Pages:
Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 72. (Read 336144 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 519
Savunan yoksa satıp çıkabilirsiniz bu kadar basit neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamıyorum, kripto para fanları mı olacağız burada.  Smiley  Bizim yapabileceğimiz bir şey yoktur topluluğa kulak veren yok biz bizi mi yiyeceğiz isteyen yatırımını yapar isteyen satar başka bir coin'e yatırır bekler. Gerçekte hiç bir coin'in savunulacak bir tarafı yok olmamalı, yatırımını yapar riskini alır şansını denersin. Waves çok dillendiriliyor haklı haksız eleştirilerde var ama ne yapalım tartışmayı uzatmaya hiç gerek yoktur 300 dolar diyenler oluyor diyebilirler oladabilir olmayadabilir, bitcoin 1 milyon dolar olacak diyenlere bir şey deniliyor mu. Çoğumuzda imza kasıyoruz işte hayallerimizi paylaşıyoruz.
hero member
Activity: 547
Merit: 500
Bende yavaş yavaş ümidimi kaybediyorum valla. Binance'ye bakıyorum kısa sürede ne işler çıkarıyor adamlar. Waves ekibi kaplumbağa gibi ilerliyor.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Forumda aztec hoca hariç artık wavesi savunan insan çok az kaldı. Bu yazılım işlerinde hep ileri tarihlere sarkar işler ben de az çok içinde bulundum. Lokalde wavese isyan etmeyen kalmadı  Grin
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
herkes yavaslıktan dem vuruyor. cok merak edıyorum . cok mu kolay sanıyorsunuz acaba Cheesy bugun ruby eklendı dex e. herkes tutturdu bır dex dıye. arkadas gatewayler adam gıbı calısmadan adam gıbı gatewayler olmadan dex gelse ne olur gelmese ne olur. rıptobux mı alıp satacanız dex te 4 satoshıden Cheesy skındırık coın yapmıyor adamalar dogru duzgun bır platform yapıyorlar ve o platformda olabılecek herhangı bır soun polodan tutun bıtrexe kadar her turlu borsayı etkıleyebılecek bır sorun olur. testlerını tam yapmadan gateway yapsınlar gateway hacklensın gıtsın mılletın butun coınlerı bunu mu ıstıyorsunuz Cheesy

savundugumdan degıl benıde delı ettıklerı noktalar var tabıkı mesela son ng olayı. btc artışından kaçındılar korktular halbukı btc ıle bırlıkte artacaktı waves. ama salaklık yaptılar test mest dedıler yada harbıden acemılık yaptılar. slackta da yazdım bu nasıl salaklıktır boyle dıye. ng aktıve edecez deyıp test acıklaması yapmak. bırkac gerızekalı test etmeden nasıl aktıve edecekler dedı. sen yanlıs anlamıssın bız oyle anlamadık fılan dıye geveledıler. waves slacktan cıkmayan tıpler. aq dedım herkes programcı zaten sızın yaptıgınız teknık bır acıklamayı herkes anlıyormus gıbı dusunuyorsunuz. duyuruda ng actıvasyon yapacam dersen herkes maın nette aktıve edecegını anlar. programcı kafası ıle test nette aktıve edecegını anlamaz kımse dıye sovdum. umarım akıllanmıslardır.

ancak waves ın temel sorunu gelen haberler fıyata yansımıyor. hep dıyorum herhangı bır coınde bu waves de cıkan haberlerın 1 tanesı cıksa 10x yapar.

20 milyon dolar yatırım alan ve önünde örnekleri olan  projeler için evet kolay. bende yıllarca yazılım yaptım biliyorum nasıl yapıldığını.
sadece yavaş geliştirmeleri değil, tamam ethereum da yavaş ölü gibi ilerliyor ethereum da ama onu güçlü tutan pr lari

önünde ornek derken. tek bır örnek gosterırmısın hype dısında Smiley dgb cıtybankla anlasmısmıs. rıpple bankalarla calısacakmısmıs. emc coın yakacakmısmıs.bugunde str miş miş haberi geldı. hangı coın gercek anlamda waves gıbı guncelleme yayınlıyor. hangımız waves ın ruby ekleyecegını bılıyordu. zınk dıye ruby ekledıler bugun yıne Cheesy waves ın tek derdı fıyata yansımıyor oda enınde sonunda yenı dex geldıgınde yansıyacak dıye dusunuyorum. bakacaz.

Elimdeki wavesleri torunlarıma bırakmayı düşünüyorum artık Smiley o zaman adam olur.. Waves bir şekilde tutunamıyor hiç hacmi yok. 2017'in coin'i dedik olmadı 2018'in diyelim bakalım Smiley
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
herkes yavaslıktan dem vuruyor. cok merak edıyorum . cok mu kolay sanıyorsunuz acaba Cheesy bugun ruby eklendı dex e. herkes tutturdu bır dex dıye. arkadas gatewayler adam gıbı calısmadan adam gıbı gatewayler olmadan dex gelse ne olur gelmese ne olur. rıptobux mı alıp satacanız dex te 4 satoshıden Cheesy skındırık coın yapmıyor adamalar dogru duzgun bır platform yapıyorlar ve o platformda olabılecek herhangı bır soun polodan tutun bıtrexe kadar her turlu borsayı etkıleyebılecek bır sorun olur. testlerını tam yapmadan gateway yapsınlar gateway hacklensın gıtsın mılletın butun coınlerı bunu mu ıstıyorsunuz Cheesy

savundugumdan degıl benıde delı ettıklerı noktalar var tabıkı mesela son ng olayı. btc artışından kaçındılar korktular halbukı btc ıle bırlıkte artacaktı waves. ama salaklık yaptılar test mest dedıler yada harbıden acemılık yaptılar. slackta da yazdım bu nasıl salaklıktır boyle dıye. ng aktıve edecez deyıp test acıklaması yapmak. bırkac gerızekalı test etmeden nasıl aktıve edecekler dedı. sen yanlıs anlamıssın bız oyle anlamadık fılan dıye geveledıler. waves slacktan cıkmayan tıpler. aq dedım herkes programcı zaten sızın yaptıgınız teknık bır acıklamayı herkes anlıyormus gıbı dusunuyorsunuz. duyuruda ng actıvasyon yapacam dersen herkes maın nette aktıve edecegını anlar. programcı kafası ıle test nette aktıve edecegını anlamaz kımse dıye sovdum. umarım akıllanmıslardır.

ancak waves ın temel sorunu gelen haberler fıyata yansımıyor. hep dıyorum herhangı bır coınde bu waves de cıkan haberlerın 1 tanesı cıksa 10x yapar.

20 milyon dolar yatırım alan ve önünde örnekleri olan  projeler için evet kolay. bende yıllarca yazılım yaptım biliyorum nasıl yapıldığını.
sadece yavaş geliştirmeleri değil, tamam ethereum da yavaş ölü gibi ilerliyor ethereum da ama onu güçlü tutan pr lari

önünde ornek derken. tek bır örnek gosterırmısın hype dısında Smiley dgb cıtybankla anlasmısmıs. rıpple bankalarla calısacakmısmıs. emc coın yakacakmısmıs.bugunde str miş miş haberi geldı. hangı coın gercek anlamda waves gıbı guncelleme yayınlıyor. hangımız waves ın ruby ekleyecegını bılıyordu. zınk dıye ruby ekledıler bugun yıne Cheesy waves ın tek derdı fıyata yansımıyor oda enınde sonunda yenı dex geldıgınde yansıyacak dıye dusunuyorum. bakacaz.
legendary
Merit: 1068
haber haber haber hay sokayim haberine be. normal sartlar altinda bir haber duyuruldugunda bu dogrudan fiat a yansir. burada yansimiyorsa bir gariplik var. ya haber degeri yok, ya da artik topluluk ciddiye almiyor kaale almiyor gelismeleri.
bana 2. secenek gerceklesiyor gibi geliyor.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case

hero member
Merit: 645

legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
waves herkesi canına bezdirdi, çok yanlış pr politikası uyguluyorlar. Kelime oyunlarına giriyorlar, yakında yatırımcı keser cezasını. Her gün yeni bir proje çıkıyor, yatırımcı profili değişti artık hodl yapayım diyen kalmadı

bunların yavaşlığını ben daha konunun 8.9. sayfalarında yazdım ekip adamı delirtir diye. proje iyi ve yatırım güzel olmasa bunlar bu noktaya kadar gelemezlerdi
hero member
Activity: 574
Merit: 500
waves herkesi canına bezdirdi, çok yanlış pr politikası uyguluyorlar. Kelime oyunlarına giriyorlar, yakında yatırımcı keser cezasını. Her gün yeni bir proje çıkıyor, yatırımcı profili değişti artık hodl yapayım diyen kalmadı
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
yakında node kurmak için gereken waves 1kya indirilecekmiş diye duydum.
legendary
Merit: 1068
soktugumun waves i ! adamlarin icosu 2 hafta once bitti. projeyi baslatali 3 ay oldu. isin kabasini bitirdiler. centra.tech den bahsediyorum.
https://twitter.com/centra_card/status/918989810206953472
yapacaklari platformdan goruntu paylasmislar.
bizim sasha hala dex diyor hala ng diyor. 6 ay oldu ha geldi ha gelecek bekliyoruz. valla gina geldi artik. waves 100k ustu olaydi bu gazla cikardim wavesden de durduk yere de zarar yazmayalim portfoye. cikmadikca zarar sayilmaz xd

centra basligina yazacaktim ama tutamadim kendimi. pazarlama teknigine bakar misiniz?
https://support.binance.com/hc/en-us/articles/115002049891

binance borsasinda en yuksek hacim yapan top50 kullaniciya toplam 70k ctr dagitacaklarmis. ekip markette hacim olusmasi icin nasil tesvik ediyor kullanicilari. PR calismalarinda ne kadar aktifler waves icin ibret alinasi bir durum.
ulan PR yapacak vizyonunuz stratejiniz yok bari piyasadaki projeleri izleyin de feyz alin biraz.
hero member
Guys, some regular maintenance works are being performed at the Waves gateway so there might be longer times for Ethereum transactions at the gateway side. All transactions are safely stored and will be fulfilled gradually.

Bakım varmış ethereum işlemlerinde yavaşlık meydana gelebilirmiş.
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
yeni waves wallet ios uygulaması test görüntüleri aşağıdadır. Bu arada test çalışmaları bugun itibariyle tamamlandı. Tam sürümün çok yakın bir zamanda çıkması gerekiyor.

sr. member
Activity: 406
Merit: 265
yeni ios uygulaması çok başarılı waves'in. public release ile birlikte dex işlem hacmini arttıracağını düşünmekteyim.

İos uygulamasının adını verebilir misiniz bulamadım ben ?

Wavesin iosta sadece walletı var başka bir uygulaması mı var ki? Bende baktımda bulamadım. Daha sitesi çalışmayan bir şeyin uygulaması nasıl olucak oda ayrı bir konu tabiki.

Aynen wallet içine dexin gelmesi lazım güncelleme gelmesi lazım androidte dex bulunuyor işte iosada gelse biraz hacimlense ne güzel olur birazda reklam yapsalar

iostaki şu anda test uygulaması, 50 kullanıcıya açıldı, şu anda testlerini yapıyoruz ve mevcut bugları bildiriyoruz. Ekran görüntülerini akşama eklerim test uygulamasında.
şu anda dex sıkıntısız çalışıyor ve alım satım emirleri verilebiliyor.

Resimleri bekliyoruz hocam Smiley
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
yeni ios uygulaması çok başarılı waves'in. public release ile birlikte dex işlem hacmini arttıracağını düşünmekteyim.

Wavesin iosta sadece walletı var başka bir uygulaması mı var ki? Bende baktımda bulamadım. Daha sitesi çalışmayan bir şeyin uygulaması nasıl olucak oda ayrı bir konu tabiki.

Aynen wallet içine dexin gelmesi lazım güncelleme gelmesi lazım androidte dex bulunuyor işte iosada gelse biraz hacimlense ne güzel olur birazda reklam yapsalar

iostaki şu anda test uygulaması, 50 kullanıcıya açıldı, şu anda testlerini yapıyoruz ve mevcut bugları bildiriyoruz. Ekran görüntülerini akşama eklerim test uygulamasında.
şu anda dex sıkıntısız çalışıyor ve alım satım emirleri verilebiliyor.
hero member
sr. member
Activity: 798
Merit: 260

sr. member
Activity: 616
Merit: 259

sr. member
Activity: 406
Merit: 265

Pages:
Jump to: