Pages:
Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 87. (Read 336144 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 541
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
waves i artik hodl olarak tutmanin bir anlami kalmadi. yaklasik bir 8 9 aydir wct dagitimi oldugu icin cuzdanda tutmak cazipti ama fee gelirleri cok dusuk kaldigi icin leasingin getirisi yok denecek kadar az. bakalim ng ve yeni dex gelsin de su leasing olayinin bir esprisi olsun
full member
Activity: 219
Merit: 109
50% wavesdeyim, bir patlama yapsınlar artık ya, 30% mesela çok güzel olur.  Grin  en istikrarlı bir şekilde bulundurduğum koin bu, btc i bile al-sat yapıyorum, waves standart beklemede duruyor.
full member
Activity: 980
Merit: 152
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Waves platformundaki güncel icoları nereden takip edebiliriz?

http://www.wavesgo.com/icos
Burdan takip edebilirsiniz.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Waves ne oldu ne olmadı hiç takip etmiyorum artık piyasalarda çalkantılı 3 iniyor 3 yükseliyor değişen çok şey olmuyor şimdi aklıma geldi baktım aynı seviyelerde olduğu gibi duruyor. Madem ICO lar oluyor fiyata neden yansımıyor ayrı bir muamma nasıl iştir çözemedik.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Waves platformundaki güncel icoları nereden takip edebiliriz?
sr. member
Activity: 294
Merit: 250

dunku soru cevap etkınlıgınde bu sıkayetlerın genelde cevaplandı. ekım bası ıtıbarı ıle atak yapacaklar. bounty programları fılan. platorm uzerınde kı ıco larda basarılı gıdıyor bıldıgım kadarı ıle ocean lab baya kazandırmıs yatırımcısına 3x gıbı bısıler gordum bugun tweetter da.

Oceanlab ne 3x'i hocam ilk gün 0.013 dolardan alma imkanı vardı şu an 0.096'yı gördü 8x falan yaptı adamlar. Icoda topladıkları miktarda 750k dolardı.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
waves lite programında paribu hesabıma btc gönderim yapamadım sağ üstte kırmızı uyarı çıktı var mı benzer sorun yaşayan yakın zamanda
Hesabınizda 0.001 waves olması gerekiyor en az. Eğer fee ücreti yoksa hata veriyor.

Bu adamlar niye böyle kıllık yapıyorlar anlamıyorum, sen yeni bir borsasın. Müşteri çekmek için bişeyler yap ne bileyim mesela ilk alış-satış için gerekli olan miktarı otomatik olarak ver, 0.001 waves nedir ki? Bittrex gibi hareket kazandır borsana, müşteriyi çek kendine, amaç kazanmak değil mi? Adam belki 10 btc gönderecek, uyarı verince "bu ne la paramı kabul etmiyor ya da gönderemiyorum" demesin. Baktın waves düşüyor gerekiyorsa alım yap coininden ve bunu da ilan et, borsada bile oluyor hisse geri alımı(emc2 bile yakıyor coinleri), 3 kaybedersin belki ama 10-100 kazanırsın. Kullanışlı basit bir program yaptır, hiç değilse yobit ayarında bişeyler yap, çok mu zor böyle şeyler aylarca süründürüyor insanları...Bende şu an waves yok ama birçok insanda olunca ve her yerde yorumları görünce bazen ister istemez tepki gösteriyorum. Belki yapıyorlar ama fiyata yansımasını şu an istemiyor da olabilirler elbette. Waves sahipleri olarak geniş bir topluluğunuz var, genel forumda tweeterda vs biraz baskı yapsanız belki artık sizleri de düşünürler. bol kazançlar

dunku soru cevap etkınlıgınde bu sıkayetlerın genelde cevaplandı. ekım bası ıtıbarı ıle atak yapacaklar. bounty programları fılan. platorm uzerınde kı ıco larda basarılı gıdıyor bıldıgım kadarı ıle ocean lab baya kazandırmıs yatırımcısına 3x gıbı bısıler gordum bugun tweetter da.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Hocam yükselirse şaşırmayacaksanız neden elinizdeki wavesleri çıkarttınız Smiley Yoksa şansızlığınız için mi böyle söylüyorsunuz Smiley
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
ben waves'den ümidi kestim .bu wavesi olanlar için iyi birşey çünkü çok yakında uçabilir

Yakın zamanda ben de elimden çıkarttım waves ve onunla ilgili olan her şeyi. Yükselirse şaşmam bu saatten sonrasında.
full member
Activity: 616
Merit: 118
Waves
Ve alt turevleri nedir

Waves go
Waves communication
Vsvs
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
WCT 2 hafta sonra  işlevsel hale gelecekmiş doğrumudur bilgisi olan var mı ? bu doğru ise 4x 5x yapar 2 haftaya bu Waves Community
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
ben waves'den ümidi kestim .bu wavesi olanlar için iyi birşey çünkü çok yakında uçabilir
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
yıl sonuna kadar kendini en az 10usd'ye atması lazım. bitcoin bu seviyede kalırsa aksi halde önünü zor görüyorum.
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
20$ olursan ekime kadar , olmazsan dikmene kadar yokun var waves. Zamanında 1.000$ ı ben buna niye gömdüm acaba. Zararda değilim ama eth ve waves resmen cebimdeki akrep gibi. Kıpırdayamıyorum.

Hepsi uzun vade de aynı yollardan geçiyor aslında . Eth 3 ay da 400 usd leri görmedi sonuçta . 2 senelik bir geçmişi var . Sabırlı bir şekilde elinde tutmaya devam et derim . Güzel bir kazanç sağlayacaksın uzun vade de .
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
20$ olursan ekime kadar , olmazsan dikmene kadar yokun var waves. Zamanında 1.000$ ı ben buna niye gömdüm acaba. Zararda değilim ama eth ve waves resmen cebimdeki akrep gibi. Kıpırdayamıyorum.
newbie
Activity: 30
Merit: 0
waves lite programında paribu hesabıma btc gönderim yapamadım sağ üstte kırmızı uyarı çıktı var mı benzer sorun yaşayan yakın zamanda

Waves işlemi yapamıyorsun gönderirsen adresini işlem yapabileceğin kadar gönderebilirim .

invalid adress yazıyor kırmızı uyarıda adres düzgün değil diyor sanırım ama herşey düzgün kontrol ettiğimde? hesabımda waves var teşekkür ederim.

Waves cüzdanda Bitcoin bölümündeki Deposit yazan yere tıklayın. Orda gözüken adrese göndermeniz lazım. Siz sanırım waves adresine bitcoin göndermeye çalışıyorsunuz.

kesinti oranını ayarlayınca çözüldü teşekkürler.
hero member
Activity: 629
Merit: 508

Waves işlemi yapamıyorsun gönderirsen adresini işlem yapabileceğin kadar gönderebilirim .

invalid adress yazıyor kırmızı uyarıda adres düzgün değil diyor sanırım ama herşey düzgün kontrol ettiğimde? hesabımda waves var teşekkür ederim.

Waves cüzdanda Bitcoin bölümündeki Deposit yazan yere tıklayın. Orda gözüken adrese göndermeniz lazım. Siz sanırım waves adresine bitcoin göndermeye çalışıyorsunuz.
newbie
Activity: 30
Merit: 0

Pages:
Jump to: