Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 123. (Read 336144 times)

full member
Activity: 321
Merit: 100
Token That Will Transform The Venture Capital Mark
sevgili waves dostları,
waves için ilklerden ve önemli bir ICO olan Monkey Capital Coeval/MNY Token geçtiğimiz günlerde platformda işlem görmeye başlamıştı. Fiyatlarda volatilite yüksekti, takvim karmaşıktı, ICO bitmeden işlem görmeye başladı, bountyler dağıtılmadı hala, şu an durum daha da karıştı.

Monkey Capital, Waves'i suçluyor, tokenin işlem görmesiyle beraber Waves platform rekor hacme ulaştı ve fiyatlar allak bullak oldu diyor.

Sasha Ivanov ise bu token hakkında hiç bir bilgim yok diyor Smiley

Aşağıda konu ile ilgili bilgileri iletiyorum. Sizin görüşünüz nedir?

Bence Monkey Capital bounty'i birden sonlandırması ve aniden tokenleri borsaya sürmesi ile şüphe uyandırıyor.

Ama Sasha'nın açıklaması da saçma değil mi? Waves'te işlem gören en yüksek hacimli token hakkında bilgi sahibi olduğunu zannediyorum

https://www.coinspeaker.com/2017/08/10/update-waves-comment-on-monkey-capital-ico-situation/
https://www.coinspeaker.com/2017/08/08/waves-washed-giant-tsunami-upstart-ico/

ico bıtmeden coınlerı mıllete mı dagıtmıslar. onaylı bır coın yok monkey dıye benım gordugum. nasıl en yuksek hacımmıs o anlamadım Smiley ıco bıtmeden token dagıtırsan waves platformda hemen acılır tabı. savunmak gıbı olmasın ama sashanın ısı gucu yok token token takıp mı edecek.

coeval ve mny onaylı idi, onayı kaldırdılar daha sonradan. gönderdiğim linkte bundan da bahsediliyordu.

önce tikleyip sonra tik kaldırmak da bu tik olayının işe yaramadıgını göstermiyor mu

yanlış anlamayın bende de waves var ama bu sasha biraz garip adam yahu
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
sevgili waves dostları,
waves için ilklerden ve önemli bir ICO olan Monkey Capital Coeval/MNY Token geçtiğimiz günlerde platformda işlem görmeye başlamıştı. Fiyatlarda volatilite yüksekti, takvim karmaşıktı, ICO bitmeden işlem görmeye başladı, bountyler dağıtılmadı hala, şu an durum daha da karıştı.

Monkey Capital, Waves'i suçluyor, tokenin işlem görmesiyle beraber Waves platform rekor hacme ulaştı ve fiyatlar allak bullak oldu diyor.

Bence Monkey Capital bounty'i birden sonlandırması ve aniden tokenleri borsaya sürmesi ile şüphe uyandırıyor.

Ama Sasha'nın açıklaması da saçma değil mi? Waves'te işlem gören en yüksek hacimli token hakkında bilgi sahibi olduğunu zannediyorum

https://www.coinspeaker.com/2017/08/10/update-waves-comment-on-monkey-capital-ico-situation/

ico bıtmeden coınlerı mıllete mı dagıtmıslar. onaylı bır coın yok monkey dıye benım gordugum. nasıl en yuksek hacımmıs o anlamadım Smiley ıco bıtmeden token dagıtırsan waves platformda hemen acılır tabı. savunmak gıbı olmasın ama sashanın ısı gucu yok token token takıp mı edecek.
full member
Activity: 321
Merit: 100
Token That Will Transform The Venture Capital Mark
sevgili waves dostları,

hero member
http://prntscr.com/g6ygij

az kaldı 12 ye Smiley bakalım saatı tutturcabılecez mı Cheesy
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Bugün waves dex üzerinde,çok sayıda sahte coin var tik olup olmadığına dikkat etmek lazım.Bir arkadaşım maalesef mağdur olmuş bu konuda.Ayrıca waves dex de en büyük beklentim güvenliğin artırılması.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
faucet siteleri öyle 1 er 2 şer vermiyor zaten verdikleri fee ücretine gidiyor. Bir ara bir gün boyunca test etmiştim saat başı basamasam da 10 kere basmışımdır. Çok cüz i bir miktar toplarlandı. değmez siteye açtığınıza.

Herdefasında da vermiyor arada hata veriyor giremiyorsunuz falan.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
waves nerden satın alabiliriz piyasada dolaşıyor ücretli ücretsiz şekilde

BTCTurk'e tl yatırıp sonrasında waves lite wallet'a gönderip waves sahbi olabilirsiniz ücretli olarak.

Ücretsiz olarak nerede olduğu hakkında bir fikrim yok. Ücretsiz varsa biz de bilelim de dalalım hemen Smiley Nerede rastladınız?
Tanesi 5 doları geçmiş bir coin'i kim neden ücretsiz verir ki hem anlamadım?  Cool

Şunun gibi bir şeyi kastetmiş olabilir mi arkadaş ? 0.001 waves veriyormuş claim başına.
Waves waves tir.Hücum  Grin Grin Grin

Merhaba;

Bir de şöyle birşey var. http://www.wavesgo.com/faucet.html

"We want to keep this faucet easy and simple, but if people start to abuse we will have to add limitations" kısmına dikkat!

İyi dileklerimle
full member
Activity: 420
Merit: 108

BTCTurk'e tl yatırıp sonrasında waves lite wallet'a gönderip waves sahbi olabilirsiniz ücretli olarak.

Ücretsiz olarak nerede olduğu hakkında bir fikrim yok. Ücretsiz varsa biz de bilelim de dalalım hemen Smiley Nerede rastladınız?
Tanesi 5 doları geçmiş bir coin'i kim neden ücretsiz verir ki hem anlamadım?  Cool

Şunun gibi bir şeyi kastetmiş olabilir mi arkadaş ? 0.001 waves veriyormuş claim başına.
Waves waves tir.Hücum  Grin Grin Grin
hero member
Activity: 868
Merit: 1003

sr. member
Activity: 798
Merit: 277

Tanesi 5 doları geçmiş bir coin'i kim neden ücretsiz verir ki hem anlamadım?  Cool
member
Activity: 180
Merit: 11
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
neden web arayüzü kullanmıyorsunuz? ben waveswallet.io adresini yer imlerine ekledim. bit tıkla cüzdana ulaşıyorum

Himm bilmiyorum, deneyeyim Smiley
Adresleri her defasında teker teker import etmek gerekmiyordur umarım.

hayır gerekmiyor
legendary
Merit: 1110
neden web arayüzü kullanmıyorsunuz? ben waveswallet.io adresini yer imlerine ekledim. bit tıkla cüzdana ulaşıyorum

Himm bilmiyorum, deneyeyim Smiley
Adresleri her defasında teker teker import etmek gerekmiyordur umarım.
hero member
bitcoın yıne artışta. umarım waves in grafiğini etkilemez. 158-160 arasını destek yaptı saat 8 e kadar buralarda dayanırsa grafık tamamlanacak.
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
Cizdana erişmenin kolay bir yolu var mı? Ben Chrome'u açıyorum. Window menüsünden extension ları açıyorum. Waves app'i buluyorum. Details diyorum. Açılan pencereden launch app butonuna tıklıyorum. Sonra anca giriş yapabiliyorum.

Bu böyle olmamalı Smiley

Uygulama açıkken araç çubuğundan sağ tıkla sabitle

Mac kullanıyorum, araç çubuğu dock sanırım bunda.
Dock'ta sağ tıklayıp keep in dock dedim, dock'a ekledi. Browserda bir yere ekleyemiyorum sanırım?

chrome uygulaması kullanmak zorunda değilsiniz
legendary
Merit: 1110
Cizdana erişmenin kolay bir yolu var mı? Ben Chrome'u açıyorum. Window menüsünden extension ları açıyorum. Waves app'i buluyorum. Details diyorum. Açılan pencereden launch app butonuna tıklıyorum. Sonra anca giriş yapabiliyorum.

Bu böyle olmamalı Smiley

Uygulama açıkken araç çubuğundan sağ tıkla sabitle

Mac kullanıyorum, araç çubuğu dock sanırım bunda.
Dock'ta sağ tıklayıp keep in dock dedim, dock'a ekledi. Browserda bir yere ekleyemiyorum sanırım?
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Son  günlerde değişik değişik tokenler gelemeye başladı.2 günde McFly, GLIPP, EOT Token adlı tokenler geldi.Milette waves bol herhalde. Grin

Canı sıkılan token basıp sağa sola dağıtıyor. Fee 1 waves olduğu için de kimse umursamıyor. Merak eden de var deneme amaçlı oluşturan da. Yarın fiyat 50 dolar olduğunda kesilir bunların ardı arkası.
full member
Son  günlerde değişik değişik tokenler gelemeye başladı.2 günde McFly, GLIPP, EOT Token adlı tokenler geldi.Milette waves bol herhalde. Grin
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

https://waveswallet.io/ üzerindeki cüzdanın token bölümü eskiye göre daha düzgün, onaylılar en üstte ama alttakiler biraz kıpırdaşıyor. Ama chrome app'ta göründüğü kadarı ile daha olmamış.

İyi dileklerimle
full member

Bu böyle olmamalı Smiley
Ayarlardan uzantılar bölümüne gidip WavesLiteApp ı bulup onun altındaki ayrıntılara tıklayıp kısayol oluştur diyerek daha kolay girebilirsin.Masaüstüne kısayol geliyor.
Jump to: