Pages:
Author

Topic: Unify Coin - page 19. (Read 19229 times)

full member
Activity: 1019
Merit: 146
November 03, 2017, 09:29:48 AM
Unify inanılmaz bir sağlamlık gösterdi önce sonrada inanılmaz düştü haliyle. Geleceği olacağına inanıyoruz ve elimizde tutuyoruz. Mümkün mertebe stake almaya çalışıyoruz.
iannılmaz sağlamlığı inanılmaz güzel güzel giderken kar satışarı başladı sonra borsadan delist falan derken beklenenden daha fazla düştü yinede durumun başladığı dönemler baz alınırsa o kadarda bir düşme olmadı kabul edilebilir olduğunu düşünüyorum fiyatın hala.
newbie
Activity: 18
Merit: 0
November 03, 2017, 08:34:30 AM
arkadaşlar walletta unify tutan var mı? ben açık bıraktım ve 3 adet unify geldi bu neye göre belirleniyor çünkü 5 dk da 2 tane geldi 2 saatte hiç gelmedi düzensiz bir şekilde geliyor sanırsam

Ben de onu merak ediyorum. Bendeki adet biraz az ama söylemenizde sakınca yoksa mevcut kaç adede ne kadar zamanda aldınız 2-3 adedi..

bende 10.000 var yaklaşık ama 1 adet geldi 1 haftada ve full online bilgisayar hiç kapanmadığı halde

O zaman hiç değmezmiş cüzdanda tutmaya dostum. Ben bi ara özellikle borsada alım-satım farkı çok açıldığında en üst emirden satım , hemen ardından en üst emirden alım yaparak aynı parayla miktarı arttırmıştım. Ama ani yükseliş ve düşüşlerde ters gelme durumu da olmuyor değildi.

aynen şimdide stake işlemerinde problem var sanki ,paramın yarısı stake gözüküyor
büyük ihtimal bu cüzdanlar bozuk ve borsalardanda bu sebeple atıldılar...
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
November 03, 2017, 08:32:26 AM
Unify inanılmaz bir sağlamlık gösterdi önce sonrada inanılmaz düştü haliyle. Geleceği olacağına inanıyoruz ve elimizde tutuyoruz. Mümkün mertebe stake almaya çalışıyoruz.
Hakikaten sonra ne düştü yahu. İnanamadım. Az daha mı alsak ne yapsak.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
November 03, 2017, 07:27:28 AM
full member
Activity: 938
Merit: 115
November 03, 2017, 02:48:10 AM
arkadaşlar walletta unify tutan var mı? ben açık bıraktım ve 3 adet unify geldi bu neye göre belirleniyor çünkü 5 dk da 2 tane geldi 2 saatte hiç gelmedi düzensiz bir şekilde geliyor sanırsam

Ben de onu merak ediyorum. Bendeki adet biraz az ama söylemenizde sakınca yoksa mevcut kaç adede ne kadar zamanda aldınız 2-3 adedi..

bende 10.000 var yaklaşık ama 1 adet geldi 1 haftada ve full online bilgisayar hiç kapanmadığı halde

O zaman hiç değmezmiş cüzdanda tutmaya dostum. Ben bi ara özellikle borsada alım-satım farkı çok açıldığında en üst emirden satım , hemen ardından en üst emirden alım yaparak aynı parayla miktarı arttırmıştım. Ama ani yükseliş ve düşüşlerde ters gelme durumu da olmuyor değildi.
member
Activity: 490
Merit: 16
November 03, 2017, 02:43:41 AM
Pos stake cok  az arkadaslr elektrik parasini harcadiginiza degmior
newbie
Activity: 18
Merit: 0
November 03, 2017, 02:40:46 AM

full member
Activity: 938
Merit: 115
November 03, 2017, 02:29:56 AM

member
Activity: 490
Merit: 16
November 03, 2017, 02:27:33 AM
Baba acelemiz yok  3 4 ay daha tutalim kenarda bakalim Smiley umarim yuzumuzu kara cikartmaz bu durumda altcoinlerin hepsi öldü. Bitcoin dağıttı. Unify da etkilendi elbet oda 5 k lara kadar cikacak daha dun cikan amacsiz airdroplar bile 0.7 $ gordu. Unify diyorum ya bugun elinde tutan 0.25$ olsa bile karda. Borsa sabirsizlarin parasini sabirlilara kaptirdigi bir sanattir Wink

Üstat bekleyelim umarim dedigin gibi olur bende ufak yatirimci olarak beklemedeyim Smiley
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
November 03, 2017, 02:04:16 AM
Baba acelemiz yok  3 4 ay daha tutalim kenarda bakalim Smiley umarim yuzumuzu kara cikartmaz bu durumda altcoinlerin hepsi öldü. Bitcoin dağıttı. Unify da etkilendi elbet oda 5 k lara kadar cikacak daha dun cikan amacsiz airdroplar bile 0.7 $ gordu. Unify diyorum ya bugun elinde tutan 0.25$ olsa bile karda. Borsa sabirsizlarin parasini sabirlilara kaptirdigi bir sanattir Wink
member
Activity: 406
Merit: 10
November 03, 2017, 01:40:09 AM
Unify yatırımcısının coinleri uzun vade elinde tutması gerekecek galiba.
member
Activity: 98
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
November 03, 2017, 12:25:41 AM
Bittrexe biraz zor eklenir. Eklenmeyi bekleyen o kadar coin varken ama dediğin gibi kar bırakabilir takip etmek lazım.
full member
November 03, 2017, 12:01:59 AM
bir süre unutulacak anlaşılan yatırımcısı kaçtı puf oldu aksilikler gelince.yeni site güncellmeside geldi bakalım hayırlıısı
member
Activity: 253
October 31, 2017, 03:05:32 AM
bu coinler fazla spekülatif, dikkat etmek lazım
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
October 31, 2017, 03:02:44 AM
Neden bilmiyorum içimde öyle bir his var ki sanki kasım ayı unify ayı olacak
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
October 31, 2017, 02:09:53 AM
Yatırımcısı açısından (yani bizim için) zor bir durum ancak Unify gerçekten de uzun vadeli bir proje. Bu sebeple çeşitli spekler den etkilenip güven kaybetmektense yavaş ilerliyor sanırsam. Gönül isterdi ki herşeyleri hazır olsun da artık para kazanmaya başlayalım. Ama o zaman da bu fiyatlar dan bulabilir miydik bilemiyorum.
Aldık attık kenara, bekliyoruz. Zaten uzun dönem yatırımıydı.
full member
October 31, 2017, 02:06:17 AM
Uzucu bir durum.once delist sonra borsa kapa masi ve hacminin dondugu bir borasa.tamda yeni site guncellemeleri gelecekken.bu durum tabi ki kargasa cikarip fiyati olumsuz etkiliyor her ne kadar  aceleci guvensiz yollara karsi olsamda bir yatirim yaptik bu yuzden jmarkm biraz hizli aksiyon alip iyi bjr  orsada listelenir.hitbtc binance veya surekli hacim artisi olan kucoinninde fena olmayacagini dusunuyorum.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
October 31, 2017, 12:25:18 AM
Yatırımcısı açısından (yani bizim için) zor bir durum ancak Unify gerçekten de uzun vadeli bir proje. Bu sebeple çeşitli spekler den etkilenip güven kaybetmektense yavaş ilerliyor sanırsam. Gönül isterdi ki herşeyleri hazır olsun da artık para kazanmaya başlayalım. Ama o zaman da bu fiyatlar dan bulabilir miydik bilemiyorum.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
October 30, 2017, 10:56:54 PM
Üst üste talihsizlikler yaşıyor Unify biri delist eder biri borsayı kapatır. Çöpe dönüşmek istemiyorlarsa acil hacimli borsalardan birine girmeleri lazım.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
October 30, 2017, 09:12:23 PM
adamların sitesi bakımda
novaexchange nisanda kapatıyoruz çekmediğiniz paralar bize kalır demiş.
birinden delist oldu haliyle millette kaçmaya başladı.
telegramda ceo su isim veremem yaşadığım yer sakat bir yer satoshinin de ismi bilinmiyor diyor

tamda bu coinde ne varki diye takibe almıştım.

nowa dan gelen mail
Code:

Intimation of closure of Novaexchange
Kindly note "Novaexchange" will have new owners and management effective April 2018, with major upgrades to the exchange to better handle scaling, stability and security.
For better management and security of customer funds we have decided to close down Novaexchange so that the users can withdraw all their funds with no participation/responsibility of action of the new management.

Pages:
Jump to: