Pages:
Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 78. (Read 336144 times)

full member
Activity: 321
Merit: 100
Token That Will Transform The Venture Capital Mark
Günlerdir wavesi kaçırdığım için üzülüyordum. 128k yı görünce satıp güzel bir kar yapmıştım.
107 nin altına inmeden almayacağım diye inat ettim, yürüdü gitti. Bende waves için ayırdığım miktar ile stratise yöneldim. O da tabi iyice pişman etti.
Şu aralar stratis bir çıkış fırsatı verirse stratta ki miktar ile komple wavese geçiş yapmayı düşünüyorum.

https://steemit.com/bitcoin/@aztecgoldhero/kripto-borsa-yatirim-kisa-vade-uzun-vade-nasil-yapilmali

grafıgı daha once de paylasmıstım. telegram grubunda olanlar daha ıyı bılır. grafk cızım tarıfı 14 eylul. 27 eylul de 114k olacak ardından 92k olacak 1-9 yada 10 ekımde ve sonrası moon demıstım. su ana kadar tum tarıhler uygun gıdıyor. moon kaldı. bugun 92k sevıyesının altına ınmezse gerceklesecegını dusunuyorum. yıl sonuna kadar arts trendı ve 24 dolar cıvarları.

bitcoin forktan önce mi bekliyorsun yükselmesini? zor değil mi?
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Günlerdir wavesi kaçırdığım için üzülüyordum. 128k yı görünce satıp güzel bir kar yapmıştım.
107 nin altına inmeden almayacağım diye inat ettim, yürüdü gitti. Bende waves için ayırdığım miktar ile stratise yöneldim. O da tabi iyice pişman etti.
Şu aralar stratis bir çıkış fırsatı verirse stratta ki miktar ile komple wavese geçiş yapmayı düşünüyorum.

https://steemit.com/bitcoin/@aztecgoldhero/kripto-borsa-yatirim-kisa-vade-uzun-vade-nasil-yapilmali

grafıgı daha once de paylasmıstım. telegram grubunda olanlar daha ıyı bılır. grafk cızım tarıfı 14 eylul. 27 eylul de 114k olacak ardından 92k olacak 1-9 yada 10 ekımde ve sonrası moon demıstım. su ana kadar tum tarıhler uygun gıdıyor. moon kaldı. bugun 92k sevıyesının altına ınmezse gerceklesecegını dusunuyorum. yıl sonuna kadar arts trendı ve 24 dolar cıvarları.

not: waves 200 dolar olur mu tabıkı kımse bılemez. sadece  tahmın edebılır. sahsı fıkrım. etheryum o sacma sapan platormu ve sacma sapan cuzdanları ıle 300 dolar oluyorsa 600 dolarları zorluyorsa waves degıl 200 dolar 1000 dolar bıle olabılır. sene olmus 2018 etheryumda cuzdana token ekle dıyor Cheesy eklıyon kabul etmıyor. explorerda geldı gorunen token cuzdanda gozukmuyor cuzdan da gozuken token explorerda gozukmuyor. o gerzek sıstem 300 dolar edıyorsa waves sıstemı cıdden 1000 dolar az bıle. haa ether 300 dolar etmez şişirme fiyat o dıyorsanız o zaman başka.
full member
Activity: 219
Merit: 109
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Bence bu aralar tam zamanı ayın 22si geliyor. Fiyatlar düşüyor her zaman dendiği gibi kemerleri bağlayın waves geliyor Smiley
newbie
Activity: 30
Merit: 0
Aylardır inatla waveslerimi satmadım ve birçok fırsatı kaçırdım. Biraz daha beklesem mi?

Bende aynı durumdayım aldım attım kenara biçok riskli fırsat kaçtı ama riske edemeyeceğim para olunca heyecan aramak istemedim Smiley Bence 12 ekimden sonrasını bekleyelim güncelleme haberi gelsin geçsin duruma göre artık.
member
Activity: 81
Merit: 10
Aylardır inatla waveslerimi satmadım ve birçok fırsatı kaçırdım. Biraz daha beklesem mi?
newbie
Activity: 34
Merit: 0
btc yukseliyor altlar tirt,btc dusuyor altlar tirt ne olacak bu altlarin hali waves 980k gordu yine nasil olacak boyle.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
200 dolara ulaşacağını düşünmüyorum waves'in benim aklımda da uzun vadede iyi kazandıracağı fikri var ama bu rakam asla 200 dolar değil umarım yanılırım bu konuda.

Ether sallanmadığı sürece bende o fiyatlara geleceğini düşünmüyorum . Ama ether'e bişey olsa ilk varisi waves.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
200 dolara ulaşacağını düşünmüyorum waves'in benim aklımda da uzun vadede iyi kazandıracağı fikri var ama bu rakam asla 200 dolar değil umarım yanılırım bu konuda.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Anu hocam umarım haklı çıkarsınız waves'in 200 doları görmesi benim için gerçekten süper olur bırakın 200 doları 100 dolar bile benim hayallerimi gerçekleştirmeye yeterli olur.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Yıl 2027. Waves AQ güncellmesi yayınlayacak.Fiyatı 10$ olucak!!!!!!

ya bırakın şu saçma şeye bel bağlamayı çıkın fırsatlardan yararlanın.hep demişimdir.Wavesi bekleyne kadar bittrexden herhangi bir coin alsanız daha fazla kazanma şansınız her zaman çok çok daha yüksektir.Tamam proje iyi olabilir,ekibe güvenebilirsinizde bu kadar uyuşukluk rahatlık olmaz.Her zaman ilkler tutulu,taklitler yok olur  Wink

2027' yi vesaire bırakın. Haziran 2019' da halen yaşıyor olursak, şu mesajınızı size hatırlatabilmek için alıntı yapıyorum. Waves o dönemde 200 dolar bandını kırmamış olursa söz veriyorum elimdeki tüm Waves portföyümü size hibe edeceğim. Mesajımı alıntılamak isteyen arkadaşları beklerim.

kac tane var ki elinde ona gore alarm.kuracagim😁😁😁

Ben iddiayı ortaya koydum ama karşılığında benim çıkarım ne olacak ? Yani waves 200 doları görürse söylediğim tarihte benim elime geçecek bir şey var mı? Birileri söz verebiliyor mu ANU 200 dolar aşılırsa biz de sana şunu vaadediyoruz diyen var mı ? Çıksın söylesin söyleyeyim kaç waves' im olduğunu. Smiley

Sasha takip ediyorsa 190 dolarda bırakır Smiley bakışları muziplik dolu .
Valla hocam taas da ki konunuzdan sözünüze sadık olduğunuza eminim.
Arkadaşta karşılığında bir şeyler beyan ederse ayrı bir konu bile açılır bu iddaa ya ..
full member
Activity: 140
Merit: 100
2020 leri falan bilmem ama şu ng den sonra güzel bir artış bekliyorum bakalım nereye kadar çıkacak fiyatı
anu
legendary
Activity: 1218
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol

ya bırakın şu saçma şeye bel bağlamayı çıkın fırsatlardan yararlanın.hep demişimdir.Wavesi bekleyne kadar bittrexden herhangi bir coin alsanız daha fazla kazanma şansınız her zaman çok çok daha yüksektir.Tamam proje iyi olabilir,ekibe güvenebilirsinizde bu kadar uyuşukluk rahatlık olmaz.Her zaman ilkler tutulu,taklitler yok olur  Wink

2027' yi vesaire bırakın. Haziran 2019' da halen yaşıyor olursak, şu mesajınızı size hatırlatabilmek için alıntı yapıyorum. Waves o dönemde 200 dolar bandını kırmamış olursa söz veriyorum elimdeki tüm Waves portföyümü size hibe edeceğim. Mesajımı alıntılamak isteyen arkadaşları beklerim.

kac tane var ki elinde ona gore alarm.kuracagim😁😁😁

Ben iddiayı ortaya koydum ama karşılığında benim çıkarım ne olacak ? Yani waves 200 doları görürse söylediğim tarihte benim elime geçecek bir şey var mı? Birileri söz verebiliyor mu ANU 200 dolar aşılırsa biz de sana şunu vaadediyoruz diyen var mı ? Çıksın söylesin söyleyeyim kaç waves' im olduğunu. Smiley
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Waves böyle giderse enerjisinide yatırımcısınıda kaybedecek . Bu kadar mı sabit olur bir fiyat .
hero member
Activity: 896
Merit: 519

50$ bile olmayacağı görüşündeyim. Bende karşılıklı bir iddiaya girmek isterdim ama elimde waves tutmuyorum,tutmayıda düşünmüyorum.

Neden böyle düşündüğünüzü öğrenmek isterim sonuçta uçacak kaçacak demek yerine makul mantığa uyan yorumlara kulak vermemiz gerekiyor. Benim yatırımım var ama uçacak kaçacak olduğunu düşündüğümden değil her zaman alınacaklar listesinde gördüğüm için kimi zaman lazım oluyor satıyorum sonra tekrar alım yapıyorum. Bitcoin alıyoruz ethereum alıyoruz onun gibi waves'i de kullandığım için alıyorum. Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte 50 doları görmemesi için pek bir neden gelmiyor aklıma eğer sorunsuz olarak gelişmeler yaşanırsa ve tabii ki zamana bağlı.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Ben bir miktar waves aldım ve fiyatını bile uzun süre takip etmeyi düşünmüyorum al-sat olaylarına v.s girmekte istemiyorum.Uzun vadede waves'in kazandıracağından şüphem yok tabiki kripto para borsasında her an her şey olabilir. Smiley
sr. member
Activity: 616
Merit: 259

50$ bile olmayacağı görüşündeyim. Bende karşılıklı bir iddiaya girmek isterdim ama elimde waves tutmuyorum,tutmayıda düşünmüyorum.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
500 adet waves'im var 2 dolar bandında aldım . Halen tutuyorum . Tahminim 2018 mayıs ayında 150 doları çok rahat göreceği konusunda. Tamamen hislerime bağlı yazıyorum . Elimde net bir döküman yok . Waves altyapısı tamamen sağlam ilerliyor tek güvenim o . Sasha ' nın aklından geçenler çok çok fazla gibi duruyor . Waves altyapısından da oluşturulan ICO ' ların katkısı ileride çok büyük olacak Waves ' e . O yüzden 2 senelik olarak attım köşeye . Adamlar işin hakkını veriyor bence.

2000 adet waves im vardı 1 doların altında seyrederken almıştım. 1,5 dolar ı gördüğünde sattım. baktım gidiyor 2.25 de yeniden 1250 tane aldım. koptu gitti 5 doları geçince dedim yok artık satayım ve sattım.
şimdi 4 dolar altına düşmesini bekliyorum ama düşmeyecek gibi. Eğer 4 dolar altına düşerse 500 tane alıp unutmayı düşünüyorum. çok güzel fiyattan almışsınız. Allah tadını aldırsın.
legendary
Activity: 1036
500 adet waves'im var 2 dolar bandında aldım . Halen tutuyorum . Tahminim 2018 mayıs ayında 150 doları çok rahat göreceği konusunda. Tamamen hislerime bağlı yazıyorum . Elimde net bir döküman yok . Waves altyapısı tamamen sağlam ilerliyor tek güvenim o . Sasha ' nın aklından geçenler çok çok fazla gibi duruyor . Waves altyapısından da oluşturulan ICO ' ların katkısı ileride çok büyük olacak Waves ' e . O yüzden 2 senelik olarak attım köşeye . Adamlar işin hakkını veriyor bence.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Alım için uygun değil mi yoksa ufak bir düşüş olabilir mi sizce? Waves dex üzerinde 22 btc satış emri bekliyor düşürmeye mi çalışıyorlar fiyatı, bugün alma şansı geçti elime ama 22 btc lik duvarı görünce beklesem mi karar veremedim ne zaman alsam kaçarı yok düştü hep, gerçi düşse ne olur yükseleceği için alıyorum ama biraz daha uygun fiyattan satın almış olurum.
Pages:
Jump to: