Seed Satışı
Ocak 2018'de yapıldı ve $0.06 token fiyatı ile birlikte yaklaşık ~$12.4MM toplandı. Toplam token arzının %20'si satıldı.
Stratejik Satış
Mayıs 2018'de yapıldı ve $0.12 token fiyatı ile birlikte yaklaşık ~$24.2MM toplandı. Toplam token arzının %19.49'u satıldı.
Özel Satış
Temmuz 2018'de yapıldı ve $0.20 token fiyatı ile birlikte yaklaşık ~$17.3MM toplandı.
Genel Satış (Binance Launchpad IEO)
Satış Ağustos 2019'da yapılacak ve toplam $6.7MM USD değerinde BNB at $0.07743 fiyattan satışa çıkacak. Toplam token arzının %8.38'i satılacak.
PERL/BNB oranı satıştan önceki gün belirlenecek.
Peki son satışa çıkartılan fiyat neden daha düşük. Bundan önceki satışlarda sürekli fiyat artmış. Yoksa ben mi yanlış anladım. Tokenlerin büyük bölümü satılmış. Bu ieo nun ciddi başarılı olması lazim. X kaç yapar acaba?
Son dönemde ieo satış fiyatları private sale altında oluyor, bir nevi CZ nin pazarlama taktiği olarak düşünüyorum, ieo fiyatını düşük tıtarak ilk çıkışta kafadan 3-5 x garentiliyor, sonrada hyip geliyor, aslında öncekiler pahalı değil, ieoda indirimlü satış yapıyorlar, satan taraf binance ye girme garantisi alıyor, binance de yaptığı 3-5x lik kazançla ilgi çekip müşteri topluyor, kendi coinine ilgiyi canlı tutuyor.
Esas benim merak ettiğim bu ieo kardan toplanna bnb ler direkt ieo yapan ekiplere veriliyor mu, yoksa belli süre binnace kilitliyor mu.
Bnb ler ekiplerdeysw ve satmaya başlarlarsa, bnb nin sonuda erhere dönebilir
son kısım çok çarpıcı bir benzetme niteliği taşıyor. meriti olan ateşlesin please
EDİT: Teşekkürler @Vispilio hocam...Bence hakediyordu meriti ama bende yoktu çünkü olduğu gün gönderiyorum