atılım bekliyorum.
member
Activity: 434
Merit: 14
Güzel paket olmuş. sepet belirlenirken iyi incelenmiş gibi geldi bana. Ama her nedense ben kripto paraya umut bağlayacak kadar bir yakınlıkta değilim. Kriptoda iyi kazananlar da var. Hayatları değişenler de var. Benim yatırımlar o seviyede değil.
Pages:
Jump to: