Waves henüz çok taze bir proje. Sasha azimli ve inanın şu ana kadar yaptıkları, yapacakları yanında bir hiç. Asıl bombalar cüzdanın güncelleştirilmesinden sonra patlayacak. Yukarıda bir arkadaşımız belirtmiş. Bu güncelleme gerçekten belirttiği gibi 6 hafta içerisinde sorunsuz olarak tamamlanır ve sunulursa mevcut yatırımınızı en azından 2' ye katlarsınız. Birim fiyat 10 doları görecek hatta geçecektir. DEX tümüyle stabil hale getirilir, full ve tam düğüm bir sürüm piyasaya sürülürse Waves, Ethereum' un 2016 sonu, 2017 başında gösterdiği performansın aynısını sergileyecektir. Neye inandığını aksettirdiğinde herkez topu başkasına atmak ister ve cümlelerini "tavsiye değildir" yazarak bitirir. Ben tam aksini yapıyorum: Yatırım tavsiyesidir.
Haha kral adammışsın, son yazılan yorumlara bakıyorum hep tavsiye değildir yazanlar oldu. Tavsiye edemediğin şeye yatırım yapmayacaksın, siz tavsiyede bulunmasaydınız ben bulunabilirdim.
Maşallah bin bin alım yapılıyor üyelerimiz kirli çıkın çıktılar ben 200 waves'i zar zor topladım 4500 waves'den buralara düşünce gerçekten insana koyuyor lakin proje eskisi gibi değil beklentilerin bir kısmı karşılandı ve projeye olan güven arttı asıl şimdi yatırım zamanı olduğunu düşünüyorum umarım bir aksilik yaşamayı.
Önceden Sasha kaçacak falan deniliyordu ben hiç umudumu kesmemiştim inancımı kaybetmemiştim adamın fizikçi olması bile bana ayrı güven telkin etmişti. Bu saatten sonra zaten 500 milyon dolarlık değeri olan bir proje çöpe gitmez ayrıca waves'in şöyle bir özelliği var herkes bu projeye inanıyor umudu olmayan kişiler hiç bulaşmadılar, ufak bir yatırımı olanlar bile sonuna kadar inanıyorlar işte waves'i değerli yapan en önemli kriterlerden birisi bu. Bu sebepten dolayıdır fiyat dalgalanmaları diğerlerine göre az seviyelerde.