Pages:
Author

Topic: Unutmalık Sepet. - page 6. (Read 19000 times)

jr. member
Activity: 105
Merit: 5
October 30, 2018, 10:24:40 AM
Öncelikle belirtmek isterim ki çoğu coin hatta hemen hemen hepsi bull geldiğinde nasibini alacaktır ama bizim amacımız maksimum kar elde edebilmek olmalı. Sonuçta para kolay kazanılmıyor ve aşkım, bi sempatim var, kızımın adı elif ve özellikle neden aldığımı bilmiyorum gibi nedenlerle yatırım yapılmasını çok aşırı derecede yanlış bulduğumu söylemeliyim. Bence hazırladığın sepetten çok daha iyi sepetler hazırlanabilir. Burda sana şunu şunu al demeyeceğim keza insan yapacağı yatırımı bir başkası dedi diye yapmak yerine kendisi araştırıp yapmalı ama genede araştırman için bir iki öneride bulunabilirim; wanchain, matrix, phantasma.
member
Activity: 392
Merit: 11
October 30, 2018, 06:58:54 AM
bir ürün değerine ulaşınca satılmalıdır diyordu ya bir dizide yada bir düşünür tarafından. ben de bu görüşü benimsiyorum. değerine ulaştığı anda elden çıkarmak gerekiyor.
member
Activity: 182
Merit: 10
October 30, 2018, 06:27:55 AM
fena değil içlerinden 2 si bile pumplayıp katlasa yatırdığından fazlasını alırsın tabi piyasanın şu andaki durumu içler acısı ama sen zaten uzun vadeli bir yatırım yapmışsın ilerleyen zamanlarda düzeleceğini umuyorum
member
Activity: 364
GR
October 30, 2018, 05:03:33 AM
Matrix AI Network,  hydrogen,  0chain(zcn), ve dun marketcapa eklenen Fantom(Ftm)  bunlar unutmalik sepet olabilir.  Bunun haricinde omnitude,  decred ve neo diger sepetim.
member
Activity: 476
Merit: 12
October 28, 2018, 05:52:18 PM
bir iki tanesi hariç bu sepet adamı dert sahibi yapar hocam. çok zararda değilsen sat kurtul derim ben. ki zaten güncel fiyatlarına bakınca da durum hayet açık bir şekilde ortada
member
Activity: 154
October 28, 2018, 05:49:44 PM
şu anda elde tuttuğum altlardan oluşan sepetim eski sepetime göre daha az risk taşıyan paralardan oluşuyor. Unutmalık sepet döneminini bittiğini yeni sepette sadece gelecek vaat ede altların olması gerektiğini düşünüyorum.
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
October 28, 2018, 03:19:45 PM
liste fena değil tabi bu coinlerin hareketlerini btc büyük ölçüde etkileyecek btc nin yapacağı hamleye göre altcoinler şekillenecek umarım btc artarken altcoinleri uçurumdan aşağı atmaz beraberinde götürür
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
October 28, 2018, 02:04:07 PM
Unutmalık bir sepetim yok.Günlük takip ediyorum.Uzun vade bir tek dokunmadığım PundiX var.Selfkey topladım ucuzdan.Kar geldikçe hangisi düşükse ona geçiyorum.İns cazipti ins'e geçtim biraz.Artık yükseleni satıp düşeni almaktan başka çare yok.Piyasa bir türlü açılmadı.Olur terste kalırsak artık düzelene kadar bekleriz.
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
October 28, 2018, 01:51:45 PM
Neo, gvt, nano, holo koydum hepsi dip yaptığından beri. Güzel yerlerden de yakaladım bir sene tutmayı düşünüyorum.
full member
Activity: 686
Merit: 101
October 27, 2018, 09:31:00 AM
2018 de öyle bir düşüş oldu ki 1000 dolara Şubatta yapılmış bir sebet şuan ne hale gelmiştir acaba neredeyse yüzde 80-90lara varan kayıplar var. Bu fiyattan nasıl toparlar biraz daha sabır bakalım.
member
Activity: 612
October 27, 2018, 08:04:15 AM
alıp unutmalık sepet diye bir şey yok. Alıp şifresini unutmalık sepet var:)
şifresini unutmadan şeytan rahat bırakmaz. illaki birini alır birini satarsın. Ben yapmam diyen yiğitle tanışmak isterim.
member
Activity: 124
October 27, 2018, 07:45:48 AM
Keşke bu alıp unutma işine 2016 yılında girseydik.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
October 27, 2018, 07:36:48 AM
Gördüğünüz gibi kafanıza göre coin alıp sepet yaparsanız haliniz böyle olur. [Kamu Spotu]

Satın aldığım ve unutmaya karar verdiğim coinler'e unutmaya karar verdiğim bir para ile girdim ve bu coinleri'de kafama göre aldım ne bir araştırma ne de başka bir şey yapmadım lütfen kimse benim aldığım coinleri ben aldım diye almasın sonra kendi üzülür...
full member
Activity: 406
Merit: 102
October 12, 2018, 02:38:14 PM
Sepet güzel ben beğendim açıkcası usta piyasada bul haldeyken alıp bi süre hold yapılabılır bunlara ek İNS yi de ekleyebilirsin zamanında büyük artışlar olmuş şuan yerlerde sürüyor ileride değerlencektir
member
Activity: 519
Merit: 16
October 12, 2018, 01:04:59 PM
Özellikle son boğa piyasasından sonra yaşadığımız şu ayı piyasasında aldığım kararla bundan sonra hiç unutmalık sepet yapmayacağım. Yeterli kar elde edilen coinle vedalaşmak gerek bence.
sr. member
October 12, 2018, 06:15:35 AM
Herkesin kendine göre bı sebebi var sepet oluştururken.Ben geleceği parlak olduğu için vede ucuz ( adet olarak fazla) olduğu için sepete attığım coinler var.Bunlar:
 HOT(HOLO) - NPXS - ZİL - DENT - AİON

Kesinlikle düşüncenize katılıyorum özellikle düşük fiyat ve büyük borsalardaki coinlere büyük bir sempatim var nedenini bilmiyorum, mesela binance girer last price diyip en düşük fiyatlara bakardım hep umarım dilediğimiz gibi olur sepetlerimiz. Smiley
sr. member
October 12, 2018, 06:14:01 AM
Piyasa 2018 son çeyrekte doyuma ulaşmış. Aynısı 2014 yılında da olmuş ve bu doygunluğun bitmesi ortalama 3 yıl kadar sürmüş. Bu 3 yıl içerisinde çıkan coin ve tokenlerin sadece çok küçük bir kısmı 2017 son çeyrekte büyük patlama yapabilmiş. O rallide en çok göze batanlar daha çok yeni çıkan projeler olmuş. Eğer gene aynı senaryo yaşanacaksa boğaya yakın çıkan projeler yine ön planda olabilir.

Dedikleriniz çok mantıklı ama boğanın ne zaman geleceğini bilemeyeceğimiz için işimiz şansa kalıyor maalesef mesela 3 ay önce de artık boğa gelecek diyorlardı o zaman coinleri toplayıp icolara girenler şuan en az %50 zararda Sad
sr. member
October 12, 2018, 06:12:27 AM
Büyük coinlere de koymanı öneririm, elde bir miktar bitcion ve ethereum tutmalısın bence, insanların yaptığı en büyük yanlış bu bence ethereum gibi büyüklerde para tutmamak.

Boğadan sonra sepeti bozup şuanki dönem gibi bir dönem beklemeyi düşünüyorum eğer başarabilirsem tabi, yapabilirsem eth btc yada bnb gibi birşeyler yapacağım bu sefer hele bi boğacık gelsinde Smiley
sr. member
October 12, 2018, 06:11:23 AM
Aslına bakarsan bu sepetten hiç bir halt olmaz, belki boğa gelirse millet bodoslamasına alım yapabilir onun haricinde ethereum ve alt assetlerini bitirmeye yemin etmişler gibi davranıyorlar zaten

Şuan için öyle görünüyor maalesef bir halt olmadı ama olmayacak anlamına gelmiyor bence Smiley çünkü daha boğayı görmedik boğa gelip gittikten sonra sepetten bir halt olacakmı olmayacakmı anlayacağız.
full member
Activity: 567
Merit: 148
October 06, 2018, 12:52:25 PM
Yaklaşık 10 adet alt olan sepetimi unuttum kazandığım para ile sarın aldığım altlar ve bountyden gelen tokenler için uzun süre beklemeliyim. Ucuz fiyattan satmaktansa çöp olanlar ayıklansın diyorum kısaca.
Pages:
Jump to: