Kako najlakse oprat novca s Binance, da je 100% cisto?
Je li netko zna nacin da kad coini napuste binance i sjednu na ledger. Sta napravit da im se izgubi trag?
cca 1M usdt.
Taj crypto vise nikada nece na CEX ici. Je li se moze preko ovog 1m usdt? Ili u vise batchova
ChipMixer samo miksa bitcoine. Ne možeš kroz njihov protokol provlačiti USDT, ETH i druge altcoine. Zaista ne znam da li postoji nešto slično za druge blockchaine. Bio je nekad Tornado Cash. Kažem nekad jer je jedan od njihovih developera uhapšen prije par mjeseci u Holandiji i ne znam kakva je sudbina te mixing usluge od tad. A možda ti je USDT na Tronu, ili Solani?
Za šta god da se odlučiš, ja bi u manjim dijelovima to miksao. Jedna od mogućnosti je da dio USDT-a prebaciš na neki DEX, zamjeniš ga za Bitcoin, onda taj Bitcoin pošalješ na ChipMixer i miksaš. Ili za njega uzmeš Monero i tu se onda gubi trag. Onda Monero možeš zamjenit nazad u BTC, USDT, ili šta ti već odgovara. I ovaj forum ima svoju sekciju gdje možeš kupovati i mijenjati razne coine pa vidi jel netko zainteresovan za zamjenu.
https://bitcointalk.org/index.php?board=53.0Na Binance si sigurno verifikovao račun tako da oni znaju ko si, šta si, i gdje se nalazi tvoj USDT. Taj se trag sa BTC puno lakše da izbrisati.