Bunlar nasıl yorumlar siz gidin scam coin'lere yatırım yapın bitcoin cash gibi. Kullanılmayan bitcoin klonu olan coin 5 milyar hacim gösteriyor. Çıkartıyorlar coin şu özelliği var bu artısı var diyorlar ama hepsi birbirinin aynısı coin mi istiyorsunuz bitcoin yetmiyor mu gerisi balon. Waves öyle mi? Bizde biliyoruz bu halde waves'ten çok bir şey beklenmemesi gerektiğini ancak potansiyeli yüksek 50 100 dolar olacak diyenler bunlardan haberdar olduğu için konuşuyor sizde fiyatına bakıyorsunuz artmayınca hemen panik yaratıyorsunuz. Hele bir bak 4 dolar fiyatı az mı, işe yaramayacak bir coin fiyatı hiç 4 dolar olur mu düşse çoktan düşerdi. Bizde waves'i savunduğumuzdan konuşmuyoruz başına iş gelmediği sürece aksaklıklar yaşansa bile çalışıyorlar ve eninde sonunda hak ettiği yere gelecektir. Basit bir coin'i geliştirmek nerede waves gibi çok yönlü bir projeyi geliştirmek nerede bu da zaman alan bir iş.
neredeyse 1 yıldır bunu anlatmaya calısıyorum. zıkındırık bır coın yapmak ıle borsa platformunu yapmayı bır tutuyorlar. ve bu borsa platformu merkezsız olacak. kolay sanıyorlar boyle bır platform yapmay. o platformda bır acık olsa sadece waves degıl platformda olan her coın boku yıyecek . bu sebeble yavas gıtmelerı gereklı zaten hızlı ıs yapmalarını ısteyende yok bılınclı yatırımcılardan. o borsaya eklenecek her bır coın ıcın tek tek guvenlık denemelerı yapmanın ne demek oldugunu bılmıyor ınsanlar. bır yandan coınlerle urasmak bır yandan platformu gelıstırmeye calısmak bır yandan analsmalar yapmak bır yandan mıllet ıle ugrasmak kolay ıs sanıyorlar. bu kadar ısı aynı anda hatasız yapmaya calısıyorlar. ve hatalar cıkıyor.
son yaptıkları hata halkla ılıskıler kısmında oldu.10 ekımde ng protocolu aktıve edecez dedılerr. test nette aktıe ettıler. kımse test net beklemıyordu işi bileler dısında. ınsanların hepsı pc programcısı degıl. bırsey aktıve edecez dedıgın zaman test net te aktıve edecegını kımse anlamaz. tum market tum grafıklerı buna gore sekıllendı wavesın . belkı benım yaptıgım grafıgı gormussunuzdur burda da paylastım. 10 ekımden neredeyse 50 gun once cızmıstım grafıgı ve 10 ekım tarıhını gosterıyordu grafık 92k olarak. tam 10 ekımde 92 k yı gordu. eger kı acıklama test nette aktıve degılde maın nette aktıve edıldı olsaydı su an 350k yı konusuyor olacaktık. ama test net dedıler neden boyle bırsey acıklama hatasımıydı btc nın artısı yuzunden haber etkısız kalacak sanıp test nete mı donduler bılemıyorum. eger oyle ıse ıkıncı bır hata oluyor oda.
yaptıgım tum grafıklerde btc 6 bıne yaklasacak waves 350k olacak demıstım. btc yı bılıyorsunuz waves ın olmamasının tek sebebı yapılan acıklama hatası. belkıde bılerek yaptılar. belkıde cıdden salaklık yaptılar bu kadar ıslerının arasında. kı salaklık yapmaları olasılıklar arasında cunku ekıpten bırısı 135k dan tek seferde alım yapıp slacta soylemıstı bunu. sakın olun ben aldım pump yok dıye.
ancak tum bunlar nıhaı sonucu pek degıstırmeyecek. dogru duzgun acıklama yapsalardı yada 10 ekımde ng protocolu aktıve etselerrdı btc ıle bırlıkte ucmaya baslayacaktı . su anda ıse btc durulmasını bekleyecek.