Pages:
Author

Topic: Vergi dairesi btc transfer eden kullanıcılara tebligat gönderiyor - page 3. (Read 6052 times)

member
Activity: 252
Merit: 10
ilginç çünkü ilk defa böyle birşey duyuyorum görünen o ki başka bir örneğide yok bu durumun işallah şakadır yeterince kaybettik birde vergi ödemeyelim
member
Activity: 308
Merit: 11
bana pek inandirici gelmedi acikcasi. bitcoin hala yasal ya da yasak degil. o yuzden bi sey cikmaz.

hocam tamamen kandırmaca, teramit arkadaşımız zaten adamlık nedir bilmeyen bir arkadaşımız gibi gözüküyor, böyle şaka yapılmaz.

açılmış konuyu yeterince okudun mu ? yazılanları okudun mu? daha sonraki gelen güncellemeleri okudun mu?

Okumadığın için ben bahsedeyim. Olay ilk btctürk'e yapılan transferlerden geliyor o anda konuyu açıyor ve daha sonra gittiğinde öğreniyor ki olay kendi açısından değil btctürk borsası incelendiği için çağrılmış.
jr. member
Activity: 31
Merit: 1
Türk milleti olarak asli görevimiz vergi vermek vergi vermek vergi vermek... Önce Vergide ki adaleti sağlasınlar, sonrasında kriptodan vergi alma işine bakarlar... Devlet olarak işleri güçleri sağılan inek misali vatandaşını soymak soğana çevirmek. Gücün varsa, yandaş isen ve çakalsan vergi vermezsin yada vergi veriyor görünürsün ama onda da asgari ücretliden daha az olacak şekilde ayar çekilmiştir.. neyse kriptocular olarak daha çok kazanmaya bakınız. bu işi başaran kazandığını ezmesini de bilir  Wink
member
Activity: 392
Kripto paralara ve kripto para yatırımcılarına heryerden baskı inceleme araştırma kulp bulma bezdirme korkutma çabaları son hızla devam ediyor. Bundan sonraki süreç hükümetin kripto paralar ile ilgili kesinlikle bir regülasyon yapacağı şart gözüküyor.
member
Activity: 179
bir vergi dairesi vardı düşünmediğimiz şimdi onuda aklımıza soktunuz çok paralar kazandık sanki geçen yıl birde vergimi vereceğiz ....
member
Activity: 167
Bu haberdende sıkıldım ben 1 senedir bu işin içindeyim etrafımda kimseye tebligat gittiğini duymadım insanlar zaten btc yüzünden sıkıntılı birde böyle haberler sunmayın ortaya
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
Bunu asıl amerikada avrupa da yapacaksın, resmen fiyatı çakılır bitcoinin yerlere düşer, diye düşünüyorum.

Amerikada zaten kripto için vergi dönemi şu anda . Bayada büyük vergi topluyorlar . Kripto paralar güçlenmeye devam eder ise yıllık %5-10 arasında amerikanın tüm vergilerinin oranı kadar gelir sağlayacağını okumuştum. Çok çok büyük para demek .
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
başlıktaki son editleri şimdi okudum, bana gelen giden bişey yok şimdilik bakalım çağıracaklar mı
member
Activity: 231
Bunu asıl amerikada avrupa da yapacaksın, resmen fiyatı çakılır bitcoinin yerlere düşer, diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Bitcoin ile ilgili birçok spekülasyon oluyor her zaman bu tarz haberlerin de yazılması normal birinci kişilerin ağzından duymadan kesin olarak inanmamak lazım bunu anladım ben
newbie
Activity: 182
Merit: 0
btc transfer edenlere tebligat yollanacak da nasıl işin içinden kalkacak diye düşündürüyor. son sayfadaki yorumlar hyip oluşturulduğundan yani asparagas haber olduğunu gösteriyor. önce doğru düzgün kanun çıkarsınlar da sonra vergilendirmeye geçsinler.
member
Activity: 280
bana pek inandirici gelmedi acikcasi. bitcoin hala yasal ya da yasak degil. o yuzden bi sey cikmaz.

hocam tamamen kandırmaca, teramit arkadaşımız zaten adamlık nedir bilmeyen bir arkadaşımız gibi gözüküyor, böyle şaka yapılmaz.
full member
Activity: 406
Merit: 104
Bu konu ilk açıldığında büyük bir hype yaratmıştı, hatta gruplarda da geyiği dönüyordu bir ara, ee nereden nereye yani
member
Merit: 11
Anladığım kadarıyla işlem yapanlar için yasal bir şey yapılmayacak sadece insanlardan konu hakkında bilgi alıyorlar. Henüz bana da birşey gelmedi. Galiba belli bir miktar üstünü veya belli siteleri kullananlara mi yapılıyor.
member
Activity: 406
Merit: 47
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Çiftlik bankla birlikte devletler burada da birşey olacağını tahmin edip bu konuda araştırma da yapıyor olabilir. Çünkü halkın canı yandı tekrar olmasını istemezler.
member
Activity: 140
Öncelikle şirketlerden  vergi toplaması gereken devlet senden benden vergi almanın her yolunu açıyor.  Vergiden normal  bir şey yok zaten tamam da  vergisi neyse verelim ancak vergi kaçıranlar belli onlara da bir zahmet el atılsa.

full member
Activity: 336
Merit: 154
Bir zamanlar kazanan insanların ilgisini çok çekmişti bu konu ama şimdi çok kaybeden var ve o yüzden ikinci plana atıldı. Ne kazandık ki vergisini alacaklar. İnsanları korkutmaktan başka bir işe yaramadı.  Smiley Ama yinede gerçekse umarım zarar etmemişlerdir bu konu yüzünden.
member
Vergi dairesinin bu uygulaması hiç bir yerde doğrulanamadı, eğer doğru bir haber olsaydı kesin medyada duyulu konuşulur hatta haberi yapılırdı. Bana inandırıcı gelmedi bu haber.
member
Activity: 350
evet bunun  o arkadaştan çok btc ile alakalı olduğu çok net. vergi dairesi de olayı çözmeye çalışıyor anlaşılan ama Allahtan siz yardımcı olmuşsunuz:)
Pages:
Jump to: