Pages:
Author

Topic: Unify Coin - page 11. (Read 19225 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 05, 2017, 04:56:25 AM
Unify daki gazlamanın benzeri iota da oluyor. Iotadaki iyi durum ise sadece turkler gazlamıyor. Dolayısıyla tüm marketlerden delist olma sansı yok ama benzer tehlikeyi görüyorum.
Bir coine girmeden önce gaz cümleleri yerine gerçek araştırmalara bakmanızı tavsiye ederim. Buradan cok kişi ders almıştır umarım.
full member
Activity: 854
Merit: 113
December 05, 2017, 04:27:47 AM
Unify  hakkinda ki kisisel görüşüm  ekibin cok sablam çalıştığı  degil artik ekibkn is basi yaptığı  olusum asamasinda olduğu.cuzdan guncellemelerinin eksik kalmasi sorun olusturmasi, ortada bir proje var proje yol basi yapmis ama inanilmaz eksik ve sorunlarla ilerliyor bunu  icin ekibe surekli takviye ve guncelleme ekleme cabasindalar.proje alisveris ici  guvenli ve hizli bir coin olusturmak ve kendi sanal pazari ilerde kitlelere ulasmak.dedigim gibi cuzdanlari ful sorun   ile basladi yeteri hac i yakalamadi yakalasa bile surduremedi.suan icin gecende belirtigim uzere lefkosada bir ic giyim firmasinda kullanimi saglandi.suan icin cuzdan guncellemeleri ve eklentileri yapiliyor.web sitesi guncellemesi eh iste eklentileri ekleyecekler sanirim cuzdan falandedigim gibi kisaca ekip is basi yapti ama eksilerden  asladi gunceli yakalyip cikis yapmaya calisiyor.bir seyler olurmu tam olarak ekibi oturtup eksiklikleri giderdiginde ortaya cikacaktir suan icin yerinde sayiyor.cop zarar demek bosunadir ne olacagi yada olmayacagi  guncellemelerin sagliklieklenip eklenmeyecgi ile alakali.sonsari biraz hacim tabiki Wink
Hocam bide doğru yazabilseydin çok faydalı olucaktı postun ama yarısını anlamakta zorlandım ben kelimeler eksik vesaire olduğu için:) Updateleri düzgün yaparlarsa ki önceki yazılımcıyla yolları bu yüzden ayırdılar bikaç hafta önce, işler 3 hafta gecikmesine rağmen hala ortaya bişey koymadığı için simonas yolları ayırdık demişti önceki yazılımcıyla, daha heyecanlı iyi biriyle artık çalıştıklarını söylemişti. Bakalım 1-2 aya bunlarda başarılı olurlarsa az çok yukarı atar hacimsiz olmaktan kurtulur.

Arkadaşlar şurdan oy verin unify'a, 50-100 oy daha toplasak başa baş mücadele olacak, girip hesap açın yarım dakika sürüyor isterseniz çoklu hesap açın düzgün mail kontrolü bile yok sallasanız saçma mail adresleri, kayıt olabiliyorsunuz sonra da oy verin, herkes 3-5 tane yapsa zaten birinci olur cex.io ya çıksa hacminde iyi bir artış olur ki bu da fiyata yansır : https://support.cex.io/hc/en-us/community/posts/115003060674-Unify
full member
Activity: 1019
Merit: 146
December 05, 2017, 03:20:09 AM
Unify  hakkında ki kişisel görüşüm  ekibin çok sağlam çalıştığı  değil artık ekibin is başı yaptığı  oluşum aşamasında olduğu. cüzdan güncellemelerinin eksik kalması sorun oluşturması. ortada bir amaç var proje yol başı yapmış ama inanılmaz eksik ve sorunlarla ilerliyor bunun  için ekibe sürekli takviye ve güncelleme ekleme çabasındalar.başlangıç noktasından önce tamamlanması gereken eksikler yeni yeni gideriliyor proje alışveriş için  güvenli ve hızlı bir coin oluşturmak ve kendi sanal pazarıyla da  kitlelere ulaşmak. dediğim gibi cüzdanları ful sorun ile başladı yeteri hacmi yakalayamadı yakalasa bile sürdüremedi. şuan için geçende belirttiğim üzere lefkosa da bir iç giyim firmasında kabulü sağlandı. şuan için cüzdan güncellemeleri ve eklentileri yapılıyor. web sitesi güncellemesi eh iste eklentileri ekleyecekler sanırım cüzdan falan dediğim gibi kısaca ekip is başı yaptı (yeni yeni oluşuyor)ama eksilerden  başladı günceli yakalayıp çıkış yapmaya çalışıyor. bir şeyler olur mu tam olarak ekibi oturtup eksiklikleri giderdiğinde ortaya çıkacaktır şuan için yerinde sayıyor. çöp zarar demek boşunadır ne olacağı yada olmayacağı güncellemelerin sağlıklı eklenip eklenmeyeceği ile alakalı.
sonrası biraz hacim tabi ki Wink tüm bunlara rağmen başlığı açıldığı tarihe nazaran hiç geri düşmediğini de belirtmek isterim.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
December 05, 2017, 12:20:05 AM
Unify evet ayakları yere çok sağlam basmıyor ben de aynı fikirdeyim. Ancak fikir güzel önümüzdeki günlerde de android wallet ve yeni site yüzü hazırlanacakmış galiba. Bir şeyler olabilir ama bu uzun vadede olacak. Kısa al/satcılar girmesin üzülürler. Üstelik hacim diye bir sey yok genelde alıcılar fiyatın düşmesini firsat bilip azar azar topluyorlar.
full member
Merit: 113
December 05, 2017, 12:07:15 AM
Hacim yüzünden hiç güven vermiyor, ama dün haber gördüm güncellemeler yakın gibi, her coin fırsat verir unify daha hareketini yapmadı bence, batacaksa da çıkacaksa da çok iyi kazanma şansı verecektir illa ki.
full member
Activity: 588
Merit: 125
December 04, 2017, 06:27:36 PM
unifyden ne köy olur ne kasaba bekleyenler varsa boşa beklemeyip çıksınlar yazıktır bence ya başka coin mi kalmadı unify nedir Allah aşkına satın kurtulun
sr. member
Merit: 267
December 04, 2017, 04:31:52 PM
unify'den çok birşey olacağı yok 2 haftalık bounty'sine katılmıştım değeri 14 cent oldu diye ödülleri düşürdüler.
Ödüller elimize geçtiğinde değeri 6 cent'ti şimdilerde 4 cent civarlarında can çekişiyor. Yatırım yapacak arkadaşlara hiç önermiyorum
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
December 04, 2017, 04:18:46 PM
Bastan beri hacim yoktu ki bu coinde.Bende biraz takip ettim baktım hacim yok bıraktım takibi.Bizim Türkler kadar pohpohlayan yoktur bu coini.Kaç sayfa entry girilmiş yazık.

Hacmi bizim türkler yaptı usta zaten, herkes birbirine anlattı kehanet gibi yayıldı. şimdi çok kötü durumda unify, inşallah başı yukarı çevirir.
full member
Activity: 476
Merit: 100
December 04, 2017, 12:14:36 PM
Takımın burdan yukarılara taşıması için çok çalışması lazım, sonrasında da orta ölçekli 1 2 borsaya girmeleri gerek borsaya giremediler sürünüyorlar oyüzden de hacim olarak. Ekip düzgün çalışırsa başarılmıcak bişey değil bence.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
December 04, 2017, 09:12:36 AM
Bastan beri hacim yoktu ki bu coinde.Bende biraz takip ettim baktım hacim yok bıraktım takibi.Bizim Türkler kadar pohpohlayan yoktur bu coini.Kaç sayfa entry girilmiş yazık.
full member
Activity: 392
December 04, 2017, 09:07:53 AM
açın cüzdanı bekleyini akmasa da damlıyor ordan ufak tefek.. Zaten bozdursak da zararına olacak, kalsın orda ilerde değerlenirse işe yarar, çöp olursa da büyük bi kaybım yok zaten.
member
Activity: 448
Merit: 10
December 04, 2017, 07:59:57 AM
Unify uzun vadeli bir coin tabi uzun vadede elimizde de patlayabilir alırken de uzun vade diye almıştım zaten. Ama bu hallerde olması gerçekten de üzücü artık uzun vade çoookkkkkk uzun vadeciyim.

uzun vade diyince belki tam belli olmuyor en az 1-2 sene elde tutmayı düşünüyorum.
member
Activity: 164
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
December 04, 2017, 07:27:26 AM
projesi güzel ekip iyi çalışıyor dediler bizde aldık. tabi kimseyi suçlamıyoruz kendi kararımız sonuçta
full member
Activity: 518
December 04, 2017, 07:25:05 AM
Vallaha bende yanıldımm hukumet gıbı aldatıldık Cheesy acemılıgımıze geldı ya da kımseyı dınlemeyın beyler kendınız araştırın bakın adamlar  eleştırıorm dıye grupdan bıle salladılar tahammullerı yook tamamen bır scam coın 30 k kdr almısdm baya bı zarara satmışdm yapck bısey yook her konu açan kıısye ınanmayın beyler ozellkle turkce kısımda bunun artık sılınmesı lazım ınsan bakınca moralı bozuluor
member
Activity: 336
December 04, 2017, 06:12:02 AM
Reklamdan 10k üzerinde unify gelmişti. Kardan zararım var belki ama, zaten havadan geldi o yüzden satmayı düşünmüyorum. Kalsın kıyıda köşede belki tırmanır birkaç seneye  Embarrassed
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
December 04, 2017, 05:38:09 AM
forumda unify alımı için aracılık yapanlar bile vardı.
büyük ihtimal o da elindekileri kakalamaya çalışıyordu ama telegramına bakayım dedim ceo suna soru sormuşlar kimlik bilgin yok diye o da bizim burası biraz karışık onun için gözönünde olmak istemiyorum falan demiş bu saatten sonra bu tür argümanlara kimse inanmaz.
full member
Activity: 1019
Merit: 146
December 04, 2017, 05:33:40 AM
Çok dalgalı bir grafiğe sahip. Bir bakıyorsun 0.2 dolar bir bakıyorsun 0.5 dolar civarında. Uzun vadede yatırım yapmak için güvenilir bir coin gibi durmuyor açıkçası. Ancak kısa vadede al sat yaparak iyi kar elde edilebilir gibi geldi bana.
Keske dedigin gibi 0.2 0.5 araliginda olsada kendimize gelsek bi ama ne yazikki bir ,0 eksik kalmis 0.02 0.05 araligi da takip etmeyen olur dusmus der dalar fala  fiyata kanip sonra suclu ararlar birde😂
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
December 04, 2017, 05:21:47 AM
Çok dalgalı bir grafiğe sahip. Bir bakıyorsun 0.2 dolar bir bakıyorsun 0.5 dolar civarında. Uzun vadede yatırım yapmak için güvenilir bir coin gibi durmuyor açıkçası. Ancak kısa vadede al sat yaparak iyi kar elde edilebilir gibi geldi bana.
full member
Activity: 406
Merit: 158
December 02, 2017, 06:50:44 AM
Ben en dipteyken aldım şu fiyatlarda bile zararım yok diyebilirim, ama çok daha yükseğe alanlar vardı inşallah toparlayacaktır kendini diye düşünüyorum, yeni yazılımcı almışlardı bakalım neler yapıcaklar kısa zamanda bikaç şey görebiliriz.
full member
Activity: 980
Merit: 207
December 02, 2017, 05:35:22 AM
ben almadım ama millet aldı, sağda solda millete önerip önerip millete aldırdılar, ben de onu diyorum işte üstadıyım bu işindiye diye ortalarda dolananlar, erkenden kendi alıyor sonra diyor ki unify aldı vs, 10-20 gün övüyor ediyor, tepeden satıyor, sonra millet ağlasın dursun. ben de bunu diyorum.
Pages:
Jump to: