Pages:
Author

Topic: Unutmalık Sepet. - page 9. (Read 19000 times)

sr. member
Activity: 560
Merit: 251
September 07, 2018, 04:54:13 AM
EFX VE BAB kadar saçma token yok hiç girilmesini tavsiye etmem hiç bir şey olmayacak bu tokenlerden olursada ben  bir şey bilmiyorumdur kendi araştırmalarınızı kendiniz yapınız burdakiler sadece size fikirler oluştursun kendinizden siz sorumlusunuz

2 Sene önce çok saçma dedikleri coinler şuan ilk 20 de en sağlam coinler diye adlandırılıyorlar yani neyin ne olacağı belli olmaz erken konuşmamak lazım...
sr. member
September 07, 2018, 04:53:11 AM
o kadar coin ver hepsinin nedeni ya sempatiniz var ya seviyorsunuz ya başka bir şey adam mantıklı bir neden göremedim ben o yüzden bunları unutmalık olarak almayın bu düşüşte çoğu altcoin yok olacaktır yukarılarda kalmanızı öneririm.

Eşinle kuyumcuya gittiğinde sadece yatırım amaçlı mı altın alıyorsun eşinin beğenmediği bir yüzük alda gör Smiley bazen sadece yatırım amaçlı bakmamak lazım... (örnek biraz saçma oldu ama  Grin )
sr. member
September 07, 2018, 04:51:43 AM
sepet sezonu geçmişte kalmadı mı hala sepet yaparak para kazanılacağını düşünmem tek bir altcoine odaklanıp al sat yaparak kazanç sağlama çabası gün koşullarına uygun çözüm sunar.

Sepet sezonu diye bir sezon olduğunu sanmıyorum Smiley siz tek bir altcoin alıp satın tercih meselesi bunlar herkese bol kazançlar diliyorum.
sr. member
September 07, 2018, 04:50:31 AM
Eos,wan,waves,bnb benim sepetimde bunlar bunları alıp sadece unutmak en mantıklısı sağlam proje hepside bu yüzden sorunsuzca yatırım yapabilirsiniz

Umarım dilediğiniz gibi olur sağlam projelere yatırım yapmışsınız tebrik ederim bol kazançlar diliyorum herkes gibi bu nasıl sepet demediğiniz için de teşekkürler.
sr. member
September 07, 2018, 04:49:30 AM
ethereum olmadan olmaz evet, bir de hocam babb ı neden eklediniz, bu koin in ne gibi özellikleri mevcuttur?

1 Adet ethereum ekledim babb a gelince sadece arkadaş tavsiye etti diye ekledim hiç bir şeyin ne olacağı belli olmaz erken konuşmayalım.
sr. member
September 07, 2018, 04:48:05 AM
Hocam unutmalık sepetinizde bence olmazsa olmaz ethereum olmalı onun dışında bi miktar dash eos olabilir tabiiki olmazsa olmaz da bitcoin mutlaka bir miktar bitcoin tutmak gerekiyor kenarda

Ethereum ekledim zaten ancak eklediklerim dışında başka bir şey eklemeyi düşünmüyorum dash ve eos için bende güzel şeyler düşünüyorum ancak yatırım yapmayacağım.
member
Activity: 109
Merit: 10
September 07, 2018, 04:16:54 AM
Neo Eth Btc Man Xlm olmak üzere bir miktar alım yapıp ledgera atmayı ve tamamen bir kaç sene unutmayı planlıyorum eğer unutursam kazanacağımdan eminim fakat gün gelir erken satarsam çok üzülücem.

Ya bir kaç sene sonra aklına gelip baktığında bu günkü gibi ayının dibine vurmuş olursa boğanın zirvelerini kaçırmış olursan ?
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
September 07, 2018, 03:04:30 AM
Neo Eth Btc Man Xlm olmak üzere bir miktar alım yapıp ledgera atmayı ve tamamen bir kaç sene unutmayı planlıyorum eğer unutursam kazanacağımdan eminim fakat gün gelir erken satarsam çok üzülücem.
jr. member
Activity: 203
Merit: 1
September 06, 2018, 06:34:41 PM
3-4 tanesinden başkasına girmem diğerleri hep çöp coin bana göre hiç bir etki etmeyecektir piyasada tabi boğa gelir yüükselir mi x yaparmı yapar bi balina dadanırsa boğada x yapmayan coini bulan hakkat helal derim yani
sr. member
Activity: 562
ALCEDO
September 06, 2018, 05:40:16 PM
Valla sepeti unutalı çok oldu en son 2018 başında sepetim vardı portföy erimeden sattım çıktım ters piyasa arkadaş ne olacağı belli olmuyor benim için küçük para çok değerli başkaları gibi değilim.
full member
Activity: 297
Merit: 101
September 01, 2018, 08:46:10 AM
unutmalık sepeti hazırladım oluşturdum unuttum açıp bakmıyorum cüzdana öyle duruyor bakalım 5 yıla bana kazandıracağı para ne olur pek karlı olmazsa az parayı feda etmiş olacağım.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
September 01, 2018, 07:16:27 AM
Tezos icin bende umudum buyuktur umarim guzel bir kazanc icerisinde oluriz bende aldim bekliyorum belki guzel bir gelir elde ederiz vertex icinde bende katildim bakalim ne getirecek
full member
Activity: 756
Merit: 104
September 01, 2018, 06:08:29 AM
Mainet te geçiş sonrası Tezos dan çok buyuk beklenti içindeyim ico da çok iyi para toplamıştı zaten hala adam akıllı bir hareket yapmadı btc bazında neredeyse ico fiyatında. VERTEX de şuan imzasında olduğum takımı hoşuma giden bir proje. Değerlendirilebilir.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
September 01, 2018, 05:29:59 AM
Suanda dususte olması normal fakat arkadas uzun vadelı dusundugu ıcın elbet bır yerde kazanacaktır.Sabır yanında olsun dostum...
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
September 01, 2018, 04:25:19 AM
Sepette 65 % değer kaybı görünüyor Mayıs 2018'deki oluşturulma noktasından bugüne...

O günlerde yapılan hemen hemen bütün Altcoin yatırımları bugün zararda görünebilir, kısa vadede bunlar olabilir ama arkadaşın kanımca

hatası çoğu 0'a inebilecek rüşdünü ispat etmemiş bazı esoteric utility token projelerine çok büyük ağırlık vermek olmuş,

daha dengeli bir portföy yapması gerekir.
full member
Activity: 630
Merit: 104
September 01, 2018, 04:04:25 AM
evet muhteşem bir örnek daha ! coine yatırım değil aşk sevgi yaşayanlar var diyoduk o da gerçek oldu ! Cheesy arkadaş bunlar yatırımdır sevdim gördümle olmuyor!
member
Activity: 448
Merit: 17
August 31, 2018, 01:18:59 PM
EFX VE BAB kadar saçma token yok hiç girilmesini tavsiye etmem hiç bir şey olmayacak bu tokenlerden olursada ben  bir şey bilmiyorumdur kendi araştırmalarınızı kendiniz yapınız burdakiler sadece size fikirler oluştursun kendinizden siz sorumlusunuz
member
Activity: 574
Merit: 14
August 31, 2018, 12:23:13 PM
Altcoin piyasasında hangisi daha potansiyel çok içli dışlı araştırma yapmadım. Ama şu andaki paramın %5'i ile en fazla alabileceğim HDAC coin sadece. geriye kalanı ise fiyat düşer diye dolarda saklayıp duruma göre almak. şu anda ihtiyaç fazlası param olmasını gerçekten isterdim. parada beklemek benim için sorun değil. yeter ki önümde güçlü bir fırsat çıksın ki kullanabileyim.
newbie
Activity: 57
Merit: 0
August 31, 2018, 11:23:51 AM
o kadar coin ver hepsinin nedeni ya sempatiniz var ya seviyorsunuz ya başka bir şey adam mantıklı bir neden göremedim ben o yüzden bunları unutmalık olarak almayın bu düşüşte çoğu altcoin yok olacaktır yukarılarda kalmanızı öneririm.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
August 31, 2018, 10:05:18 AM
sepet sezonu geçmişte kalmadı mı hala sepet yaparak para kazanılacağını düşünmem tek bir altcoine odaklanıp al sat yaparak kazanç sağlama çabası gün koşullarına uygun çözüm sunar.
Pages:
Jump to: