Pages:
Author

Topic: VERTCOİN - Vertpig açıldı, Vertbase'in 1 haziranda açılması bekleniyor... - page 9. (Read 2445 times)

newbie
Activity: 51
Merit: 0
28 bitcoin'lik alım gerçekleşiyor şuan (77bin vtc) Cheesy
member
Activity: 217
Merit: 10
Türkiye'de Vertcoin az tanınıyor. Halbuki hakkıyla tanıtılsa ilgi ve yatırım artar. Projenin ekibinin eksiklikleri var. Bazı ekipler sıkı çalışarak daha iddiasız ürün sunan altcoinleri iyi yere taşıdı.
full member
Activity: 252
Merit: 100
Amiral gemisi Bitcoinin fiyatı yükselerek altcoinlerin değerini ileriye doğru çekiyor. Vertcoin potansiyeli ile birlikte yeşil piyasada en hızlı değerlenen coinlerin arasında olur.
member
Activity: 280
Merit: 13
Google'da vertcoin'i en çok arayan ülkeler:
(Türkiye 34. sırada bulunuyor)

full member
Activity: 279
vertcoinin başarıya ulaşacağını düşünmüyorum, şahsi fikrim vertcoinin düşeceği yönünde

Noldu tepeden girip paramı kaybettinde düşeceği yönünde yorum yapıyorsun .

Bu yorum burda dursun sene sonu alıntı yaparız  Kiss
member
Activity: 476
Merit: 75
vtc için ufaktan yine bir hareketlenme başladı. 50 bandına dayanması lazım artık şimdi 38 lerde. BTC hakkında olumlu haberlerde geliyor bu durumda altlarda rahatlaması lazım artık.
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
Vertcoin'in çok ucuz olduğu zamanları hatırlıyorum taa o zamanlardan bir potansiyeli olduğu belliydi ama bu potansiyel çoktan kullanıldı ve bence fiyatlanma gerçekleştirildi.. Bu saatten sonra daha ne kadar değer kazanabilir? son düşüş haricinde fiyatı tavandaydı.
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
Bu coinin ledger destegide var bunu kucumsememk lazim ledger gecenlerde 1milyon cihaz sattigini acikladi ve bu adamlar hodlcu adamlar, bir avuc coinin ledger destegi oldugunu dusunursek bu guzel bi gelisme uzun vadede.
full member
Activity: 602
VTC için günden güne beklenti artıyor. 100 dolar fiyatına ben er yada geç geleceğini düşünüyorum. Düştükçe toplamaya değen bir proje bence. Vertbase de işlemler başlamadı galiba.
full member
Activity: 546
10K vtc olan arkadaş artık gözümde zengindir bilgisi olsun :d Bende elimden geldiğince toplamaya çalışıyorum ve hala hala alım fırsatı olduğunu düşünüyorum. Asıl iş Atomic swap olacak.
newbie
Activity: 82
Vertcoin için Mart ayı önemli. Vertbase ile yükselişe geçip ve yıl sonuna doğru fiyat olarak bir litecoin performansı sergileyebilir.
member
Activity: 532
Merit: 29
Vertcoin, komünitenin belli bir süredir gündeminde olan ve  geleceği olan bir coin.

Uzun süreli olarak düşünülürse kazandırma olasılığı yüksek gibi duruyor. Yeni litecoin olur mu bilinmez, fakat teknoloji açısından high level coinler’den eksiği olduğu da söylenemez. Çok yüksek miktarda giremesem de, bir miktar alıp unutmayı düşünüyorum ben de. Ayrıca elinde yüksek miktarda bulunduran arkadaşları, düşük miktarlardan girdilerse vizyonlarından ötürü tebrik etmek gerek.
full member
Activity: 434
Merit: 109
Vertcoin'in felsefesi kripto para felsefesiyle neredeyse birebir uyuşmakta. Vertcoin madenciliği herkesin kendi bilgisayarında kazabileceği kadar kolayken, özel madencilik cihazlarıyla kazılması bir o kadar zordur.
full member
Activity: 406
Merit: 104
VTC kesin yükselecek mi, herkesin dediğine göre yükselecek gibi gözüküyor şu anda ?
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
vertcoinin başarıya ulaşacağını düşünmüyorum, şahsi fikrim vertcoinin düşeceği yönünde

İyice araştırın bence Vertcoin'i sahip olduğu özellikler şu an LTC ye eşdeğer hatta artısı bile var Vertbase ve Vertpig'le beraber güzel bir yükseliş yapacaktır. Tabi Bitcoin'in ve genel piyasanın durumuna da bağlı .
member
Activity: 210
Merit: 10
member
Activity: 280
Merit: 13
Vertbase kelimesini google'da en çok arayan ülkeler:

newbie
Activity: 274
Vertcoin uzun zamandır bildiğim, arasıra elimde bulunan bir coindi. Çoğu coine inancım kalmadığından vertcoine fena olmayan bir miktar girdim. Yükselmesi için çok sebep var.
full member
Activity: 279
1000 VTC alıp holdlasam çok iyi bir yatırım yapmış olacağımı düşünüyorum. Ben vtc ye inananlaradanım. Sanki ufaktan bir LTC geçmişi havası veriyor. Fırsat bulursam alım yapmaya devam edeceğim galiba.

Elimde 10K vtc mevcut yıl sonuna kadar hold ediyorum .
75$ üstünü göreceğini düşünüyorum
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
1000 VTC alıp holdlasam çok iyi bir yatırım yapmış olacağımı düşünüyorum. Ben vtc ye inananlaradanım. Sanki ufaktan bir LTC geçmişi havası veriyor. Fırsat bulursam alım yapmaya devam edeceğim galiba.
Pages:
Jump to: