Afedersinizde öperim wavesini. Aylardır mal gibi bekliyoruz adamların yayınladığı videoya bak. Billur geçiyorlar sanki. Bu coin ömrü billah bırakın 20$ ı, 8-10$ görmez. Bu coinin 10$ olması için btcnin yarın 20.000$ falan olması lazım sanırım. Rusların şimdiye kadar kime ne faydası dokunmuş ki bize dokunsun. Alsın turşusunu kursun sasha efendi waveslerinde dexinde.
şunu şuraya repost edelim de dursun
belki bundan 1 yıl sonra felan döner bakar güleriz . ethereum un ilk ciktiği zaman ki konuşmalar geldi aklima cok komik onlar da arada döner bakarim . biri cikmiş ne ethereumu ya felan diyor diğeri diyor scam proje bu vs. sonraki süreçte tabi ethereumun hali ortada yürüdü gitti . waves te biraz zor tabi patlama yapma olayı ama illa ki olacaktir. daha cent seviyelerindeyken arkadaşlar binlerce toplarken ben öyle saf saf bakiyordum ne bu ne bu diye okuyup anlayip ne oldugunu çözene kadar 1.5 - 2 dolar seviyelerine gelmişti coktan. saçma sapan 9-10 dolar seviyelerinde gezen o kadar proje varken waves bi şekilde o fiyatlara gelmeyi başaracaktir başarmali da.
dostum ethereum ile kıyaslamalar biraz komik oluyor.
etherumun da bir ilk oldugunu kabul etmek lazım.
zaten birde o dönem zaten inanılmaz bir artış oldu kripto hacimde.
herşey uçtu gitti.
ha oyle bir doneme girersek tekrar herşey ucarsa o zaman olur tabii ki.
ya da efsane bir dex cıkarda guzel bir hacim olursa o zamanda olur.
inşallah diyoruz herşey bu dexe baglı.
belkide o yuzden bu kadar uzun surdu dexin cıkması.
perfect otesi birşey cıkaracklar belkide.
belkide polo nun hacmine ulaşak bir sene içinde.
o zaman dediğiniz fiyatlar rahat rahat.
cok kritik zamanlar.