Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 187. (Read 336151 times)

hero member
Activity: 629
Merit: 508
Yarın Waves üzerinde usd desteği geliyormuş. Sasha Twitter dan duyurdu az önce. Yeni Gui için de bu hafta çalışmaya başlamışlar. En yakın zamanda, yol haritalarını bizlerle paylaşacaklarmış.
Süper haber bu kadar hızlı olacağını sanmıyordum bunun.

Depoyu waves'le fulledim an itibariyle, bir daha 190-200k seviyelerini göremeyeceğiz gibi geliyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Hadi bakalım...

O zaman ek bir bilgi daha vereyim bizzat geliştiricisiyle konuştum. 6 hafta içinde yeni GUI tamamlanacak. Merkezsiz borsa tam anlamıyla faaliyete geçecek, sistemdeki tüm sorunlar çözülecekmiş. Ben de öyle düşünüyorum dipten toplamak için güzel zamanlar yaz sonuna kadar bu rakamlar çok komik kalacak. Yatırım tavsiyesi değildir.

Waves a benimde güvenim tam ama korkutuğum şu ki herkes waves hakkında çok çok olumlu düşünüyor genelde herkesin dediği şeyler olmaz tam tersi olur bindik bakalım bir gemiye ne olacak sonumuz.

Daha önce hisse senedi piyasasında veya başka bir piyasada işlem yapanlar bu düşüncede oluyor sanırım.
Geçen sene bitcoin 450 dolardan 700 dolar'a kadar artarken bende bunları düşünüyordum. Herkesin kazandığı bir piyasa olamaz birileri kaybedecek ve kesin elimize verecekler diye düşünüyordum. Bitcoin'de Block ödülü yarılanması muhabbeti vardı bildiğiniz gibi yarılanacak ve fiyat yükselecek diye aylar öncesinden bütün sitelerde yazıyordu ve  herkeste yükseleceğini düşünüyordu ve sonunda korktuğum şey olmadı güvenip yatırım yapan herkes kazandı. Bu şekilde herkesin aynı fikirde olarak kısa sürede kazanç elde ettiği bir olaya daha önce rastlamamıştım. O zamandan sonra nasıl bir piyasanın içinde olduğumuzu daha iyi görmüş oldum diye düşünüyorum.

Yani anlatmak istediğim bu piyasayı diğer piyasalarla karşılaştıran yanılıyor. Kriptopara piyasası geçen seneye kadar hemen hemen sadece "geek" diye adlandırılan teknoloji meraklısı insanların ilgi duyduğu bir piyasaydı. Şuanda git gide bu ilgi artıyor ve diğer piyasalarda işlem yapanlarda bu piyasaya her geçen gün giriş yapmaya devam ediyor ve yatırımcıların çoğu hala bu konuda bilgili halde değil. Hal böyle olunca bir şey hakkında herkes olumlu bakıyorsa da kazanç olması mümkün hale gelebiliyor. Tabi bu hep böyle devam etmeyecek, her piyasanın bir doyum noktası vardır.
Waves dışında biraz genel bir değerlendirme oldu ama yazdım artık yapacak bişey yok  Grin
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
Yarın Waves üzerinde usd desteği geliyormuş. Sasha Twitter dan duyurdu az önce. Yeni Gui için de bu hafta çalışmaya başlamışlar. En yakın zamanda, yol haritalarını bizlerle paylaşacaklarmış.

Depoyu waves'le fulledim an itibariyle, bir daha 190-200k seviyelerini göremeyeceğiz gibi geliyor.

Hadi bakalım...

O zaman ek bir bilgi daha vereyim bizzat geliştiricisiyle konuştum. 6 hafta içinde yeni GUI tamamlanacak. Merkezsiz borsa tam anlamıyla faaliyete geçecek, sistemdeki tüm sorunlar çözülecekmiş. Ben de öyle düşünüyorum dipten toplamak için güzel zamanlar yaz sonuna kadar bu rakamlar çok komik kalacak. Yatırım tavsiyesi değildir.

Waves a benimde güvenim tam ama korkutuğum şu ki herkes waves hakkında çok çok olumlu düşünüyor genelde herkesin dediği şeyler olmaz tam tersi olur bindik bakalım bir gemiye ne olacak sonumuz.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Wavesi bende fulledim Smiley
Roket için yakıtımız var.
Güvendiğim başlıca coinlerden.
Şuan cüzdana çektiğim tek coin.

Waves candır Smiley
sr. member
Merit: 259

Hadi bakalım...

hero member
Activity: 629
Merit: 508

Hadi bakalım...
sr. member
Merit: 259
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
kendi borsasından waves alım satımı gerçekten çok zahmetli. o yüzden çoğu zaman bittrex'ten alıp cüzdana gönderiyorum

Hesapta 0.003WAVES olduğu sürece aslında işlemler oldukça hızlı ve sorunsuz. Fakat son günlerde DEX de bazı sorunlar var. Sorunların bilindiği ve aşılmaya çalışıldığı yazılıyor telegram kanalında. Fakat bu kadar uzun süre argeden sonra bile (her nekadar alfa sürüm de olsa) bu tip doğrudan son kullanıcıyı etkilecek(emir girememe alış-satış, veya emri iptal edememe) sorunlarından arındırılmış olması gerekirdi.

Tanıtım için harcanan eforun bir kısmını alt yapıyı daha hızlı geliştirmeye yönlendirmeleri gerekiyor. Yoksa DEX trade için kullanılmaz sadece cüzdan olur; WAVES dışarıdan alınır-satılır.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Rüyamda fiyatı 0.0016 ları gördü. Bunun altına satmayacağım.  Grin

İnsan kendi söylediği sözü tutmazsa böyle zarara uğrar işte. Akşam yatarken fiyat bilgisi için niyet ederek yatayım belki yeni bir rüya görürüm.  Cheesy
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Waves bugün çok güzel alım fırsatları veriyor. Ben yüklüce alım yaptım. Almak için fırsat kollayabilse bir baksın derim.
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
kendi borsasından waves alım satımı gerçekten çok zahmetli. o yüzden çoğu zaman bittrex'ten alıp cüzdana gönderiyorum
sr. member
Merit: 265
An itibariyle hiçbir işlem yapmak mümkün olmuyor. Aynı şekilde yaşanan sorun devam ediyor. Alım emri girdim dondu kaldı emir görünmüyor ve işlem yapamıyorum, sağ taraftada error hatası gösterip duruyor.
Bu hatadan dolayıda wavesın fiyatı düşüyor.
hero member
An itibariyle hiçbir işlem yapmak mümkün olmuyor. Aynı şekilde yaşanan sorun devam ediyor. Alım emri girdim dondu kaldı emir görünmüyor ve işlem yapamıyorum, sağ taraftada error hatası gösterip duruyor.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
wvs de isik varmi sizce beyler ?

o nasıl bır soru oyle Cheesy

resmı ıngılızce konusu olmus 2 bın kusur sayfa. bır ayda 10 kat kazandırmıs 0,5 dolardan 5 dolara cıkmıs. 500 mılyon dolar market cap e ulasmıs. btc nın ınmesınden cıkmasından en az etkılenen coın .

ışık var mı pek ışık denmez ona Cheesy Wink

ha ha onun bende farkindayim da kendi sisteminden exchange yapamiyoruz sikintilar var gibi ondan dolayi sordum görünüm iyi yoksa farkindayim Cheesy Cheesy

sabır hele. daha yenı acıldı sayılır dex. ve acele ıle acıldı polonun yaptıklarından sonra. bole olmayacak bu ıs bız sımdı acalım hemen gelıstırmelerı acıkken yaparız dedıler. 3 ay oldu olmadı. bu sure zarfında gayet ıyı yol kat ettıler. hatta bana sorarsan beklenenden cok yol gıttıler.

hocam waves hakkında sürekli araştırma yapıp okuyorum bu polo, waves'a bir şey yapmış ama ne yapmış bir türlü çözemedim aydınlatır mısın beni  Lips sealed

bişi yapmadı polo waves e. lıstelemek ıcın para istediler wave kurucusu shsha dan. shsha da twıtterdan cevap olarak alıyorsanız alırsınız almazsanız sıttırın gıdın enınde sonunda sız geleceksınız ekleyelım sızı dıye bir cevap attı.

olay bu.
hero member

resmı ıngılızce konusu olmus 2 bın kusur sayfa. bır ayda 10 kat kazandırmıs 0,5 dolardan 5 dolara cıkmıs. 500 mılyon dolar market cap e ulasmıs. btc nın ınmesınden cıkmasından en az etkılenen coın .

ha ha onun bende farkindayim da kendi sisteminden exchange yapamiyoruz sikintilar var gibi ondan dolayi sordum görünüm iyi yoksa farkindayim Cheesy Cheesy

sabır hele. daha yenı acıldı sayılır dex. ve acele ıle acıldı polonun yaptıklarından sonra. bole olmayacak bu ıs bız sımdı acalım hemen gelıstırmelerı acıkken yaparız dedıler. 3 ay oldu olmadı. bu sure zarfında gayet ıyı yol kat ettıler. hatta bana sorarsan beklenenden cok yol gıttıler.
member
Activity: 84
Merit: 10

hero member

member
member
Yanlış anlaşılma olmuş hesabında arkadaşın dediği gibi waves olmalı fee ücretini karşılamak için.
Bunun haricinde şimdi tekrar denedim işlem yapamıyorum emir vermeyi deniyorum "Error Order has not been created!" hatası alıyorum.

sacmalamislar fee yi btc olarak alsa ölecek sanki
hero member
Yanlış anlaşılma olmuş hesabında arkadaşın dediği gibi waves olmalı fee ücretini karşılamak için.
Bunun haricinde şimdi tekrar denedim işlem yapamıyorum emir vermeyi deniyorum "Error Order has not been created!" hatası alıyorum.

bır kac gundur bu saatlerde bırseyler oluyor dex te. ıslem yapılamıyor yukardakı arkadasın dedıgı gıbı. dexte balance lar gozukmuyor fılan. yada bılerek bu saatlerde ıslem kapanıyor. mesai bıttı dıye Cheesy gercı merkezsız borsayı nasıl kapatacan orasıda var. neyse yakında duzeltılır waves ekıbının haberı var olaydan.
hero member
Jump to: