Pages:
Author

Topic: Unify Coin - page 13. (Read 19225 times)

sr. member
Activity: 346
Merit: 250
Revolution
November 18, 2017, 06:49:54 PM
Unify tekrar Cryptopia dan withdraw olarak çekilebiliyor.
Bilginize.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
November 18, 2017, 01:43:10 AM
unify kendisinden beklentisi çok yüksek olunan bir coin. çok fazla kişe yatırım yaptığını ve uzun vade tutacağını belirtiyor gözlemlediğime göre. altcoinlerde kalıp zarar durumunda olduğum ve elimde btc bulunmadığı için giremediğim ve hep içimde kalacak bir coin

çok bişey kaçırmış sayılmazsın allah yüzüne bakmış 2351 den beklemedeyim ben Cheesy aynı seviyeye gelse direk çıkarcam elimden Cheesy
Hocam baya yuksekten gırmıssın ama onu kesılmese fork vesaıre olmasa yururmeye devam ederdi fiyatlar. Benim onerım az bısey alıp ortalama dusurulebılır. Tekrar 0.1 dolar ve ustune cıkınca satma bence oralara cıkarsa devamını da getırcektır zaten:) uzun vadelı proje oyuzden sabretmek lazım bıraz.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
November 17, 2017, 04:48:10 PM
unify kendisinden beklentisi çok yüksek olunan bir coin. çok fazla kişe yatırım yaptığını ve uzun vade tutacağını belirtiyor gözlemlediğime göre. altcoinlerde kalıp zarar durumunda olduğum ve elimde btc bulunmadığı için giremediğim ve hep içimde kalacak bir coin

çok bişey kaçırmış sayılmazsın allah yüzüne bakmış 2351 den beklemedeyim ben Cheesy aynı seviyeye gelse direk çıkarcam elimden Cheesy
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
November 17, 2017, 04:16:48 PM
İçinizde kalmasın hocam. Unify coinin daha zamanı var durumu toplayinca alırsınız acelesi yok bence.
member
Activity: 98
Merit: 10
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
November 17, 2017, 03:54:21 PM
sr. member
Activity: 359
Merit: 250
November 17, 2017, 12:27:41 AM
Ben de bu coin hakkında fazla bir bilgiye ulaşamadım ancak hakkında bu kadar konuşulan bir coin uzun vadede mutlaka toparlayacaktır diye düşünüyorum. Fitilin ateşlenmesi ekibin disiplinli çalışmasına ve hacmi iyi bir borsaya girmesine bakar.
hero member
Activity: 678
November 16, 2017, 01:05:45 PM
arkadaşlar benim cüzdan eşleşme dışı diyor ve hepsi staking görünüyor bunu nasıl düzeltirim lütfen yardımcı olun.
icefrag'a mesaj atarsan yardımcı olabilir. aynı sorun banada olmuştu sağolsun kendisi baya yardımcı oldu. cüzdanda sürekli sıkıntı çıkabiliyor.
full member
Activity: 378
Merit: 102
November 16, 2017, 03:57:33 PM
Proje ve takım ıyı güzel ama borsalara çıkmakta zorluk cekıyor buaralar, yoksa bir korkum yok benım projeden. Cok buyuk rakamlar bağlamasam da yatırım yaptım bakalım 1 yılda güzel bıyerlere gelecegını dusundugum bır proje.
full member
Activity: 350
Merit: 100
November 16, 2017, 02:38:43 PM
Arkadaşlar fiyat zaten düştü daha ne kadar düşecek diye düşünmeyin, zararın neresinden dönerseniz kardır. Projenin tamamen sıfırlanma ihtimalini de aklınızdan çıkarmayın ne kadar zararda olursanız olun gelecek görmüyorsanız çıkın o projeden.
hero member
Activity: 678
November 16, 2017, 01:00:51 PM
noxaexchange.com da alıp satım arası baya makas var ve işin garip aynı saat içinde hem alım hem satım oluyor. küçük miktarlarda trade yapan varsa tavisye edeeim bu coini.
legendary
November 16, 2017, 01:07:58 PM
arkadaşlar benim cüzdan eşleşme dışı diyor ve hepsi staking görünüyor bunu nasıl düzeltirim lütfen yardımcı olun.
icefrag'a mesaj atarsan yardımcı olabilir. aynı sorun banada olmuştu sağolsun kendisi baya yardımcı oldu. cüzdanda sürekli sıkıntı çıkabiliyor.

telegram grubunu kastediyorsun değil mi?
legendary
November 16, 2017, 01:05:00 PM
full member
Activity: 1019
Merit: 146
November 16, 2017, 12:56:49 PM
Cryptopia'ya tekrardan girmiş bulunuyor. Cex.io'ya da girmeye çalışıyor sanırım. Temennim büyük bir borsaya girmesinden yana. Sonuçta 5-10 tane saçma sapan borsaya gireceğine 1 tane sağlam borsaya girsin yeter de artar bile. Geçen ay almıştım şu an zararda olmama rağmen tutuyorum satmayı da düşünmüyorum açıkçası. Eğer aldığım fiyattan 3x-4x yaparsa satarım. Dursun kenarda kasmaya gerek yok kendimizi.
Bir sorun vardı halledildi demek ki. Bu ekibin çalıştığına işaret. Cex gibi büyük bir yere de girerlerse kendine gelir unify.
bittirexde listelenmek için uğraşıyorlar cexde oylamada umarım başarılı olacak crytopida işleme girmesi tekrar güzel aklıma yine yoyow hsr olayı gelmedi değil.
Nedir bu "yoyow hsr"?
yoyow hsr ve bir kaç token daha binancede işlem görürken birden çin kriziyle delist edildi yoyow 0.02 lere kadar düştü hsrde aynı şekilde 5 dolar seviyelerine kadar geriledi listelendiği borsalara göre binance en kolay alım satımı sunuyordu hacimleride gayet güzeldi sonra sessiz sedasız geri listeledi güncel fiyatlarıda  bakabilirsin.bu olayı asla unutmayacağım bana inanılmaz garip ve şaibeli geliyor hala.
member
Activity: 105
Merit: 10
November 16, 2017, 11:08:33 AM
at fava bekle , tutmazsa konu sil Smiley
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
November 16, 2017, 10:58:27 AM
Cryptopia'ya tekrardan girmiş bulunuyor. Cex.io'ya da girmeye çalışıyor sanırım. Temennim büyük bir borsaya girmesinden yana. Sonuçta 5-10 tane saçma sapan borsaya gireceğine 1 tane sağlam borsaya girsin yeter de artar bile. Geçen ay almıştım şu an zararda olmama rağmen tutuyorum satmayı da düşünmüyorum açıkçası. Eğer aldığım fiyattan 3x-4x yaparsa satarım. Dursun kenarda kasmaya gerek yok kendimizi.
Bir sorun vardı halledildi demek ki. Bu ekibin çalıştığına işaret. Cex gibi büyük bir yere de girerlerse kendine gelir unify.
bittirexde listelenmek için uğraşıyorlar cexde oylamada umarım başarılı olacak crytopida işleme girmesi tekrar güzel aklıma yine yoyow hsr olayı gelmedi değil.
Nedir bu "yoyow hsr"?
full member
Activity: 1019
Merit: 146
November 16, 2017, 10:54:52 AM
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
November 16, 2017, 10:49:04 AM
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
November 16, 2017, 09:20:07 AM
full member
Activity: 364
Merit: 100
November 16, 2017, 09:05:19 AM
bu unify heralde en cok turklerde var. arkadaslar dikkatli olun lutfen. sonra elinizde falan patlar. karli satis yapip ayrilmakta fayda var bence. gordugunuz gibi dusunce de pis dusuyor.
legendary
November 16, 2017, 08:59:59 AM
arkadaşlar ben mercatoxdan cryptopia ya yollucam coinleri ama 100 100 yollamamı istiyor böyle saçma şey olabilir mi ne yapmak lazım bu konu hk.
Pages:
Jump to: