Pages:
Author

Topic: WAVES kısa zamanda 50-100 katına çıkacak. Evet mümkün, çünkü... - page 9. (Read 10301 times)

full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Btc bazındaki düşüş görmezden gelerek dolar bazında kazancı hesaplamak pollyannacılık değil mi. Bende de ne yazık ki bir miktar var. Portfolyonun belki en gerisindeki coin.
full member
Activity: 238
Merit: 100
Son iki hafta içinde neredeyse üçe katladı değerini. Gerçekten aylarca konuşulan şey oldu denilebilir. Belki de daha da artacaktır. Durup durup patladı bir anda bende şaşırdım bu duruma açıkçası.

Aslında waves'in bu durumuna şaşırmamak gerekiyor.Ellerinde waves tutan herkes uzun vadeli olarak düşünün bu coini diye bas bas bağırdı zaten şuanki değerine dolar üzerinden baktığımızda  nereden nereye geldiğini daha iyi görebiliyoruz.
full member
Activity: 252
Son iki hafta içinde neredeyse üçe katladı değerini. Gerçekten aylarca konuşulan şey oldu denilebilir. Belki de daha da artacaktır. Durup durup patladı bir anda bende şaşırdım bu duruma açıkçası.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Nihayet Waves için aylardır düzülen övgüler karşılığını bulmaya başladı  Cheesy  Sürekli waves konuşularak çevreye biraz rahatsızlık verildiyse de  gelecek yıl boş konuşma olmadığı  daha iyi anlaşılacak. Şimdilik yükselişten gayet memnunum şahsi olarak.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Sonunda dolar bazlı beklenen yükselişi yaptı. BTC bazlı bazi arkadaşları memnun etmese de dolar bazlı bir çok arkadaşı memnun etmiştir.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Waves diyoruz arkadaşlar daha çok artacak waves sadece bir coin değil ekosistem daha çok artar yeni arayüz ng destekleri yeni client derken ohoo uçacak alın stoklayın
member
Activity: 336
Merit: 11
Waves guvenilir altcoinlerden biri. Baslikta yazdigi gibi 50-100 kat artabilir, neden olmasin? Fakat bu kisa vadede olmayabilir. Sabirli olmak gerek, gunluk ya da haftalik dalgalanmalarda telasa kapilmamak gerek.
full member
Activity: 406
Güzel salladı piyasayı, bitcoin inmiş çıkmış iplemiyor kaç haftadır sağlam arta arta geldi, sonunda yatırımcısını güldürmeyi başarıyor, daha devamı gelir inş yolun başındayız.
newbie
Activity: 47
Merit: 0
5 dolarken arkadaş gir dedi kripto paraları bilmiyodum girmedim şimdi pişman oldum vallaha ya
member
Activity: 132
Merit: 10
3 ay önce waves'e sallayanlar nerde şimdi. 2 katına zor çıkar diyenler? heralde gökdelenin tepesinde atlamayı bekliyolardır.
newbie
Activity: 24
Merit: 0
wawesin arayüzünden nefret ediyrm ben ya hiç kullanıslı degil adam akıllı bir liste yapar insan günlü hacım falan filan çok ehven duruyo

bu sıralar yeni arayüz kullanıma sunulacak. takipte kal.
full member
Activity: 406
Wavese strata b*k atanlar nerdeler merak ediyorum:) güzel yükselmelere devam ederler umarım ama kısa vadeli değil beklenti, 2018 ikisinin de yılı olucaktır inş diye düşünüyorum.
member
Activity: 308
az önce kontrol ettim 14$ seviyesine çıkmış şaka gibi. gerçektende değerlendirildiğinde waves uzun vadede 20 kat rahat yapar.
member
Activity: 238
Merit: 30
wawesin arayüzünden nefret ediyrm ben ya hiç kullanıslı degil adam akıllı bir liste yapar insan günlü hacım falan filan çok ehven duruyo
full member
Activity: 321
Merit: 114
50-100 değil de 2-3 katına ben tamamım. Hep aynı seviyelerde demir atmış gibi duruyor

2-3 yaptı. hadi olm waves kopta gel...
full member
Activity: 140
50-100 değil de 2-3 katına ben tamamım. Hep aynı seviyelerde demir atmış gibi duruyor
full member
Activity: 161
ICO Live! betterbetting.org
Waves den forumda yeni eski bilen bilmeyen 7 den 77 ye herkes umutlu ama şuan bile inandırıcı gelmiyor bana 100 kat artış.
full member
Activity: 378
3 ay önceki halinden bi gıdım ilerleme yok çok pozitif bakmışsın olaya inşallah olur.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Waves çok fazla ragbet aldı herkes attı cüzdana 10 dolar lsun diye bekliyor
piyasaya yeni yatırımcılar girmezse waves olduğu yerde 2 kuruş artar onuda dump ile 3 kuruş geri alırlar
hiç bir yere gitmez olduğu yerde durur
member
Activity: 98
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
Merhabalar. İngilizce forumda da paylaştığım yazıyı sizlerle paylaşmak istedim. Son zamanlarda Waves'e bakıyordum ve bunun çok yüksek bir potansiyel olduğunu fark ettim.

Sebepler şunlardır:
1) Pazar Hacmi halen çok düşükt.
2) İlk çıkış noktasına kıyasla çok fazla artış olmadı. ICO değerinin sadece 3,5 katına ulaştı. (1.33 ila 4.55)
3) Toplam nominal 100 milyon. Bir milyar seviyesinde değil. Bugünkü değerinin 100 katına ulaştığında bile, 45,5 milyar dolarlık bir pazar hacmine sahip olacak. Bu değer, Bitcoin'in şu anki pazar hacminin altındadır. (Şu an itibariyle Bitcoin pazar hacmi: 53.8 milyar dolar)
4) 1 Ağustos sonrasında en aktif altcoinlerden biri.
5) Waves Ethereum gibi kendi teknolojisine sahiptir. Ve Ethereum ile partnerlikleri var

Bu sebeplerden dolayı, portföyümün çoğunu Waves kullanarak değerlendirdim. Yıl başından haziran ayına kadar 50 katına çıkan Ethereum gibi, kısa sürede 50-100 kata çıkacağından eminim.

Katılanlar?

WAVES harekete geçecek. Düşük fiyattan alışa hazır bekleyelim.
Pages:
Jump to: