Pages:
Author

Topic: Unify Coin - page 16. (Read 19227 times)

legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
November 09, 2017, 12:42:55 PM
arkadaşlar unify ölü doğdu malesef. Elimdekileri çıkarıp bir daha arkamı dönmeden kaçacağım.

Selamlar,
aktif fiyattan ben alabilirim TL karşılığı.
ödeme iş bankası veya enpara olabilir? elinizdeki adedi bildirirseniz bir teklif vereyim.
member
Activity: 132
Merit: 10
November 09, 2017, 12:28:59 PM
arkadaşlar unify ölü doğdu malesef. Elimdekileri çıkarıp bir daha arkamı dönmeden kaçacağım.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
November 09, 2017, 06:48:06 AM
Kımse elındekını satmıyor, satan varsa da topluyoruz sıkıntı degıl:) 1 yıl bekleyınce haklı cıkacagımızı dusunuyorum ıns unıfy bızı uzmeyecek. Tek gereken bır ıkı borsa ve roadmaptekı bıkac madde yapıldıgında gulecegız hep beraber.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
November 09, 2017, 06:42:16 AM
Kesinlikle öyle Cheesy.. Ben 1 kez aldım kaarda satıp çıktım bidaha girmem zaten Smiley
full member
Activity: 392
Merit: 100
November 09, 2017, 05:25:50 AM
çok pis patlıcaz gibi ama hadi hayırlısı  Grin
unify i ayakta tutan zaten bu sayfada yorum yazanlar gibi sanki  Cheesy
hep beraber çıkarsak duman olur uçar gider  Grin
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
November 09, 2017, 05:17:12 AM
çok pis patlıcaz gibi ama hadi hayırlısı  Grin
member
Activity: 406
Merit: 10
November 09, 2017, 04:41:38 AM
Unify türk coini oldu. Ahmet satıyor Mehmet alıyor sanki. Şaka bir yana son baktığımda 0.03$ civarındaydı birkaç günde iyi artmış. 0.04$ civarı
full member
Activity: 392
Merit: 100
November 09, 2017, 12:57:56 AM
bu forumda hangi altcoin burda tt ise onun değeri ilginç şekilde düşüyor. Yatırım yaparken bunu da göz önünde bulundurun bence  Cheesy
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
November 09, 2017, 12:43:33 AM
Açıkçası Unify nin biraz daha düşmesini bekleyenlerdenim alım yapıp hem elimdeki adedi yükseltip hem de maaliyeti düşürmek istiyordum ama mümkün olmadı bu saatten sonra da tahminim beklediğim fiyatlara bir daha gelmez Sad artık yüksekten toplayacağım biraz. Ama sakın 3-5 ay a değerlenir falan mantığıyla bakmayın. Ha değerlenebilir o başka bir konu  Smiley
full member
Merit: 158
November 08, 2017, 11:36:36 PM
Tüm alt coinler coştu ama unify sessizliğini koruyor. Özellikle yobit tam bir sabır taşına döndürüyor insanı.
Biraz sabırlı olunsa hersey guzel olucak arkadaslar. Monethada da boyle konusan zılyon tane adam oldu, hergun 3-5 kısı gelıp bı artsa artık dıyıp durdular. Uzun vadelı yatırımdan ne beklenıyor anlamıyorum, hacmı dusuk oldugu ıcın bırden x2 felan yapabılıyor dıye mı alıyorsunuz yoksa takımı projeyı arastırıp mı gırıyorsunuz bellı degıl kı sanırım acele edenler ılk soyledıgım gıbı sadece uc bes kazanıp cıkmak ıcın gırenler.
full member
Activity: 142
Merit: 102
November 08, 2017, 04:33:04 PM
Tüm alt coinler coştu ama unify sessizliğini koruyor. Özellikle yobit tam bir sabır taşına döndürüyor insanı.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
November 07, 2017, 12:32:55 PM
Ya arkadaslar %60 yükseliş gözüküyorda.. Biri 1 btc den az bisey satın almış bu kadar yükselmiş.. Nesine seviniyorsunuz anlamadım.. Hacim yok hacim..
Proje 1 yilda kazandircaksa kazandircak o amacla girdim, ufak bir pump oldu diye sevinenleri ben de anlamiyorum, hacim olmadigi icin biri kalkip 2 3 btc alsa x2 x3 yapcak resmen, ondan su hacim bir artsa ondan sonra daha oturaklı gider fiyat.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
November 07, 2017, 12:21:39 PM
Ya arkadaslar %60 yükseliş gözüküyorda.. Biri 1 btc den az bisey satın almış bu kadar yükselmiş.. Nesine seviniyorsunuz anlamadım.. Hacim yok hacim..
newbie
Activity: 42
Merit: 0
November 07, 2017, 12:03:40 PM
Bana hergyn geliyor açarsam ama unify hacmi çok düsuk oldugu için fiyatı ciddi oranda değişiyor o kötü baya birde segvit olayından iyi darbe yedi aslında alttan toplamak lazım ama yeterince aldım onedenle çoksa alamıyorum fakat bin liralık daha alırsam iyi olcak neredeyse 2 katı fiyata almısım
full member
Activity: 742
Merit: 140
November 07, 2017, 07:58:23 AM
Cüzdanları gerçekten sorunlu sanırım.

Deneme amaçlı stake yapıyorum fakat ne gelen var ne giden.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
November 07, 2017, 05:18:51 AM
Ben hatırlıyorum bir ara 1600 satoshiden taban fiyat vardı, şu an fiyat 938'e inmiş durumda fakat hacimin çokta yüksek olduğu söylenemez. Ben ekibinin kim olduğu bilmediğim bir projeye yatırım yapmazdım, büyük cesaret sizinkisi. Birçok kişi satın alıyorsa vardır bir bildikleri diye düşünüyorum.
Bir çok kişi satın alıyorsa sürü psikolojisi vardır. Alan kime sorsam ne projesi olduğunu bilmiyor sadece almış şu kadar olacak diyor.
Aramızda arastıran bırılerı var mı unify'ı, ben btc gıbı kullanılcak dıye bılıyorum sankı bır donusturme seyı gıbı ama karıstırıyor da olabılırım, takım cok ıyı o konuda sıkıntı yok da.
BTC gibi mi ? Hocam güldürmeyin lütfen. 100btc marketcapi olan bi coin nasıl Btc gibi kullanılsın. Takım saglam olsa fiyatı burda mı olurdu.
newbie
Activity: 18
Merit: 0
November 07, 2017, 05:15:53 AM
arkadaşlar walletta unify tutan var mı? ben açık bıraktım ve 3 adet unify geldi bu neye göre belirleniyor çünkü 5 dk da 2 tane geldi 2 saatte hiç gelmedi düzensiz bir şekilde geliyor sanırsam

Ben de onu merak ediyorum. Bendeki adet biraz az ama söylemenizde sakınca yoksa mevcut kaç adede ne kadar zamanda aldınız 2-3 adedi..

bende 10.000 var yaklaşık ama 1 adet geldi 1 haftada ve full online bilgisayar hiç kapanmadığı halde

O zaman hiç değmezmiş cüzdanda tutmaya dostum. Ben bi ara özellikle borsada alım-satım farkı çok açıldığında en üst emirden satım , hemen ardından en üst emirden alım yaparak aynı parayla miktarı arttırmıştım. Ama ani yükseliş ve düşüşlerde ters gelme durumu da olmuyor değildi.

aynen şimdide stake işlemerinde problem var sanki ,paramın yarısı stake gözüküyor
büyük ihtimal bu cüzdanlar bozuk ve borsalardanda bu sebeple atıldılar...
Cüzdan senkronize oluyor mu? benimki 4 gün geride diyip duruyor...
Ayrıca 3te 1i stake görünüyor benim de... Ne alakaysa

son iki üç gündür 1 er 1 er geliyor,bendede  1,2,3,4 gün geride diyor ama sürekli değişiyor gün sayısı
full member
Merit: 158
November 07, 2017, 04:45:28 AM
Ben hatırlıyorum bir ara 1600 satoshiden taban fiyat vardı, şu an fiyat 938'e inmiş durumda fakat hacimin çokta yüksek olduğu söylenemez. Ben ekibinin kim olduğu bilmediğim bir projeye yatırım yapmazdım, büyük cesaret sizinkisi. Birçok kişi satın alıyorsa vardır bir bildikleri diye düşünüyorum.
Bir çok kişi satın alıyorsa sürü psikolojisi vardır. Alan kime sorsam ne projesi olduğunu bilmiyor sadece almış şu kadar olacak diyor.
Aramızda arastıran bırılerı var mı unify'ı, ben btc gıbı kullanılcak dıye bılıyorum sankı bır donusturme seyı gıbı ama karıstırıyor da olabılırım, takım cok ıyı o konuda sıkıntı yok da.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
November 07, 2017, 04:31:08 AM
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
November 07, 2017, 03:53:56 AM
Pages:
Jump to: