Pages:
Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 86. (Read 336144 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 519
Daha fazla durmaz buralarda bir türlü de alım yapamadım. Kahretsin şu primal base'ye bağlandık çıkamadık 3 aydır. Waves arttıktan sonra primal base fiyatı da artmaya başlayacak adım gibi eminim danışıklı hareket ettiklerini düşünüyorum ondan sonra satıp waves'e girsem de değişen bir şey olmayacak iş işten geçmiş olacak. Ne şans var bilmiyorum ki para kazanmayalım diye ellerinden geleni yapıyorlar. Bu seviyelerde çok durdu mutlaka artacaktır ne yapıp edip almak lazım da para da yok.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
son bır dusus beklıyorum. 90k lara. sonrası guzel gunler yavas yavas. yada hızlı hızlı Cheesy

aynen 90k lara düşerse güzel olacak.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Gümbür gümbür geliyorlar diyebiliriz sonunda ..

Bakalım piyasanın gidişatına bağlı olarak güzel bir fiyat artışı sağlayacak. Arayüz uzun zamandır beklediğimiz bir şeydi . Olumlu şekilde fiyata etkisini gösterecektir.

o fotografa bakınca ordakı grafıgı tradıngwıew e benzettım ben. onun gıbı bırsey gelırse uzak ara öne gecer platform.
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Gümbür gümbür geliyorlar diyebiliriz sonunda ..

Bakalım piyasanın gidişatına bağlı olarak güzel bir fiyat artışı sağlayacak. Arayüz uzun zamandır beklediğimiz bir şeydi . Olumlu şekilde fiyata etkisini gösterecektir.
full member
Activity: 266
Merit: 190
Waves hakkında yazanlar baya azalmış fanatik bir kitlesi vardı wavesin.Son zamanlardaki durgun halinden dolayı,bu kemik kitle pes mi etti Huh

hersey mumkun ama waves turkiye tayfasinin wavesi birakmasi mumkun degil hocam:) ileride kripto para diye bise kalmazsa bile bizim wavesciler nodeleri calistirir  Grin
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Waves node kurma fikri giderek aklima yatiyor bunun icin gerekli sermayeyide ayarlayabilirim ama egerki kimse wavesini bana kiraya vermezse bu hala karli bir is olurmu?
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Şu son resimdeki grafik çok iyi duruyor. Teknik analiz anlamında kullanmayı en çok sevdiğim Tradingview sitesinde kullanılan grafiğe birebir benziyor. Şu görseli görene kadar teknik analiz araçlarının bu yayınlanacak sürümde olacağından şüpheliydim. Ama görselde gözüken kadarıyla bu şüphelerim yersiz çıktı çok şükür olacak gibi görülüyor, grafikte yapılan çalışmayı kayıt etme ve kayıttan geri getirme fonksiyonlarının da olduğu görülüyor, bunlar bence önemli ve fark yaratan özellikler.

https://pbs.twimg.com/media/DKVT0pdW0AEv42f.jpg:large
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
son bır dusus beklıyorum. 90k lara. sonrası guzel gunler yavas yavas. yada hızlı hızlı Cheesy
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
çok yavaş ilerliyor en son pump sonrası düşüşler kar realizasyonları belli ki hala devam ediyor, biraz daha salınır 2-2.5$ bandına gelir bence bende sattım o zaman tekrar alacagım
newbie
Activity: 34
Merit: 0
10 ekim tarihi kesin galiba ng yapisinida ayni anda getirseler hstta ltc entegresini de 10 ekime bitirseler tadindan yenmez cakildi kaldi 100k bandina
hero member
Activity: 629
Merit: 508
arkadaslar bugun genesis moscow toplantisi vardi wavesin musait olamadigimdan takip edemiyorum.var mi guzel haberler? musait olan arkadaslar konuyu toparlayabilir mi?

Sasha Ivanov yeni dex'ten küçük bir görüntü paylaşmış.

newbie
arkadaslar bugun genesis moscow toplantisi vardi wavesin musait olamadigimdan takip edemiyorum.var mi guzel haberler? musait olan arkadaslar konuyu toparlayabilir mi?
hero member
Merit: 519
10 ay iyi bir süre belirlemişsin aldıktan üç gün sonra ağlamaya başlayanlar oluyordu ilk defa yeni sayılacak bir üyeden açık sözlü olduğunu görüyorum umarım bolca kazanırsınız.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Aldığım her coine belirli bir tolerans süresi belirledim, waves'in ki bir yıl. Daha iki aydır birlikteyiz. Yani on ay daha birlikteyiz, sonrasına waves karar verecek.
sr. member
Activity: 406
Merit: 265

Waves icoları 3 e 5 e katlamaya başladı yeni hype etherden sonra waves olacak büyük ihtimal şu HF muhabetleri falan bitsinde güzel günler bence yakın.
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Stabil bir şekilde cüzdanda tuttuğum ufak bir yatırım var . Artarsa ne ala . Artmazsa bekletmeye devam . Leasing gelirleri düşük haliyle . Damlaya damlaya birşeyler oluyor en azından .
jr. member
Activity: 123
Merit: 1
herkes ümidini kestiyse bu yükseleceğe işarettir hemen biraz daha alayım Cheesy
newbie
her dusus bir firsattir diyerekten bir miktar waves kattim cuzdanima guvenimizi bosa cikaracagini sanmiyorum.hersey guzel olacak
hero member
Merit: 515
Sinirler gerilmiş bıraktığım yerde duruyor Smiley Rahat olun biraz ng kapıda geliyor. Ondan sonra yeni gelişmeler gelmeye devam edecek. Bitcoin için ne düşünüyorsanız gelecek vaat ettiğini düşündüğünüz coinler içinde aynısını düşünün. İleride işler çok değişecek, yavaş yavaş bunun hazırlığı yapılıyor. Bu saçma coinlerin çoğu ölüp gidecek. Geri kalan sağlam projeler btc ile uçacak. (bana göre waves sağlam ama size göre olmayabilir.) Yıllar önce btc  600 usd den "400 ya da 250" tam hatırlamıyorum düştüğünde herkeste aynı umutsuzluk vardı. Yakın zamanda da aynı şeyleri yaşıyoruz.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Tekrar 100k altında doğru yol almaya başladı. Ömrümüzü tükettin Waves ama inat ettim satmayacağım, şu güncellemeler gelsin bir an önce.
Pages:
Jump to: