Pages:
Author

Topic: VERTCOİN - Vertpig açıldı, Vertbase'in 1 haziranda açılması bekleniyor... - page 5. (Read 2450 times)

member
Activity: 280
Merit: 13
Geç kaldı şu ana kadar fiyatlanmış olması gerekiyordu.Boğa piyasasında bile hiçbir hareket yapmadı.Ölü toprağı serpilmiş gibi resmen.Biryerde fena patlama yapacak gibi.

Öldü resmen proje öldü. Bıktırdı benide çıktım artık başka bir projeyi bekleyeceğim bu gidişi pek mantıklı değil. Waves veya ETC gibi loser olma yolunda emin adımlar atmaya başladı.

Şuanda usd bazında %22, btc bazında %13 yaptı. Şuana kadar en çok yükseliş vtc'de. Balinalara satmışsın elindekileri maalesef Sad
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Vertcoinde güzel hacim var. Fakat fiyata tam anlamıyla etki etmedi. Zaten son dönemlerde ayı piyasası sebebi ile baya bir dipleri gördü. Belki Vertbase haberleri yayılıyordur fiyata etki edecektir. Ama böyle bir döneme gelmesi hiç iyi bir durum olmadı.
newbie
Activity: 82
Merit: 0
Proje öldü, bitti tarzında yorumlar çok ilginç. Proje fiyat ile ölmez. Düşer, çıkar. Bu işin doğası bu. Proje farklı sebeplerle başarısız olabilir ama fiyat ile olmaz. Waves için de bu tarz yorumlar yapıyorlar. İlerde yanıldıklarını anlayacaklar. Sabırlı olan kazanacaktır. Sadece vertcoin için geçerli değil. Sağlam projeler bir gün mutlaka yüzleri güldürecektir.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
bu ayin sonuna okadar fazla projenin okadar fazla sozu varki hangisinin degerlenecegi hangisinin yerinde sayacagi belli olmuyor.
sr. member
Activity: 714
Geç kaldı şu ana kadar fiyatlanmış olması gerekiyordu.Boğa piyasasında bile hiçbir hareket yapmadı.Ölü toprağı serpilmiş gibi resmen.Biryerde fena patlama yapacak gibi.

Öldü resmen proje öldü. Bıktırdı benide çıktım artık başka bir projeyi bekleyeceğim bu gidişi pek mantıklı değil. Waves veya ETC gibi loser olma yolunda emin adımlar atmaya başladı.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
sr. member
Activity: 588
Tam Bittrex'te VTC yukarı doğru aldı başını gidiyordu sevinmeye başladık bir anda bakıma girdi Smiley . Dış güçlerin oyunu bunlar.

Vertcoin poloniex'de de mevcut. Satmayı düşünmeyin bence Smiley

Yok satmak gibi bi niyetim yokta , çoktandır aşağı gidiyordu hep kırmızı görmekten bıkmıştım tam yeşili gördüm biraz izleyeyim dedim yayın gitti Smiley
member
Tam Bittrex'te VTC yukarı doğru aldı başını gidiyordu sevinmeye başladık bir anda bakıma girdi Smiley . Dış güçlerin oyunu bunlar.

Vertcoin poloniex'de de mevcut. Satmayı düşünmeyin bence Smiley
sr. member
member
Activity: 476
Merit: 10
Fiyat öldü resmen gerçekten çok güveniyordum ben bu projeye belkide toparlayacak 2 aya ancak mahfetti beni. Bilmiyorum tekrar girermiyim. Altlar bitmiş durumda.
sr. member
Martın sonlarına doğru bir atak yapması lazım orda da bişey yapamazsa daha fazla satış yer bekletenlerden,fiyatta düşer iyice.
member
Anlık
RSI oversold. Bitcoin'in hareketine göre değerlendirilmeli.

member
Merit: 75
Vertcoin artık bir dur dese çok iyi olacak, yeter sürekli düşüyor hala ufak ufak alım yapıp ortalama düşürmeye devam etmeye çalışıyorum. Son noktaya gelmek üzereyim.
member
Vertcoin sıçrama yapacak beklentisi bende de var ancak öyle bir eriyor ki bezdirdi beni satsam satılmaz bu saatten sonra 40lardan alım yaptık 28 den bir miktar daha aldım hala düşüyor hala düşüyor.

Ben ilk (7,5$) 48-50k satoshi'lerden almıştım. Hala ortalama düşürüyoruz. Bitcoin'in düşüşü ve piyasanın olumsuzluğundan baya bir eridi. Hayatta satmam bu seviyelerden. Unutmayalım ki Vertcoin'in market kapasitesi şu an $107.282.037. Bu proje için çok çok az! Umarız bitcoin ve piyasa geri toparlar.
member
Merit: 75
Sürekli düşüyor bir posta alım yapsam mı diye düşünmüyor değilim ama yok düştükçe düşüyor sürekli düşüyor can sıkıcı olmaya başladı bu durum. Kaldı ki en azından btc bazında direnmesi lazımdı bence.
sr. member
Bayağıdır tutuyoruz elimizde ortalama da düşürmek için çok aldık ama henüz beklenen atılımı yapamadı.  Bakalım ne zaman güldürecek.
sr. member
Activity: 714
Vertcoin sıçrama yapacak beklentisi bende de var ancak öyle bir eriyor ki bezdirdi beni satsam satılmaz bu saatten sonra 40lardan alım yaptık 28 den bir miktar daha aldım hala düşüyor hala düşüyor.
jr. member
Merit: 4
Vertcoin baya insanın canını yaktı, arkadaşın dediği gibi hacim de çok düşük, bundan sonra ya aşağı yönlü hareket olacak ya yukarı,
member
Vertcoinin fiyatlanmaya başlamış olması gerekiyordu.martın ortasına yaklaştık fiyatta hacimde düşük.Biyerde patlama yapıcak ama herkesi bezdirdikten sonra olacak.

Katılıyorum. 31 mart günü beklediğimiz yükseliş gelmeyebilir. Bir anda olmaz bu işler. Sistem oturmalı ve vertbase'in reklamı iyi yapılmalı ki insanlar siteye üye olsun, yatırım yapsın. Yükselişi normalden daha uzun bir zamana yayabilirler. Nisan ayı ve sonrasında yavaş bir şekilde yükseleceğini düşünüyorum, asıl yükseliş ise bu sene içinde daha sonra ki aylarda olacak diye umuyorum. Yatırım tavsiyesi değildir. Kendi görüşümü yazdım.
Pages:
Jump to: