Pages:
Author

Topic: WAVES kısa zamanda 50-100 katına çıkacak. Evet mümkün, çünkü... - page 14. (Read 10313 times)

full member
Activity: 321
Merit: 114
delinin biri kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkartamamış. 100x gibi uber bir tahmine neden bu kadar cevap verme ihtiyacı duyuluyor ki ? Waves 2019 ilk çeyreğinde 23 dolar civarında bir fiyatı görecek. 4x yani. Fazla ümitlenmeyiniz.

Hocam ben hadi kuyuya taş attım da 23 dolar nerden çıktı. Çok net bira rakam. Tarihte çok belli. Smiley Elinde bir veri varsa paylaş biz de bilelim. Hata mı yapıyoruz?
hero member
Activity: 698
Merit: 506
waves'in 100x yapması için etherium ağında aksamalar olması lazım diye düşünüyorum sonuçta onun bir alternatifi olarak piyasaya çıktı ve şu anda eth daha bilinir durumda.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
delinin biri kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkartamamış. 100x gibi uber bir tahmine neden bu kadar cevap verme ihtiyacı duyuluyor ki ? Waves 2019 ilk çeyreğinde 23 dolar civarında bir fiyatı görecek. 4x yani. Fazla ümitlenmeyiniz.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Keşke 10-20 vey 100 kat artsa arkadaşlar forumca hepimizde biraz waves var
bende çok yok asset gönderdikleri için alıyorum ben az az
yani sırf yeni birşeyler geliyor cüzdana diye alıyorum yoksa kar beklentisi için değil.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Waves 100 kat artacak. Yeni Digibyte'ımız herkese hayırlı olsun. En son 100 katlık bir artışın Dgb'de olduğunu biliyorum. Olmaz olmaz deme olmaz olmaz. Bu iş sanki biraz da şans işi değil mi be hocam?
member
Activity: 79
Merit: 10
50 - 100 kat biraz uçuk bir beklenti ama marketteki ilk 20de olan coinlerden biri 100 dolar olacaksa ilki wavestir Smiley=
full member
Activity: 321
Merit: 114
Arkadaşlar yorumlar bakınca bir şey ilgimi çekti. Aynı konuyu İngilizce Forumda da paylaştım. Aldığım tepkiler çok farklı. İngilizce forumda bana katılanlar çok fazlaydı. Orda da çok eski ve tecrübeli üyeler var. Türkçe forumda çok mantıklı yazan arkadaşlar olmuş ama bu iş biliyorsunuz mantığa çok bakmıyor. Bu durumda neden bizden bitcoin zenginlerinin çok çıkmadığını anlayabiliyorum Smiley Öngörümüz zayıf maalesef. Bir coin 3-5 katına çıkınca satıyoruz. Özellikle merkezi olmayan bir coini konuşuyoruz. Ben de kesinlikle bu seviyeye ulaşacak diye bir öngörüde bulunamam. Sadece burdaki potansiyeli gördüm ve paylaşmak istedim.

Bir de kısa zaman tanımını yapmamıştım ve soranlar olmuş. Bana göre 1-2 sene içerisinde. Yani 1 seneden fazla 2 seneden az.
full member
Activity: 210
Merit: 100
artis olabilir ama waves de ben gelecek goremiyorum cok fazla acikcasi. zamanla takip ederek gorucez. genel artislar suan ki en dandik coinlerde bile var. buyuk projeler buyuk ataklar yapmali bence kendini kanitlamasi icin.artacak fakat buna oranla daha saglam yatirilacak coinler goruyorum.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Tezos un piyasaya nasıl bir ekti yapacağını bilmek lazım burada . Şu anda Etherium ağırlığı var piyasada ama tezos güzel birşeyler ortaya koyarsa . Ether ve waves den çok pay çalabilir.
sr. member
Activity: 448
Waves yükselişe geçtiğin hemen başlık açılmasına gerek yok . Waves in ana konusunda konuşulsa daha iyi olur bence.

Hocam kesinlikle sizinle hem fikirim waves biraz atağa geçti diye gün içerisinde 4-5 waves konusu açıldı farklı farklı övgüler ve hayaller ortaya döküldü. Geçen aylarda da waves düştükte düşünce sashaya sövenler bile oldu Cheesy ne garip bir milletiz biz Cheesy
sr. member
Activity: 294
Kısa zaman çok iddialı olmuş uzun vade deseniz hepimizin beklediği bir şey diyeceğim de kısa vadede 5-10 katı yapabilir en fazla diye düşünüyorum.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
acılan baslıgın ucu o kadar açık ki

kısa zamanda
herhangi bir zaman belirtilmemiş.bana gore kısa zaman gelecek haftadır,bir başkası için 3 ay.

50-100 katı bu nasıl bir çarpımdır?

onlarca uye de cevap yazmış arkadaşa olur-olmaz diye. ortada herhangi bir zaman dilimi yok. hedef? işte ben diyim 50 sen de 100 katı...
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
bak insanlar kar oranlarını btc üzerindende altcoin üzerindede olsa, usd ya da diğer para birimleri üzerinden bakıyor, uzun vadecilerde bitcoin ileride 100.000 dolar olacak diye tutuyor, Btc abd nin ulusal para birimi olacağı için değil Smiley  Biri eğer bir proje görüp girmek istiyorsa ICO ya. Gider btc türkten o zamanın parasıyla btc alır, Ico ya aktarır bu paypal yada oyun sitelerini item almak için araç olarak kullanmaktan başka birşey değil.
Diğer bir teori ise elinde btc tutanın Ico ya katılması; o zaman btc 600 usd iken 1 btc wavese atan adam 600 usd sini riske etmiş oluyor. . O gün aldığı 3000 waves şu an 18 600 usd yapıyor 28x
Btc de kalsaydı 3300 usd.
Senin btc deki karı wavesten düşme sebebini az öncede yazdım bende o gözle bakıyorum ama sorun şu ki.  Kar ettikten sonra bile alabileceğin btc miktarına bakıyorsun. Bende diyorum ki öyle bir dünya yok zaten. Smiley Elde edebileceğin btc miktarına bakman şu yönden yanlış. Burada sen reel gelir= nominal- enflasyon (bitcoin) hesabı ile bitcoini piyasanın enflasyon düzeleyicisi yerine koyuyorsun. Yanlış, bitcoindeki sadece ama sadece fırsat kaybı  Wink

orası oyle canım. sadece teorık olarak konusuyorum ben yoksa dolar bazında tatmın edecek degere ulastımı dakka durmam Cheesy bıtcoın olsun 50 bın dolar wave su ankı btc degerınde olsun yeter Cheesy ama teorık olarak btc yatırdıgın ve yaptıgın yatırım btc bazında kaar etmedıgı ıcın bır anlam ıfade etmıyor. edıyor ama etmıyor Cheesy karısık Cheesy

yav bu kadarda hayal dünyasında yaşamayan 10 kat desen anlarım 20 kat desen hadi neyse derim oda olur ama 100 kat nedir Grin Grin Grin

gerçekçi ol, imkansızı iste Smiley

şekil 1 A. ether

olur mu olur. kısa vadede. ama hep dıyorum uzun vadede waves platform dogru duzgun bır hacme ulasırsa 100 dolar fıyatı mumla arayabılırız Cheesy o zamana kadar hepımız satmıs olacagımız ıcın :d
full member
Activity: 588
Merit: 125
yav bu kadarda hayal dünyasında yaşamayan 10 kat desen anlarım 20 kat desen hadi neyse derim oda olur ama 100 kat nedir Grin Grin Grin
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
Bu yazdiklariniza kendiniz inaniyor olmalisiniz. Ama gercekle bagdasmayacak derecede hayal urunu cikmis ortaya. Evet waves artacak ama belirttiginiz miktarlara ulasmasi imkansiz.su anki fiyatinin 100 katina cikmasi icin ethereum zincirinin cokmesi gibi bir mucize lazim.
Biraz gercekci olmanizi oneririm. Sebeplerini yazmiyorum cunku zaten yukarida belirten arkadaslar olmus.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Dediklerinde haklısın ama ben de kısa zamanda 50-100 katına çıkacağını düşünmüyorum. Forumu bir süredir takip ediyordum ve yeni üye oldum waves yatırımcısı çok galiba burada.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Waves yükselişe geçtiğin hemen başlık açılmasına gerek yok . Waves in ana konusunda konuşulsa daha iyi olur bence.
full member
Activity: 756
Merit: 104
2018 yılbaşı waves-etc-ltc-zec çok başka yerde olacaklar. Eth söylemem gerek dahi yok. neden se genel manada çoğu altın iyi paralar kazNdıracağını düşünüyorum
hero member
Activity: 896
Merit: 515
bak insanlar kar oranlarını btc üzerindende altcoin üzerindede olsa, usd ya da diğer para birimleri üzerinden bakıyor, uzun vadecilerde bitcoin ileride 100.000 dolar olacak diye tutuyor, Btc abd nin ulusal para birimi olacağı için değil Smiley  Biri eğer bir proje görüp girmek istiyorsa ICO ya. Gider btc türkten o zamanın parasıyla btc alır, Ico ya aktarır bu paypal yada oyun sitelerini item almak için araç olarak kullanmaktan başka birşey değil.
Diğer bir teori ise elinde btc tutanın Ico ya katılması; o zaman btc 600 usd iken 1 btc wavese atan adam 600 usd sini riske etmiş oluyor. . O gün aldığı 3000 waves şu an 18 600 usd yapıyor 28x
Btc de kalsaydı 3300 usd.
Senin btc deki karı wavesten düşme sebebini az öncede yazdım bende o gözle bakıyorum ama sorun şu ki.  Kar ettikten sonra bile alabileceğin btc miktarına bakıyorsun. Bende diyorum ki öyle bir dünya yok zaten. Smiley Elde edebileceğin btc miktarına bakman şu yönden yanlış. Burada sen reel gelir= nominal- enflasyon (bitcoin) hesabı ile bitcoini piyasanın enflasyon düzeleyicisi yerine koyuyorsun. Yanlış, bitcoindeki sadece ama sadece fırsat kaybı  Wink
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Pages:
Jump to: