Bu adamlar niye böyle kıllık yapıyorlar anlamıyorum, sen yeni bir borsasın. Müşteri çekmek için bişeyler yap ne bileyim mesela ilk alış-satış için gerekli olan miktarı otomatik olarak ver, 0.001 waves nedir ki? Bittrex gibi hareket kazandır borsana, müşteriyi çek kendine, amaç kazanmak değil mi? Adam belki 10 btc gönderecek, uyarı verince "bu ne la paramı kabul etmiyor ya da gönderemiyorum" demesin. Baktın waves düşüyor gerekiyorsa alım yap coininden ve bunu da ilan et, borsada bile oluyor hisse geri alımı(emc2 bile yakıyor coinleri), 3 kaybedersin belki ama 10-100 kazanırsın. Kullanışlı basit bir program yaptır, hiç değilse yobit ayarında bişeyler yap, çok mu zor böyle şeyler aylarca süründürüyor insanları...Bende şu an waves yok ama birçok insanda olunca ve her yerde yorumları görünce bazen ister istemez tepki gösteriyorum. Belki yapıyorlar ama fiyata yansımasını şu an istemiyor da olabilirler elbette. Waves sahipleri olarak geniş bir topluluğunuz var, genel forumda tweeterda vs biraz baskı yapsanız belki artık sizleri de düşünürler. bol kazançlar