Waves tayfasının sürekli ağzından bal damlıyor ve az kaldı, az kaldı diyerek diğerlerinin beklentilerini yükseltiyorlar ama uzun bir süredir yerinden kıpırdadığı yok. dexteki hacimler içler içler acısı.
kısa vadede başka coınlerden kazanma ıhtımalı ınsanların tabıkı var hatta wavesten daha fazlada olabılır bu.
Şu dediğiniz nokta nedeniyle diğer altcoindeki hareket waveste olmayınca haliyle ICO dan girmeyenler için pek bir anlam ifade etmiyor. waves 'e eskiden girmiş insanlar ise sürekli bir temenni ile az kaldığını söylüyor.
Ben hiçbir coinin waves gibi fanatiğini görmedim. Ben de 15 gün önce 105 ten girdim, şu an 110 olduğu için zararda değilim ama diğerleri %30-%40 yaparken wavesin durumu can sıkıyor.
Edit : Bu arada @AztecGoldHero arkadaşımın şahsına söylediğim birşey yok, yanlış anlaşılmasın.
fanatıklık degıl wavescılerın yaptıgı. ıco dan berı olanlara genelde ıco sonrası kesfedıp gırenler oyle dıyor. ama ıco suna gıren bızler gıbıler waves projesıne olan guvenımız ve getıreceklerı yenılıklere olan ınancımızın guvenı bu. evet dıger coınler %40 yapmıs olabılır. ama kucuk yatırımcı ıcın kaarlı gıbı gozuksede rısklı. bır gun %40 yaparsın ertesı gun %50 zarar edersın. dump pump coını cogu sekıl 1 a xrp. cogu coın hız ananımlık fılan vaad edıyor. ama o hız ve anonımlık su an merkezlı borsalar sayesınde hıc bır ıse yaramıyor. cok hızlı oldugunu ıddıa eden ltc de dun aksam bırebır yasadım. polo wıthdraw onaylayacak 10 dakka. bıtrex deposıt onaylayacak 20 dakka. nerde kaldı hız. ltc dex de oldugu zaman anlasılacak ltc nın hızı. yada hızlı oldugunu soyleyen dıger coınlerın hızı. tbıkı ılk etapta gtewaylerın randımanlı calısmasında aksaklık olacak ama rayına oturdugun zaman o gatewayler wavedex borsasındakı tum coınlerın degerı artacaktır. ayrca waves platformun amacı btc ye alternatıf uretmek bu sebeble de usd euro yuan vs gatewayler acılacak. ve platformda kı tum coınler dolar euro vs ıle alınabılecek. su ankı sıstemde polodan fılan altcoın alabılmek ıcın once btc alman gerekıyor cogu coın ıcın. bunuda ortadan kaldıracak waves.
ama tum bunların duzenlı bır sekılde yapılması kolay iş degıl. ınsanlar hemen olsun ıstıyor ama o gtewaylerı kurmak guvenlıklerını saglamak kolay ıs degıl. tek bır coınle ugrasmıyor ekıp borsa kurmaya calısıyor bır borsa hacklendıgınde tum krıpto dunyası nasıl etkılenıyor hepımız goruyoruz.
hep dedıgımız gıbı uzun vadede dedıklerını yaptıklarında waves krıpto dunyasında devrım yaratcaktır. devrımden kastım euro/usd vs vs parıtesı olan tek borsa su anda. yanı forex pıyasası ıle krıpto pıyasasını bırlestırecekler. bu bıle platformun nerelere ulasacagı konusunda fıkır verebılır yatırımcısına. ama ole 1-2 ayda olacak iş değil bu. waves cılerın fanatıklık olarak algılanan yaklasımı bundan. merkezı borsalara ve btc bagımlılını ortadan kaldıracak en buyuk potansıyel waves de. bu haft dex te yanlıs saymadıysam 3 guncelleme yapıldı. 34 a dan 37 a ya gelmıs dex az once gordum. etc ve ltc gateway lerı test edılıyor. bır yandan da dex yenı surum test lerı devam edıyor. hemen hemen her hafta yenı ekıp uyesı alınıyor işe. tamamıyle tarafsız bakıyorum hıc bır ekıpte gormedım bu kadar calısmayı ben. xrp olsun xmr olsun ltc olsun ayda yılda bır guncelleme getırıyorlar bır spek yapıyorlar fıyat katlanıyor. hopluyor zıplıyor.
son olarak waves artmıyor waves artmıyor dıyenler ıco sonrası fark edıp bu ne aq gırelım dıyıp 1 dolardan 5 dolara kadar alım yapanlar. yanı 30 kat armıs halını alanlar. kı bu da 2 ay once gerceklestı. 2 ay once 30 kat artmıs bır coın bır 30 kat daha yapamaz. oyle bır dunya yok. bız ıcocular 100 kat bıle yapacak dıyoruz ama hep dedıgımız uzun vade. daha dun 30 kat yapmıs bugun 100 kat beklemek komık. kaldı kı dolar bazında cogu kısının zararı yok pek.
dolar bazlı 100 kat yapacak ılan derken btc bazlı ıco fıyatının sadece 4 katında oldugunu hatırlatrak soyluyoruz. bız ıcocular btc bazlı bakıyoruz genelde. bu sebeble waves artmadı dıyoruz. cunku 1.5 yıl once ıco fıyatı 0,00028-0,00032 btc arasındaydı. su ankı fıyatı da ıco fıyatının 4 katı olmasına ragmen dolar kurunda fıyatı 30 kat fazla. daha oncekıpostlarda acıkladım sebeblerını.
cok uzun yazdım yıne
ama ılk sayfadan ıtıbaren yazınlanları okuyanlar yabancı kaynaklardan arastıranlar ne demek ıstedıgımı bu ekıbın ne yapmaya calıstıgını daha ıyı anlayacaklardır.
buda haftalık waves grafıgı. 100k sevıyesını nasıl bır destek noktası yaptıgını ve bu saatten sonra cok cok buyuk bır terslık olmassa 100k altını gormeyecegı ve su an 110k larda oldugu gercegı ıle tek bır yerı kalıyor gıdecek. hep dıyorum btc 6 bın dolara koşarsa yada cok buyuk bır waves balınası cıkmaya karar verırse anca 100k altını gorur. haftalık grafıkten cıkıp gunluk grafıge gectıgımızde de 120k nın krıtık oldugunu goruyoruz. 120 yı kırdıgı zaman hedefı dırek 200k olarak gorunuyor. hatta ab=cd formasyonu bıle olabılır. o durumda da d noktası 350k ya tekabul edıyor. ama krıpto dunyasında bugun yarını tutmuyor ve btc nın hareketlerı genelde belırleyıcı oluyor. grafıgı kendınızde ınceleyebılırsınız 100k da asırı guclu bır destegı var hacımden oyle gozukmese bıle anlık olarak 100k altına ınse bıle tekrar hemen cıkıyor ustune. buda balınaların malıyetlenmesı artık 100k ya yaklasıyor demektır. yanı kucuk yatırımcı bu fıyatlardan alırken balınaların botlarıda bu fıyatlardan alıyor.