Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 109. (Read 336144 times)

full member
Activity: 721
Merit: 100
Wavese karşı hissettiğim hep olumlu bir hava var genel alt piyasa düzeldiğinde göreceğiz waves neler yapacak
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
100 ün altına indirip bir panik yaşatmak ister mi balinalar emin değilim Huh Genelde bu sıralar benim düşüncelerimin tersini yapıyorlar balinalar Smiley

şeytan dıo sen yarat o panıgı satıp Cheesy delı ettıler adamı 105-110 arasında dunya kadar wave topladılar. doymuyor pezevenkler.

1 3P31zvGdh6ai6JK6zZ18TjYzJsa1B83YPoj                    12784434.98651756
     2 3PQLCT68cGMgodHuuXu3qftDx8M8s8mgMyx                     9300029.33233245
     3 3PDFvfMu2R9ivFz56WCEEERAYGET4s7SH37                     3258144.68126529
     4 3PF82kxPdVyVA3bXSGNzhPis5ioq5K5TE4k                     2987370.89201416
     5 3PFHV9fz23NttP8TDc4ECccvb1edyTuPt8d                     2973108.50850911
     6 3PM18HNv5M1g7gNysdyrCpkGMSmVpVYAeKK                     2916748.67826557
     7 3P8DjAm6usari4pVDGVFTDTHuhaFmyc7Rp7                     2580944.08119066
     8 3P8SrxTjZVaBbALF5FPXALjbQY8gCMeLdQj                     1631538.05480609
     9 3PMFKrVN3rtKSGFyhbmxgrhqLjqYXbaywou                     1473410.99010559
    10 3PKjordW4hbidhhWvyYu8i5LsAKMdhS9Ac7                     1218330.99991381

bu herıflerde daha bır hafta once 200k waves eksık vardı. tam hatırlamıyorum ama 10 uncu ıpnede 1.2m yoktu onu net hatırlıyorum.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
100 ün altına indirip bir panik yaşatmak ister mi balinalar emin değilim Huh Genelde bu sıralar benim düşüncelerimin tersini yapıyorlar balinalar Smiley
hero member
105 te kaldık bakalım serefsız balınalar ındırebılecek mı daha fazla. cesaret edemıyorlar sımdılık daha fazla ındırmeye. 100 un altına ındırınde parasutsuz dusus beklıyor cunku.
hero member
Waves dex ten bittrex e bitcoin atacağım fakat send ten mi göndereceğim withdraw kısmından mı atacağım kafam karıştı ?

evet cok saçma onu bile çözemediler.
send diyeceksiniz bittrexe yollamak için.

send= platform ıcı gonderım

deposıt= platform dısından platorma gonderım

wıthdrawl= platform dısı gonderım.

yanı wıthdrwal dıyeceksınız.

Normalde tidexe atarken send diyip yolluyordum sorun çıkmıyordu, tidexte platform dışı çok kafam karıştı hocam yukarıda bir arkadaşta sendten yollayın yazmış. normalde withdrwal olması lazım ama ikisi birden olunca kafam allak bullak oldu.

tıdex wave dexle ilintidi onda sorun cıkmayabılır ama bıtrexte cıkar. supportla ugrasırsın sonra. once ufak bır mıktar dene.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
işte bilgilendirme yapalım derken bile karıştırıyoruz oyle saçmsapan bir platform.
bir tanesinde adres istiyordu zaten.rezilliğinden dolayı bir iki kere anca kullanmışımdır bende.
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
Waves dex ten bittrex e bitcoin atacağım fakat send ten mi göndereceğim withdraw kısmından mı atacağım kafam karıştı ?

yanı wıthdrwal dıyeceksınız.

Normalde tidexe atarken send diyip yolluyordum sorun çıkmıyordu, tidexte platform dışı çok kafam karıştı hocam yukarıda bir arkadaşta sendten yollayın yazmış. normalde withdrwal olması lazım ama ikisi birden olunca kafam allak bullak oldu.
hero member

yanı wıthdrwal dıyeceksınız. yanlıs bılgılendırme yapmayalım.

kaldı kı send dedıgınde adres ıstıyor. yanı wave adresı. wıthral dedıgınde btc adresı ıstıyor.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418

sr. member
hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
Waves'i sadece kripto para olara değerlendirmek hata olur. Bir platform ve hala geliştirme aşamasında. Cüzdanın yeni arayüzünün yıl sonuna kadar çıkması bekleniyor. Borsa kısmı biraz daha dişe dokunur özelliklere sahip olursa, siz o zaman görün Waves'teki hareketi...
hero member
btc ve waves grafıgıne baktıgımda bugun krıtık gıbı gorunuyor bana. sanırım ıkısıde bugun karar verecek. btc btc dususe gecmıs gıbı gozukuor ama ne yapacagı bellı olmaz. btc anı yukselıse gecerse tekrar wave dayanamayabılır ve 100 un altına ınebılır. btc dususe gecerse wave yukselıs trendıne gırebılır.

http://prntscr.com/g9zfkn btc

http://prntscr.com/g9zg7n wave

yorumlar.?
sr. member
Aslında burada kötüleyenleri de anlamak mümkün değil. Kimse gelip yakanızdan tutup, illa waves alacaksın demiyor ki, işine gelmiyorsa ya da kötü coin olduğunu düşünüyorsan almazsın olur biter. Ama işte oradaki ya çıkarsa riski, bu insanları sinirlendiriyor  Grin
En cok kotuleyenlerden biri benim ancak aliyorum.
Waves nasil alinir? -Butun altcoinler duser sirasiyla once stratis alirsin sonra waves, waves az guven veren bir coin oldugundan gec yukselir. Son birkac gundur elimde olan iotalari bozdurmakla mesguldum. Sadece bitfinexte satiliyor simdide bittrexe dusmeden girer korkusu var

Waves az mı güven veriyor ? hocam waves az güven veriyorsa diğer alt coinlerin adı söylenilmesi bile korkutucu olmalı bana göre, waves proje olarak diğer coinlere göre çok daha kolay hedefine ulaşması ama çoğu coin hayal satıyor gerçekleştirmesi imkansız projeleri var çoğunun.
sr. member
Activity: 378
Merit: 251
Düştüde düştü bu aralar fakat 4$ seviyelerine dönüp daha sonra %50 kâr ile $6 civarında sabitleneceğine inanıyorum
member
Activity: 74
Merit: 10
Yeni arayüz görselinde "LEASE" bölümünü kaldırmışlar. Acaba altmenüye mi alınacak yoksa kiraya verme işi bitecek mi ?

Bir Sekme Altına Koyarlar Leasing Olayı Bitmez
full member
Activity: 840
Merit: 103
Aslında burada kötüleyenleri de anlamak mümkün değil. Kimse gelip yakanızdan tutup, illa waves alacaksın demiyor ki, işine gelmiyorsa ya da kötü coin olduğunu düşünüyorsan almazsın olur biter. Ama işte oradaki ya çıkarsa riski, bu insanları sinirlendiriyor  Grin
En cok kotuleyenlerden biri benim ancak aliyorum.
Waves nasil alinir? -Butun altcoinler duser sirasiyla once stratis alirsin sonra waves, waves az guven veren bir coin oldugundan gec yukselir. Son birkac gundur elimde olan iotalari bozdurmakla mesguldum. Sadece bitfinexte satiliyor simdide bittrexe dusmeden girer korkusu var
sr. member
Waves balon olmaz arkasında bir sürü ico yapıldı büyük yatırım toplayan projeler oldu, ne balonlar var da balon gibi patlamıyor en son patlayacak olanları sıralacak bunların başında waves gelir. Benim ahım şahım bir yatırımım olmamasına karşılık takip ediyorum bitcoin gibi bağımlılık yapıyor. Kısa zamanda zengin olma hayali ile girenlerin sürekli yakınmalarını görüyoruz ama bunun dışında bir senedir waves ile haşır neşir olanlar var. Bir ico'ya waves ile katıldım bitcoin ve ethereum ile katılanlar onay beklerken bir dakika içinde sorunsuzca onay aldım. Ethereum alımını da buradan yapıyorum daha kolay geliyor. Sorun yaşadığını söyleyenler oluyor ara ara doğru olabilir DEX mükemmel çalışmıyor bazen sorun çıkartıyor ancak bunun dışında onlarca işlem yaptım bitcoin yatırdım çektim, ethereum gönderdim çektim aldım sattım bir kere bile gecikme olmadı. Evet patlayacak ama fiyatı patlayacak.

Görmeyenler için tekrar paylaşalım http://etherdesign.io/project/dex
Siyah ve beyaz ekran arasında geçiş olacaktır, linkte her ikisi mevcut. 

Hocam ben dexten ethereum aldığımda yollanmamıtı hata verdi aynı şekilde dexten bcc çekimine de izin verilmiyor siz nasıl yapıyorsunuz ?
full member
Activity: 405
Merit: 104
Yeni arayüz görselinde "LEASE" bölümünü kaldırmışlar. Acaba altmenüye mi alınacak yoksa kiraya verme işi bitecek mi ?
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Her geçen gün değer kaybediyor fakat 2,70'lere düştükten sonra 5.70'e fırladığını ve bunun bir manipulasyon olduğunu belirtmekte fayda var.

Waves (WAVES)
$4.57 (-3.23%)
0.00105967 BTC (-3.42%)

Değer kaybettikçe almak lazım! Tavsiye değil kendim için düşüncemi yazdım. 50 dolar olacak! 100 dolar olacak! diyorlar ama ben kötümser olacağım, 20 dolar olur 2 seneye.
Jump to: