Pages:
Author

Topic: VERTCOİN - Vertpig açıldı, Vertbase'in 1 haziranda açılması bekleniyor... - page 4. (Read 2445 times)

sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Şu an için beklenen tepkiyi vermedi Bitcoin ve piyasa geneli yükseliş olmasına rağmen artmadı. Beklemeye devam elbet uçuşa geçecek.
member
Activity: 280
Merit: 13
Hedef 1: Gerçekleşmesi için 30K sats üzerinde kalıcı olmalı.

full member
Activity: 630
Merit: 101
Piyasa AYI sezonunda her yer kan ağlıyor vtc beklediğimden çok daha kötü tepkiler veriyor yani birazcık duruş sergilemesi lazımdı ama nerde koç gibi düşüyor kereta.
newbie
Activity: 82
Merit: 0
Bitcoin nedeniyle vertbase fiyata etki yapamadı maalesef. Ama vertcoin piyasa toparlandığında atak yapacak coinlerin başında geliyor. Sabırla bekliyoruz.
member
Activity: 532
Merit: 12
Ben fırsat buldukça aliyorum. Benim de kafamda en az bı 7-8 ay tutmak var. tabi ters birşeyler olmazsa. Zaten 3 ay direlimde tutuyorum. Daha bı 4 ay daha beklerim. Bu söyledikleri işleri yapsınlar artı BTC de gereken harekete başlarsa pozitif yönlü. Vtc çok iyi yerlere gelebilir. Asıl mesele BTC ye olan bağlarını kopartirlarsa ayrıca güzel olur
member
İlk çıktığı zamanlar duymuş sonra da nasıl olduysa unutmuştum bu coini ama baya kaliteli eğer düşüş yaşanırsa az da olsa alabilirim.

Reis şuan 1,5$ daha nereye düşecek? Sömürdü bizi  Grin
member
Activity: 560
Merit: 16
Bence en büyük dezavantajlarından biri binance ta bulunmaması.
Olur da bu gerçekleşirse o zaman taşları yoluna koyacak ve yatırımcılarını mutlu edecektir.
Etherium madenciliğine asic cihazların eklenmesiyle beraber ekran kartı ile mining yapanların yeni kazanç sağladığı bir coin olmuştur ayrıca.
Yakın gelecekte agresif bir yükseliş sergileyeceğini düşünüyorum.
Hayırlısı  Smiley
member
Activity: 1106
Merit: 25
açılsa ne olur ki? btc verdikçe veriyor. resmen akıntıya karşı kürek çekmek. umarım ilk gelecek olan boğa piyasasında iyi şeyler olur. onun dışında pek gideceğini zannetmiyorum.
newbie
Activity: 98
İlk çıktığı zamanlar duymuş sonra da nasıl olduysa unutmuştum bu coini ama baya kaliteli eğer düşüş yaşanırsa az da olsa alabilirim.
member
DigiByte, Vertcoin'in Asic’e karşı başlattığı #FairMining hareketine destek verdi ve birlikte yeni bir algoritma üzerinde çalışabiliriz mesajını verdi.

member
Activity: 476
Merit: 10
Vertbase açıldığında bir anda uçacak değil ama neden yani hiç mi seveni yok bu projenin doğru düzgün bir türlü fiyat yapamıyor sağlamda çalışıyor ekip gördüğüm kadarıyla.
member
Activity: 476
Merit: 75
Hala adam akıllı bir direnç gösteremiyor aslında Aralık taki fırlama dışında adam akıllı bir çıkışta yaptı diyemeyiz evet potansiyel var gelecek de vadediyor ancak hareket yok!
full member
Activity: 686
Merit: 101
Loser coin olma yolunda dört nala gidiyor bir an önce beklentilere ufaktan da olsa cevap vermesi lazım en azından 4 dolar üstüne kendini atmalı ve artık oradan inmemeli.
member
Activity: 154
Merit: 10
zaten en baştan beri destekleyenin ve dolayısıyla yatırımcısının olduğu bir coin ve değer artışı yaşayacağı bir gerçek yatırım yapılabilir
newbie
Activity: 82
Düştükçe almaya devam ediyorum. Btc izin verirse kısa sürede yükselecektir. Yine de sene sonuna kadar elde tutmak çok iyi kazandırabilir.
member
Vertbase için son 5 gün, hazır mıyız?
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Arkadaşlar şu unutulmamalı ki Vertcoin asıl yükselişini vertbase'in ilk açıldığı gün değil, amerikada vertbase'in reklamı iyi yapıldığında asıl yükseliş o zaman olacaktır. Bunun içinde uzun vade düşünenler kanımca iyi kazanacak.

O kadar haklısın ki
member
Vertcoin, şuanda bitcoin'in sert düşüşünde ayakta duran nadir koinlerden bir tanesi.
full member
Activity: 434
Merit: 109
Bu kadar önemli bir coinin gün geçtikçe btc bazında bu kadar değer kaybetmesi çok ilginç. Bence bunun önemli sebeplerinden bir tanesi Binance ve Huobi gibi 2 önemli borsada yer almamasıdır.
member
Arkadaşlar şu unutulmamalı ki Vertcoin asıl yükselişini vertbase'in ilk açıldığı gün değil, amerikada vertbase'in reklamı iyi yapıldığında asıl yükseliş o zaman olacaktır. Bunun içinde uzun vade düşünenler kanımca iyi kazanacak.
Pages:
Jump to: