Pages:
Author

Topic: Unify Coin - page 21. (Read 19226 times)

full member
Activity: 672
Merit: 100
October 29, 2017, 07:52:29 AM
Arkadaşlar unify walletta sıkıntı mı var? bende wallet'ı güncellemiyor 2 gün kaldı yazıyor sürekli bilgi sahibi olan bir arkadaş durumu izah edebilir mi? işlem yapabilir miyim bu durumda?
full member
Activity: 210
October 29, 2017, 06:00:51 AM
6 ay sonra inşallah hangi seviyelerde beklentiniz var?
ben 0.2 dolar olacağını düşünüyorum en az. bu seviyeler baya iyi duruyor bu coin içiin. marketcap a bakarsak daha çok ileri gidecek bu coin. 2x yeter ama bana direk çıkarım.
full member
Activity: 406
Merit: 158
October 29, 2017, 04:19:50 AM
0.5$ beklentim var o zaman elimdekinin %30unu satacağım sonrasında 1$ %40 sonrasında 3$ seviyesine kadar %30la bekleyeceğim.beklentim bu yönde olur mu olmaz mı bilemeyeceğim hayırlısı be gülümmm.
En dogru ve benım de yapacagım taktık bu olucak, kademelı satmak lazım. Satarken ınsanlar nıye hepsını satar anlamıyorum, sonra ben sattıgımdan berı x10 x20 yaptı dıye gezıyorlar ortada, satarken x3 x5 gordugumde %25 - %30 satarım, kalanları da kademelı olacak sekılde elımden cıkarırırm, en son elımde herzaman %15-20'lık de tutmayı dusunuyorum guvendıgım coınlerde, unify da bunlardan biri. Dedıklerımız olur ıns:)
full member
Activity: 1019
Merit: 146
October 29, 2017, 03:35:31 AM
0.5$ beklentim var o zaman elimdekinin %30unu satacağım sonrasında 1$ %40 sonrasında 3$ seviyesine kadar %30la bekleyeceğim.beklentim bu yönde olur mu olmaz mı bilemeyeceğim hayırlısı be gülümmm.
full member
Activity: 1019
Merit: 146
October 29, 2017, 03:32:43 AM
Şimdi denedim görünse de işlem yapmaya izin vermiyor Cryptopia.

Cüzdan entegrasyon(Stabil değilmiş) sorunu yaşamışlar, Unify gerekli adımları atmış ama düzeltememiş sanırım Cryptopia sonra da engellemişler konuşma kanalından.Hatta bir avukat(sanırım) NZ yasalarına bağlılar ve yasalar gereği paranızı(Borsaya kabul edilmek için Unify'ın ödediği) iade etmek zorundalar etmediler ise onlara ziyarette bulunabilirim yazmış.(Unify anakonu da böyle okudum yanlış anlamadıysam)

Çözülecek gibi durmuyor sorun şimdilik.

Cryptopia'nın yaptığı etik değil bence.Bir coin'i kabul ediyorsan sorumluluğunu da almak zorundasın.Kafana göre delist edersen insanların emek verdikleri projeye zarar vermiş oluyorsun ayrıca yatırımcılara da.

Ben de biraz biriktirip rigim de pos mining yapmayı planlıyorum.
burda crytopia ya çokda şey yapmamaka lazım yazılımsal uyumazlık vs vs açıklamaları geldi.bu şekilde düşünüyorsan bir şekilde aynı bakıyoru ve dediğindeki asıl sorun BİNANCEnin yaptıklarıdır.ÇİNin icolarla ilgili aldığı düzenleme yasaklarla ilgili bir çok coini o sırada kaldırdı ve zirveden yerin dibine soktu tek başına.UNIFY ile ilgi yobite gönderdim ben orada bekliyorum.
member
Activity: 490
Merit: 16
October 29, 2017, 12:25:52 AM
full member
Activity: 322
Merit: 154
October 29, 2017, 12:15:14 AM
bir bün bakıyorum en çok yükselen bir gün bakiyorum en çok düşen. cryptopiadan delist oldu ve bir gün düştükten sonra yine çıkmaya başladi. şöyle nova dışında bir koin borsasına girse de görsek. 6 ay sonra bakmak lazim.
member
Merit: 16
October 28, 2017, 11:51:18 PM
arkadaşlar ne diyorsunuz unify küçük yatırımcıya tavsiye edermisiniz al unut yapsak şu sıralar girilmesi uygun mudur
full member
Activity: 742
Merit: 140
October 28, 2017, 10:33:47 PM
Şimdi denedim görünse de işlem yapmaya izin vermiyor Cryptopia.

Cüzdan entegrasyon(Stabil değilmiş) sorunu yaşamışlar, Unify gerekli adımları atmış ama düzeltememiş sanırım Cryptopia sonra da engellemişler konuşma kanalından.Hatta bir avukat(sanırım) NZ yasalarına bağlılar ve yasalar gereği paranızı(Borsaya kabul edilmek için Unify'ın ödediği) iade etmek zorundalar etmediler ise onlara ziyarette bulunabilirim yazmış.(Unify anakonu da böyle okudum yanlış anlamadıysam)

Çözülecek gibi durmuyor sorun şimdilik.

Cryptopia'nın yaptığı etik değil bence.Bir coin'i kabul ediyorsan sorumluluğunu da almak zorundasın.Kafana göre delist edersen insanların emek verdikleri projeye zarar vermiş oluyorsun ayrıca yatırımcılara da.

Ben de biraz biriktirip rigim de pos mining yapmayı planlıyorum.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
October 28, 2017, 09:28:40 PM
700 satoshilerden 1100 lere geldi yine hadi be unify biliyorum kocum sen patlama yapabilirsin  tamam kabul biraz volume dusuk borsalarda islem goruyorsun ama hadi be utandirma bizi o kadar kisi yatirim yaptik guldur be yuzumuzu hadi 0.5 dolarken satacaktim ondan da vazgectim hadi 0.3 ken satcam patla artik da yeter  Cheesy
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
October 28, 2017, 08:49:44 PM

cryptopia da duruyor şu an için

Cryptopia'ya girip bakmak lazım tradesi aktif mi şu an ama coinmarkette 0 gösteriyor. Adam akıllı bir borsaya girmeleri lazım novaexchangele falan olmaz bu iş volume çok düşük şu an.
sr. member
Activity: 346
Merit: 250
Revolution
October 28, 2017, 08:05:02 PM
Araştırma yapmayan, sadece coini alıyım 100x yapsın kafasındaki kişiler crptopia'nın delist ettiğini görünce hemen ellerindekini zararına satıp çıktılar. Mevzu arkadaşların da dediği gibi cryptopia'nın kendi unify entegrasyonuyla alakalı, yani unify'den kaynaklı bir sorun değil. Durum kısa sürede çözülür gibime geliyor. Çözülmezse de sorun değil bu fiyatlarda duracağını düşünmüyorum unify'nin.

cryptopia da duruyor şu an için
member
Activity: 87
Merit: 10
October 28, 2017, 07:11:39 PM
Kısa zamanda artacağına inandığım coinlerden yatırım yaptım bekliyorum bakalım neler olucam ytd.
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
October 28, 2017, 03:55:35 PM
bende az karla çıkmıştım en son sattıklarımdan 1 gün sonra cüzdan sorunu olayı ve delist çıktı allahtan çıktık yoksa zarar yazardık bu fork zamanında bir ondan kar ettik 4x yaptı satmadık yüzde20 30 karla çıktık artık kendime söz verdim hangi coin olursa olsun karı gördüm mü aff etmicem gidersede yolu açık olsun bu işte karı gördünmü sat mantığı var kardeşim
3-4x neyinize yetmedi hocam. 4x te satmamak kumar gibi bi şey bence. Kısa vadede 4x bir yapmış bi coin zaten düşmeye mahkumdur.
full member
Activity: 518
October 28, 2017, 03:50:51 PM
Bu gelen stakeler geri gidiyor aq bune la komedı gıbı ıkı gundur bazı gelen stakeler 1 dk sonra kayboluyor sızdede var mı oyle bırsey Smiley)
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
October 27, 2017, 07:30:27 AM
ümit bağladığım bütük coinler çöktü üstelik yeni , eski, yatırım alan, projesi güel olan, ekibi iyi olan. Hiç fark etmiyor. Btc atağa kalktığında diğer bütün altlar eriyor, bitiyor dibi de yok işin kötüsü. Unify proje olarak güzel elde tutmayı düşündüğüm bir koin ama artık Kasım da nereye kadar düşer bilemiyorum biraz daha alıp maliyet düşüreceğim artık yapacak bir şey yok
Hocam yeterınce aldıysanız bosverın almayın bellı bıyerden sonra, benım hedefım 10k ıdı oraya cıkardım bıraktım mıktarı, dıbın de dıbı oldugu ve olabılecegı su gunlerde sakın kalmakta fayda var. Suan bountyler harıc hıcbıseye bakmıyorum nerdeyse, alabılcegım maksımum mıktarı aldım her coın ıcın gecerlı bu, bundan sonrası bana zarar elde nakıt var gırdıkce gırerım ıstesem ama bunun sınırı yok, durmak lazım bıyerde:) 1 ay bu sekılde devam ederım sanırım, hangı coın kac olmus kaca cıkmıs kaca dusmus bakmamaya basladım 1-2 gundur, segwıt cart curt gecsın sonra bakarız durumlara:)
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
October 27, 2017, 03:49:56 AM
ümit bağladığım bütük coinler çöktü üstelik yeni , eski, yatırım alan, projesi güel olan, ekibi iyi olan. Hiç fark etmiyor. Btc atağa kalktığında diğer bütün altlar eriyor, bitiyor dibi de yok işin kötüsü. Unify proje olarak güzel elde tutmayı düşündüğüm bir koin ama artık Kasım da nereye kadar düşer bilemiyorum biraz daha alıp maliyet düşüreceğim artık yapacak bir şey yok
full member
Merit: 105
October 26, 2017, 04:11:54 PM
bende az karla çıkmıştım en son sattıklarımdan 1 gün sonra cüzdan sorunu olayı ve delist çıktı allahtan çıktık yoksa zarar yazardık bu fork zamanında bir ondan kar ettik 4x yaptı satmadık yüzde20 30 karla çıktık artık kendime söz verdim hangi coin olursa olsun karı gördüm mü aff etmicem gidersede yolu açık olsun bu işte karı gördünmü sat mantığı var kardeşim
full member
Activity: 238
Merit: 105
October 26, 2017, 03:44:55 PM
Bende bir dönem mining yapmak için araştırırken bulmuştum. Denedim ama algoritma sorunu yaşadığım için çok verimli kazamadım. O dönem websitesi güncellenecek yazıyorlardı telegram sayfalarında okumuştum. O kadar mining ile uğraşacağıma 50 100 bişey atsaydım büyük ihtimalle bana daha çok yararı dokunacaktı.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
October 26, 2017, 03:14:47 PM
Uzun süredir takip ediyorum  ama borsaya girmedi bir türlü o yüzden fazla ümidim kalmadı ama değerlenebilir.

Hocam ben inanıyorum yüksek hacimli bir borsada işlem görecek kapasitesi var unify coin'in şuan piyasada çok çöp coin var.Kendini göstermesi belli etmesi için biraz daha süre geçmesi lazım sadece.Elimde bir miktar unify coin tutuyorum bu yüzden.
Pages:
Jump to: