Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 105. (Read 336144 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 515
Merhaba;

Oy vermek isteyenler, şöyle "https://bitcointalksearch.org/topic/which-alt-coin-will-gain-most-value-in-2017-1948108" bir başık açılmış.

İyi dileklerimle
Evet çoğunlukta waves dediğine göre demek ki waves olmayacak Smiley Gerçekten çoğu kişinin gözü kulağı bunda ve halen  kolay ve hızlı zengin olmayı sabırsızlıkla bekliyor yığınlar, bence öyle yağma yok sizce Wink
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

Oy vermek isteyenler, şöyle "https://bitcointalksearch.org/topic/which-alt-coin-will-gain-most-value-in-2017-1948108" bir başık açılmış.

İyi dileklerimle
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

Bu gün itibarı ile önümüzdeki bir kaç hafta sorunsuz geçerse tekrar altcoinlere geçiler başlayacaktır, ki bazı coinlerde haifiten başaldı. Hele bir de üzerine DEX'in yeni verisyonu gelirse değil 7, 10 doları kısa sürede görebiliriz.

İyi dileklerimle
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
waves şu sıralar beklediğimden daha sönük kalıyor.  Undecided

7 dolar sınırını bir geçebilse büyük bir pump gelecek tahminimce de, şu 7 doları bir türlü geçemiyor işte
member
Activity: 90
Merit: 10
waves şu sıralar beklediğimden daha sönük kalıyor.  Undecided
hero member
rusyadaki burger king, whopper menu alana whoppercoin isimli bir token hediye edecekmiş waves platformu üzerinden

http://wavescommunity.com/burger-king-russia-issued-a-token-on-waves/

hadi bugünü de bu habere sevinerek geçirelim Smiley

Sasha, Telegram'da paylaştı dün, bakmamıştım. Güzel sayılabilecek bir haber. Sağlam reklam olur, BK müşteri bakımından zirvede, restoranlar arasında.
İşin ne boyutlara ulaşabileceğinin bir göstergesi, ileride çok farklı kullanım amaçları için adres olarak bu platforma gelmeleri için ciddi bir reklam çalışması yapmaları lazım.

sahsanın içinde olduğu bir debit card projesi olması gerek yoksa bir ico olarak waves tabanlı bi coin çıkarıp debitcard yapcaz derlerse bi cacık çıkmaz
ki zaten waves tabanlı icolar wager dışında hepsi zararda kendi altcoinlerini destelemelerininde bir yolunu bulmaları gerek yada ota boka coin çıkarmalarını engeleyerek artı ücret karşılığı asset çıkartırsınbence.
zindirde alan alsınlar eth gibi. ayrıca artık dex geliştirip güncellemelerini vermeleri lazım kovboy flimlerindeki terkedilmiş kasabalar gibi "hacim sürünüyor."

debit card ile ilgili ayrıntılı bir açıklama gelmedi sadece smart contractlardan sonra olacağına dair bir paylaşım gördüm. Debit card waves platform üzerinden çalışacak bu da transaction sayısını arttıracak. Farklı bir coin çıkarmaz, çıkarması içinde bir sebep yok. Dex hesabının tanımlı olduğu bir debit card düşün. O cüzdanda bulunan her coin ile ödeme yapabilme şansın olacak.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
rusyadaki burger king, whopper menu alana whoppercoin isimli bir token hediye edecekmiş waves platformu üzerinden

Sasha, Telegram'da paylaştı dün, bakmamıştım. Güzel sayılabilecek bir haber. Sağlam reklam olur, BK müşteri bakımından zirvede, restoranlar arasında.
hero member
Activity: 504
Merit: 500
waves hakkında son zamanlarda fikrim değişmeye başladı özellikle dex i kullanmaya başladıktan sonra, arada takılıyor coinler görünmüyor,getaway süreleri aşırı uzun sürüyor vs.vs. yakın zamanda sağlam bi güncelleme yemesi lazım arayüzün falan değişmesi lazım yoksa waveste pek hareket beklemek doğru değil sabırlı olan varsa tutsun ben yakında elden çıkaracağım sanırım
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
Bittrex'de waves cüzdanı bakıma alınmış. Ne zaman açılır bilgisi olan var mıdır?

Sık sık oluyor bakım, 3-4 saate açılıyor genelde

Açılmış hocam. Teşekkürler.
Bu arada hafif bir kıpırdama mı var waveste.

Ufak bir kıpırdama var waves ta ama coinlerin hemen hemen hepsinde ufak kıpırdamalar var bazı koinlerede sağlam pumplar oldu yavaştan boğa piyasası başlayacak gibi
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Bittrex'de waves cüzdanı bakıma alınmış. Ne zaman açılır bilgisi olan var mıdır?

Açılmış hocam. Teşekkürler.
Bu arada hafif bir kıpırdama mı var waveste.
sr. member
Activity: 406
Merit: 265

sr. member
Activity: 448
sr. member
Activity: 574

full member
Activity: 140
Merit: 100
Waves'ten kimse gazprom anlaşması deloite anlaşması falan beklemiyor, haliyle bu tarz anlaşmaların fiyata etki edeceği falan da yok. Waves bir platformdur ve şu an berbat bir şekilde çalışmaktadır, nerden tutsan elinde kalıyor. Wavesten beklenen kullanışlı merkezsiz borsa.
Yeni dex, yeni gui, yeni arayüz her ne diyorsanız gelmediği sürece hiçbir şey olmayacak 5 dolara çıkar 4 dolara geri düşer bu kısır döngü döner durur. Grafik istediği kadar sıkışsın, bayraklar oluşsun hiçbir işe yaramayacak ya büyük borsaya girecekler ya da yeni dex gelecek fiyat diğer türlü yerinden kımıldamaz boşuna umutlanmayın.

Bu adamlar 3 ay önce 6 hafta sonra gelecek dediler, şimdi telegramdan 2 hafta diyorlar, diyorlar da diyorlar. Bundan ala spekülasyon mu var, yeni dex ha geldi ha gelecek de, iki günde bir resimlerini servis et beklenti oluştur. Sasha çıksın iki hafta bekleyin desin, satmayın güzel haberler var desin. Sonra gel waves'te spekülasyon yok de. Öyle bir dünya yok Smiley Bugün yeni dexin resimleri dolaşmasa, ekipten birileri zırt pırt çıkıp yeni dex geliyor gelecek bekleyin falan demese waves ico fiyatının biraz üstünde alınıp satılacağını buradaki herkes biliyor. Sırf bu beklenti ve spekülasyon için elimizdeki wavesleri tutuyoruz yoksa forumun yarısından çoğu çoktan satıp başka coinlere geçmişti.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
waves in fiyatlanamamasindaki etkenlerden biri de waves platformunda baslatilan icolar olabilir. haftasonu artik ico adreslerini falan detayli inceleyip bi bakacagim. yatirim toplayan icolar aldiklari yatirimin ne kadarini bozdu ne kadari duruyor bi bakmak lazim. hem de artmiyor mina kodumun tokeni xd
sr. member
Activity: 434
waves hodl ları için gelsin ;  Grin Roll Eyes  waves platform kendi debit card projesini yapacak. Henüz net bir açıklama gelmedi ama duyumu sağlam yerden aldım. Öneriyi ben sundum ekibe daha sonrasında ekipten biri zaten yakında böyle bir çalışmamız olacak dedi. Benden mi alıp fikri yaptılar ne? Şaka şaka etraf zaten debit card kaynıyor böyle bir fırsatı görmemeleri imkansızdı. Bende altından kalkamazdım zaten böyle bir projenin. Sağolsun Tr'de yaşıyoruz, böyle üst işler için 100-0 geride başladık.

sahsanın içinde olduğu bir debit card projesi olması gerek yoksa bir ico olarak waves tabanlı bi coin çıkarıp debitcard yapcaz derlerse bi cacık çıkmaz
ki zaten waves tabanlı icolar wager dışında hepsi zararda kendi altcoinlerini destelemelerininde bir yolunu bulmaları gerek yada ota boka coin çıkarmalarını engeleyerek artı ücret karşılığı asset çıkartırsınbence.
zindirde alan alsınlar eth gibi. ayrıca artık dex geliştirip güncellemelerini vermeleri lazım kovboy flimlerindeki terkedilmiş kasabalar gibi "hacim sürünüyor."
hero member
waves hodl ları için gelsin ;  Grin Roll Eyes  waves platform kendi debit card projesini yapacak. Henüz net bir açıklama gelmedi ama duyumu sağlam yerden aldım. Öneriyi ben sundum ekibe daha sonrasında ekipten biri zaten yakında böyle bir çalışmamız olacak dedi. Benden mi alıp fikri yaptılar ne? Şaka şaka etraf zaten debit card kaynıyor böyle bir fırsatı görmemeleri imkansızdı. Bende altından kalkamazdım zaten böyle bir projenin. Sağolsun Tr'de yaşıyoruz, böyle üst işler için 100-0 geride başladık.
hero member
Merit: 645
Beklemekten sıkıldım ben de herkes gibi. Dünyaları götürdü insanlar. Ben hep terste kaldım. Aldığım düştü sattığım arttı derken yerinde saymıyoruz bile düşüp duruyoruz sürekli... Bu durum sadece waves için geçerli de değil. Neye el atsam terste kalıyorum...

anlasılan o kı daha uzun br sure bu sekılde gıdecek . yenı dex ve balınalar gelmedıgı surece fıyat ne zaman kafasını kaldırsa yeter artık dıyen bır ve çıkmak ısteyen bır kac kısı yada mevcut elınde fazla olan balınalardan bır kacı dumplıyor fıyatı. bence her halukarda ıyı bırsey. dumplasınlar. nerye kadar dumplayabılecekler. eger balınalar dusukten almak ıcın dumplıyorlarsa enınde sonunda zıke zıke pumplamak zorunda kalacaklar. yok gercek yatırımcısı sıkılıp cıkıyorsa bu yuzden yeter aq baydı diye dumplıyorsa bu zaten balınaların ıstedıgı.

altcoinde zaten tek coine asla güvenmeyin.. waves illa ciddi bir pump yiyecektir.. (ilk çıktığı günden beri yemiş değil) ama ne zaman olur bilemiyorum. Bence ağustos ve eylül en güzel zaman.
bekleyip göreceğiz. 20 centlerden 5 usd olurkende hep kademeli çıktı hiç pump yemiş bir coin değil.. 1000 btc hacim daha görmedim bu coin..
dandik coinlere bile (20-30 btc günlük hacim) birden 7000-9000 btc hacim gelebiliyor. daha waves'e balinalar bulaşmadı bence..
bulaşırsa hep birlikte göreceğiz.

o balınalar bence su an sessız sessız çaktırmadan topluyorlar.  hep dedıgım gıbı btc kurundan waves artışı sadece 4x. 1.5 yıllık bir coın için hiç birşey. hele böyle bir platform için. dolar bazlı kurda 5 dolar sevıyelerınde dolasmasıda zaten btc nın 4 bın dolar olması ıle alakalı.ki buda bence önemsiz. asıl krıpto yatırımcısı ıcın.
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
Beklemekten sıkıldım ben de herkes gibi. Dünyaları götürdü insanlar. Ben hep terste kaldım. Aldığım düştü sattığım arttı derken yerinde saymıyoruz bile düşüp duruyoruz sürekli... Bu durum sadece waves için geçerli de değil. Neye el atsam terste kalıyorum...

anlasılan o kı daha uzun br sure bu sekılde gıdecek . yenı dex ve balınalar gelmedıgı surece fıyat ne zaman kafasını kaldırsa yeter artık dıyen bır ve çıkmak ısteyen bır kac kısı yada mevcut elınde fazla olan balınalardan bır kacı dumplıyor fıyatı. bence her halukarda ıyı bırsey. dumplasınlar. nerye kadar dumplayabılecekler. eger balınalar dusukten almak ıcın dumplıyorlarsa enınde sonunda zıke zıke pumplamak zorunda kalacaklar. yok gercek yatırımcısı sıkılıp cıkıyorsa bu yuzden yeter aq baydı diye dumplıyorsa bu zaten balınaların ıstedıgı.

altcoinde zaten tek coine asla güvenmeyin.. waves illa ciddi bir pump yiyecektir.. (ilk çıktığı günden beri yemiş değil) ama ne zaman olur bilemiyorum. Bence ağustos ve eylül en güzel zaman.
bekleyip göreceğiz. 20 centlerden 5 usd olurkende hep kademeli çıktı hiç pump yemiş bir coin değil.. 1000 btc hacim daha görmedim bu coin..
dandik coinlere bile (20-30 btc günlük hacim) birden 7000-9000 btc hacim gelebiliyor. daha waves'e balinalar bulaşmadı bence..
bulaşırsa hep birlikte göreceğiz.
hero member
Merit: 645

Jump to: