Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 198. (Read 336151 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 519
App Store dan Waves wallet uygulamasını yükledim telefonuma Bu yuklediğim uygulama ile tarayıcıdan indirip bilgisayara kurduğumuz uygulama aynı işlevi mi görüyor ? Al-sat felan göremedim ben mobil uygulamada sadece çekme ve gönderme mi var ? Birde en güvenlisi hangisidir ? Anlayan bilen arkadaşlar yönlendirme yaparlarsa sevinirim.

Cep telefonları için olan uygulamalar adı üstünde sadece waves cüzdan işini görüyorlar alım satım işlemleri bulunmuyor. Bakiyeni görebilirsin geçmişte yaptığın işlemleri görebilirsin, transfer işlemlerini yapabilirsin bunun haricinde başka bir işlem yoktur. Birde token oluşturabiliyorsun bu kısmı senin işine yaramaz kafan karışmasın. Aynı işlevi görüyor fakat borsa yoktur mobil uygulamada. Güvenlidir bir sorun çıkmaz ancak sorun çıkmaması için gereken önlemleri almalısın örneğin virüs bulaştırmamaya bak.
newbie
Activity: 4
Merit: 0
arkadaşlar waves wallettan 50 dolarlık waves alıcaktım . Kartı fln yazdım herşey tamam çekti banka ama telefon onay kodu istiyor ama telefonu aramıyor napcam
full member
Activity: 448
Merit: 100
Böbrek satıp yatırım yapılacak bir coin diye düşünüyorum şu an yatırımın büyük kısmı waves'ta umarım umutlar boşa gitmez.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Acikcasi ben elimdeki wavesleri kiraya verdim ama neredeyse hicbirsey gelmiyor , acikcasi anlamis degilim, cok kucuk bir tutar 1 hafta sonra yatti ama gonderim ucreti gelenden daha fazla. Bende lease isini birsey sanmistim , umarim su ayin 14 de gelecek olan token bir seye benziyordur.
Leasing gelirinin artması için DEX'teki hacmin artması gerekiyor.
Şuan coinmarketcap'ta DEX borsası işlem hacmi olarak 67. sırada, günlük işlem hacmi de 450 bin dolar gözüküyor. 1. sıradaki poloniex'in ise günlük işlem hacmi 672 milyon dolar.

https://coinmarketcap.com/exchanges/volume/24-hour/

Waves DEX bu listedeki sıralamada yükseldikçe leasing geliri de doğrudan artmış olacak.
Şuan herşeyin çok başındayız. Şu aşamada leasing'den tatmin edici bir gelir beklemek anlamsızdır.

Waves'e GUI güncellemesi gelmeden işlem hacminin çok fazla artacağını da pek sanmıyorum. Waves ekibinin bu konuda gerçekten iyi çalıştıklarına inanıyorum ama bu güncellemenin gelmesi 3-5 ay belki de biraz daha uzun sürebilir bence.

Sabreden kazanır Wink

pARibu 57. sırada
hero member
Bittrex'te ki işlem hacmi waves decentralized exchange işlemlerine kayarsa iyi olacakta herhangi bir geçişte yapılmıyor gibi görünüyor, bu konuda bir çalışma yapılsa iyi olmaz mı.
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Acikcasi ben elimdeki wavesleri kiraya verdim ama neredeyse hicbirsey gelmiyor , acikcasi anlamis degilim, cok kucuk bir tutar 1 hafta sonra yatti ama gonderim ucreti gelenden daha fazla. Bende lease isini birsey sanmistim , umarim su ayin 14 de gelecek olan token bir seye benziyordur.
Leasing gelirinin artması için DEX'teki hacmin artması gerekiyor.
Şuan coinmarketcap'ta DEX borsası işlem hacmi olarak 67. sırada, günlük işlem hacmi de 450 bin dolar gözüküyor. 1. sıradaki poloniex'in ise günlük işlem hacmi 672 milyon dolar.

https://coinmarketcap.com/exchanges/volume/24-hour/

Waves DEX bu listedeki sıralamada yükseldikçe leasing geliri de doğrudan artmış olacak.
Şuan herşeyin çok başındayız. Şu aşamada leasing'den tatmin edici bir gelir beklemek anlamsızdır.

Waves'e GUI güncellemesi gelmeden işlem hacminin çok fazla artacağını da pek sanmıyorum. Waves ekibinin bu konuda gerçekten iyi çalıştıklarına inanıyorum ama bu güncellemenin gelmesi 3-5 ay belki de biraz daha uzun sürebilir bence.

Sabreden kazanır Wink
sr. member
Activity: 294
Merit: 250
ayin 15inde cüzdanimizdaki waves'ler icin temettü mü alacagiz? ne kadar oranda?
waves'lerin cüzdanda olmasi yeterli mi yoksa birsey yapmamiz gerekiyor mu?
her ayın 15 inde cüzdandak waves kadar wct veriyorlar, pos madenciliği içinse cüzdandaki wavesleri lease etmeniz gerekiyor. Onun içinde bir pool seçip oraya kiralayarak gelir elde edebilirsiniz. Fakat şimdilik çok az bir geliri var.

Bende 570 waves var 1 ay sonra 570 wct mi verecekler ben mi yanlıs anladım ? 1 Wct'de 4 dolar civarı suan

https://coinmarketcap.com/assets/waves-community-token/

Her 1 wavese 1 wct diye bir şey söz konusu değil hocam, miktar epey az olacak gelince görürsünüz zaten.
sr. member
Activity: 329
Bugün cüzdanı mobilgo yüklenmiş biraz nedir ne işe yarar 400 adet waves var cüzdanda 88 tane mobilego vermiş

Onlar sahte MobileGO. Orijinalinin dağıtımı yapılmadı. Orijinal assetlerin yanında yeşil tick işareti bulunuyor.
Her cüzdana 88 sahte mobilego gelmiş. Bir işe yarayacağını sanmıyorum. Cüzdana yeni update geldiğinde silinecektir.

Mobilego çekiliş benzeri birşey yapmıştı sosyal ağlardaki hesaplarla katılınılan sonuçlandı mı acaba ? herhangi bir bilginiz var mı?
newbie
Activity: 56
Merit: 0
sr. member
Activity: 476
Çok güzel gelişmeler olmuş. Yarın için beklentim büyük daha henüz fiyata yansımadığını tahmin ediyorum. Kazanmak isteyen bir dakika bile kaybetmesin elinizde ne varsa waves'e yatırın sonra anın tadını çıkarın. 

Waves yarın yatırımcısını güldürecektir. Hala hakettiği yerde değil saçma sapan coinler 10$ görüyorsa, wavesin 15$ görmesi lazım. Yaslandım arkama, sağlam bir pump bekliyorum.

Yarın ne varda herkes yarını bekliyor acaba ?
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
her ayın 15 inde cüzdandak waves kadar wct veriyorlar, pos madenciliği içinse cüzdandaki wavesleri lease etmeniz gerekiyor. Onun içinde bir pool seçip oraya kiralayarak gelir elde edebilirsiniz. Fakat şimdilik çok az bir geliri var.

Bende 570 waves var 1 ay sonra 570 wct mi verecekler ben mi yanlıs anladım ? 1 Wct'de 4 dolar civarı suan

https://coinmarketcap.com/assets/waves-community-token/
hero member
Activity: 546
Merit: 501
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
sr. member
Waves yine artışa başlamış bakalım buralardan biraz düşüp atmasını bekliyorum daha sonra tekrar şuana kadar hep böyle oldu
hero member
Çok güzel gelişmeler olmuş. Yarın için beklentim büyük daha henüz fiyata yansımadığını tahmin ediyorum. Kazanmak isteyen bir dakika bile kaybetmesin elinizde ne varsa waves'e yatırın sonra anın tadını çıkarın. 
sr. member
Merit: 280
Sabaha 10 usd görürüz inş şimdi yatalım sahurda bakarız artık  Cheesy
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
An itibarı ile 7.01 $

bugünün güzel haberinden sonra bence doğal.. sanırım daha çin alım yapmadı.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
An itibarı ile 7.01 $
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
Bağıra bağıra gelen coinlerden biri. 5 oldu 3 e düşsün alırız dedik, 6 oldu 5 te alırım diyorum ama sonu yok sanırım önü baya bi açık. Düşükten alan arkadaşlara tebrikler
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Bugün cüzdanı mobilgo yüklenmiş biraz nedir ne işe yarar 400 adet waves var cüzdanda 88 tane mobilego vermiş

Onlar sahte MobileGO. Orijinalinin dağıtımı yapılmadı. Orijinal assetlerin yanında yeşil tick işareti bulunuyor.
Her cüzdana 88 sahte mobilego gelmiş. Bir işe yarayacağını sanmıyorum. Cüzdana yeni update geldiğinde silinecektir.
Jump to: