Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 184. (Read 336144 times)

hero member
Activity: 1288
Merit: 645
21/06/2017 23:59:15   Incoming Transfer   Waves   3PFrn8EHRhjJGEQxYwWKdJcwcsW1XFRJbmz   You   0.001 RBX   2.11289016   

allah allah.

2 3PFrn8EHRhjJGEQxYwWKdJcwcsW1XFRJbmz (FountainPerpetua)     8537701.34013455   20.38%     280.70      284  ########################      1.012   6007.06150000 123.40100000   0.48700000         0.00

FountainPerpetua 6000 wave fee almıs bu hafta. yanlıslık mı var bu ıste bu ne bole :S tüm wavelerı buraya mı atsak nabsak sımdı bılemedım.

bır terslık var bu ıste. wavesgo 12mılyon wave ıle 104 wave fee almıs. fauntaın 8 mılyon wave ıle 7000 wave fee almıs 1 haftada. :S

son 24 saatlik veri o listedekiler Cheesy bi gariplik var ama?

bencede bır garıplık var. wavesgo 415 blok bulmus 24 saatte 15 wave fee almıs faountaın pertura 283 block bulmus 6000 wave almıs. nasıl olabılıyor bu. hadı cozdugu bloklarda wave mıktarı fazla desek 6000 wave ıcın kac mılyon wave transferı gerekıyor. 60 mılyon.
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
Error!
Failed to load balance details

hatası alıyorum chrome cüzdanından. daha önce bu durumla karşılaşan var mı?
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Bana göre waves şuan alım fırsatı veriyor 0.00200000 seviyesinin altındaki seviyeler alım seviyesi olarak görüyorum.Uzun süredir bu seviyelerde kendine biraz taban oluşturdu.1-2 kez 0.0024 seviyelerini gördü ama oralarda tutunamadı zaman ne göstericek bekleyip görücez.
bu iki günde çok güzel alım fırsatı verdi. yavaş yavaş topluyorum. güzel günlere çok az kaldı. en fazla 1 yıla zenginiz.
legendary
Merit: 1068
21/06/2017 23:59:15   Incoming Transfer   Waves   3PFrn8EHRhjJGEQxYwWKdJcwcsW1XFRJbmz   You   0.001 RBX   2.11289016   

allah allah.

2 3PFrn8EHRhjJGEQxYwWKdJcwcsW1XFRJbmz (FountainPerpetua)     8537701.34013455   20.38%     280.70      284  ########################      1.012   6007.06150000 123.40100000   0.48700000         0.00

FountainPerpetua 6000 wave fee almıs bu hafta. yanlıslık mı var bu ıste bu ne bole :S tüm wavelerı buraya mı atsak nabsak sımdı bılemedım.

bır terslık var bu ıste. wavesgo 12mılyon wave ıle 104 wave fee almıs. fauntaın 8 mılyon wave ıle 7000 wave fee almıs 1 haftada. :S

son 24 saatlik veri o listedekiler Cheesy bi gariplik var ama?
hero member

allah allah.

hero member
Ben girdikten sonra waves fiyatı artış gösteremedi almayı düşünüp alamadığım zamanda geçen haftalarda iyi bir tırmanış yakalamıştı. Şimdilik bu durgunluk normal sayılabilir ama sanki ben yatırım yaptığım için düşmeye başladı diye düşünüyorum, belki çoğu kişi böyle durumlarda şansızlığını ileri sürecektir ama gerçekten neye elimi atsam aksilik yaşıyorum. Şeytanın bacağını bu kez kırmayı düşünüyorum ya onun bacağı ya benimkisi sonuna kadar waves'ten çıkmayacağım. Önümüzdeki haftalarda muhakkak hareketlenmeler göreceğiz.

Birde DEX'te işlem yaparken bot var mı ya da yaşanılan sorunlardan dolayı mı bilmiyorum alım emri giriyorum satış fiyatından nasıl oluyorsa girilen satış fiyatları yükseliyor boşa düşüyor girdiğim fiyat, tekrar veriyorum aynısı oluyor. Bu durumu birkaç kere yaşadım bazen direkt alabiliyorum sorun çıkmadan bazende böyle bir saçmalıkla uğraşmak zorunda kalıyorum.

yaşadığın sorunu ıngılızce sayfasında da belırtmenı onerırım. turkce sayfasında bu tarzteknık problemlerde çözüm bulamazsın. yada belkıde snın yaptıgın bır hatadan kaynaklanıyor olabılır. dex yenı oldugu ıcın bır cok kısı hata yapıyor.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Ben girdikten sonra waves fiyatı artış gösteremedi almayı düşünüp alamadığım zamanda geçen haftalarda iyi bir tırmanış yakalamıştı. Şimdilik bu durgunluk normal sayılabilir ama sanki ben yatırım yaptığım için düşmeye başladı diye düşünüyorum, belki çoğu kişi böyle durumlarda şansızlığını ileri sürecektir ama gerçekten neye elimi atsam aksilik yaşıyorum. Şeytanın bacağını bu kez kırmayı düşünüyorum ya onun bacağı ya benimkisi sonuna kadar waves'ten çıkmayacağım. Önümüzdeki haftalarda muhakkak hareketlenmeler göreceğiz.

Birde DEX'te işlem yaparken bot var mı ya da yaşanılan sorunlardan dolayı mı bilmiyorum alım emri giriyorum satış fiyatından nasıl oluyorsa girilen satış fiyatları yükseliyor boşa düşüyor girdiğim fiyat, tekrar veriyorum aynısı oluyor. Bu durumu birkaç kere yaşadım bazen direkt alabiliyorum sorun çıkmadan bazende böyle bir saçmalıkla uğraşmak zorunda kalıyorum.

Senin problemin market hacmi yüksek bir altcoine girip hemen yükselmesini beklemek olabilir. Eğer Waves'e girdiysen para kazanmak istiyorsan şu saatten sonra bir yıl boyunca ona dokunmaman gerekir. Burada al sat yapan birçok kişi pişman bas parayı al, beklet kafan rahat olsun. Bu coinlerin hepsi market hacmiyle orantılı bir şekilde büyümek zorunda Waves'te altcoinlerden biri market büyüdükçe Waves'te büyüyecek bu garanti bir şey.
hero member
Activity: 896
Merit: 519

sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Bana göre waves şuan alım fırsatı veriyor 0.00200000 seviyesinin altındaki seviyeler alım seviyesi olarak görüyorum.Uzun süredir bu seviyelerde kendine biraz taban oluşturdu.1-2 kez 0.0024 seviyelerini gördü ama oralarda tutunamadı zaman ne göstericek bekleyip görücez.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
aynen oyle all ın one. bulut mınıng i de unutmayın Cheesy yakında cuzdandakı tum coınlerı lease yapabılırsınız ve sıstemdekı tum coınlerın feelerden kazanabılırsınız derlerse sasırmam Cheesy
temmuzda buyuk hareket olacak sanırım.

Zaten bu nedenle primalbase halka arzını waves platformunda yapacak inşallah. böylelikle elinizdeki PBT asset ini waves in lase özelliği ile kiralayabileceksiniz.
Sırf bu özelliği bile waves üzerinden bir çok işi yapılabilir kılıyor.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Waves'in durulması iyi oldu en azından gerilemedi buda sağlam altyapısı olan bir altcoin olduğunu gösteriyor. Eğer gerilerse zaten alım fırsatı çıkacağından dolayı yeniden yükselecek Waves'i alan ve almış olan herkes Win Win durumunda.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
1 aydan beri iyi duruldu ve 5 dolardan yer edindi bir sürpriz olmazsa extra ilk guncelllemede 7 dolar üstüne atacağını düşünüyorum . yıl sonuna da 10 20 dolar aralığının görmesi muhtemel tabi olmaması da ben dedim diye alçak saflara duyurulur.
hero member
Waves bitshares, eth vb. coinlere göre çok daha avantajlı, sanki all in one. Fee den pay alma , eklenecek coinlere karar verme, fee belirleme imkanı. Çok basit coin yaratıp projeni sunma. Projeye teknik destek sağlama. Yenilerde bağış olayı ile ilgili bir bölüm daha açılacak. Şu ana kadar gördüğüm tek sıkıntı ekip ekonomiden hiç anlamıyor. Bu projede çalışsam ve benim fikrimi gerçekleştirseler şu an waves 20 usd yi aşardı. Adamlar waves coin üzerinde yoğunlaşmıyor. Sürekli yeni coinler çıkarıp hacmi kaydırıyorlar. Şu ana kadar çıkardıkları tek mantıklı şey mrt o da kayda değer fee olmadığı için full node u özendiriyor. Fakat wct bence gereksiz bir hacim çalıcı, oy kullanma işlemi waves ile olsa bu fiyata daha çok yansırdı. Şimdide bağış için yeni bir coin çıkaracaklar. Bence hiç gerek yok, bağış yapmak isteyen waves kullansın, sadece dex'te ek bölüm açsalar yeter.
Dediğim gibi bunun önü çok açık fakat waves üzerine odaklanmaları lazım.

aynen oyle all ın one. bulut mınıng i de unutmayın Cheesy yakında cuzdandakı tum coınlerı lease yapabılırsınız ve sıstemdekı tum coınlerın feelerden kazanabılırsınız derlerse sasırmam Cheesy

temmuzda buyuk hareket olacak sanırım.
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
usd gateway için anladığım kadarıyla türkiye'den pasaport ile doğrulama isteniyor. nüfus cüzdanı ile doğrulamayı kabul etmiyorlar.
hero member
Merit: 515
Waves bitshares, eth vb. coinlere göre çok daha avantajlı, sanki all in one. Fee den pay alma , eklenecek coinlere karar verme, fee belirleme imkanı. Çok basit coin yaratıp projeni sunma. Projeye teknik destek sağlama. Yenilerde bağış olayı ile ilgili bir bölüm daha açılacak. Şu ana kadar gördüğüm tek sıkıntı ekip ekonomiden hiç anlamıyor. Bu projede çalışsam ve benim fikrimi gerçekleştirseler şu an waves 20 usd yi aşardı. Adamlar waves coin üzerinde yoğunlaşmıyor. Sürekli yeni coinler çıkarıp hacmi kaydırıyorlar. Şu ana kadar çıkardıkları tek mantıklı şey mrt o da kayda değer fee olmadığı için full node u özendiriyor. Fakat wct bence gereksiz bir hacim çalıcı, oy kullanma işlemi waves ile olsa bu fiyata daha çok yansırdı. Şimdide bağış için yeni bir coin çıkaracaklar. Bence hiç gerek yok, bağış yapmak isteyen waves kullansın, sadece dex'te ek bölüm açsalar yeter.
Dediğim gibi bunun önü çok açık fakat waves üzerine odaklanmaları lazım.
hero member
usd gateway eklenmiş hadi hayırlı olsun.
sıkıştı kaldı waves belki iraz hareketlenir.
gerçi butun altcoinler sıçmış vaziyette waves yine saglam durdu sayılır.

btc durulmayı başarırsa usd gateaway etkısını gorebılırız wave de. ama ıyıce uyuz olmaya basladım btc ye. bu nedır arkadas bı yerınde dur yaw. bır hafta 10 gun sabıt bı yerde dursa pıyasa kendıne gelecek.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
usd gateway eklenmiş hadi hayırlı olsun.
sıkıştı kaldı waves belki iraz hareketlenir.
gerçi butun altcoinler sıçmış vaziyette waves yine saglam durdu sayılır.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
USD Gateway ve onaylanan( ZrCoin, CryptoPing ve PrivateBANKX) coinler hakkında duyuru.

"Verified tokens
In addition to the USD gateway, a number of other minor updates have been made to the latest client. These include adding a ‘verified’ check mark against the ZrCoin, CryptoPing and PrivateBANKX tokens."

https://blog.wavesplatform.com/usd-gateway-launches-today-3848c11de542

sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bu şekil bir platforma çok ihtiyaç var,lanet olası polo yeri geldimi tekel gibi öttürüyor herkesi
Yok ddos diyor gözümüzün önünde eritiyor kasamızı,rippleden yapılan vurgunu unutmadık
Umarım çok başarılı olur,platformun görselleride gayet hoş olmuş
hero member
Merit: 519
full node kurduğumda asset oluşturdum, sorunsuz ve mainnet'e asset'im mevcut..
asset oluşturabilmek için full node'a ihtiyacınız yada wallet'in güncelleemesini bekleyeceksiniz.
1 haftaya sanırım wallet üzerinde asset oluşturabilir duruma gelecek. ilk wallet update'de bu olacaktır.

Darcrus ve Incent 'de asset'lerini oluşturmuş durumda.

incent bounty'leri ico'nun sonunda dağıtmaları gerekiyor.

Darcrus coin'leri waves platform'a taşıma işlemi başlayacakmış yalnız sanırım oylama yapılacakmış, oylama yapabilmek için bir miktar Darcrus sahibi olunması gerekiyor. 27 hazirana kadar sürecekmiş.

Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz https://blog.darcr.us/june-update-welcome-vaughn-75d8382e2ecc
Jump to: