bu kadar saçma bir yorum görmedim. tüm grafikler ripple gibi hareket ediyorsa neo neden etmedi?
ripple ile waves nasıl kıyaslanabilir? waves, neo, quantum, strat gibi coinlerle birlikte hareket ediyor. ne zamanki bunlar düşer, waves de o zaman düşer.
tüm coinler arttı ripple ile birlikte, daha sonra düzeltmeye girdiler, şimdi tekrar yükseliş dönemindeyiz. ripple yükselmiyorsa sorun onda demek ki. ayrıca xrp yatırım yapılacak en son coin
Ya hu bu benim yorumum kardeşim. Duymak istediğini söylemek zorunda mıyım? Ha evet waves ethereum'u geçecek falan mı diyeyim. Ripple da waves gibi bir coin ve burada dönen en büyük gerçeklik para! Proje falan tınlayan yok pek! Yukarıda arkadaş alayım mı diye sormuş ben de yorumumu yaptım. Madem artacak herşeyinle gir waves'e ya da tüm coinlerinle gir! Benim elimde tek bir şey var o da ripple! İnanıyorum güveniyorum. Sen de inanıyorsan sana da bana da bol kazançlar. Selametle. ha bir de: farklı yorum yapan arkadaşlarınıza terslenerek yükseliş sağlanmaz. farklı fikirler iyidir. Buraya son yazışım (düşündüğüm fiyata gelip alana kadar) Bana cevap mevap yazmayın. bye