Pages:
Author

Topic: VERTCOİN - Vertpig açıldı, Vertbase'in 1 haziranda açılması bekleniyor... - page 7. (Read 2445 times)

member
Activity: 280
Merit: 13
Şu zamanda elimizdekilere sahip çıkmalıyız. Tabii ki de balinaların istediği gibi coinlerimi ucuza onlara satmayacağım Vertcoin'lerimin büyük bir bölümünü $vtc ile ilk tanıştığım zaman 7,5$'dan (yaklaşık 50k) aldım. Hala da ortalama düşürmeye devam ediyorum.
full member
Activity: 392
Merit: 101
29 lara tekrar inerse yuklu bir alım daha yapabilirim sonra da alsın yüyürsün be artık. Biraz fazla bekletti umarım 1 Nisan itibari ile üzmez bizi. İyi bir fiyat yapar.
full member
Activity: 602
Merit: 118
bugün akşamki sert düşüşü fırsat bilip 30 bin satoshi lerden aldım bir miktar daha. en az 1-2 ay daha elimde tutacağım. kafamda 300 bin satosiler var. eğer ki altcoinlere tekrar bi hareket gelirse x10 yaparsa bana yeterli kafamda ki hedef o. umarım çok bekletmez. nasip kısmet diyelim.
member
Activity: 476
Merit: 10
5 sene sonra şu olur bu olur demişler ama bence 5 sene sonra vertcoin diye ortada bir şey kalmaz, tozu dumanı kalmaz bu koinin.

Hocam bu yorumu neye göre yaptınız. Evet saçma projeler yalnızca startup mantığı olanlar gidecek bitecek tamam problem yok bende benzer düşüncelerdeyim ancak Vertcoin ben piyasada olacağım diyen ve bunun için nerdeyse yapılabilecek herşeyi yapıyorlar. Atomic Swaps-Segwit Asiclere karşı direnç adet olarak az olma. Bence gereken özellikleri taşıyor.
newbie
Merit: 0
5 sene sonra şu olur bu olur demişler ama bence 5 sene sonra vertcoin diye ortada bir şey kalmaz, tozu dumanı kalmaz bu koinin.
member
BTC müsade ederse fiyat yukarı doğru kopabilir. Grafik falan gayet iyi ama btc müsade etmesi lazım birazcık dayanırsa bizi sevindirecek bence. 29 unda bayram yeri olur ortalık.

Vertbase 31 mart'ta açılacak.
full member
Activity: 546
Merit: 100
BTC müsade ederse fiyat yukarı doğru kopabilir. Grafik falan gayet iyi ama btc müsade etmesi lazım birazcık dayanırsa bizi sevindirecek bence. 29 unda bayram yeri olur ortalık.
member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
her gecen gun erıyor nedır bu ya?
member
0,1$'dan 1,2$'a çıkması ile tekrardan 1$'dan 12$'a çıması benzerlik gösteriyor. 12$'dan nereye....  Huh  Smiley
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Ben vtc den çok ümitliyim en azından bu yıl 50 dolar seviyesine gelecek bence. Hala düşüyor yalnız. Artık bir fren çekse iyi olur ETC de ki fork muhabbeine fiyat tepkisi gelmemişti Umarım Vertbase etkisi fiyata sağlam pump yaptırır.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
 Yavaş yavaş fiyatlanmaya başlamış olması lazım artık ama bir numara yok.Çok kötü döneme denk geldi vertbase.32-33k larda kadar düşmüş tam almalık duruyor ama btc nin ne bok yiyeceği belli değil.Paranın altlara kayması lazım.
member
Activity: 476
10 dolara çıkmaması için bence bir sebep yok. Bitcoin bazında değerlenmesi lazım. BTC çıkışı ile fiyatlanmasından ziyade btc bazında değerlenmesi lazım.

Ne 10'u? Vertbase ve vertpig gibi bir platformdan söz ediyoruz Wink

Bencede 100 dolara yürüyebilecek bir proje ancak nedense çok tutuk yani Kasım sıçramasandan sonra hala bir hareket yok 29 Mart ta bir atılım yapması lazım artık.
full member
Activity: 322
Merit: 102
Yeni yeni araştırma fırsatım oldu bir miktar alıp unutmak mantıklı bir seçenek olacaktir diye düşünüyorum.
member
Vertcoin şubat güncellemesi yayınlandı!

https://medium.com/vertcoin-blog/vertcoin-development-update-february-2018-bcc5054d7a9d

Vertwallet, iOS uygulaması'nın ilk başvurusu reddedilmiş.  Undecided İkinci başvurunun cevabı bekleniyor.
Ayrıyeten bu senenin ilk çeyreğinde yayınlanacak, bilgisayar üzerinde çalışan yeni bir cüzdan geliştiriliyor.
Vertcoin, yıl sonuna kadar 10 yeni borsaya eklenecek.
10.000 VTC'lik toplanan fon hala kullanılmamış. (Binance için kullanılabilir ama 10.000 yetmez diye düşünüyorum.)
Ayrıntılar sitede.
member
Activity: 112
45k sats girişim artık altlarda hareketlensin moralimiz düzelsin btc ufaktan ufaktan yürüyor
member
10 dolara çıkmaması için bence bir sebep yok. Bitcoin bazında değerlenmesi lazım. BTC çıkışı ile fiyatlanmasından ziyade btc bazında değerlenmesi lazım.

Ne 10'u? Vertbase ve vertpig gibi bir platformdan söz ediyoruz Wink
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
member
Şubatın ilk haftası 2,60 dolar seviyelerine kadar indikten sonra kendini güzel toparladı fakat yine bi düşüş yaptı. Şu an 4 dolara yakın seviyelerde seyrediyor.

Bitcoin'in düşüşü sebebiyle 2,60 değil, 1,86$ 'a kadar düştü.
member
Activity: 336
Şubatın ilk haftası 2,60 dolar seviyelerine kadar indikten sonra kendini güzel toparladı fakat yine bi düşüş yaptı. Şu an 4 dolara yakın seviyelerde seyrediyor.
member
Activity: 742
Merit: 19
Vertcoin sağlam bir şekilde yoluna devam ediyor.Şu ortamda çıkması zor gözüküyor piyasanın hali meydanda.2018 yılında yeni çıkan projelerinde güçlü olması vertcoine olan ilgiyi azaltıyor.Bundan 5 sene sonra vertcoin olur ama diğer yeni projelerin akıbeti bilinmez.
Pages:
Jump to: