Pages:
Author

Topic: Unify Coin - page 17. (Read 19226 times)

full member
Activity: 616
Merit: 108
November 07, 2017, 03:52:12 AM
Hadi hayırlısı sabah itibariyle en çok artanlar listesine girmiş

Saat 09.13 itibariyle alıcılar 603 , satıcılar 1067 de.

Makas çok açık bu yüzden coinmarketcapa %70 lik artış yada %70 lik düşüş gibi yansıyor.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
November 07, 2017, 03:39:58 AM
Unify hakkında herkes iyi konuştu, ekibin çalışkan olduğu söylendi fakat tam olarak ekibin kim olduğu bile bilinmiyor. Ve tüm bunların yanında Unify'in tam olarak neye hizmet ettiğini, ne yaptığını kimse söyleyebilmiş değil. Proje birçok borsadan delist edilerek şanssızlıklar yaşadı.
full member
Activity: 1019
Merit: 146
November 07, 2017, 01:59:46 AM

Boyle yukari sicramalari cok yapiyo onemli olan kalici olmasi umarim olur
member
Activity: 378
Merit: 20
November 07, 2017, 01:14:44 AM

full member
Activity: 142
Merit: 102
November 06, 2017, 01:54:39 PM
bende aldım valla bu seviyeden 2k kadar bakalım hayırlısı bekleyecez en az x4 olunca satacam.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
November 06, 2017, 11:36:13 AM
Vay be tekrar 0.04 dolari gormus unify yiğidim kim yapti sana bunu Cheesy cok hacimsiz ins forku kazasiz atlatirsak sonrasında guzel seyler olucani dusunuyorum ben de, bu takim bu coini adam edicektir. Zaten suraya 3 5 btc atan balina ciksa yeter eski haline geri cikar suanlk hacmiyle. Hodl ve YTD.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
November 06, 2017, 10:42:47 AM
Bende alim firsati olarak goruyorum adet arttirimina gidicem bende Wink
full member
Activity: 518
Merit: 100
November 06, 2017, 10:15:06 AM
forkdan sonra artacagıını dusunuyorum şuan fıyat alım sevıyesınde daha ne kötusu olablrkı adam gıbı bır borsaaya gırınce bu fıyatı unutn tek eksık suan hacmii acelemız yook beklıcez
member
Activity: 490
Merit: 16
November 06, 2017, 10:05:44 AM
Neden bilmiyorum ama umutluyum unify dan kucuk bir yatirimim var ve kesinlike yukselmeden bekledigim araliga girmeden satmicam elimde tutucam. Bakalim yatirim yapan kardeslerim icin hayirlisi olsun.
full member
November 06, 2017, 06:17:10 AM
Vay babam vay. Coin 15 gunde 2k satoshiden 0 lanmış. Borsasız kalmış. Acaipte gazlanmış burda.
Ekip yeni bir borsa için birsey diyor mu? Elinde tutanların bir planı var mı?
satoshi üzerinden kıyaslamıyorum ben zira böyle kıyaslmayıda geeksiz buluyorum dolar aldığında yatırmı dolara yapmışsındır misal btc aldığında btcye unifydede unifye değişkenlerden sonra tl bazında ne yapıyor o öenmli benim için.gazlandığı dönem dersekte ağustosta parlmaya başladı ve o zaman ki fiyatlara bakarsak dolar yani buna ek tl bazında da hala getiri sağladığı açık.sadece btc yükselirken sat değerini korudu bir miktar ondan sonra btc yükselirken sat değeri baya geriledi ama dolar olarak hala aynı seviyelerde.btc üzrinden kıyaslıyacaksak illa btcde kalınmalı ah vah etmemek için.
full member
November 06, 2017, 06:12:02 AM
Unify'nin bu kadar gazlanma sebebi neydi? Nihayetinde yer aldığı borsaların çapı belli aman aman bir artış yaşaması çok zor. En çok volume Mercatox'taysa durup bir düşünmek lazım.
bu borsalarda çok güzel yükseliş yakalayan coinler oldu.yer aldığı borsaların çapına rağmen elimde tutmaya devam edeceğim zararına çıkmayacağım gibi bu saatten sonra 0lansada dert etmem.kimseyi yönlendirmiyorum ama umutluyum istediğim değeri yakalayacağım.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
November 05, 2017, 12:27:25 PM
Ya arkadaslar siz umudunuzu pamuk ipliğine bağlamışsınız.. Böyle saçma sapan seylere yatırım yapmayın iste.. Hacmi 100k doları geçememiş çıktığından beridir.. Niye inanıyorsunuz böyle seylere..
belkide ilk yakalanlar bizizdir hocam. umut fakirin ekmeği yani. marketcapı aşırı düşük. böyle coinler arada pump yiyor. 0.5 dolar olsa efsane kar.
Bir coinden para kazanılıp kazanılmayacagını sadece market hacmınden anlayamayız tabıkı. Proje nedır, arastırmak lazım, takım guzel calısıyor ve ınsanlar ekıbe guvenıyorlar, proje de az cok ıyı olunca yatırım yapılıyor. Oyle sıradan tırt bır coın olmadıgı bellı fakat ne olur kestırmek zor.
full member
Activity: 196
November 05, 2017, 06:05:21 AM
Ya arkadaslar siz umudunuzu pamuk ipliğine bağlamışsınız.. Böyle saçma sapan seylere yatırım yapmayın iste.. Hacmi 100k doları geçememiş çıktığından beridir.. Niye inanıyorsunuz böyle seylere..
belkide ilk yakalanlar bizizdir hocam. umut fakirin ekmeği yani. marketcapı aşırı düşük. böyle coinler arada pump yiyor. 0.5 dolar olsa efsane kar.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
November 05, 2017, 05:59:54 AM
full member
Activity: 196
November 05, 2017, 04:00:27 AM
Guzel yukselıyordu ama fork muhabbetlerınden sonra önü saglam kesıldı, borsalar delıst ettı bıtanesı kapanacagını soyledı derken fıyat baya ınmıs. Takımı calıskan bir takım yıne de guzel yerlere gelebılecegını dusunuyorum, yapmak ıstedıklerını basarabılecek calıskan bır takımı var ve cok ılgılıler ınsanlarla.

Bende umutluydum da baskan 2351 den aldim suan 400 lere dustu resmen param eridi durdugu yerde. Suan da 7 8x olmadan aldigim yere gelemicek pisman etti beni umarim yaniliriz umarim beklentimiz gerceklesir.
Hocam çoğu coin öyle eridi. Kar/zarar durumuna TL ya da dolar olarak bakarsanız piyasayı çok daha rahat yorumlayıp ani işlem yapmıyorsunuz.

Biz de piyasyi yeni yeni ogreniyoruz mayis ayinda tanistim bitcoinle aslinda neblioda kalcaktim ama burda forumu gorup unify gireyim dedim bir ders daha cikardim bu olaydan sen sen ol yine bildigini yap Smiley
En iyisi kendi bildiğini yapmak hocam. İnsanın parasını başka birinin aklıyla kaybetmesi baya koyar insana. Kaybedeceksen bile kendi kararinla kaybedeceksin. Öyle başkasının aklıyla değil.
legendary
November 05, 2017, 02:51:13 AM
Guzel yukselıyordu ama fork muhabbetlerınden sonra önü saglam kesıldı, borsalar delıst ettı bıtanesı kapanacagını soyledı derken fıyat baya ınmıs. Takımı calıskan bir takım yıne de guzel yerlere gelebılecegını dusunuyorum, yapmak ıstedıklerını basarabılecek calıskan bır takımı var ve cok ılgılıler ınsanlarla.

Bende umutluydum da baskan 2351 den aldim suan 400 lere dustu resmen param eridi durdugu yerde. Suan da 7 8x olmadan aldigim yere gelemicek pisman etti beni umarim yaniliriz umarim beklentimiz gerceklesir.
Hocam çoğu coin öyle eridi. Kar/zarar durumuna TL ya da dolar olarak bakarsanız piyasayı çok daha rahat yorumlayıp ani işlem yapmıyorsunuz.

Biz de piyasyi yeni yeni ogreniyoruz mayis ayinda tanistim bitcoinle aslinda neblioda kalcaktim ama burda forumu gorup unify gireyim dedim bir ders daha cikardim bu olaydan sen sen ol yine bildigini yap Smiley
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
November 05, 2017, 02:30:26 AM

legendary
November 05, 2017, 01:59:32 AM

sr. member
Activity: 686
Merit: 250
November 05, 2017, 01:52:58 AM
legendary
November 05, 2017, 01:20:29 AM
Vay babam vay bu an itibariyle 0.03 dolar seviyesinde.
Pages:
Jump to: