Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 185. (Read 336144 times)

sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Valla tebrik ederim hocam sizi Smiley Biz de wavesi seviyoruz falan da sizinki ayrı bir boyuta erişmiş. Umarım ethereumun yakaladığı gelişimi waveste yakalarda hep birlikte mutlu oluruz.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Siz kendinize bakın ben waves ile ilk alışverişimi yaptım bile.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.19610119

Waves kullanmamak için hiçbir sebebimiz yoktur. 2 saat boyunca bitcoin transferinin onay almasını bekleyeceğime bundan sonra kullanımının mümkün olduğu her yerde waves kullanacağım.
Waves candır waves ile tanışana kadar crypto paralara çok sıcak bakmıyordum. Al sat waves'e can ver.

Pazar alanında satacağım ürünleri waves ile satacağım bitcoin de kabul etmeyeceğim. Forum dışındaki ilanlarda da bunu gerçekleştireceğim alternatif olarak ödeme alabilirim en azından insanlar merak edecekler.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
Merkeziyetsiz borsa sorunsuz borsa değildir. DEX in kullandığı gateway sorun çıkarmaz diye birşey yok! Bunun en iyi örneği BitsharesDEX/OpenledgerDEX.

Telegram kanallarındaki şikayetlere bakınca Withdrawal ve Deposit sorunlarının çok can sıktığını görebilirsiniz. Elbette suçu Gateway hizmeti veren Open.Ledgere atabiliriz. Ama sonuçta DEX bir bütün ve öyle veya böyle sorun oluşuyor.

Wavesin altyapıyı güçlendirmeden reklam olsun oldu bitti olsun diye altcoin eklemesini ve bir an önce tam kapasite çalışmasını istemek büyük sorunları beraberinde getirir. WAVESDEX te daha 3-5 işlem varken(her ne kadar alfa sürümü de olsa) DEX çöküyor, Node sorunları çıkıyor.

Güvenlik öncelik ama işlevsellik ve hız da önemli. Yoksa DEX lerin şimdiki borsaların yerini alacağına hiç şüphe yok.

tüm o sorunların çözülmesi kullanıcılara bağlı. ne kadar cok kullanıcı olursa o kadar cok sorun olur ve yıne o kadar cok çözüm olur. çünkü insanlar hem teşvik edecektr sorunların hızla çözümü için hemde şikayet edecektir. wave platformun ve wave coının degerlenmesının tek yolu kullanıcı sayısının artmasıdır. wave kullan ve kullandır. herkes kazansın.

En çok kullanıcaya sahip olan borsalardan biri Poloniex ve bir o kadar çok sorun var! ama insanlar hala mutsuz. TR de olmasada y.dışında da BitsharesDEX oldukça tutucu kullanıcıları var ama onlarda mutsuz.

Waves in artısı olan DEX kullanıcılarının da başına aynı şey gelebilir.

Elbette Wavesin diğerlerinden en önemli farklarından birinin yönetici ve ekibi olduğuna şüphe yok.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
şunuda unutmayalım dex olunca herşey bizim elimizde.. bugün poloniex to x borsasına arbitaj yakaladım ama poloniex'e zar zor withdraw etmeme rağmen halen onaylanmadı pending.. 1 saati geçtii.. arbitaj kaçtıı..
sonuçta dex üzerinde istediğim anda withdraw edebileceğim... sektöre harekette getirecek..

İşte tam olarak öyle değil.

Hacim artması için insanların kullanması lazım, ayrıca gatewaylerin artması lazım.
en azından coinmarketcap deki ilk 50 coin'in dex de işlem görmesi lazım ki insanlar kullansın.
daha sistem bebek aslında, bir bittrex veya poloniex olmasına 2 yıl var bana göre waves in borsa olarak kullanımının yaygınlaşması için bol bol ICO lar yapılarak bu pazar doldurulmalı.

altyapı hazır sayılır 2 yıl çok fazla bana göre.. zaten piyasada başka dex'lerinde ICO'su var..
Poloniex'den bu akşam çektiğim tutar buhar oldu.. Hesapta ltc aldım, btc gibi işlemleri yavaşta değil..
Umarım bir şekilde geri gelir. Polo'nun verdiği TXID'yi block explorer'da baktığımda hiçbirşey çıkmıyor..
Polo iyice zıvanadan çıkmış durumda.

Merkeziyetsiz borsa sorunsuz borsa değildir. DEX in kullandığı gateway sorun çıkarmaz diye birşey yok! Bunun en iyi örneği BitsharesDEX/OpenledgerDEX.

Telegram kanallarındaki şikayetlere bakınca Withdrawal ve Deposit sorunlarının çok can sıktığını görebilirsiniz. Elbette suçu Gateway hizmeti veren Open.Ledgere atabiliriz. Ama sonuçta DEX bir bütün ve öyle veya böyle sorun oluşuyor.

Wavesin altyapıyı güçlendirmeden reklam olsun oldu bitti olsun diye altcoin eklemesini ve bir an önce tam kapasite çalışmasını istemek büyük sorunları beraberinde getirir. WAVESDEX te daha 3-5 işlem varken(her ne kadar alfa sürümü de olsa) DEX çöküyor, Node sorunları çıkıyor.

Güvenlik öncelik ama işlevsellik ve hız da önemli. Yoksa DEX lerin şimdiki borsaların yerini alacağına hiç şüphe yok.

tüm o sorunların çözülmesi kullanıcılara bağlı. ne kadar cok kullanıcı olursa o kadar cok sorun olur ve yıne o kadar cok çözüm olur. çünkü insanlar hem teşvik edecektr sorunların hızla çözümü için hemde şikayet edecektir. wave platformun ve wave coının degerlenmesının tek yolu kullanıcı sayısının artmasıdır. wave kullan ve kullandır. herkes kazansın.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
şunuda unutmayalım dex olunca herşey bizim elimizde.. bugün poloniex to x borsasına arbitaj yakaladım ama poloniex'e zar zor withdraw etmeme rağmen halen onaylanmadı pending.. 1 saati geçtii.. arbitaj kaçtıı..
sonuçta dex üzerinde istediğim anda withdraw edebileceğim... sektöre harekette getirecek..

Hacim artması için insanların kullanması lazım, ayrıca gatewaylerin artması lazım.
en azından coinmarketcap deki ilk 50 coin'in dex de işlem görmesi lazım ki insanlar kullansın.
daha sistem bebek aslında, bir bittrex veya poloniex olmasına 2 yıl var bana göre waves in borsa olarak kullanımının yaygınlaşması için bol bol ICO lar yapılarak bu pazar doldurulmalı.

altyapı hazır sayılır 2 yıl çok fazla bana göre.. zaten piyasada başka dex'lerinde ICO'su var..
Poloniex'den bu akşam çektiğim tutar buhar oldu.. Hesapta ltc aldım, btc gibi işlemleri yavaşta değil..
Umarım bir şekilde geri gelir. Polo'nun verdiği TXID'yi block explorer'da baktığımda hiçbirşey çıkmıyor..

legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌

Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Waves'in yeni hazırlanmakta olan GUI'sinin görünümünü buradan inceleyebilirsiniz.
http://etherdesign.io/project/dex

Güzelmiş. Smiley Gereksiz endişe yapmışım. Bilgi için teşekkürler. Beyaz fon poloniex'i Night mode'u fena halde bitshares i andırıyor.
Ancak Tasarım modüler galiba.

yani bir pencereyi ana browser ekranından ayırıp ayrı bir browser penceresi yapabiliyorsun. bu güzel bir şey eğer yaptılarsa.
özellikle çift monitör çalışanlar için tadından yenmez bir durum olur Smiley
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531

legendary
📌 peerguess.com 📌
legendary
📌 peerguess.com 📌
Evet waves de bir potansiyel var, bu güne kadar da yatırımcılarına güzel kazandırdı.
Ancak halen beta bunu unutmayın. Eğer dex in olgunlaşmış hali aşağıdaki gibi bir ekran olursa. Yine kimse kullanamaz.

İşte Bitshares ekranı:

Millet kullanamıyor bu ekranları.
Karmaşık.
Kullanışsız.
Yavaş.

Dua edin de böyle bir tasarımla çıkmasınlar.

daha beta'ya gelemediler.. Alfa'dalar sonrasında beta gelecek Smiley
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531

Waves'in yeni hazırlanmakta olan GUI'sinin görünümünü buradan inceleyebilirsiniz.

Ben ilk defa görüyorum tasarımı, baya hoş yapmışlar.
@Zz boşuna endişeleniyorsun gibi.
Sevmediğim tarafları da oldu, Merkezisiz bir borsada trollbox ın anlamsız, gereksiz ve ağı yavaşlatacak bir özellik olacağını düşünüyorum.
Bunun yanında messenger özelliği güzel olabilir. özellikle grup olarak çalışan ekipler için pratik olabilir. Smiley
Birde aynı şeyi bir kaç farklı şekilde görüntüleyeceğiz gibi geldi, Bir assests başlığı var, bir portfolio başlığı var. yoksa assets genel olarak ağdaki tüm assetlerin tanıtıldığı bir bölüm mü olacak tam anlayamadım.
Ama bu pre hali bile Bitshares den güzel Smiley Allah nazarlardan saklasın.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Waves henüz çok taze bir proje. Sasha azimli ve inanın şu ana kadar yaptıkları, yapacakları yanında bir hiç. Asıl bombalar cüzdanın güncelleştirilmesinden sonra patlayacak. Yukarıda bir arkadaşımız belirtmiş. Bu güncelleme gerçekten belirttiği gibi 6 hafta içerisinde sorunsuz olarak tamamlanır ve sunulursa mevcut yatırımınızı en azından 2' ye katlarsınız. Birim fiyat 10 doları görecek hatta geçecektir. DEX tümüyle stabil hale getirilir, full ve tam düğüm bir sürüm piyasaya sürülürse Waves, Ethereum' un 2016 sonu, 2017 başında gösterdiği performansın aynısını sergileyecektir. Neye inandığını aksettirdiğinde herkez topu başkasına atmak ister ve cümlelerini "tavsiye değildir" yazarak bitirir. Ben tam aksini yapıyorum: Yatırım tavsiyesidir.

Haha kral adammışsın, son yazılan yorumlara bakıyorum hep tavsiye değildir yazanlar oldu. Tavsiye edemediğin şeye yatırım yapmayacaksın, siz tavsiyede bulunmasaydınız ben bulunabilirdim.
Sen sen ol kimseye gaza gelipte yatırım tavsiyesinde bulunma, herkesin kendi beyni var ve kendi fikri de olması gerekiyor. Kişi kar ederse sana kar vermeyecek, zarar ederse de sen o zararı karşılamayacaksın değil mi. O zaman tavsiye vermek düpedüz saçmalıktır, gereksiz şovdan başka birşey değildir. Her yatırımda az yada çok bir yanılma payı vardır çünkü ve tavsiye verdiğin kişi senin tavsiyen yanlış sonuçlar doğurduğunda senle iletişime geçip senden destek alamayacak büyük ihtimalle. Sen bütün bunları hiç düşünemiyorsan zaten yatırım ne demek hiç anlamamışsın demektir.

Elimde 12K waves tutuyorum. Yakın zamanda bu rakamı 15K' ya çıkartmayı planlıyorum. ICO yatırımcısı felan da değilim. Tanesini 3,5 dolar ortalamasından paşa paşa satın aldım. İsteyen PM atsın, blockchain kanıtı sunarım. Delikanlı gibi portföyümü de açıklarım, waves almayı planlayanlara da destek veririm.

Waves' den önümüzdeki 1 sene hatta iddialı konuşuyorum 6 ay içerisinde zarar eden olursa yine atsın PM' sini elimden gelen desteği vermezsem namert olayım.

Boş laf karın doyurmaz, canınız sıkılınca sağa sola sataşmayın. Kimseden nasihat alacak değilim. Tekrar ediyorum. Waves' e yatırım yapabilirsiniz. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Ben de sizinle paralel düşünüyorum sizin kadar elimde waves yok ama maaliyetlerimiz benziyor.Ve ben daha da artacağını düşünüyorum soran arkadaşlarıma wavesi öneriyorum ama yine de bu kadar iddialı konuşmayın platform hacklenir anormal bir şey olur dünya hali bu sonuçta.Yine de şuan altcoin borsasına baktığımda alınacak ilk coin wavesdir.

Böyle yapıcı eleştiri gelsin saygıyla karşılarım. Fakat hepimiz bu piyasaya emek vermiş insanlarız. Birileri çıkıp, damdan düşer gibi "şunu yapma pişman olursun" derse buna dayanamıyorum malesef.

Platform hacklenir yada benzer bir durum olursa bu elinde waves tutan için kaygılanılacak bir meselemi olur yoksa bir alım fırsatı olarak mı değerlendirilir bilinmez ama haklısınız. 2016 sonlarında Ethereum 6-7 dolar seviyesine düştüğünde çok kişi mest olmuş ve binlerce stoklamıştı. Şu an hepsi dolar milyoneri. Allah kazançlarını arttırsın.

Waves'in bilinirliği biraz daha arttığında benzer bir olumsuzlukla karşılaşması olası fakat emin olun böyle bir şey olursa o da Ethereum gibi kısa sürede toparlanacaktır.

vala bende senın gıbı sıkı bır waves cıyım. tek farkım senden sanırım ben ıcodan verı wavesdeyım. ıcoda bıraz almıstım sonra bıtrexten yuklu aldım ılk cıktıgı gun. beklesem daha dusukten de alabılırdım o gunlerde ama bıtrexe gecer gecmez fıyatının hareketlenıp 1 dolara fırlayacagını dusunuyordum. olmadı. ama sımdı baya bır kazandırmıs durumda kı her zaman dıyorum btc bazında hala para etmıyor. 0,002 btc hak ettıgı bır deger olmamasına ragmen bu degere hazıran ayında ulasacagını tahmın etmemıstım hele kı btc ucarken bu aylarda. tahmınım temmuz ayında 1 dolar eylul-kasım a kadarda 5 dolardı. yıl sonunda da 10 dolar dıye tahmın edıyordum su ana kadar btc nınde artması ıle dolar bazında tahmınlerımı yıksa da btc bazında tahmınlerım dogrultusunda gıdıyor. bu sekılde devam ederse dolar bazında yıl sonuna kadar 48 doları gececek. yınede bellı olmaz. ancak wave ıstıkrarlı. polodakı coınler gıbı pump yapamıyorlar. en guzel noktası bu. fıyat artısı reel oluyor. tabıkı fıyat artısı ıle pump gıbı gozuken ınsanların gaza gelerek yuklenmesı ıle olusan bolınger band dısı hareketlerı oluyor ama bunlar pump degıl. wave de dump oluyor pumd degıl. ve dump ola ola bu noktaya geldı. pump olsa ne olur acaba Cheesy
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Evet waves de bir potansiyel var, bu güne kadar da yatırımcılarına güzel kazandırdı.
Ancak halen beta bunu unutmayın. Eğer dex in olgunlaşmış hali aşağıdaki gibi bir ekran olursa. Yine kimse kullanamaz.

İşte Bitshares ekranı:

Karmaşık.
Kullanışsız.
Yavaş.

hero member
Yatırım tavsiyesi yaparak zorla kimseye bir şey aldırmıyoruz sonuç olarak. Aslına bakarsanız yorumların çoğunda tavsiye bulunuyor sadece yatırım tavsiyesi yazılmıyor ama bunları okuyanlar zaten yatırım yapmak için okuyorlar, eğer cümlenin sonunda yatırım tavsiyesi olmadığı yazılmışsa herhangi bir sorumluluk yüklenmekten kaçınılmış oluyor ancak dediğim gibi yorumların çoğu tavsiye niteliğinde hatta yatırım tavsiyesi denilirse insanları bu kadar cezbetmeyebilir. Hayallerimizi yazabiliyoruz işte araba alacağım yat alacağım parti vereceğim gibi gibi yorumlar oluyor bunları okuyanlar eğer bu işlerde yeniyse "yatırım tavsiyesi değildir" yazılsa bile eminim beyinleri bu bilgiyi işlemeyecektir.

@Anu Bende senin gibi hatta çoğumuz senin gibi hevesliyiz ama tavsiye etmek kefil olmayı gerektirmiyor bence bu kadar kafana takma birde fazla üstüne düştüğün bir şey sanki sırf sana inat ters gidebiliyor. Senin değil senin yüzünden bizimkisi de tesr gidebilir onu diyorum hem herkes zengin olamaz.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077

İşte Bitshares ekranı:

Karmaşık.
Kullanışsız.
Yavaş.

sr. member
Activity: 490
Merit: 278
bu başlık altındaki değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.
Anu hocam peki sizin öngörünüz nedir waves'in gidişatı ile ilgili. ya da şöyle sorayım sizin kafanızdaki satış fiyatı ne? kaç dolar olduğunda satarsınız?
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Waves henüz çok taze bir proje. Sasha azimli ve inanın şu ana kadar yaptıkları, yapacakları yanında bir hiç. Asıl bombalar cüzdanın güncelleştirilmesinden sonra patlayacak. Yukarıda bir arkadaşımız belirtmiş. Bu güncelleme gerçekten belirttiği gibi 6 hafta içerisinde sorunsuz olarak tamamlanır ve sunulursa mevcut yatırımınızı en azından 2' ye katlarsınız. Birim fiyat 10 doları görecek hatta geçecektir. DEX tümüyle stabil hale getirilir, full ve tam düğüm bir sürüm piyasaya sürülürse Waves, Ethereum' un 2016 sonu, 2017 başında gösterdiği performansın aynısını sergileyecektir. Neye inandığını aksettirdiğinde herkez topu başkasına atmak ister ve cümlelerini "tavsiye değildir" yazarak bitirir. Ben tam aksini yapıyorum: Yatırım tavsiyesidir.

Haha kral adammışsın, son yazılan yorumlara bakıyorum hep tavsiye değildir yazanlar oldu. Tavsiye edemediğin şeye yatırım yapmayacaksın, siz tavsiyede bulunmasaydınız ben bulunabilirdim.
Sen sen ol kimseye gaza gelipte yatırım tavsiyesinde bulunma, herkesin kendi beyni var ve kendi fikri de olması gerekiyor. Kişi kar ederse sana kar vermeyecek, zarar ederse de sen o zararı karşılamayacaksın değil mi. O zaman tavsiye vermek düpedüz saçmalıktır, gereksiz şovdan başka birşey değildir. Her yatırımda az yada çok bir yanılma payı vardır çünkü ve tavsiye verdiğin kişi senin tavsiyen yanlış sonuçlar doğurduğunda senle iletişime geçip senden destek alamayacak büyük ihtimalle. Sen bütün bunları hiç düşünemiyorsan zaten yatırım ne demek hiç anlamamışsın demektir.

Elimde 12K waves tutuyorum. Yakın zamanda bu rakamı 15K' ya çıkartmayı planlıyorum. ICO yatırımcısı felan da değilim. Tanesini 3,5 dolar ortalamasından paşa paşa satın aldım. İsteyen PM atsın, blockchain kanıtı sunarım. Delikanlı gibi portföyümü de açıklarım, waves almayı planlayanlara da destek veririm.

Waves' den önümüzdeki 1 sene hatta iddialı konuşuyorum 6 ay içerisinde zarar eden olursa yine atsın PM' sini elimden gelen desteği vermezsem namert olayım.

Boş laf karın doyurmaz, canınız sıkılınca sağa sola sataşmayın. Kimseden nasihat alacak değilim. Tekrar ediyorum. Waves' e yatırım yapabilirsiniz. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Ben de sizinle paralel düşünüyorum sizin kadar elimde waves yok ama maaliyetlerimiz benziyor.Ve ben daha da artacağını düşünüyorum soran arkadaşlarıma wavesi öneriyorum ama yine de bu kadar iddialı konuşmayın platform hacklenir anormal bir şey olur dünya hali bu sonuçta.Yine de şuan altcoin borsasına baktığımda alınacak ilk coin wavesdir.

Böyle yapıcı eleştiri gelsin saygıyla karşılarım. Fakat hepimiz bu piyasaya emek vermiş insanlarız. Birileri çıkıp, damdan düşer gibi "şunu yapma pişman olursun" derse buna dayanamıyorum malesef.

Platform hacklenir yada benzer bir durum olursa bu elinde waves tutan için kaygılanılacak bir meselemi olur yoksa bir alım fırsatı olarak mı değerlendirilir bilinmez ama haklısınız. 2016 sonlarında Ethereum 6-7 dolar seviyesine düştüğünde çok kişi mest olmuş ve binlerce stoklamıştı. Şu an hepsi dolar milyoneri. Allah kazançlarını arttırsın.

Waves'in bilinirliği biraz daha arttığında benzer bir olumsuzlukla karşılaşması olası fakat emin olun böyle bir şey olursa o da Ethereum gibi kısa sürede toparlanacaktır.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250

anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol

hero member

Sen sen ol kimseye gaza gelipte yatırım tavsiyesinde bulunma, herkesin kendi beyni var ve kendi fikri de olması gerekiyor. Kişi kar ederse sana kar vermeyecek, zarar ederse de sen o zararı karşılamayacaksın değil mi. O zaman tavsiye vermek düpedüz saçmalıktır, gereksiz şovdan başka birşey değildir. Her yatırımda az da olsa bir yanılma payı vardır çünkü ve tavsiye verdiğin kişi senin tavsiyen yanlış sonuçlar doğurduğunda senle iletişime geçip senden destek alamayacak büyük ihtimalle. Sen bütün bunları hiç düşünemiyorsan zaten yatırım ne demek hiç anlamamışsın demektir.

Maşallah bin bin alım yapılıyor üyelerimiz kirli çıkın çıktılar ben 200 waves'i zar zor topladım 4500 waves'den buralara düşünce gerçekten insana koyuyor lakin proje eskisi gibi değil beklentilerin bir kısmı karşılandı ve projeye olan güven arttı asıl şimdi yatırım zamanı olduğunu düşünüyorum umarım bir aksilik yaşamayı.

Önceden Sasha kaçacak falan deniliyordu ben hiç umudumu kesmemiştim inancımı kaybetmemiştim adamın fizikçi olması bile bana ayrı güven telkin etmişti. Bu saatten sonra zaten 500 milyon dolarlık değeri olan bir proje çöpe gitmez ayrıca waves'in şöyle bir özelliği var herkes bu projeye inanıyor umudu olmayan kişiler hiç bulaşmadılar, ufak bir yatırımı olanlar bile sonuna kadar inanıyorlar işte waves'i değerli yapan en önemli kriterlerden birisi bu. Bu sebepten dolayıdır fiyat dalgalanmaları diğerlerine göre az seviyelerde.

Ayrıca güvenini ve umudunu hiç kaybetmediğini yazıyorsun ama 4500 waves'i satıp daha sonra 200 waves'i anca toplarladığını söylüyorsun. Çok çelişkili birisin.

Çelişkili birisi olduğuma nasıl karar verdiğinizi anlamadım. Yatırım yapacak kadar birikimim yoktur borç ile girmiştim al sat yaparken bozdurduğum zaman birden bire fırladı fiyatı öyle böyle değil epey bir fırlamıştı, geride almak için riske giremedim yarı yarıya azalmış olacaktı düşmesini bekledim düşmedi. Para çektim borcumu ödedim. Geçen haftada aklıma geldi tekrar baktım ne olmuş ne olmamış göz gezdirdim alım fırsatı gördüğüm için almaya karar verdim. Nakit sıkıntım olmasaydı hiç bulaşmazdım elimdekileri çoğaltmaya çalışıyordum meğerse hiç gerek yokmuş.  Grin 
Jump to: