Pages:
Author

Topic: Unutmalık Sepet. - page 7. (Read 19000 times)

full member
Activity: 567
Merit: 148
October 06, 2018, 12:52:25 PM
Yaklaşık 10 adet alt olan sepetimi unuttum kazandığım para ile sarın aldığım altlar ve bountyden gelen tokenler için uzun süre beklemeliyim. Ucuz fiyattan satmaktansa çöp olanlar ayıklansın diyorum kısaca.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
October 07, 2018, 08:45:57 AM
bu sepetten bende de var. benimkisi mecburiyetten oldu ama sonuç aynı yere ulaştık. yeni bir boğa gelene kadar bakmayı düşünmüyorum.
jr. member
Activity: 322
Merit: 1
October 07, 2018, 02:50:07 AM
Herkesin kendine göre bı sebebi var sepet oluştururken.Ben geleceği parlak olduğu için vede ucuz ( adet olarak fazla) olduğu için sepete attığım coinler var.Bunlar:
 HOT(HOLO) - NPXS - ZİL - DENT - AİON
member
Activity: 1264
Merit: 43
October 06, 2018, 12:54:10 PM
Piyasa 2018 son çeyrekte doyuma ulaşmış. Aynısı 2014 yılında da olmuş ve bu doygunluğun bitmesi ortalama 3 yıl kadar sürmüş. Bu 3 yıl içerisinde çıkan coin ve tokenlerin sadece çok küçük bir kısmı 2017 son çeyrekte büyük patlama yapabilmiş. O rallide en çok göze batanlar daha çok yeni çıkan projeler olmuş. Eğer gene aynı senaryo yaşanacaksa boğaya yakın çıkan projeler yine ön planda olabilir.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
September 30, 2018, 05:55:54 AM
Sepeti unutma kavramı bu yılki sağlam düşüşlerle son buldu bence, sepette bitcoin, ethereum dışında coinler varsa o sepet unutulmaz, 1-2 yıl sonra bır bakmıssın cogu cop olmus  oyuzden bunun yerıne yukselıs zamanı satım yapılıp dusus sonrası yenıden coınlere gırmek cok daha mantıklı gelıyor.
member
Activity: 276
Merit: 10
September 29, 2018, 11:52:33 AM
unutmalık sepetler bizi unutturdu valla bu piyasada ne olacağı belli değil o yüzden ben her önüme geleni tutmama kararı aldım büyük coinlerdende şaşmıcaksın arkadaş yoksa üzülen hep sen oluyosun.
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
September 29, 2018, 10:51:31 AM
hakkaten tam unutmalık sepet olmuş,ama alacan ömür boyu unutacan  Grin Grin

Kuş kadar beyninle ancak bu kadar yorum olurdu. Biraz bilgi paylaşıcı şeyler yazın bıktık artık su ilkokul bitince bilgisayar basına geçen ergenlerden.
member
Activity: 234
Merit: 10
September 29, 2018, 04:10:37 AM
geçmişteki cmc nin içeriğine baktımda aslında unutmalık tek coin btcnin kendisi başkası değil. diğerlerinin tamamı bir şekilde kendi mevcut fiyatında sayılır.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
September 29, 2018, 04:05:33 AM
Büyük coinlere de koymanı öneririm, elde bir miktar bitcion ve ethereum tutmalısın bence, insanların yaptığı en büyük yanlış bu bence ethereum gibi büyüklerde para tutmamak.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
September 28, 2018, 03:25:51 PM
Sepetim ne halde şu an bilmiyorum çok dağıttım ondan da bundan da alayım diye. Şimdi toplam değerini hesaplayasım bile gelmiyor cüzdanı açıp hangisinden ne kadar varmış diye bakmak istemiyorum.
sr. member
Merit: 267
September 28, 2018, 11:42:54 AM
Aslına bakarsan bu sepetten hiç bir halt olmaz, belki boğa gelirse millet bodoslamasına alım yapabilir onun haricinde ethereum ve alt assetlerini bitirmeye yemin etmişler gibi davranıyorlar zaten
full member
Merit: 102
September 28, 2018, 10:47:09 AM
Farkettiğim kadarıyla benim sepetimle ortak BCPT var. 8900 civarlarından almıştım. Cahiliye dönemime geldiği için hiç boşta BTC bırakmamışım. Fakat boğa sezonunda en kötü ihtimalle aldığım fiyata satacağımı düşünüyorum.
Bunun dışında INS'te incelenmesi gereken bir proje
full member
Activity: 1050
Merit: 152
September 28, 2018, 09:12:22 AM
Matrix AI Network ve Omnitude hodl yapiyorum.  Belki bekledigimden daha fazla zaman alacak ama birsey olacagina inanıyorum.  Ozellikle Man Blockchain 3.0 olmasi heyecanimi artiriyor.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
September 28, 2018, 05:38:42 AM
Şu işi anlatamadık bir türlü altcoinler çok riskli yatırım araçları bunlar düşmeye başldı mı fena düşüyor ve ölüyorlar , her fiyatı düşen altcoin için ileride yükselir yorumu yapmak sadece duygusal bir yaklaşım hiç bir anlamı yok kimse ittirmezse hayatta yükselmez, developer kendine yancı bulup koini ittirmiyorsa bir daha hiç yükselmez. bakın xrp ye deli gibi tekel elde olmasına ve öyle çokta aman aman bir proje yada altyapı desteği olmamasına rağmen devin yancıları pumplıyor koin popüler kalıyor , o koin öyle oldu diye bu da öyle olur diyemezsiniz , nasıl her kurulan startuptan 10 da 9 u batıyorsa koinlerin de akıbeti benzerdir , kazanan koini bulup ona yatırım yapmanız lazım , şans oyunu gibi altkoine yatırım yapmak mantıklı bir teknik değil, btc ana trendi yükselişe girerse birçok alt değer kazanabilir ama o da şimdilik düşük ihtimal

Kesinlikle çok güzel bir noktaya değindiniz duygusal olarak coinlere bağlanmak yanlış bir şey, bende buna vurgu yapmak için zaten hangi coini hangi nedenle aldığımı yazarken tepki olsun diye  duygusal nedenler yazdım anlayanda oldu anlamayan da Smiley

Effect.AI (EFX) -  NEO tokeni ve projeleri hoşuma gitti  

QLC Chain (QLC) -  NEO tokeni, kesinlikle gelecekte var olacağını düşünüyorum.  

Ethereum (ETH) -  Anlatmaya Gerek yok.  

BlockMason Credit Protocol (BCPT) -  Bi sempatim var.  

Nucleus Vision (NCASH) -  Aşkım    Smiley

Storm (STORM) -  Bi sempatim var.  

aelf (ELF) -  Kızımın adı ELİF    Grin

Aion (AION) -  Neden aldığımı bilmiyorum    Roll Eyes

BABB (BAX) -  Roll Eyes

Son eklediklerim ;

10 NEO
377 Havven - Airdroptan geldi.

50k CET (Coinex borsasının tokeni) - Airdroptan geldi. (XRP Hold Airdrop) - Detaylar https://twitter.com/Cihanalic/status/999626577850912768 (SATTIM Cry)

150 ELF - Airdroptan geldi. (candy.aelf.io) 4 aydır biriken ELF

Bunlara ek olarak 100k Helbiz (HBZ) ekleyeceğim inşallah Smiley bunu alım nedenimi bi ben bir de Allah biliyor.
HBZ 0.000001 Dolar da olsa satmicam Smiley Helbiz ile aramızdaki kesinlikle duygusal lütfen kimse bana bakıp yatırım yapmasın.
sr. member
September 28, 2018, 05:36:43 AM
Helbiz almak asrın hatası olmuş  bu kadar kötü bir takım ne gördüm ve duydum, vaadlerini bir türlü yerine getiremeyen insanlar topluluğu. Ben elimdeki helbizleri 3 paraya verdim zarar ettim çıktım.

Helbiz benim kahramanım be hocam ancak şuan sepetimde helbiz yok ve ayıp ettiğimi düşünüyorum, evet gerçekten takım bir yerden sonra koptu ve artık tamamen ilgilenmemeye başladılar söz verip yerine getirmiyorlar ve maalesef yatırımcısını üzüyor ama benim kalbimde yeri bambaşka Smiley
sr. member
September 28, 2018, 05:34:39 AM
Uzun zaman oldu kendim için unutmalık bir sepet hazırlamayalı. Bu aralar yeni alımlar yapamıyorum, hafif sıkışık durumdayım ama en kısa sürede kafamda planlar oluştu benim de. Yükseliş dönemlerinde her ihtimale karşı iyi bir sepet daha yapmak istiyorum ufak miktarlarla bile olsa Smiley

Şuan ben tam yatırım yapılacak zaman olduğunu düşünüyorum çünkü piyasa biraz pozitif enerji veriyor gibime geliyor sanırım yavaş yavaş düzelecek ancak tam terside olabilir dikkatli olmakta fayda var
sr. member
September 28, 2018, 05:33:27 AM
Baba coinleri koyduğunuz halde bile bu kadar düşüş yaşşamış sepet. Gerçekten bu fiyatları görsem ben de unutmak isterdim sepeti  Grin

Evet çoğu arkadaş yanlış coinleri seçtiğimi o yüzden bu halde olduğumu yazdı ama görüyorsunuz ki tüm coinlerde hal böyle bu süreçte %50 düşmeyen coin görmedim yine de en az etkilenen btc oldu en azından hızlı bir iniş yaparak oralarda dolaştı ve aylardır 6-7-8 arası gidip geliyor ancak altcoinler öyle değil maalesef
sr. member
September 28, 2018, 05:31:32 AM
Piyasanın durumunu gösteren bir sonuç var sepet görünümünde. .574 zarar var hiç yatırım yapmayıp dolarda kalsanız %50 kar da bile olabilirdiniz.

Maalesef öyle ama sanırım 1400 dolar bu sepet için dip'ti en azından öyle olmasını diliyorum Smiley 6 bin 600 dolardan - 1400 dolarlara kadar düştü ve yavaş yavaş düzeliyor gibime geliyor inşallah öyle olurda hepimizin yüzü biraz olsun güler  Smiley
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
September 20, 2018, 09:12:29 AM
Şu işi anlatamadık bir türlü altcoinler çok riskli yatırım araçları bunlar düşmeye başldı mı fena düşüyor ve ölüyorlar , her fiyatı düşen altcoin için ileride yükselir yorumu yapmak sadece duygusal bir yaklaşım hiç bir anlamı yok kimse ittirmezse hayatta yükselmez, developer kendine yancı bulup koini ittirmiyorsa bir daha hiç yükselmez. bakın xrp ye deli gibi tekel elde olmasına ve öyle çokta aman aman bir proje yada altyapı desteği olmamasına rağmen devin yancıları pumplıyor koin popüler kalıyor , o koin öyle oldu diye bu da öyle olur diyemezsiniz , nasıl her kurulan startuptan 10 da 9 u batıyorsa koinlerin de akıbeti benzerdir , kazanan koini bulup ona yatırım yapmanız lazım , şans oyunu gibi altkoine yatırım yapmak mantıklı bir teknik değil, btc ana trendi yükselişe girerse birçok alt değer kazanabilir ama o da şimdilik düşük ihtimal
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
September 20, 2018, 08:35:02 AM
hakkaten tam unutmalık sepet olmuş,ama alacan ömür boyu unutacan  Grin Grin
Pages:
Jump to: