Pages:
Author

Topic: Unutmalık Sepet. - page 4. (Read 19000 times)

sr. member
Activity: 560
Merit: 251
December 04, 2018, 07:41:30 AM
İleride piayasaki mevcut kripto paraların yüzde 80 nin yokolacağını düşünen biri olarak. Bitcoin ve erherden başka bir şeye yatırım yapılmaz gibi geliyor.

Söylediklerinize maalesef katılıyorum Sad evet şuanki coinlerden bir çoğu yok olacak ve belli coinler kalacaktır ama tabi hepsi yok olur diyemeyiz biraz da atıp tutmaya çalıştım bu sepeti yaparken ama tutamadık hayırlısı artık Smiley
sr. member
December 04, 2018, 07:40:06 AM
Unutmalık sepetlerin hepsi kan ağlıyor malesef. Piyasa böyle olunca gerçekten sepetleri unuttuk zaten. Önceden en geç 30 dk de bir blockfolioya bakardım, artık günde 1 kere bakıyorum.

Evet bende sürekli blockfolio ya binance'a her yere bakıyordum ve istatistik manyağı olmuştum 5dk bakmasam imkansızdı sürekli bakıyordum yani ama şuan artık bazen haftada bir bakıyorum Smiley yapacak bişey yok bakmamak gerek bence bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur atasözü burada geçerli değil çünkü
Blockfolio da ne?  Shocked blockfolio ve tabtrader , günde elli kere girip çıktığım uygulamalara ayda bir girer olmuşum, play storeda güncelleme gelmiş farkında değilim geçen güncelledim blockfolioyu ben girmeyeli reform yapmış herşey değişmiş resmen.

Tozunu alsaydın bari arada bir tozunu almak lazım unutmalık uygulama olmuş resmen Smiley şu bir kaç ay bizlere neler yaptı böyle ya inanamıyorum bazen.
full member
Activity: 420
Merit: 100
December 04, 2018, 12:38:57 AM
Unutmalık sepetlerin hepsi kan ağlıyor malesef. Piyasa böyle olunca gerçekten sepetleri unuttuk zaten. Önceden en geç 30 dk de bir blockfolioya bakardım, artık günde 1 kere bakıyorum.

Evet bende sürekli blockfolio ya binance'a her yere bakıyordum ve istatistik manyağı olmuştum 5dk bakmasam imkansızdı sürekli bakıyordum yani ama şuan artık bazen haftada bir bakıyorum Smiley yapacak bişey yok bakmamak gerek bence bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur atasözü burada geçerli değil çünkü
Blockfolio da ne?  Shocked blockfolio ve tabtrader , günde elli kere girip çıktığım uygulamalara ayda bir girer olmuşum, play storeda güncelleme gelmiş farkında değilim geçen güncelledim blockfolioyu ben girmeyeli reform yapmış herşey değişmiş resmen.
full member
Activity: 301
Merit: 100
December 03, 2018, 11:29:15 AM
Şu anki durumda güzel bir unutmalık sepet yapılabilir. Çoğu coin artık safını belli etmiş durumda Smiley Bir kaç yıl sonra şu anki unutmalık sepete eklediğiniz çöp olabilir Smiley
full member
Activity: 686
Merit: 101
December 03, 2018, 08:24:16 AM
Unutmalık sepetlerde dahi doğru yerden çıkış yapmak lazım piyasanın içinden geçtiler resmen şuan yeniden böyle sepetler yapacak pek macel kalmadı bende .
full member
Activity: 457
Merit: 101
December 03, 2018, 08:04:39 AM
İleride piayasaki mevcut kripto paraların yüzde 80 nin yokolacağını düşünen biri olarak. Bitcoin ve erherden başka bir şeye yatırım yapılmaz gibi geliyor.
sr. member
December 03, 2018, 07:11:16 AM
Unutmalık sepet yapmak için doğru zamanlara gelmiş olabiliriz özellikle çok katlayan altcoinler dip yapmış durumda tekrar yükselebilecek olanları seçip yatırım yapmak hayet mantıklı. XTZ-ADA-ZEC hatta Ripple...

Evet bende şuan sepet yapılabilecvek uygun zamanlardan biri olduğunu düşünüyorum ama tabi ki hiç kimse ne olacağını bilemez beni zaten kaale bile almayın da kimsenin lafı ile kesinlikle hareket etmeyin yatırım yapmayın zarar eden siz olursunuz o değil.
sr. member
December 03, 2018, 07:10:01 AM

sr. member
December 03, 2018, 07:08:14 AM
sepetinizi inceledim de hocam 1 aylık grafikte bile yüzde 50 zarar yazmışsınız üzüldüm adınıza ama sektör genel olarak böyle kan ağlıyor
Sepet yapıp da o durumda olmayan yok zaten malesef, sepette ne olursa olsun sonuç ayrı. Buradan çıkarılcak sonuçları çıkarmak lazım, öyle her zaman sepet yapmakla da olmuyor iş resmen dibe getiriyorlar adamı, daha nekadar düşer dedikçe de düşüyorlar oyüzden ayıda sepet mantığı biraz yanlış oluyor.

Ama işte hocam ben bu sepeti yaparken de piyasa diplerdeydi hiç bir zaman bilemezsiniz ki ne zaman sepet yapılıp yapılmayacağını bir çok arkadaş şuanki piyasa koşullarında sepet yapmanın mantıklı olduğunu söylüyor ama belli olmaz bu işler belki bulunduğumuz noktadan bile 10 kat aşağı düşebiliriz garantisi yok
sr. member
December 03, 2018, 07:06:30 AM
sepetinizi inceledim de hocam 1 aylık grafikte bile yüzde 50 zarar yazmışsınız üzüldüm adınıza ama sektör genel olarak böyle kan ağlıyor

Evet malesef herkes bu durumda şuanda umarım benim gibi son 10 ay içerisinde sepet yapan yoktur diyeceğim ama görüyorum herkes kan ağlıyor ama merak etmeyin çok fazla zamanı kalmadı er ya da geç yüzümüzü güldüreceğini düşünüyorum ve tabiki yatırım tavsiyesi vermediğimi belirtmek istiyorum Smiley
sr. member
December 03, 2018, 07:02:59 AM
Görünce hatırladım şimdi bu sepeti. En son 1 haziranda güncellenmiş. Şimdiki durumu ne oldu acaba merak ettim? Konuyu açan arkadaş acaba tutuyor mu halen elindekileri. Bi güncellese konuyu da öğrensek keşke.

Evet hocam halen tutuyorum hepsi ledger wallet cihazımda duruyor ve bende sizler gibi bu linkten kontrol ediyorum arada bir ve sürekli konuyu güncellemeye ve tuttuğumu söylemeye çalışıyorum gözünüzden kaçmış heralde Smiley
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
November 26, 2018, 06:14:32 PM
Şu piyasada en yüksek sıradaki on coinden(neo,xrp,ins,eth vs.) sepet yapıp bir seni unuttum sonrasında kesinlikle kazanacaksınız şu an çünkü piyasa ölü bu seviyelerde en az top coinler on kat artabilir bana göre
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
November 26, 2018, 03:26:08 PM
Şu an için nano, neo olarak görüyorum. Nano 1 doların altına indi. Neo ise 7 dolar civarında. Geçen seneki boğa başlangıcına benzeyen zamanlardayız. Geçen ay da bu son dip diye düşünüyorduk ama bir ayda market daha da kana bulandı. Daha ne kadar dip olur bilmek her geçen gün zorlaşıyor maalesef.
newbie
Activity: 57
Merit: 0
November 25, 2018, 03:32:31 PM
Umarım kimse bana bakarak falan sepet yapmamıştır zira şuana kadar tamı tamına %85 ten fazla zararım var 6500 dolarlardan 1000 dolarlara düştü sepetimdeki coinlerin değeri  Huh

kardeşim hepsi düştü senin sepet benim sepet yok
bam bam bam
member
Activity: 546
Merit: 10
November 26, 2018, 02:25:53 PM
Bu piyasada tam unutmalık sepet olmuştur zira yüzünüzü güldüren olduysa içlerinden ve gülümsemeye devam etmek istediyseniz artık somurtuyorsunuzdur ve tamamen unutmalık bir sepet yolunda gidebilir.
sr. member
Activity: 779
Merit: 253
November 26, 2018, 02:11:30 PM
Unutmalık sepet yapmak için doğru zamanlara gelmiş olabiliriz özellikle çok katlayan altcoinler dip yapmış durumda tekrar yükselebilecek olanları seçip yatırım yapmak hayet mantıklı. XTZ-ADA-ZEC hatta Ripple...
Ripple biraz yükselse de olabilir, stellar eos bunlar da unutulmamalı her yükseliş zamanı iyi para vururlar bunlardan malum, sonrasında daha küçük vechain, aion icon gibi projelere doğru yönelebilir araştırmak isteyenler.
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
November 26, 2018, 02:10:51 PM
benim için unutmalık sepet holo-hydro-qtum-ontology-neo-gas olurdu bunun dışında gem sayılabilecek şu an 3-5 dolara yüklü alınabilecek 5-10 tane gem projesi seçerdim. tabi bu unutmalık sepet ne olur, belki tamamen çöp bir yatırım olacak, belki ciddi para kazandıracak, kriptonun cilvesi de tamamen bu,  ya yüksek kar ya yüksek zarar.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
November 26, 2018, 02:50:20 AM
member
Activity: 519
Merit: 16
November 25, 2018, 03:30:19 PM
jr. member
Activity: 93
Merit: 2
November 25, 2018, 03:06:39 PM
Sepetin'de STRAT olan var mı?

Var maalesef uzun süredir hemde. Bi aldım bi daha elden çıkaramadım 8 aydır sepette duruyorlar bi tık artar bizde güzel güzel okuturuz diye aldık hala elimizde. Arada ortalama düşürmek için aldıklarım bile kaçtı.
Pages:
Jump to: