Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 106. (Read 336144 times)

sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Beklemekten sıkıldım ben de herkes gibi. Dünyaları götürdü insanlar. Ben hep terste kaldım. Aldığım düştü sattığım arttı derken yerinde saymıyoruz bile düşüp duruyoruz sürekli... Bu durum sadece waves için geçerli de değil. Neye el atsam terste kalıyorum...
full member
Activity: 532
Merit: 100
Dün ufak bi pumplandı sonra yine dump. Bu iş iyice can sıkmaya başladı ya. Bırakıp çıkıcam yeminle artık bunalttı bu waves beni.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
beyler su txid ye bakar mısnız bi.
3 saat oldu nerdeyse hala yok ortalıkta waves.

Waves işlemlerinde onaydan yana bir problem yaşamazsınız genellikle sıkıntısız geçer, bitcoin'de olduğu gibi kontrole gerek kalmaz. Yaşadığın sıkıntının nedeni cüzdana yansımamış olması yani kullandığın borsa sitesinde cüzdana yansıtmamışlar gecikme devam ederse support ile görüşmen gerekiyor başka yapılacak bir şey olduğunuz sanmıyorum.

evet oyle gozukuyor.
supporta yazdık bakalım.
ne can sıkıcı işler bunlar ya.
hero member
Activity: 896
Merit: 519

Waves işlemlerinde onaydan yana bir problem yaşamazsınız genellikle sıkıntısız geçer, bitcoin'de olduğu gibi kontrole gerek kalmaz. Yaşadığın sıkıntının nedeni cüzdana yansımamış olması yani kullandığın borsa sitesinde cüzdana yansıtmamışlar gecikme devam ederse support ile görüşmen gerekiyor başka yapılacak bir şey olduğunuz sanmıyorum.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418

DyBAUXLe3MNppD5FDmeqqK3dzUm1GRxCn56x7zQwJqV5
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Almak için geç mi kaldık?

Hiç geç sayılmaz. 150K altı alım fırsatıdır bana göre.

150 k derken 150 dolar mı demek istiyorsunuz hocam ?

almak istesem nasıl alabilirim bu alt coini poloniexden mi alıyorsunuz ?

Teşekkürler

Hayır hocam 150K sat. BTC karşılığı ile wavesdex veya bittrexten alım yapabilirsiniz.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Waves ufak ama emin adımlarla çıkmaya devam ediyor. Bu artış biraz çıkış biraz düşüş trendi ile devam edecektir. Dex ve Tedix stabil olmaya başladı zaman, kimse Waves'i durduramaz.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253

Teşekkürler

poloniex'ten alamazsınız. coinmarketcap üzerinden hangi borsalardan temin edilecebileceğini görebilirsiniz. ben bittrex üzerinden alıyorum.

https://coinmarketcap.com/currencies/waves/#markets
hero member
Activity: 868
Merit: 1003

Teşekkürler

Oradaki k (x1000) anlamında. Yani 150.000 demek istiyor arkadaş. 150 bin olarak ifade ettiği değer de Sathoshi. En küçük kuruş hanesinden daha küçük tutarlara Sathoshi diyoruz biz.

0.01 (1 kuruş)
0.00150000 (150K Sat.)
member
Activity: 299
Merit: 11

Teşekkürler
sr. member
Activity: 448
Merit: 250

newbie
Activity: 5
Merit: 0
Tamam şimdi çıkış yapacak diyorum Sad 2 saat sonra yine düşüşe geçiyor.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645

ne bu boyle bır dunya cızmıssın dıyeceklere Cheesy dusuncelerımı acıklayayım.

orta kısa ve uzun vade trend dırenc noktaları. düşüş trendi kırılma noktasında.

olması muhtemel yukarı yönlü trend mavı kanal.

kısa vade hedef- 130k

130k kırıldıgında hedef 150k

benım gordugum her 10k da bır guclu dırenc var suanda. ancak kırılan her dırenc noktası beklentıyı arttıracagından bır usttekını kırması daha da kolaylasacaktır dıye dusunuyorum. ama hep olan olur bırı gelıp yeter bu kadar dıyerek kafasına da vurabılır. gecen hafta gordugumuz gıbı bazı bagholderlara tam da balınaların ıstedıgı gıbı gınaa gelmıs durumda. 50k dan sattılar son 3 gundur.

benden farklı bırsey goren varsa yorumları alalım.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
Asıl çıkış polo'dan gelen harbi balinaların da oyuna girmesiyle olacak diye düşünüyorum. Bunun başladığını ancak 5k btc üzeri hacimleri görünce anlayabiliriz diye düşünüyorum.

hacim hala düşük.. artmadığı sürece büyük pumplar göreceğimizi düşünmüyorum.. ilk günden beri takipteyim, hacim konusunda hep sıkıntı waves.. ama bunu kıracağını düşünüyorum.

WavesDEX kullanımı yaygın değil(düşük hacim), Waves tabanlı coinlerin bulunduğu Tidex ise tam bir felaket; TrollBox problem mesajlarıyla dolu. Deposit ve Withdrawal sorunları var!; yani orada da hacim düşük!

Dolayısıyla WAVES tabanlı ICO lar girdikleri yerde kalıyor veya çakılıyor. Örneğin WAVES ağındaki MGO ile ETH ağındaki MGO, hem fiyat olarak hem hacim olarak bir türlü dengeye gelemiyor. eMGO hep bir iki adım önde. Hulasa; Al-sat için uygun bir platform şart!

ETH tabanlı ICOlar ise, (platform zenginliğinden) ICO sonrası "deli danalar" gibi hareketler yapıyor.
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
Asıl çıkış polo'dan gelen harbi balinaların da oyuna girmesiyle olacak diye düşünüyorum. Bunun başladığını ancak 5k btc üzeri hacimleri görünce anlayabiliriz diye düşünüyorum.

hacim hala düşük.. artmadığı sürece büyük pumplar göreceğimizi düşünmüyorum.. ilk günden beri takipteyim, hacim konusunda hep sıkıntı waves.. ama bunu kıracağını düşünüyorum.
full member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Artık coşmaya başla deli oğlan.Çok dinlendin yeter artık bi 200 leri gör artık Grin Grin
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
http://prntscr.com/gaszgs

balınaların ıstedıklerı Cheesy bır kac kısı yeter lan deyıp toplamda yaklasık 100k waves satmıs 0,0005 fıyata kadar Cheesy
full member
Activity: 154
Merit: 100

yesıl bolgenın ıcıne gırmeye calısıyor. bazı ıpneler tabıkı ızın vermıyor. oraya gırıp tutunursa yukselıs trendıne gırdık dıyebılırız. o bolgeyı kırarsa sağlam yukselır.

geldi gönlümün efendisi
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Waves platform üstünden alıp bittrex'te satılıyor anladığım kadarıyla bu yüzden fiyat dengelendiği için bittrex'te ise fiyatı hızla düştü. Fiyat eşitlendikten sonra ne olacağını merak ediyorum düşüş sürebilir gibi ama fazla düşmez yükselmesini de beklemiyorum umudum yoktur. Bu sefer arkadaşımın namına aldım belki onun hatırına artış gösterir.  Wink Bence 2018 olmadan en az 25 doları göreceğiz. Kesinlikle yatırım tavsiyesidir.  Cheesy
Jump to: